ת'רד ההנהלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ראיון עם הבוס

הודעהעל ידי toja27 » 24 אפריל 2014, 22:52

אני לא אוהב את העיתוי של הראיון. רק אתמול מכבי עלתה לF4 והיא צריכה כמה שיותר שקט כדי להצליח בהמשך. הראיון הזה מיותר עכשיו.
אני חושב שהוא שמע את הקריאות של הקהל בסוף לדיוויד בלאט, והכעס התגבר עליו. הוא בתוכו מאמין שהציבור לא יודע את כל האמת ולא נותן מספיק קרדיט לגורמים האחרים בהנהלה ודיוויד בלאט מקבל את כל השבחים. כמו שאמרתי מקודם, השבחים מגיעים לכולם ואני יכול להבין אותו בנקודה הזו.
הוא אולי רוצה לעשות קצת דה לגיטימציה לדיוויד בלאט, שבמקרה וההנהלה תחליט לא להמשיך איתו אז שלא יהיה רעש ומהומה, וכך הוא רוצה להישאר בשליטה.
סה"כ, מכבי זאת באמת מערכת מורכבת שכולם רוצים לעשות את המקסימום, לקבל החלטות, לכולם יש כוונות טובות אבל יש גם חילוקי דעות ואגו. אין מה לעשות זה קורה במקומות הכי טובים.
אני לא מתרגש מהראיון הזה, ולדעתי אין צורך להפוך את הבעלים לצד הרע בסיפור. עדיף לדלג וזהו. מקווה שיצליחו למצוא יותר שיתוף פעולה ופחות מחלוקות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 24 אפריל 2014, 23:45

לא מגיע יותר מידי קרדיט להנהלה, כי היא לא עושה שום דבר מועיל. הקרדיט מגיע לבלאט שהוציא משחקנים כמו רייס והיקמן 100%, זה לא רודי ותאודוסיץ'.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2014, 23:51

לא זכור לי שדייויד בלאט קלע 86 נקודות במשחק אתמול... מה זה "לבדו"??

בלאט הוא המאמן, והוא צריך לקבל את הקרדיט, כמו גם השחקנים. הדבר המעצבן (שלא נאמר מגעיל) זה שפדרמן דוחף את עצמו, את הבן שלו
ואת החברים שלו לקלחת.
אני גם לא מבין אמירות מהסוג של "בלי ניקולה לא היינו מנצחים..." - מה זה? ניקולה הוא גורם מקצועי בקבוצה?
האם שלף או מוני אי פעם קיבלו קרדיט על ניצחון?
אפשר להגיד שניקולה מייצר אווירה חיובית במועדון, שהוא אהוב על כולם, וכו' וכו', אבל כל עוד הוא לא גורם מקצועי, אין מקום לאמירות כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אפריל 2014, 23:55

לא יודעת אם שמעתם את מה שפיני אמר הרגע ביציע העיתונות?
פייר, יצא מלך.

בכלל, יש סיבה למה כבר תקופה מסוימת פיני לא מפסיק ללקק לבלאט??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2014, 23:57

חנו'ש כתב:לא יודעת אם שמעתם את מה שפיני אמר הרגע ביציע העיתונות?
פייר, יצא מלך.

בכלל, יש סיבה למה כבר תקופה מסוימת פיני לא מפסיק ללקק לבלאט??

למה ללקק?
כשהיה צריך לבקר, ביקר, ועכשיו שצריך לפרגן הוא מפרגן. ככה צריך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אפריל 2014, 23:59

חנו'ש כתב:הקשבתי לראיון והדבר שהכי בלט לי זה הרבה מאוד קנאה.
נשמע כאילו פדרמן "שמע את הקולות" שהאלילו את בלאט ואת ההישג האדיר שלו, ומלא בקנאה ללמה אף אחד לא מתייחס אליו.

דבר נוסף, פדרמן יכול להיות מושלם לניהול הפועל י-ם או תל אביב.
הןא מאמין בדיוק במנטרות שלהם שהם הפוכות ממה שאנחנו מכנים "מכביזם"
קידום צעירים גם על חשבון הפסדים בליגה, "צביון ישראלי" ועוד כל מיני שטויות כאלו, שהם מאוד יפות ומאוד רומנטיות והתקשורת מאוד אוהבת את זה, אבל זה לא מכבי (לא מכבי של שמעון בכל אופן)

עניין אחרון, הבנאדם לא נראה לי מעורה בכלל במה שקורה בקבוצה.
אין לו מושג מה מצב החוזה של היקמן, לא יודע מה קרה בדיון עם סופו (שמעון לא סימס לו עדכונים?), וכנראה שהוא בכלל לא יהיה במילאנו!! :o

שורה תחתונה: :throwup2

סיכמת את זה בצורה הכי נכונה
הוא מונע מקנאה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2014, 00:00

שחף כתב:לא מגיע יותר מידי קרדיט להנהלה, כי היא לא עושה שום דבר מועיל. הקרדיט מגיע לבלאט שהוציא משחקנים כמו רייס והיקמן 100%, זה לא רודי ותאודוסיץ'.

+1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2014, 00:21

עכשיו פיני אמר שמה שפדרמן אמר היה בעיקר בגלל שהוא נפגע בשם בנו.
אם זה בגלל קנאות אבהית, אז אני יכולה קצת יותר לקבל את זה - הבנאדם רצה רק להגן על בנו, מקובל... :grin
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 25 אפריל 2014, 00:30

אני לא יכולה לקבל את זה בשום צורה, יש משחק חשוב בעוד ארבעה ימים ולא מגיע לבלאט לשמוע דברים כאלה בתקופה כזאת, היו לו מספיק רעשים להשתיק העונה וזה סתם מבאס עכשיו. אל תפרגנו אבל תשתקו, אתם הבעלים של המועדון ואתם מפריעים לקבוצה שלכם לעבוד בשקט במאני טיים של העונה ויוצרים אווירה תקשורתית מסריחה ביום כזה.
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2014, 00:35

עכשיו האנשים שהגיבו פה צריכים לחזור לאשכול הסליחות ולהתנצל על הליכלוכים החדשים :)

אפשר להפוך את אשכול הסליחות לסוג של תא וידויים אצל הנוצרים. מהתחלה "חוטאים" ואז הולכים לתת סליחות ב"תא הוידויים" - אשכול הסליחות ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2014, 00:49

האמת שפרט להתייחסות לדייויד, הרעיון הזה מעניין מאוד (כמו תמיד אצל פדרמן).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2014, 02:05

איזה ראיון מגעיל, חבל שאנחנו לא יכולים להתעמת איתו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2014, 08:34

LIAV10 כתב:איזה ראיון מגעיל, חבל שאנחנו לא יכולים להתעמת איתו.

הייתי מאוד שמח אם היינו יכולים לארח כאן עוד דמות כדורסל כמו האוזמן לפני כמה זמן.
פדרמן הוא בכיר מדי, אבל אפילו מישהו כמו אבי אבן, אלון שטיין או מישהו פחות מוכר... יכול להיות נחמד מאוד.

רוני לטיפולך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 25 אפריל 2014, 09:28

ראיון שמזכיר את רענן כץ בשיאו...
כל ההצלחות של מכבי העונה הן בגלל דייויד בלאט ולמרות דייויד פדרמן. האיש הוא קמצן סדרתי שאילץ את בלאט לעבוד העונה עם סגל מאד בינוני. עוד לחשוב שאת הכסף שהוא רצה להוציא הוא תכנן לבזבז על סחורה בינונית במחיר מופקע כמו אליהו והלפרין... גם הקשקשת על "צביון ישראלי". מאד פופוליסטי בסה"כ.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 אפריל 2014, 09:35

כמה דברים :

1. פדרמן לא חכם גדול בזה שהוא בוחר להתראיין דווקא אצל וואלה שמתמחים בהוצאת דברים מהקשרם וחרחורי מריבות.

2. הוא לא חכם גדול בזה שדווקא עכשיו הוא שם את עצמו מול בלאט שנמצא חזק מידי על הגל ומבחינתו (של פדרמן) הוא צריך לתת לגל לעבור ולחכות לזמן שלו .

3. לגופם של דברים הוא דווקא צודק , בלאט לקח את כל הקרדיט מאנשים שקברו את הקבוצה הזו כל העונה ובמקום להודות בכישלונם (כרגיל!) הם יוצאים ידי חובה ב"בלאט עשה פלאים עם סגל מוגבל" .

4. מה שלא אהבתי זה את הקישקוש הישראלי , מי שצריך לשחק זה השחקן הטוב ביותר או הרלוונטי ביותר להמשך העונה ואם בלאט חושב שזיזיץ' ראוי יותר ל-5 דקות למשחק מול מילאנו הוא צודק בזה שהוא נותן לו את הדקות במשחקים אחרים כדי להכניס אותו לעניינים.
יוסי22

הודעהעל ידי Assaf M » 25 אפריל 2014, 10:28

היום דני פדרמן יהיה בעשר בתכנית "מאיר ורוני" בספורט 5
Assaf M

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2014, 11:05

מה שמטריד אותי בראיונות האלה זה שני דברים שקשורים אחד בשני

1)זה תמיד חייב להיות אחרי הישג אדיר של מכבי בין אם ניצחון גדול או העפלה לאיזשהו שלב

2)פדרמן מתחיל יותר ויותר להזכיר לי את רענן כץ
לא הכל חייב להיות סביבו אבל איכשהו הוא תמיד חייב להתראיין ולקחת את כל הפוקוס מהקבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 25 אפריל 2014, 11:19

דווקא הראיון של פדרמן הבן בווינט לא היה רע בכלל, פרגן לבלאט ולשחקנים ולא נראה כמו אחד שמנסה לגנוב את הפוקוס.

יוסי, רק כדי להדגיש כמה וואלה מחרחרי מריבות ודם, הראיון אפילו לא היה אצלם אלא בתכנית של מאיר איינשטיין וקופמן ברדיו. הם כ״כ מחפשים רפש שהם עשו כותרות מראיון שהתקיים בגוף תקשורת אחר.
Roni1

הודעהעל ידי toja27 » 25 אפריל 2014, 11:37

שחף כתב:לא מגיע יותר מידי קרדיט להנהלה, כי היא לא עושה שום דבר מועיל. הקרדיט מגיע לבלאט שהוציא משחקנים כמו רייס והיקמן 100%, זה לא רודי ותאודוסיץ'.

הקרדיט מגיע לכולם. בלאט הוא עוד חלק במערכת,חלק חשוב אבל עדיין חלק. מי שהוציא מהשחקנים 100 זאת כל המערכת של מכבי שידועה בכך שהיא בד"כ תומכת מאוד בשחקנים שלה וזה כולל באנשי אחזקה והצוות הרפואי של הקבוצה.
לא ראיתי את השחקנים משחקים כל כך טוב במילאנו כמו ששיחקו בתל אביב למרות שדיוויד "המוציא 100 אחוז" בלאט היה שם, אתה יודע למה? כי מי שהוציא מהקבוצה 100 אחוז זה גם האוהדים במגרשים ומחוץ למגרשים.
הנה עוד פעם מתחילה הסגידה הפאטתית הזאת לדיוויד בלאט. אולי אפשר לתת לבן אדם קרדיט מוצדק אבל עם פרופורציות?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2014, 11:59

toja27 כתב:

הקרדיט מגיע לכולם. בלאט הוא עוד חלק במערכת,חלק חשוב אבל עדיין חלק. מי שהוציא מהשחקנים 100 זאת כל המערכת של מכבי שידועה בכך שהיא בד"כ תומכת מאוד בשחקנים שלה וזה כולל באנשי אחזקה והצוות הרפואי של הקבוצה.
לא ראיתי את השחקנים משחקים כל כך טוב במילאנו כמו ששיחקו בתל אביב למרות שדיוויד "המוציא 100 אחוז" בלאט היה שם, אתה יודע למה? כי מי שהוציא מהקבוצה 100 אחוז זה גם האוהדים במגרשים ומחוץ למגרשים.
הנה עוד פעם מתחילה הסגידה הפאטתית הזאת לדיוויד בלאט. אולי אפשר לתת לבן אדם קרדיט מוצדק אבל עם פרופורציות?

הנהלה לא אמורה לקחת קרדיט לעצמה. בשביל זה יש מועצת מנהלים, מנויים ואוהדים בכלל, פירסום וכו'. זה הקרדיט שלהם.
זה שפדרמן עולה לשידור וכ"כ חשוב לו להדגיש את המערכת (כלומר את ההנהלה), זה די פתטי בעיני. מילא קרדיט לניקולה. בסדר.
אבל הנהלה לא אמורה לתת לעצמה קרדיט. זה לא דבר שרואים בדר"כ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים