MTA2311 כתב:בנבא החוקים אחרים. באירופה זה טכנית.
יש עוד הרבה אנשים ברשימת האשמים לפני גודס
היה אפשר לעשות פאול במעבר על חסימה... פשוט להיכנס בו ולהפיל אותו. לא עשו את זה כל המשחק, אבל במהלך האחרון זה היה חובה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:MTA2311 כתב:בנבא החוקים אחרים. באירופה זה טכנית.
יש עוד הרבה אנשים ברשימת האשמים לפני גודס
ממתי עבירות בלי הכדור זה טכנית? יש לך מלא עבירות כאלה במהלך משחק
MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
הכדורסל של מכבי תחת בלאט לא היה טוב יותר. לא בהתקפה ולא בהגנה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
הקבוצה של שנה שעברה התחברה בדיוק בזמן והציגה כדורסל מצויין החל משלב ההצלבה.
זה נכון שהיה מזל, והרבה לקבוצה של שנה שעברה, אבל לקבוצה הזאת, גם אם היה מזל, אז היינו מפסידים 3-1 ולא 3-0, אז
כנראה שהקבוצה הזאת בכל זאת פחות טובה מקבוצה שלקחה את תואר היורוליג
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
זה כמובן לא נכון.
הקבוצות של בלאט היו הרבה טובות, והכי בולט- מאומנות לתפארת. אי אפשר להתווכח עם ההישגים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
הקבוצה של שנה שעברה התחברה בדיוק בזמן והציגה כדורסל מצויין החל משלב ההצלבה.
זה נכון שהיה מזל, והרבה לקבוצה של שנה שעברה, אבל לקבוצה הזאת, גם אם היה מזל, אז היינו מפסידים 3-1 ולא 3-0, אז
כנראה שהקבוצה הזאת בכל זאת פחות טובה מקבוצה שלקחה את תואר היורוליג
לא כדורסל מצויין. התעלות אדירה של בודדים.
ודאי שהקבוצה הזאת פחות טובה. לא בגלל גודס. בגלל הסגל.
roy1000 כתב:שחף כתב:מאמן מטומטם שהפסיד לנו את הסדרה, במשחק הראשון ובמשחק השלישי. למה לא עשו פאול על וסלי בלי כדור? אידיוט
צודק. בוא נאשים את המאמן שלא הצלחנו לנצח קבוצה עם תקציב כפול וייתרון בכל עמדה על המגרש.
MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
זה כמובן לא נכון.
הקבוצות של בלאט היו הרבה טובות, והכי בולט- מאומנות לתפארת. אי אפשר להתווכח עם ההישגים.
אתה באופן סיסטמתי מאדיר את בלאט מעל לכל פרופורציה.
הקבוצות של בלאט לא נראו יותר טוב, וזאת למרות שהיו לו סגלים טובים בהרבה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש לכם זיכרון קצר מאוד.
זה כמובן לא נכון.
אתה באופן סיסטמתי מאדיר את בלאט מעל לכל פרופורציה.
הקבוצות של בלאט לא נראו יותר טוב, וזאת למרות שהיו לו סגלים טובים בהרבה.
toja27 כתב:די עם זה רוי, כאילו מכבי משחקת בפעם הראשונה נגד קבוצה עם תקציב גבוה משלה? הרי ההיסטוריה של מכבי מלאה במשחקים האלה, להפסיד 3-0, זה נראה לך בסדר?
MTA2311 כתב:TOJA:
1. תמצא לי תקדים לעונה שבה מכבי השיגה יותר עם סגל פחות טוב.
2. בוא אני אחדש לך, מכבי של גודס שומרת בדיוק את אותן ההגנות שמכבי של בלאט שמרה. בדיוק. עד לרמת הסימונים מהספסל. זאת באמת סתם התרפקות על אשליות.
MTA2311 כתב:TOJA:
2. בוא אני אחדש לך, מכבי של גודס שומרת בדיוק את אותן ההגנות שמכבי של בלאט שמרה. בדיוק. עד לרמת הסימונים מהספסל. זאת באמת סתם התרפקות על אשליות.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:TOJA:
קודם כל אי אפשר לתת ציון לסגל במספרים ככה שהבקשה הראשונה שלך בלתי ניתנת לביצוע, טכנית. כל דיון בנקודה זאת לא יצליח להבהיר שום דבר באמת.
דבר שני, זה בסדר שהיא שומרת את אותן ההגנות, אבל זה לא אומר שרמת הביצוע שווה. עם כל הכבוד, לגיא גודס יש את רנדל העונה שהוא אחד משחקני ההגנה הכי טובים שראינו בשנים האחרונות במכבי אם לא הטוב שבהם.
roy1000 כתב:toja27 כתב:די עם זה רוי, כאילו מכבי משחקת בפעם הראשונה נגד קבוצה עם תקציב גבוה משלה? הרי ההיסטוריה של מכבי מלאה במשחקים האלה, להפסיד 3-0, זה נראה לך בסדר?
כמה קבוצות עם תקציב משמעותית גדול משלנו הצלחנו לנצח בסדרות? תבדוק את ההסטוריה - זה די נדיר. מצד שני, הפסדנו לפרטיזן עם עשירית תקציב.
אתה צריך להבין שכמו שבארץ זה מאוד קשה לקבוצה כמו ירושלים עם חצי תקציב ממכבי לנצח אותה בסדרה, ככה זה קשה למכבי לנצח קבוצה כמו פנר עם תקציב כפול.
ה- 3- 0 הוא לא כזה ביג דיל. מכבי יכלה לנצח את המשחק היום ואז זה היה 3 - 1. לא רואה את ההבדל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA ו־39 אורחים