Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה יום מסריח הולך להיות היום
גם הפסד בכדורסל וגם הפסד בכדורגל
יצאנו מהיום הזה בשן ועין!
כן
נשארה רק שן אחת ועין אחת (בגלל זה טיוס לא יכול לשחק)
נו בדיוק מה שהתכוונתי..

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה יום מסריח הולך להיות היום
כן
החציל האצטקי כתב:אדם כתב:כל הגביע הזה זה בשביל הפועל ירושלים. השיפוט, התקשורת, הכל מהכל.
הם בלעו ת'לשון אחרי שמכבי ניצחה. הם חיכו לחגיגות ובסוף בוטל. כולם. זה בושה.
השיפוט בארץ נגד מכבי מגמתי, הזוי. המצאה של שריקות בושיטו(?).
מכבי בכלל משחקת כמו מטומטמים חסרי שכל. כל קבלת ההחלטות, כל הדרך.
אגיב בהמשך. אלך להירגע קצת, אבל השיפוט וכל ההמולה... רק זה מה שמפחיד אותי לקראת יום חמישי. הרצון של כולם שירושלים יזכו.
להגנה טובה לא צריך רק אתלטיות. צריך הבנת משחק וחוכמה, ולהרבה במכבי אין את זה.
דוגמה קטנה: מכבי לא לומדים בצורה אישית את היריבים (הכוונה, השחקנים של מכבי לא לומדים. לא מפיקים לקחים בהמשך המשחק. לא לומדים נקודות חזקות ודברים קטנים אצל היריב ומתי הוא זורק ואיפה). קבוצות אחרות כן, וגם השחקנים שלהם לומדים ומבינים.
דוגמה קטנה זה הסל של יבזורי, שקיבל כדור מהשלוש ואוחיון במקום לחכות לו עם הגוף באמצע החדירה הגיע מאוחר. זה קרה מליון פעם ובכללי השחקנים של מכבי לא חושבים ברובם.
גם איך שטיוס שומר זה מבוא לפאוול מהתחלה- הוא נמרח על השחקן ויוצר מגע, שגם מקל על התוקף לעבור. מילא לך אחורה, חכה לתנועות להכל... הוא פשוט מטומטם- זה קבוע אצלו ככה.
לגבי גודס- מכבי רובוטית. היא לא מגיבה למשחק ולשינויים, היא שומרת את השיטות הגנה שלה בלי קשר ליריבה, לפעמים זה בכלל עוזר ליריבה ופוגע בשטף של מכבי ובמשחק שלה.
הם מאבדים תחושה של קצב המשחק בגלל צורת ההגנה הזאת- חילופים אוטומטים ואיזורית כזאת.
גודס חייב להבין שהמשחק רדום. חייב לעבור לאישית רגילה. זה גורם לשחקנים להזיז רגלים להיכנס לקצב ולטירוף. בהגנות אחרות הוא מאבד אותם, והם מאבדים את תחושת המשחק.
שימו לב: אם מכבי לא תביא דברים חדשים ורעננות להמשך העונה תהיה בעיה, כי כולם מתכוננים למכבי ויודעים כבר איך ומה, וזה גם פוגע בנו השיטה הזו.
בנוסף- לאנדסברג: מצידי שיקלע 50, הוא שחקן בינוני שמתאים למשחקים קטנים ולמשחקי אימונים ומשחקים חסרי חשיבות. בחיים לא מופיע למשחקים חשובים, אין לו ערך מוסף, אין לו הגנה, אם לא חוק רוסי הוא בכלל לא שווה כלום.
הגיע הזמן שהוא ילמד כמו בלו לתת הגנה, לשמור. הוא רך ופראייר ועושים ממנו צחוק, ובהתקפה- אם זה לא סתם משחק- הכל לא נכנס ומהקו מחטיא בקצב ולא מביא כלום.
אצל אחרים הבעיה זה לחץ, אצלו זה לא לחץ- זו לוזריות. זה מין אופי כזה שלא מביא כלום- כמו האופי של הלפרין ואליהו- סתמיים כאלה.
הגיע הזמן שהוא ילמד מה צריך כדי לנצח משחקים ולא ישחק כדורסל משלו, אלא כדורסל למען הקבוצה.
למה היינס שהיה סביר לא החליף אותו בסוף? מה נתן לאנדסברג? כלום. לא הגנה ולא קליעה. לא מבין את גודס.
על פארגו בכלל אין מה לדבר. משחק גרוע. מילא גרוע קורה, לא משחק נכון- לא יוזם, לא דוחף את הסל, כאשר יש פיק אנד רול במקום לתקוף פנימה הוא יוצא החוצה.
כל הגארדים באירופה כאשר יש פיק ישר נכנסים לתוך הגוף ולפחות מוציאים פאול. הוא לא. גם האפאטיות וגם קבלת החלטות... שיחדור כבר! שיוציא עבירות! יפעיל אחרים! יקלע חצי מרחק, ולא רק שלשות מטורפות שלא קשור למשחק כדורסל.
אדם, אתה כותב דברים ממש לעניין אחי.
אני מבקש ממך לא בקטע מתנשא לשים קצת סימני פיסוק וריווחים נכונים כדי שגם נצליח להבין ונרצה לקרוא מה אתה כותב.
אני מודה שלרוב אני מדלג על התגובות שלך רק בגלל שקשה לי לגשת אליהן...
כן
felix_r כתב:מסכן ג'ייק כהן!
גם אם היה יוצא לטייל בהארלם באמצע הלילה, הוא לא היה מקבל כאלה מכות כמו שקיבל היום
roy1000 כתב:felix_r כתב:מסכן ג'ייק כהן!
גם אם היה יוצא לטייל בהארלם באמצע הלילה, הוא לא היה מקבל כאלה מכות כמו שקיבל היום
הארלם של היום זה לא הארלם של פעם. אני הסתובבתי לא פעם בהארלם, גם באמצע הלילה. זה לא כזה מפחיד.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מסכן ג'ייק כהן!
הארלם של היום זה לא הארלם של פעם. אני הסתובבתי לא פעם בהארלם, גם באמצע הלילה. זה לא כזה מפחיד.
אפשר לכתוב במקום הארלם - השכונות המוסלמיות של פריז.....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים