סיפורי טיוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סיפורי טיוס

הודעהעל ידי toja27 » 05 מאי 2015, 08:31

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:די טוזה, זה כבר ברור לכולם שהבן אדם שם קצוץ על כולם, מביים ונסחף בפציעות ובעל חרא אופי
גם מכבי הרבה פעמים משלמת סכומים שבדיעבד מתבררים כגבוהים ממה שהשחקן שווה, אתה רואה את מכבי רצה לאותו שחקן ודורשת שיקצץ בשכר שלו? ואם הוא לא נענה אז היא מעכבת לו את המשכורות?
חוץ מזה שהעניין עם הפציעות התחיל אצלו כבר בעונה שעברה כך שהתירוץ הזה לא תופס

זה שזה התחיל שנה שעברה זאת רק עדות חזקה יותר שהוא לא עושה שום שביתות איטלקיות ושהוא באמת מרגיש לא כשיר למשחק, כי שנה שעברה לא הייתה לו שום סיבה להתנהג ככה. זה רק מחזק את טענתי (ומחליש את טענת כמעט כל שאר הפורום בערך :) ). ולהזכיר לך את התרומה שלו בעונה שעברה למרות "שביתות האיטלקיות" לכאורה?
אתה טוען שיש לו אופי חרא ואני טוען שגם כל אותם האנשים יהיו מי שיהיו שדורשים ומתעקשים שהוא ישחק,במיוחד במשחקים שהם לא גורליים, למרות שהוא מרגיש לא כשיר ואז יוצאים לעיתונות כדי להראות לכולם איזה לא מחוייב טיוס וכו' ,הם כאלו בעצמם. יש שני צדדים כאן, אבל משום מה אנשים נופלים על טיוס בקלות יתרה מדי. אני לא יודע אולי זאת קארמה או משהו.
דרך אגב, אני לא טוען שצריכים להשאיר אותו לעונה הבאה או משהו. כי אני לא בטוח שהוא יהיה שווה את הסכומים שהוא ידרוש. אני רק אומר שהאליהום עליו הוא מוגזם מדי ושיש שני צדדים כאן.

בדיוק, אין לו שום סיבה להתנהג ככה אבל הוא מחליט לשים על כולם *ין
הבעיה אצלך זה שאתה מאמין לו שהוא פצוע כל הזמן (או שהוא מושך את הפציעות כשהוא כבר בריא) במקום להבין שהוא מחרטט כי לא אכפת לו מכלום חוץ מעצמו ומהחוזה שלו

על סמך מה אתה קובע את זה? מה אם הוא באמת פצוע? איזו סיבה הייתה לו שנה שעברה לשים פס על הקבוצה? הוא עושה בכוונה בלי סיבה?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 09:23

TOJA, הכל התחיל אחרי שטיוס כעס על זה שמכבי סירבה לפתוח לו את החוזה אחרי העונה הראשונה המצויינת שלו. מאז הוא החליט שהוא עושה שביתות איטלקיות מזדמנות עד לסוף החוזה במכבי שאחריו האו יילך לכסף הגדול.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 05 מאי 2015, 09:34

roy1000 כתב:TOJA, הכל התחיל אחרי שטיוס כעס על זה שמכבי סירבה לפתוח לו את החוזה אחרי העונה הראשונה המצויינת שלו. מאז הוא החליט שהוא עושה שביתות איטלקיות מזדמנות עד לסוף החוזה במכבי שאחריו האו יילך לכסף הגדול.

לא מדויק, הנהלת מכבי כעסו על שון ג'יימס שתמך בטיוס בשנה שעברה באחת הפציעות שלו. שנה שעברה לא הייתה לו שום סיבה שבעולם לביים פציעה. אבל יכול מאוד להיות שכל סיפורי החוזה שלו גרמו לו להיות עוד יותר עקשן ולהקשיח את עמדתו כשהפצירו בו לשחק למרות הפציעה.
אפרופו שון ג'יימס, הוא מוסר ד"ש חם לכולם וזאת למרות שההנהלה הוכיחו גם איתו שהם לא תמיד כאלו נחמדים. הם סירבו שהוא יצטרף אליהם לפיינל פור בטענה כל כך חלשה, שהוא צריך להישאר בארץ ולחזור בכושר.אם לא קית לנגפורד שסידר לו מגרש אימונים במילאנו, הוא היה נשאר בארץ וצופה בטלויזיה בפיינל פור כי הוא היה חייב לחזור לכושר ומכבי ממש היו צריכים אותו. חצי שנה של פציעה, וכל התרומה של השלוש שנים נשכחה כלא הייתה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 09:41

toja27 כתב:לא מדויק, הנהלת מכבי כעסו על שון ג'יימס שתמך בטיוס בשנה שעברה באחת הפציעות שלו. שנה שעברה לא הייתה לו שום סיבה שבעולם לביים פציעה. אבל יכול מאוד להיות שכל סיפורי החוזה שלו גרמו לו להיות עוד יותר עקשן ולהקשיח את עמדתו כשהפצירו בו לשחק למרות הפציעה.
אפרופו שון ג'יימס, הוא מוסר ד"ש חם לכולם וזאת למרות שההנהלה הוכיחו גם איתו שהם לא תמיד כאלו נחמדים. הם סירבו שהוא יצטרף אליהם לפיינל פור בטענה כל כך חלשה, שהוא צריך להישאר בארץ ולחזור בכושר. חצי שנה של פציעה, וכל התרומה של השלוש שנים נשכחה כלא הייתה.

למה שנה שעברה לא בהייתה לא שום סיבה לביים פציעה? הוא רצה שדרוג לפני השנה שעברה וכעס כשלא קיבל את זה. אנחנו לא במצב לשפוט בדיוק איזה חלק מהפציעות שלו הן אמיתיות ואיזה חלק זה שביתות, אבל יש את התחושה שהכללית שהוא לוקח לעצמו חופשות קצת ארוכות מדי וגם שהמאמץ שלו בליגה הרבה יותר קטן לעומת היורוליג.

בלי קשר, אתה צודק שבמכבי לא התנהגו יפה עם שון ג'יימס, אבל מצד שני, ג'יימס יצא מאדו מורווח כלכלית מזה שמכבי שחררו אותו.

אני חושב שבמכבי לא היו חכמים בטיפול שלהם בטיוס (אם לשם אתה חותר). אני חושב שבמקום לפתוח לו את החוזה היו יכולים לתת לו פשוט בונוס בהתאם לתפוקה. ככה כולם היו שמחים - מכבי הייתה מקבלת טיוס עם מוטיבציה ומצד שני, לא הייתה יוצרת תקדים של פתיחת חוזה לכל שחקן שנותן עונה טובה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 05 מאי 2015, 09:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 05 מאי 2015, 09:42

toja27 כתב:
roy1000 כתב:TOJA, הכל התחיל אחרי שטיוס כעס על זה שמכבי סירבה לפתוח לו את החוזה אחרי העונה הראשונה המצויינת שלו. מאז הוא החליט שהוא עושה שביתות איטלקיות מזדמנות עד לסוף החוזה במכבי שאחריו האו יילך לכסף הגדול.

לא מדויק, הנהלת מכבי כעסו על שון ג'יימס שתמך בטיוס בשנה שעברה באחת הפציעות שלו. שנה שעברה לא הייתה לו שום סיבה שבעולם לביים פציעה. אבל יכול מאוד להיות שכל סיפורי החוזה שלו גרמו לו להיות עוד יותר עקשן ולהקשיח את עמדתו כשהפצירו בו לשחק למרות הפציעה.
אפרופו שון ג'יימס, הוא מוסר ד"ש חם לכולם וזאת למרות שההנהלה הוכיחו גם איתו שהם לא תמיד כאלו נחמדים. הם סירבו שהוא יצטרף אליהם לפיינל פור בטענה כל כך חלשה, שהוא צריך להישאר בארץ ולחזור בכושר.אם לא קית לנגפורד שסידר לו מגרש אימונים במילאנו, הוא היה נשאר בארץ וצופה בטלויזיה בפיינל פור כי הוא היה חייב לחזור לכושר ומכבי ממש היו צריכים אותו. חצי שנה של פציעה, וכל התרומה של השלוש שנים נשכחה כלא הייתה.

קלאסי להנהלת מכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2015, 14:12

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:די טוזה, זה כבר ברור לכולם שהבן אדם שם קצוץ על כולם, מביים ונסחף בפציעות ובעל חרא אופי
גם מכבי הרבה פעמים משלמת סכומים שבדיעבד מתבררים כגבוהים ממה שהשחקן שווה, אתה רואה את מכבי רצה לאותו שחקן ודורשת שיקצץ בשכר שלו? ואם הוא לא נענה אז היא מעכבת לו את המשכורות?
חוץ מזה שהעניין עם הפציעות התחיל אצלו כבר בעונה שעברה כך שהתירוץ הזה לא תופס

זה שזה התחיל שנה שעברה זאת רק עדות חזקה יותר שהוא לא עושה שום שביתות איטלקיות ושהוא באמת מרגיש לא כשיר למשחק, כי שנה שעברה לא הייתה לו שום סיבה להתנהג ככה. זה רק מחזק את טענתי (ומחליש את טענת כמעט כל שאר הפורום בערך :) ). ולהזכיר לך את התרומה שלו בעונה שעברה למרות "שביתות האיטלקיות" לכאורה?
אתה טוען שיש לו אופי חרא ואני טוען שגם כל אותם האנשים יהיו מי שיהיו שדורשים ומתעקשים שהוא ישחק,במיוחד במשחקים שהם לא גורליים, למרות שהוא מרגיש לא כשיר ואז יוצאים לעיתונות כדי להראות לכולם איזה לא מחוייב טיוס וכו' ,הם כאלו בעצמם. יש שני צדדים כאן, אבל משום מה אנשים נופלים על טיוס בקלות יתרה מדי. אני לא יודע אולי זאת קארמה או משהו.
דרך אגב, אני לא טוען שצריכים להשאיר אותו לעונה הבאה או משהו. כי אני לא בטוח שהוא יהיה שווה את הסכומים שהוא ידרוש. אני רק אומר שהאליהום עליו הוא מוגזם מדי ושיש שני צדדים כאן.

בדיוק, אין לו שום סיבה להתנהג ככה אבל הוא מחליט לשים על כולם *ין
הבעיה אצלך זה שאתה מאמין לו שהוא פצוע כל הזמן (או שהוא מושך את הפציעות כשהוא כבר בריא) במקום להבין שהוא מחרטט כי לא אכפת לו מכלום חוץ מעצמו ומהחוזה שלו

על סמך מה אתה קובע את זה? מה אם הוא באמת פצוע? איזו סיבה הייתה לו שנה שעברה לשים פס על הקבוצה? הוא עושה בכוונה בלי סיבה?

על סמך זה שאני מאמין למכבי, על סמך האופי שלו שרואים שהוא דפוק ועל סמך זה שהוא גם עשה את זה לנבחרת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מאי 2015, 14:20

רועי גלדסטון כתב:מכבי תל אביב תתמודד מחר (רביעי, 21:05) בהיכל מול עירוני נס ציונה במסגרת משחק השלמה. מסתמן כי מצבת השחקנים שיעמדו לרשותו של גודס לא תשתנה, משום שאלכס טיוס ובראיין רנדל עדיין לא כשירים. טיוס התלונן אמש שוב על הכאבים בגבו ונטש את האימון. בצוות הרפואי מציינים כי מדובר בחבלה פשוטה ומעריכים כי הוא יוכל לשחק, אך טיוס ממשיך להתלונן. רנדל עדיין מושבת בשל חיידק בבטנו ולא יוכל לשחק.

במקביל, במועדון ממשיכים בהכנות לעונה הבאה. הסקאוט הראשי של מכבי, אבי אבן, נכח לפני מספר ימים בהפסד של ניז'ני נובגורוד 73:72 לזניט במסגרת רבע גמר ה-VTB. אבן צפה בעיקר בשלושה שחקנים שמעניינים את מכבי תל אביב לעונה הבאה: גל מקל (15 נקודות), טריי תומפקינס (14) וטיילר רוצ'סטי (15). גם המאמנים הישראלים ננו גינזבורג ואורן עמיאל נכחו במשחק. ניז'ני הספיקה כבר שלשום לאזן את הסדרה עם ניצחון 80:84, הודות ל-13 נק' של רוצ'סטי ו-14 של תומפקינס.

עוד בעניין גל מקל, לאתר ערוץ הספורט נודע כי במכבי קיבלו החלטה שלא להחתים ביחד עם יוגב אוחיון וגל מקל. כלומר, במידה שאוחיון יאריך את חוזהו במכבי, אז מקל לא יוכל לחזור - ולהיפך. לפני מספר שבועות נערכה פגישה אחת עם אוחיון, כאשר הצהובים החליטו להמשיך את המגעים רק בתום העונה.

קיצוץ בתקציב המנהלה, לטובת תקציב השחקנים
לאתר ערוץ הספורט נודע כי לאחרונה העבירו הבעלים במכבי ת"א הנחייה כי יש לקצץ בסכום של מיליון דולרים את תקציב המנהלה (משרד, טיסות וכדומה) מ-5 מיליון דולר ל-4 מיליון. הסיבה לקיצוץ: הוספת מיליון דולרים לתקציב השחקנים בעונה הבאה. בימים אלה החשב דורון לב פועל ביחד עם מנהלי המועדון ליצירת תוכנית קיצוץ ייעודית.

עושה רושם שכל מה שאנחנו שומעים בתקשורת זה חרטא בארטה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 05 מאי 2015, 15:59

החציל האצטקי כתב:
רועי גלדסטון כתב:מכבי תל אביב תתמודד מחר (רביעי, 21:05) בהיכל מול עירוני נס ציונה במסגרת משחק השלמה. מסתמן כי מצבת השחקנים שיעמדו לרשותו של גודס לא תשתנה, משום שאלכס טיוס ובראיין רנדל עדיין לא כשירים. טיוס התלונן אמש שוב על הכאבים בגבו ונטש את האימון. בצוות הרפואי מציינים כי מדובר בחבלה פשוטה ומעריכים כי הוא יוכל לשחק, אך טיוס ממשיך להתלונן. רנדל עדיין מושבת בשל חיידק בבטנו ולא יוכל לשחק.

במקביל, במועדון ממשיכים בהכנות לעונה הבאה. הסקאוט הראשי של מכבי, אבי אבן, נכח לפני מספר ימים בהפסד של ניז'ני נובגורוד 73:72 לזניט במסגרת רבע גמר ה-VTB. אבן צפה בעיקר בשלושה שחקנים שמעניינים את מכבי תל אביב לעונה הבאה: גל מקל (15 נקודות), טריי תומפקינס (14) וטיילר רוצ'סטי (15). גם המאמנים הישראלים ננו גינזבורג ואורן עמיאל נכחו במשחק. ניז'ני הספיקה כבר שלשום לאזן את הסדרה עם ניצחון 80:84, הודות ל-13 נק' של רוצ'סטי ו-14 של תומפקינס.

עוד בעניין גל מקל, לאתר ערוץ הספורט נודע כי במכבי קיבלו החלטה שלא להחתים ביחד עם יוגב אוחיון וגל מקל. כלומר, במידה שאוחיון יאריך את חוזהו במכבי, אז מקל לא יוכל לחזור - ולהיפך. לפני מספר שבועות נערכה פגישה אחת עם אוחיון, כאשר הצהובים החליטו להמשיך את המגעים רק בתום העונה.

קיצוץ בתקציב המנהלה, לטובת תקציב השחקנים
לאתר ערוץ הספורט נודע כי לאחרונה העבירו הבעלים במכבי ת"א הנחייה כי יש לקצץ בסכום של מיליון דולרים את תקציב המנהלה (משרד, טיסות וכדומה) מ-5 מיליון דולר ל-4 מיליון. הסיבה לקיצוץ: הוספת מיליון דולרים לתקציב השחקנים בעונה הבאה. בימים אלה החשב דורון לב פועל ביחד עם מנהלי המועדון ליצירת תוכנית קיצוץ ייעודית.

עושה רושם שכל מה שאנחנו שומעים בתקשורת זה חרטא בארטה

בהחלט.הכל אינטרסים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 05 מאי 2015, 16:01

מעצבן הטיוס הזה, פשוט מעצבן , אם לא הייתי חושש מפלילים הייתי מציע משהו להנהלת מכבי שידפוק לו את המשך הקרייריה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 מאי 2015, 22:29

לדאוג לתאונה שלו עם סופו באימון ? ;)
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 07 מאי 2015, 12:10

טיוס לא ישחק עד הפלייאוף. כנראה שהוא נפל ממש חזק.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 07 מאי 2015, 12:22

roy1000 כתב:טיוס לא ישחק עד הפלייאוף. כנראה שהוא נפל ממש חזק.

כן, נפל על הראש כשהיה קטן...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מאי 2015, 12:55

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מאי 2015, 13:23

יש לכולם עוד איזה חודש לסבול אותו ואז הוא עף לקבל פי 2 כסף במקום אחר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מאי 2015, 13:24

ואחר כך נבכה ונתגעגע אליו כשהוא לא כאן, כרגיל
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2015, 13:29

החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.189538.html
ממשיכים בטינופייה.

שום דבר חדש. זה ידוע שטיוס מביים פציעות וגם בהנהלה ובצוות המקצועי יודעים זאת.
הבעיה שאי אפשר לעשות שום דבר נגד זה (חוץ מלא להמשיך את ההתקשרות בעונה הבאה). לך תוכיח שהוא לא באמת מרגיש כאבים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 מאי 2015, 16:21

roy1000 כתב:טיוס לא ישחק עד הפלייאוף. כנראה שהוא נפל ממש חזק.

זאת לא הנפילה , הוא נחת בטעות על הזרת ונסדק לו הלק בציפורן , קשה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 07 מאי 2015, 16:27

החציל האצטקי כתב:ואחר כך נבכה ונתגעגע אליו כשהוא לא כאן, כרגיל

מבחינת יכולת ? כן , מבחינת אישיות? ממש ממש לא.
נורא פשוט , הוא דורש חוזה גדול , לגיטימי. בתכלס מבחינת יכולת הוא הוכיח שהוא ממש שם , ביחוד שיש בקבוצה איתו מוסרים טובים כמו אינגלס ורייס , ולא הבדיחות השחומות שיש אצלנו.
אמממה , שחקנים שדורשים חוזה גדול גם צריכים להוכיח שהם שווים את הכסף הגדול , כמו למשל , לתת לקבוצה את התחת.
שאתה משלם לשחקן כסף גדול אתה גם מצפה שמלבד יכולת יהיה שם גם התמדה,נחישות,השקעה ובעיקר לעזור לחברים שלך בקבוצה - טיוס אולי באיזור ה 700K מבחינת יכולת , אבל הוא באיזור של ה 50K מבחינת אישיות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מאי 2015, 16:39

קבוצה נורמאלית הייתה משדרגת את טיוס ל700-800 אלף דולר אחרי הפיינל פור שדפק, ומשאירה אותו הפי הפי לעוד שלוש שנים.
אז היית גם רואה אותו ממשיך ומציג מחוייבות לקבוצה. בכללי, אני גם הייתי זורק אלף זין על המועדון אם היה מחרבן עליי כמו שמכבי מחרבנת על אלכס. היחס שלנו כלפיו רע מאוד- אז למה שימשיך להיות מחוייב?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2015, 17:04

החציל האצטקי כתב:קבוצה נורמאלית הייתה משדרגת את טיוס ל700-800 אלף דולר אחרי הפיינל פור שדפק, ומשאירה אותו הפי הפי לעוד שלוש שנים.
אז היית גם רואה אותו ממשיך ומציג מחוייבות לקבוצה. בכללי, אני גם הייתי זורק אלף איבר מין גברי על המועדון אם היה מחרבן עליי כמו שמכבי מחרבנת על אלכס. היחס שלנו כלפיו רע מאוד- אז למה שימשיך להיות מחוייב?

לטיוס יש חוזה שהוא חתם עליו מרצונו החופשי.
ההחלטה האם לפתוח חוזה ולהאריך אותו, היא של שני הצדדים. מכבי חשבו שהם לא מעוניינים וזאת זכותם.
אני לא רואה כאן שום בעיית יחס של מכבי אליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־10 אורחים