מכבי צריכה זעזוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי צריכה זעזוע

הודעהעל ידי er79 » 30 נובמבר 2013, 13:10

לתאודוסיץ יש עוד הרבה מה להוכיח במבחן הווינריות. הוא עדיין לוזר בעיניי. מאידך, אין בכלל ספק שהוא לא רואה ממטר נאדים סרוחים כמו צמד התאומים שלנו, אבל מי שמשלה עצמו שאדון דיוויד "אני לא רוכש שחקן ביותר מחצי מיליון דולר" פדרמן יביא אותו - חי בסרט טורקי. סביר להניח שאם צסקא ישחררו אותו הוא יחתום בסכום של מעל מליון וחצי או שני מליון יורו באחת העשירות. זליקו כבר רצה לשים עליו את היד הקיץ, בקיץ הקרוב יש לו סיכויים טובים להצליח בכך.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 13:16

roy1000 כתב:
שחף כתב:אף אחד לא ישלם מיליון וחצי דולר על שחקן עם ממוצע של 6 נקודות וקצת למשחק. אני מבין שאתה לא סובלאת אינגלס, אבל זה לא ממש קשור למה שאנחנו מדברים עליו. רוב הקבוצות הגדולות סגורות עם רכזים ולא ישלמו לו סכומים כאלה. לריאל יש את רודריגז ויול, לברצלונה את הוארטס(שכאמור נראה יותר טוב), לפנר את מקאלב ו...עברנו פה פחות או יותר את רוב הקבוצות שיכולות לשלם סכומים שדני לא יכול לעמוד בהן. נשאר פה הטייר השני של הקבוצות שכולל את מכבי, קובאן(גם להם יש רכז שנותן עונה יותר טובה מתיאודוסיץ'), אפס פילזן ו...זהו. אם שוב ישפכו את הכסף על ג'ייק כהנים ונעימים באמת שאי אפשר יהיה לעמוד בסכומים שהאיש ידרוש. ברמה התיאורטית, הוא לא שווה היום יותר ממיליון דולר. אולי אפילו קצת פחות. כשאתה משחק אצל מסינה אתה לא מעלה את הערך שלך בשוק אלא להפך.

יש עוד הרבה קבוצות שיכולות לשלם לו - מילאנו, פנא, קאזאן, חימקי, פילזן, אולי גם אוליפיאקוס ויכול להיות אפילו שקבוצה כמו מגדל, אם תיכנס ליורוליג בעונה הבאה תהיה במשחק הזה. תיאודוסיץ' יקבל את המליון יורו שלו לעונה, גם עם ה- 6 נקודות שלו בצסק'"א. לפי התיאוריה שלך, אפשר להביא את חצי צסק"א, כולל פארגו, תיאודוסיץ' וקריסטיץ' בחצי מליון דולר כל אחד כי אין להם עונה טובה עד עכשיו. זה לא יקרה, ובכל מקרה, למכבי הוא לא יגיע ואת זה אני יכול להבטיח לך בסבירות מאוד גבוהה. זה פשוט לא סגנון ההחתמות של דני.

נ.ב. סובל או לא סובל, אתה לא יכול לשים את תיאודיסיץ' ואינגלס באותו המשפט.

מגדל?? כן, אני כבר רואה אותם משלמים לתאודוסיץ' מליון יורו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 13:30

jol9 כתב:מגדל?? כן, אני כבר רואה אותם משלמים לתאודוסיץ' מליון יורו...

לדעתי, הם יביאו 2-3 זרים בסדר גודל כזה אם הם ייכנסו ליורוליג. יש להם כבר את אליהו והלפרין על חוזים לא גבוהים. הם יכולים להביא רכז וסווינג ב- 1 - 1.5 מליון כ"א, להשאיר את הסנטר הנגר ואת קיצ'ן (ואולי גם את דאנקן) ויש להם סגל טופ 16 לגיטימי שיכול אפילו להגיע להצלבה עם תקציב שחקנים של פחות מ- 6 מליון דולר.

בקיצור, הם יכולים לעשות את מה שאנחנו מבקשים שיעשו במכבי כבר איזה 5 שנים. סגל של 8 שחקנים בכירים עם 2-3 תותחים.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 13:34

er79 כתב:לתאודוסיץ יש עוד הרבה מה להוכיח במבחן הווינריות. הוא עדיין לוזר בעיניי. מאידך, אין בכלל ספק שהוא לא רואה ממטר נאדים סרוחים כמו צמד התאומים שלנו, אבל מי שמשלה עצמו שאדון דיוויד "אני לא רוכש שחקן ביותר מחצי מיליון דולר" פדרמן יביא אותו - חי בסרט טורקי. סביר להניח שאם צסקא ישחררו אותו הוא יחתום בסכום של מעל מליון וחצי או שני מליון יורו באחת העשירות. זליקו כבר רצה לשים עליו את היד הקיץ, בקיץ הקרוב יש לו סיכויים טובים להצליח בכך.

אין שום סרט ששחקן של 6 נקודות לערב הולך לקבל בקיץ סכומים כאלה. זה לא יקרה. הוא ירד מבחינת משכורת לרמות שדני את דייויד כבר יכולים להרשות לעצמם. מיליון דולר וקצת. אם מכבי מטיסה את שני הטמבלים האלה היא בהחלט יכולה לשלם לו סכום כזה. לגבי לוזר, זה מזכיר לי קצת את הדיבורים על טומיץ' של לפני שנתיים בתור שחקן רך. אפשר לחשוב שהווינרים הגדולים רייס, היקמן ולוגאן שעברו פה בשנתיים האחרונות הרבה יותר טובים.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 13:37

roy1000 כתב:
שחף כתב:אף אחד לא ישלם מיליון וחצי דולר על שחקן עם ממוצע של 6 נקודות וקצת למשחק. אני מבין שאתה לא סובלאת אינגלס, אבל זה לא ממש קשור למה שאנחנו מדברים עליו. רוב הקבוצות הגדולות סגורות עם רכזים ולא ישלמו לו סכומים כאלה. לריאל יש את רודריגז ויול, לברצלונה את הוארטס(שכאמור נראה יותר טוב), לפנר את מקאלב ו...עברנו פה פחות או יותר את רוב הקבוצות שיכולות לשלם סכומים שדני לא יכול לעמוד בהן. נשאר פה הטייר השני של הקבוצות שכולל את מכבי, קובאן(גם להם יש רכז שנותן עונה יותר טובה מתיאודוסיץ'), אפס פילזן ו...זהו. אם שוב ישפכו את הכסף על ג'ייק כהנים ונעימים באמת שאי אפשר יהיה לעמוד בסכומים שהאיש ידרוש. ברמה התיאורטית, הוא לא שווה היום יותר ממיליון דולר. אולי אפילו קצת פחות. כשאתה משחק אצל מסינה אתה לא מעלה את הערך שלך בשוק אלא להפך.

יש עוד הרבה קבוצות שיכולות לשלם לו - מילאנו, פנא, קאזאן, חימקי, פילזן, אולי גם אוליפיאקוס ויכול להיות אפילו שקבוצה כמו מגדל, אם תיכנס ליורוליג בעונה הבאה תהיה במשחק הזה. תיאודוסיץ' יקבל את המליון יורו שלו לעונה, גם עם ה- 6 נקודות שלו בצסק'"א. לפי התיאוריה שלך, אפשר להביא את חצי צסק"א, כולל פארגו, תיאודוסיץ' וקריסטיץ' בחצי מליון דולר כל אחד כי אין להם עונה טובה עד עכשיו. זה לא יקרה, ובכל מקרה, למכבי הוא לא יגיע ואת זה אני יכול להבטיח לך בסבירות מאוד גבוהה. זה פשוט לא סגנון ההחתמות של דני.

נ.ב. סובל או לא סובל, אתה לא יכול לשים את תיאודיסיץ' ואינגלס באותו המשפט.

אולימפיאקוס לא מוציאה מעל 500K על אף שחקן בסגל שלה למעט ספאנוליס. אני די בטוח בזה. מילאנו? פאנאתנייקוס? יכול להיות, באמת שכחתי אותם. אבל לא יודע כמה הם ירצו אותו. חימקי לא שילמה משכורות בעונה שעברה לשחקנים שלה. לא הייתי בונה על זה שהם יביאו פתאום רכז במיליון יורו.

חוץ מזה, אתה שוכח מאיזה שפל תדמיתי שדני יצטרך להרים את הקבוצה בשנה הבאה כדי למכור אשכרה מנויים. זה יכול להיות באמצעות הבאה של ישראלי אוברפייד בטירוף, אבל חוץ מאליהו עם הסעיף יציאה שלו אני לא רואה יותר מידי מועמדים לזה. בשנים האחרונות מכבי הביאה שחקני ספסל מקבוצות גדולות. סופו היה כזה באולימפיאקוס. אינגלס בברצלונה. אני מסכים שתיאדוסיץ' גם העונה רמה מעליהם אבל לא הייתי טוען שהוא לא ריאלי. השאלה איך מחלקים את הכסף. אם שוב בונים סגל של 18 שחקנים הוא לא יגיע לפה.

לגבי פארגו וקרסטיץ', פארגו יקבל עוד הזדמנות כי שילמו עליו המון המון כסף. קרסטיץ' הוא 2.13 מ' שאשכרה יודע לשים כדור בסל. גם במצב של נכות מתקדמת אני חושב שבאירופה היו מוצאים לו קבוצה במעל מיליון יורו. תיאודוסיץ' בגרף ירידה בולט, ומסינה רצה להעיף אותו עוד בקיץ. מעל מיליון יורו הוא לא יראה בקיץ, ולדעתי הוא גם יקבל פחות מזה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 30 נובמבר 2013, 13:53

שחף כתב:
er79 כתב:לתאודוסיץ יש עוד הרבה מה להוכיח במבחן הווינריות. הוא עדיין לוזר בעיניי. מאידך, אין בכלל ספק שהוא לא רואה ממטר נאדים סרוחים כמו צמד התאומים שלנו, אבל מי שמשלה עצמו שאדון דיוויד "אני לא רוכש שחקן ביותר מחצי מיליון דולר" פדרמן יביא אותו - חי בסרט טורקי. סביר להניח שאם צסקא ישחררו אותו הוא יחתום בסכום של מעל מליון וחצי או שני מליון יורו באחת העשירות. זליקו כבר רצה לשים עליו את היד הקיץ, בקיץ הקרוב יש לו סיכויים טובים להצליח בכך.

אין שום סרט ששחקן של 6 נקודות לערב הולך לקבל בקיץ סכומים כאלה. זה לא יקרה. הוא ירד מבחינת משכורת לרמות שדני את דייויד כבר יכולים להרשות לעצמם. מיליון דולר וקצת. אם מכבי מטיסה את שני הטמבלים האלה היא בהחלט יכולה לשלם לו סכום כזה. לגבי לוזר, זה מזכיר לי קצת את הדיבורים על טומיץ' של לפני שנתיים בתור שחקן רך. אפשר לחשוב שהווינרים הגדולים רייס, היקמן ולוגאן שעברו פה בשנתיים האחרונות הרבה יותר טובים.

לא יודע, אני תמיד אהבתי את טומיץ', גם שהיה בזאגרב. לגבי תאודוסיץ, אני חושב שאתה משלה את עצמך אם הוא יחתום בסכומים שאתה מדבר עליהם, מה גם שאותם פדרמן הקמצן הדוחה לא יוציא
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 13:54

שחף כתב:אולימפיאקוס לא מוציאה מעל 500K על אף שחקן בסגל שלה למעט ספאנוליס. אני די בטוח בזה. מילאנו? פאנאתנייקוס? יכול להיות, באמת שכחתי אותם. אבל לא יודע כמה הם ירצו אותו. חימקי לא שילמה משכורות בעונה שעברה לשחקנים שלה. לא הייתי בונה על זה שהם יביאו פתאום רכז במיליון יורו.

חוץ מזה, אתה שוכח מאיזה שפל תדמיתי שדני יצטרך להרים את הקבוצה בשנה הבאה כדי למכור אשכרה מנויים. זה יכול להיות באמצעות הבאה של ישראלי אוברפייד בטירוף, אבל חוץ מאליהו עם הסעיף יציאה שלו אני לא רואה יותר מידי מועמדים לזה. בשנים האחרונות מכבי הביאה שחקני ספסל מקבוצות גדולות. סופו היה כזה באולימפיאקוס. אינגלס בברצלונה. אני מסכים שתיאדוסיץ' גם העונה רמה מעליהם אבל לא הייתי טוען שהוא לא ריאלי. השאלה איך מחלקים את הכסף. אם שוב בונים סגל של 18 שחקנים הוא לא יגיע לפה.

לגבי פארגו וקרסטיץ', פארגו יקבל עוד הזדמנות כי שילמו עליו המון המון כסף. קרסטיץ' הוא 2.13 מ' שאשכרה יודע לשים כדור בסל. גם במצב של נכות מתקדמת אני חושב שבאירופה היו מוצאים לו קבוצה במעל מיליון יורו. תיאודוסיץ' בגרף ירידה בולט, ומסינה רצה להעיף אותו עוד בקיץ. מעל מיליון יורו הוא לא יראה בקיץ, ולדעתי הוא גם יקבל פחות מזה.

אולימפיאקוס לא מוציאה השנה כסף על אף אחד חוץ מספאנוליס, אבל אחרי ההצלחה השנה, ייתכן מאוד שהאופציה להחזיר את תיאודוסיץ' ליד ספאנוליס תקרוץ להם. אתה שוכח שליאור אליהו הוא לא אופציה כי סעיף היציאה שלו לא מאפשר לו להגיע למכבי, ככה שהאוברפיימנט יהיה לאוחיון ופניני שיצליחו לשדרג את עצמם על חשבון מכבי. סופו ובעיקר אינגלס היו רול פליירים שוליים. תיאודוסיץ' הוא MVP יורוליג לפני כמה שנים. אתה גם שוכח שאחרי הכישלון הצפוי העונה, התקציב יהיה קטן אפילו יותר בעונה הבאה, כשאוחיון משדרג את עצמו, פניני (בסבירות גבוהה), לנדסברג, ג'יימס, וכנראה גם טיוס נשארים, וכהן מקבל כסף בשביל לא לשחק בקבוצה. סמית' וסופו סגורים לעונה הבאה, אז איך תביא שחקן במליון דולר פלוס? לקראת העונה הבאה, אני מנחש שמכבי ינסו להביא את דאנקן לעמדה 4, ועוד שני תואמי רייס/היקמן שיחליפו את המקוריים בפחות כסף.

תיאודוסיץ' לא מגיע לפה. הסיכויים שהוא יגיע למגדל גדולים מהסיכוי שהוא ינחת אצל דני.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 14:02

לאוחיון יש כבר חוזה, אז אוברפיימנט מטורף הוא לא יכול לקבל. פניני? יותר מהחוזה הנוכחי שלו הוא לא יקבל, גם לא במגדל(ושם לא מתים עליו). את כהן אני חושב שימצאו דרך לחתוך, או להשאיל לאיזה קבוצה באירופה.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 14:15

שחף כתב:לאוחיון יש כבר חוזה, אז אוברפיימנט מטורף הוא לא יכול לקבל. פניני? יותר מהחוזה הנוכחי שלו הוא לא יקבל, גם לא במגדל(ושם לא מתים עליו). את כהן אני חושב שימצאו דרך לחתוך, או להשאיל לאיזה קבוצה באירופה.

לאוחיון יש סעיף יציאה ללא פיצוי בקיץ. הוא הולך להכפיל את השכר שלו. פניני יקבל מליון דולר לשלוש שנים נוספות. את כהן לא יחתכו, אלא ישאילו לקבוצה בארץ וישלמו לו חלק גדול מהשכר. הנחמה היחידה זה שהשאלת נעימי לא יצאה אל הפועל, ככה שלפחות ממנו אפשר להיפטר.

המצב הכלכלי של הפדרמנים רק נהיה רע יותר. הספונסרים של מכבי משלמים פחות והכסף מזכויות השידור גם יורד מעונה לעונה (ביחד עם הרייטינג). השנה גם לא נמכרו כל המנויים והמצב יהיה גרוע יותר בשנה הבאה.

לא יבוא אף זר ביותר מחצי מליון דולר וגם זה לא בטוח.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 16:06

אם אליהו מקבל היום ממגדל 300K, אין שום סרט שפניני יקבל יותר ממנו. עונת השיא של שניהם(טוב, לפחות של פניני) הייתה אי שם ב-2011, אז הוא קיבל גם את החוזה הנוכחי שלו. פניני היום יקבל 200K בלחץ, וגם זה בגלל שדני בוי והחברים יפחדו לחטוף מטר של תלונות מאילן השועל והחברים הדבילים שלו בתקשורת על זה שלא יהיו בקבוצה שחקנים ילידי ישראל כמעט(מושג מטופש ודבילי. בקבוצה שלקחה את היורוליג ב-2004 היו שלושה כאלה, שניים מהם לא ממש שיחקו. קישקוש בלבוש)
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 16:19

שחף כתב:אם אליהו מקבל היום ממגדל 300K, אין שום סרט שפניני יקבל יותר ממנו. עונת השיא של שניהם(טוב, לפחות של פניני) הייתה אי שם ב-2011, אז הוא קיבל גם את החוזה הנוכחי שלו. פניני היום יקבל 200K בלחץ, וגם זה בגלל שדני בוי והחברים יפחדו לחטוף מטר של תלונות מאילן השועל והחברים הדבילים שלו בתקשורת על זה שלא יהיו בקבוצה שחקנים ילידי ישראל כמעט(מושג מטופש ודבילי. בקבוצה שלקחה את היורוליג ב-2004 היו שלושה כאלה, שניים מהם לא ממש שיחקו. קישקוש בלבוש)

אתה לא מבין את המצב. אין ישראלים בכירים שמכבי יכולה לצרף כרגע. הלפרין ואליהו סגורים בירושלים. מקל וכספי ב- NBA. בן רייס סגור בחיפה. נעימי לא מספיק טוב להיות ישראלי בכיר במכבי. בת'כלס, אוחיון ופניני מחזיקים את מכבי בביצים, כי אין שום סיכוי שמכבי יכולה לוותר על אף אחד מהם. הוויתור על אליהו דפק את מכבי בצורה שלא תאמן. מה אתה חושב שיקרה? אוחיון ירוץ לנהל מו"מ עם מגדל וידרוש ממכבי סכומים מופרכים (400 - 500 אלף לעונה). המצב של פניני קצת פחות טוב כי הוא שרף את עצמו בירושלים, אבל הוא ינצל את המצב של אוחיון בשביל לעשות שרירים למכבי ומתוך לחץ, במכבי יסגרו איתו מהר על משהו כמו מליון דולר לשלוש שנים. אוחיון יסחוט קרוב למליון וחצי לשלוש עונות. אלו בדיוק התרגילים שעבדו ליניב גרין וטל בורשטיין וגם להלפרין בזמנו. למכבי אין ברירות בזכות ההחלטות הגאוניות של ג'וניור והיא תשלם על זה ביוקר בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2013, 19:17

שחף כתב:אני עוקב אחרי המעמד של תאודוסיץ' בצסק''א. עושה רושם שהאיש הולך ויורד בדקות משחק ובתפוקה שלו השנה. אני לא בטוח שבסוף העונה הזאת המעמד שלו באירופה יהיה הרבה יותר חזק מזה של אינגלס השנה. באופן טבעי הוא לא מתאים לשיטות של החבר מסינה, כי הוא אשכרה שחקן יצירתי שלא עובד כמו רובוט. בסוף השנה אפשר יהיה להיפרד מהחברים היקמן את רייס ולשלם בזה את המשכורת של תאודוסיץ'. תאודוסיץ' הוא פיק אנד רולר נפלא והוא יפעיל נהדר את ג'יימס וסופו. את אינגלס אפשר להסב ל-2 במשרה מלאה בדיוק כמו ששחקן כמו בוגדאנוביץ' משחק בפנרבחצ'ה. חוץ מזה אפשר יהיה להיפרד מה-300K של נעימי או ג'ייק כהן כדי להביא איזה 4 סביר שאשכרה יכול לקחת ריבאונד. אם ייפרדו מבלאט וגודס יהיה המחליף(לא מתלהב מהרעיון, אבל זה בתיאוריה כמובן) אפשר אולי גם להביא 4 יותר רציני, שאשכרה יכול גם לקחת ריבאונד וגם לעשות עוד דברים.

עדיין יש לו שם והוא יקבל הרבה יותר ממיליון דולר
חוץ מזה שאני חושב שמדובר בהימור כי הוא הד קייס לא קטן,אגואיסט ושחקן שיכול לחרב לך את המשחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2013, 19:18

roy1000 כתב:

לדעתי, הם יביאו 2-3 זרים בסדר גודל כזה אם הם ייכנסו ליורוליג. יש להם כבר את אליהו והלפרין על חוזים לא גבוהים. הם יכולים להביא רכז וסווינג ב- 1 - 1.5 מליון כ"א, להשאיר את הסנטר הנגר ואת קיצ'ן (ואולי גם את דאנקן) ויש להם סגל טופ 16 לגיטימי שיכול אפילו להגיע להצלבה עם תקציב שחקנים של פחות מ- 6 מליון דולר.

בקיצור, הם יכולים לעשות את מה שאנחנו מבקשים שיעשו במכבי כבר איזה 5 שנים. סגל של 8 שחקנים בכירים עם 2-3 תותחים.

נו באמת...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 19:27

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

נו באמת...

הכי באמת. אתה לא חושב שהם יוכלו להעמיד תקציב של 7-8 מליון אם הם ייכנסו ליורוליג? אני באמת חושב שהם ינסו להביא 2-3 זרים ברמת טופ יורוליג, פשוט כי זה הדבר החכם לעשות ועד עכשיו, ההנהלה החדשה שלהם עשתה הכל נכון.

ככה או ככה, מכבי יישארו עם רייס והיקמן (או שווי ערך) גם בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 נובמבר 2013, 19:38

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

נו באמת...

הכי באמת. אתה לא חושב שהם יוכלו להעמיד תקציב של 7-8 מליון אם הם ייכנסו ליורוליג? אני באמת חושב שהם ינסו להביא 2-3 זרים ברמת טופ יורוליג, פשוט כי זה הדבר החכם לעשות ועד עכשיו, ההנהלה החדשה שלהם עשתה הכל נכון.

האם זה הוא די גדול, כי אתה שוכח שלפי ברתומיאו הם לא הולכים להיות ביורוליג בלפחות 2-3 השנים הקרובות (אלא אם כן הם יצליחו באורח פלא לזכות ביורוקאפ)

roy1000 כתב:תיאודוסיץ' לא מגיע לפה. הסיכויים שהוא יגיע למגדל גדולים מהסיכוי שהוא ינחת אצל דני.

זה בערך כמו להגיד שהסיכוי שמסי יגיע למכבי תל אביב יותר גבוה מהסיכוי שיגיע לבית"ר י-ם - זה לא אומר הרבה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 19:51

לגבי הראשון - אני לא יודע. אני חושב שאם חיפה וירושלים ילכו רחוק ביורוקאפ השנה, יש מצב שישראל תקבל נציגה נוספת למוקדמות.

לגבי השני - כן.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 20:16

אני לא מת על ג'וניור, אבל מי שדביל פה זה אליהו. הוא זה שוויתר על ההצעה של מכבי בשביל לחתום ב-100K פחות.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2013, 20:24

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

נו באמת...

למה נראה לך שהם יצליחו בזה כשמכבי עם תקציב של פי שתים וכמעט שלו לא מצליחה?
(יש את נושא הסגל הרחב אבל זו עדיין הגזמה ענקית שלך)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 20:25

שחף כתב:אני לא מת על ג'וניור, אבל מי שדביל פה זה אליהו. הוא זה שוויתר על ההצעה של מכבי בשביל לחתום ב-100K פחות.

כנראה שהכבוד העצמי היה חשוב לו יותר מעוד 100K. הוא הלך למקום שרוצים אותו. היחידה שיצאה מופסדת פה זה מכבי ואם זה לא כישלון של ההנהלה אז אני לא יודע מה כן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 20:32

rc4991 כתב:למה נראה לך שהם יצליחו בזה כשמכבי עם תקציב של פי שתים וכמעט שלו לא מצליחה?
(יש את נושא הסגל הרחב אבל זו עדיין הגזמה ענקית שלך)

כי יש להם את הלפרין ואליהו במחירים הרבה יותר נמוכים ממה שמכבי משלמת לישראלים שלה וכי אני לא מאמין שהם טיפשים מספיק להעמיד סגל רחב.

1. רכז (1500K) / קיצ'ן (200K)
2. הלפרין (250K) / אדם אריאל (50K)
3. סווינג זר (1250K) / מנקו (50K)
4. אליהו (300K) / דאנקן (500K)
5. פרחובסקי (300K) / גרין (100K)

הנה - קבוצה של 8 שחקנים בכירים ב- 6 מליון דולר ששווה טופ 16 ואולי אפילו הצלבה. זה לא כאילו אנחנו לא מדברים על זה פה כבר 5 שנים בערך.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים