19 יוני 2016, 13:55
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:האמת, זה קצת מרגש. מישהו הזהיר אותו מהשנאה שלנו, וזה אפילו לא מישהו מפה. נוגע ללב, אם אתם שואלים. תכל'ס אנחנו האופיזיציה היחידה שיש למה שקורה היום.
אני יודע שזה קלוש, אבל אל תחדש את המנוי. אחרת נשפוט אותך תחת "החוק לעשיית דין בפדרמנים ועוזריהם".
בוא אני אשאל אותך שאלה. ולא רק אותך. גם את השאר.
יש לך דבר אחד שמשמח אותך בחיים יותר מכל דבר אחר. וזה בפער גדול מהשאר.
היית מוותר עליו בגלל כסף ? וכשיש לך את הכסף הזה ואתה עובד בשבילו ?.
אני מאמין שלרוב האנשים פה, שנגד פדרמן ושות' ובגלל זה לא מתעניינים בקניית מנוי, יש להם משהו אחר שהם אוהבים.
אם זה מחשבים, אם זה ספורט, או כל תחביב אחר. לי אין את זה. אז כן, נאלץ לשלם את הכסף.
בשביל שהדבר הזה ימשיך לשמח אותך בעתיד, תעשה הקרבות עכשיו.
לחלק מהאנשים פה זה קל. בשבילי זה בלתי אפשרי. לא מוכן לוותר על מקור השמחה פחות או יותר היחיד שלי (גם אם זה מצוי בהפסדים) גם למשך שנה.
19 יוני 2016, 13:56
19 יוני 2016, 13:58
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:האמת, זה קצת מרגש. מישהו הזהיר אותו מהשנאה שלנו, וזה אפילו לא מישהו מפה. נוגע ללב, אם אתם שואלים. תכל'ס אנחנו האופיזיציה היחידה שיש למה שקורה היום.
אני יודע שזה קלוש, אבל אל תחדש את המנוי. אחרת נשפוט אותך תחת "החוק לעשיית דין בפדרמנים ועוזריהם".
אני מאמין שלרוב האנשים פה, שנגד פדרמן ושות' ובגלל זה לא מתעניינים בקניית מנוי, יש להם משהו אחר שהם אוהבים.
אם זה מחשבים, אם זה ספורט, או כל תחביב אחר. לי אין את זה. אז כן, נאלץ לשלם את הכסף.
אני לא חולק חלילה על מה שעושה אותך מאושר, אבל אני לא מדבר פה על הכסף(למרות שיש דיון לא קטן שאפשר לנהל על מחיר המנויים), הפואנטה שלי היא דווקא אחרת. אתה אומר שאתה משלם את הכסף כי אתה אוהב את מכבי, ובעיניי דווקא זו הסיבה לא לשלם. ואפילו לא כי אתה משלם כסף להנהלה הכי מבחילה ביקום, עזוב, בוא נתעלם מהרגשות כלפיהם. נטו בקטע מקצועית-הם רוצחים את הקבוצה שלנו. כל שקל שהם מקבלים זה עוד חמצן, זה עוד אישוש לזה שלא משנה מה הם יעשו, הם מקבלים אישור, תמיכה, זריקת מוטיבציה מהאנשים המסורים ששופכים עליהם ערימות של כסף(לפי הערכות, בערך שמונים אחוז מהתקציב של מכבי מגיע מהכנסות טבעיות, אם מישהו יודע אחרת, אשמח שיתקן אותי). אם הכסף ימשיך לזרום, הם פשוט ימשיכו בשלהם, מה שיהפוך אותנו, במהלך השנים, לקבוצה עשירה, שבעה, לא הישגית ומתה מבפנים.
אם זה מה שמסב לך אושר, הכסף זו לא הנקודה, כי זה לא משהו שמודדים בכסף. אבל דווקא כדי שתהיה לך סיבה להמשיך ולאהוב את מכבי(וסלח לי, אני לא מהאלו של "באש ובמים", כי זה לא כישלון משמיים, זו המערכת), צריך לנקוט עמדה. אני מקבל את זה שאתה קונה מנוי, זכותך, אני לא אתעלל בך בגלל זה, אני לא מתכוון להישמע אגרסיבי.
19 יוני 2016, 13:58
19 יוני 2016, 13:59
Yellow11 כתב:- שם- ניר
- גיל- עוד מעט 17
- עיסוק- תלמיד כמובן, לא מזמן התחלתי לעבוד כדי לממן לעצמי את המנוי (עובר ליציע הזול ביותר בעונה הבאה בגלל עליית המחירים- תודה פדרמן ושימון)
- קצת על עצמי- תחביבים/משפחה/צבא/לימודים/כל דבר אחר- אני ואחי הגדול מנויים כבר 4 שנים. תחביבים זה בעיקר במכבי, מכבי, ועוד קצת מכבי...![]()
- הקשר שלי לפורום צהבת? קורא כאן כבר שנה בערך, כשאני חוזר הביתה מהמשחק אני יושב וקורא פה שעה לפחות (זה קורה בעיקר בהפסדים) מה שמדכא אותי עוד יותר.
- למה אני אוהב מכבי ת"א? מאז שהייתי ילד אני זוכר את אחי בטירוף בימי חמישי (מאז זה כבר עבר לו, אצלי זה רק מתעצם), אחרי הסדרה הגדולה מול פאו ב11/12 הצלחתי לשכנע את אבא שלי לעשות לנו מנוי. ככה הכל התחיל, מאז אני בערך פעם בשבוע בהיכל, נוסע גם למשחקי חוץ כשמתאפשר.
- פרט מעניין שלא יודעים עליי- לא מעניין אבל אני הזהרתי את בן (הפראייר שישלם 7 אלף שקל על 2 מנויים בשורה לפני אחרונה ביציע) מאהבת פדרמן כאן.
19 יוני 2016, 14:00
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:האמת, זה קצת מרגש. מישהו הזהיר אותו מהשנאה שלנו, וזה אפילו לא מישהו מפה. נוגע ללב, אם אתם שואלים. תכל'ס אנחנו האופיזיציה היחידה שיש למה שקורה היום.
לחלק מהאנשים פה זה קל. בשבילי זה בלתי אפשרי. לא מוכן לוותר על מקור השמחה פחות או יותר היחיד שלי (גם אם זה מצוי בהפסדים) גם למשך שנה.
19 יוני 2016, 14:04
yanay21 כתב: מאחל לכולם זכייה נעימה בגביע ווינר בעונה הקרובה.
19 יוני 2016, 14:08
my man כתב:yanay21 כתב: מאחל לכולם זכייה נעימה בגביע ווינר בעונה הקרובה.
יקחו לי הרבה שנים לסלוח לגודס ושות' על אי הזכייה ב'בין יבשתי'..
19 יוני 2016, 14:11
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב: מאחל לכולם זכייה נעימה בגביע ווינר בעונה הקרובה.
עד שלא כתבת את זה, בכלל לא זכרתי את הגביע הזה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
19 יוני 2016, 14:14
שועל כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:האמת, זה קצת מרגש. מישהו הזהיר אותו מהשנאה שלנו, וזה אפילו לא מישהו מפה. נוגע ללב, אם אתם שואלים. תכל'ס אנחנו האופיזיציה היחידה שיש למה שקורה היום.
דבר ראשון אני מזהה בדבריך עניינים שלא קשורים בדווקא לכדורסל, כמובן שלא אתייחס אליהם למרות שיש לי מה לומר...
מה שברור מדבריך זה שאתה לא מסכים לדחות סיפוקים קרובים על מנת ליהנות מסיפוקים גדולים יותר בעתיד. מאפיין את הגיל, אגב (לא בקטע של עקיצה, באמת).
19 יוני 2016, 14:38
19 יוני 2016, 14:40
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב: מאחל לכולם זכייה נעימה בגביע ווינר בעונה הקרובה.
עד שלא כתבת את זה, בכלל לא זכרתי את הגביע הזה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
איך אפשר לשכוח גביע שבמקרה הטוב אפשר לקחת פעם בעשור...
זה היה חשוב לי כמעט כמו גביע המדינה...
זה לא עזב אותי כל העונה ההיא...
19 יוני 2016, 14:55
rc4991 כתב:עזבו את הילד, כל אחד יעשה מה שבא לו
19 יוני 2016, 14:59
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עזבו את הילד, כל אחד יעשה מה שבא לו
מה קרה רוני? אף אחד לא מתנפל עליו, מנהלים דיון על שתי השקפות עולם שונות
למה להתייחס אליו אחרת כי ''הוא ילד''?
19 יוני 2016, 15:01
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:עזבו את הילד, כל אחד יעשה מה שבא לו
מה קרה רוני? אף אחד לא מתנפל עליו, מנהלים דיון על שתי השקפות עולם שונות
למה להתייחס אליו אחרת כי ''הוא ילד''?
19 יוני 2016, 15:33
yanay21 כתב:Yellow11 כתב:- שם- ניר
- גיל- עוד מעט 17
- עיסוק- תלמיד כמובן, לא מזמן התחלתי לעבוד כדי לממן לעצמי את המנוי (עובר ליציע הזול ביותר בעונה הבאה בגלל עליית המחירים- תודה פדרמן ושימון)
- קצת על עצמי- תחביבים/משפחה/צבא/לימודים/כל דבר אחר- אני ואחי הגדול מנויים כבר 4 שנים. תחביבים זה בעיקר במכבי, מכבי, ועוד קצת מכבי...![]()
- הקשר שלי לפורום צהבת? קורא כאן כבר שנה בערך, כשאני חוזר הביתה מהמשחק אני יושב וקורא פה שעה לפחות (זה קורה בעיקר בהפסדים) מה שמדכא אותי עוד יותר.
- למה אני אוהב מכבי ת"א? מאז שהייתי ילד אני זוכר את אחי בטירוף בימי חמישי (מאז זה כבר עבר לו, אצלי זה רק מתעצם), אחרי הסדרה הגדולה מול פאו ב11/12 הצלחתי לשכנע את אבא שלי לעשות לנו מנוי. ככה הכל התחיל, מאז אני בערך פעם בשבוע בהיכל, נוסע גם למשחקי חוץ כשמתאפשר.
- פרט מעניין שלא יודעים עליי- לא מעניין אבל אני הזהרתי את בן (הפראייר שישלם 7 אלף שקל על 2 מנויים בשורה לפני אחרונה ביציע) מאהבת פדרמן כאן.
ברוך הבא!
עכשיו , השאלה המתבקשת: אם הזהרת את בן מהיחס שלנו לפדרמן, אתה לא חולק איתנו את השנאה הזו? כי זו בעיה, אנחנו בעיקר שונאים.
19 יוני 2016, 15:36
Yellow11 כתב:yanay21 כתב:Yellow11 כתב:- שם- ניר
- גיל- עוד מעט 17
ברוך הבא!
עכשיו , השאלה המתבקשת: אם הזהרת את בן מהיחס שלנו לפדרמן, אתה לא חולק איתנו את השנאה הזו? כי זו בעיה, אנחנו בעיקר שונאים.
תודה !
בקשר לשאלתך, אני חושב שאני שונא אותו אפילו יותר ממכם, בתור מנוי שמוציא כל כך הרבה כסף על הקבוצה אני מרגיש שפשוט יורקים לי בפנים. החיוך שלו אחרי ההדחה בחצי גמר אומר הכל ...![]()
19 יוני 2016, 15:47
yanay21 כתב:Yellow11 כתב:yanay21 כתב:Yellow11 כתב:- שם- ניר
- גיל- עוד מעט 17
ברוך הבא!
תודה !
בקשר לשאלתך, אני חושב שאני שונא אותו אפילו יותר ממכם, בתור מנוי שמוציא כל כך הרבה כסף על הקבוצה אני מרגיש שפשוט יורקים לי בפנים. החיוך שלו אחרי ההדחה בחצי גמר אומר הכל ...![]()
נו, וחידשת מנוי?
19 יוני 2016, 15:53
19 יוני 2016, 15:55
yanay21 כתב:אני לא אגרור אותך לדיון הזה יותר מדי, כי לא נעים לי להתנפל לי אחרי שכתבת רק מילה וחצי, אבל:
אני לא אוהב את האמונה הפטליסטית הזו, "אנחנו לקוחות שבויים". כל אחד יכול פשוט לקום וללכת, וגם אם מישהו אחר יקנה את המנוי שלך, זה לא אומר שזה אומר שעדיף שאתה תקנה, כי בעיה שלו שהוא נותן לזה יד, אתה צריך לאפשר לו את זה.
שער 11, כבודם במקומם מונח, לא הודיעו על חרם מנויים, כי כמו שקובי היה אומר, הם רכים. דווקא הם האוהדים שהיו יכולים לזעזע את המערכת, תחשוב שכל היציע המעודד היה פשוט קם והולך, הייתה דממה בהיכל, רק הרולקסים והאוהדים המזדמנים. הם היו יכולים לגרור אחריהם לא מעט אוהדים. ואם המצב שהתרגלנו אליו בשנתיים האחרונות ימשיך, זה על הראש שלהם. כי צריך למצות את כל האופציות לפני שנכנעים. אם יגיע היום שבו כל ארגוני האוהדים לא יגיעו במשך עונה, אפילו שתיים, וכלום לא ישתנה, אז פאק איט. אבל כרגע, אוהדי מכבי תל אביב לא כיסו אפילו אחוז מהאופציות שעומדים בפניהם. וזה למה, בעצם, כל ה"חרם" בגלל המחירים לא עבד, כי ההנהלה בונה, ובצדק, על חוסר האומץ של ארגוני האוהדים. זה שחמט לפני המהלך הראשון.
אם אתה רוצה לקנות, תקנה, זכותך, ואין לי שום זכות להטיף לך. אבל קח בחשבון שגם אם המנוי הוא ב100 שקל, זה לתת יד לביזיון הכי גדול בתולדות מכבי תל אביב. כל עוד לא מיצית את האופציות שלך כיחיד, חבל להיכנע.