אחדשיודע כתב:אני איתך בעניין הזה.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:אני איתך בעניין הזה.
rc4991 כתב:רק הולך להעצים את הפער מאירופה
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד ווסט לסאן אנטוניו
מארק גאסול יחתום על חוזה של 5 שנים ו-110 מליון דולר עם ממפיס
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד ווסט לסאן אנטוניו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיוויד ווסט לסאן אנטוניו
אם היו מספרים את זה למארק גאסול של 2008 הוא היה צוחק ימים שלמים.
rc4991 כתב:וויליאמס זאת החתמה מעולה לקאבס
עכשיו נשאר שיביאו גם את קרופורד וישיגו פורוורד נחמד ויש שם סגל אדיר
jol9 כתב:rc4991 כתב:רק הולך להעצים את הפער מאירופה
תראה, זה שאתה משלם לדראגיץ' 5 מליון או 20 מליון, לא יהפוך אותו לשחקן טוב יותר.
כאילו באמת... מה נסגר?
אני יכול להבין סכומים כאלה כשמדובר בפרנצ'ייז, שסוחב את המועדון, מוכר מרצ'נדייז וכו'... אבל לפאקינג דראגיץ'?
לגופה של דוויין ווייד שעקבותיו נעלמו מאז האליפות ב2006??
ללופז??
פשוט מגוחך בעיניי
roy1000 כתב:rc4991 כתב:וויליאמס זאת החתמה מעולה לקאבס
הם לא צריכים את קרופורד. הוא ווויליאמס יושבים של בדיוק אותה משבצת. הם חייבים להחתים את ג'י אר סמית' ואז אולי לחפש עוד מחליף ללברון עם החוזה של הייווד או על חוזה מינימום.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:וויליאמס זאת החתמה מעולה לקאבס
הם לא צריכים את קרופורד. הוא ווויליאמס יושבים של בדיוק אותה משבצת. הם חייבים להחתים את ג'י אר סמית' ואז אולי לחפש עוד מחליף ללברון עם החוזה של הייווד או על חוזה מינימום.
וויליאמס יותר רכז וקרופורד 2
אין לי בעיה שסמית' יעזוב וקרופורד יחליף אותו
my man כתב:אחדשיודע כתב:גינובילי ישחק גם בעונה הבאה בשביל סן אנטוניו: http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... With-Spurs
ת'אמת שנמאס לי מהם- ממש אהבתי את מה שהם הביאו לליגה אבל הם כבר יצאו מהאף...מחפשים קבוצה שמשחקת קבוצתי?- היום יש את גולדן סטייט שמשחקת על גבול המושלם...
אחדשיודע כתב:אני איתך בעניין הזה. הם נשענים על אותו בסיס ועל אותו סגנון מאתיים שנה. קבוצתי או לא, יאללה ריענון.
MaccabiTA כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:גינובילי ישחק גם בעונה הבאה בשביל סן אנטוניו: http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... With-Spurs
ת'אמת שנמאס לי מהם- ממש אהבתי את מה שהם הביאו לליגה אבל הם כבר יצאו מהאף...מחפשים קבוצה שמשחקת קבוצתי?- היום יש את גולדן סטייט שמשחקת על גבול המושלם...
אה יש קבוצה אחרת שמשחקת קבוצתי? דקה נרים פה טלפון לפופ וביופורד שיפרקו הכל, מספיקה אחת. איפה אתה רוצה את אולדריג' רק?אחדשיודע כתב:אני איתך בעניין הזה. הם נשענים על אותו בסיס ועל אותו סגנון מאתיים שנה. קבוצתי או לא, יאללה ריענון.
כמה שנים אתה עוקב אחרי NBA?
כי להגיד שהספרס נשענים על אותו סגנון.. או שאתה חדש לליגה הזאת או שראית רק תקצירים
סגנון המשחק של הספרס השתנה באופן קיצוני ויותר מפעם אחת.
אותו מאמן ואותם כוכבים הצליחו לשלוט בליגה ביד רמה גם בסגנון הגנתי מובהק ששיתק קבוצה אחרי קבוצה עם משחק אגרסיבי ולא מתנצל (כמו שבנט אוהב) ואחרי כמה שנים (עם כמה שלבי ביניים מעניינים באמצע) הצליחו לשלוט באותה הליגה עם סגנון התקפי לחלוטין ומשחק קבוצתי ברמה שלא נראתה בליגה שעד לא מזמן לא הכירה דבר כזה.
זו לא פחות מאומנות, מדובר בחבורה של מוחות כדורסל מדהימים. אני אפילו לא כועס, פשוט חבל לי בשבילכם שאתם לא יודעים להעריך תופעה כזאת כי אז אתם גם לא יכולים להנות ממנה.
לכל קבוצה יש הייטרס והספרס אספו לא מעט כאלה בשנים ה"אפורות" ואגרסיביות שלהם, את האנשים האלה אני עוד יכול להבין יותר אם עוד יש להם שאריות של אנטי כלפי הקבוצה, למרות שאני אישית נהניתי וידעתי להעריך את היכולת שלהם למקסם משחק כזה, לשתק קבוצות התקפיות דומיננטיות ולהביא כמה אליפויות על הדרך.
אני יכול להמשיך ולדבר שעות על איך הספרס היא קבוצה ששורדת כל הזמן הזה עם התאמות לתקופות ומצבים שונים שלדעתי אף פרנצ'ייז לא עשה בליגה הזאת מאז בוסטון הגדולה (רק שבזמנו התחרות הייתה הרבה יותר מינורית) אבל בכל מקרה, HATERS GONNA HATE.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים