המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:תמשיך לחיות בסרט
rc4991 כתב:felix_r כתב:תמשיך לחיות בסרט
מה הקשר לחיות בסרט? ממש תגובה בוגרת ומנומקת
נתתי לך דוגמא רק מהקיץ האחרון שמכבי הביאה שחקן שהרוויח כמעט פי שניים מפלייס בגלל שהקבוצה שלו לא רצתה אותו
אני ממש לא אומר שיוכלו להביא אותו לכאן אם רק ירצו אבל אני גם לא שולל על הסף הגעה שלו
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:תמשיך לחיות בסרט
נתתי לך דוגמא רק מהקיץ האחרון שמכבי הביאה שחקן שהרוויח כמעט פי שניים מפלייס בגלל שהקבוצה שלו לא רצתה אותו
אני ממש לא אומר שיוכלו להביא אותו לכאן אם רק ירצו אבל אני גם לא שולל על הסף הגעה שלו
קודם כל אתה החלטת שבארסה לא רוצה אותו. למה? ככה. כי זה מה שמתאים לך.
עכשיו תחשוב לרגע על שוק הסנטרים:
טומיץ' עוזב את בארסה
קאון עוזב את צסקא
ריאל מחפשת סנטר במקום בורוסיס המאכזב
פנרבחצ'ה מחפשת סנטר ברמה
אחרי שחשבת, תחליט בעצמך האם התסריט שלך נראה לך הגיוני. שבארסה תשלם למישהו כסף על מנת להעזיב את פלייס כאשר היא עצמה חסרה סנטר והביקוש לסנטרים כל כך גדול? זאת אומרת, לפי ההגיון שלך, בארסה בטוחה שהיא תחתים 2 סנטרים (במקום טומיץ' ובמקום פלייס) ששניהם יותר טובים מפלייס?
קאון עובר לנבא?
felix_r כתב:קודם כל אתה החלטת שבארסה לא רוצה אותו. למה? ככה. כי זה מה שמתאים לך.
טומיץ' עוזב את בארסה
קאון עוזב את צסקא
פנרבחצ'ה מחפשת סנטר ברמה
אחרי שחשבת, תחליט בעצמך האם התסריט שלך נראה לך הגיוני. שבארסה תשלם למישהו כסף על מנת להעזיב את פלייס כאשר היא עצמה חסרה סנטר והביקוש לסנטרים כל כך גדול? זאת אומרת, לפי ההגיון שלך, בארסה בטוחה שהיא תחתים 2 סנטרים (במקום טומיץ' ובמקום פלייס) ששניהם יותר טובים מפלייס?
שחף כתב:אם אנחנו רוצים להתחרות על מישהו כמו ראדוליצה צריך לקוות שהספקולציות האלו לא יצאו לפועל אחרת הלך עלינו.
שחף כתב:פיספס את הרכבת שלו לדעתי עם ה-NBA. היה לו צ'אנס טוב לדעתי אחרי אליפות העולם לא לקח אותו. הוא לא אמרקאי, וקבוצות כבר ניסו אותו שם. אם הוא יחזור לשם זה רק אם ייתן עונה מרשימה באירופה.
שחף כתב:אם אנחנו רוצים להתחרות על מישהו כמו ראדוליצה צריך לקוות שהספקולציות האלו לא יצאו לפועל אחרת הלך עלינו.
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:תמשיך לחיות בסרט
קודם כל אתה החלטת שבארסה לא רוצה אותו. למה? ככה. כי זה מה שמתאים לך.
טומיץ' עוזב את בארסה
קאון עוזב את צסקא
פנרבחצ'ה מחפשת סנטר ברמה
אני לא החלטתי יום אחד שבארסה רוצה להיפטר מפלייס, זה מה שדיווחו כבר כמה פעמים (וזה הגיע אפילו למצב שהם הציעו טרייד על איזה שחקן מהליגה הגרמנית והקבוצה סירבה)
felix_r כתב:אני לא החלטתי יום אחד שבארסה רוצה להיפטר מפלייס, זה מה שדיווחו כבר כמה פעמים (וזה הגיע אפילו למצב שהם הציעו טרייד על איזה שחקן מהליגה הגרמנית והקבוצה סירבה)
כל זה היה שטויות
rc4991 כתב:felix_r כתב:אני לא החלטתי יום אחד שבארסה רוצה להיפטר מפלייס, זה מה שדיווחו כבר כמה פעמים (וזה הגיע אפילו למצב שהם הציעו טרייד על איזה שחקן מהליגה הגרמנית והקבוצה סירבה)
כל זה היה שטויות
ועל סמך מה אתה מחליט את זה?
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אני לא החלטתי יום אחד שבארסה רוצה להיפטר מפלייס, זה מה שדיווחו כבר כמה פעמים (וזה הגיע אפילו למצב שהם הציעו טרייד על איזה שחקן מהליגה הגרמנית והקבוצה סירבה)
כל זה היה שטויות
ועל סמך מה אתה מחליט את זה?
כי לא מעט פעמים קראתי תגובות של המועדון או של השחקן עצמו.
כמו זה לדוגמא
http://www.sportando.com/en/europe/spai ... elona.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־28 אורחים