דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים

הודעהעל ידי קובי » 02 נובמבר 2015, 00:33

MTA2311 כתב:
קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?

לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.

זה מוזר, כי גיא, בכל ראיון שעשו איתו, אמר שהוא רצה להשאיר את שני העוזרים משנה שעברה, ושפיטרו אותם בלי לשאול אותו.

איפה?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים, מתראיין עכש

הודעהעל ידי my man » 02 נובמבר 2015, 00:37

קובי-

חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:
ההנהלה החליפה לך את כל הצוות המקצועי בניגוד ברור לדעתך. כועס?
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.

נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 02 נובמבר 2015, 00:39

טוב אז עכשיו ברור שאחד מהם לא אומר את כל האמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2015, 00:55

אם אני לא טועה, גיא גם אמר בפירוש שהוא רצה להשאיר את פארגו. לדעתי בראיון עם פיק.
דני טען שהוא לא רצה.

קיצר, שקר אחרי שקר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים, מתראיין עכש

הודעהעל ידי קובי » 02 נובמבר 2015, 01:05

my man כתב:קובי-

חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:
ההנהלה החליפה לך את כל הצוות המקצועי בניגוד ברור לדעתך. כועס?
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.

נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....

נשמע לי כמו להישאר בסדר עם הקולגות...

שמע, לא יודע... כנראה שמהציטוט הזה אפשר לחשוב לכאן, או אחרת. לי פדרמן היה נשמע מאוד פרטני בתשובות שלו - לדוגמא, גיא לקח אותו (את פבראני) לאימון אישי ואח"כ ישבנו לצהריים ואמר לי שהוא רוצה שנסגור איתו... או שגודס אמר על גרשון ש"אני צריך שכעוזר הוא יעשה "1,2,3" והוא יותר מנוסה ומבוגר ולא נעים לי לומר לו את זה והוא לא עושה את זה. עושה לי יותר שכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 נובמבר 2015, 01:05

MTA2311 כתב:אם אני לא טועה, גיא גם אמר בפירוש שהוא רצה להשאיר את פארגו. לדעתי בראיון עם פיק.
דני טען שהוא לא רצה.

קיצר, שקר אחרי שקר.

אכן, גם זה הוא אמר:
גודס לא רצה לשחרר את פארגו. היחסים בין השניים היו מצוינים ובין המאמן לשחקן הייתה כימיה עיוורת. גודס התעקש לממש את חוזהו את הגארד האמריקאי, אולם קיבל ברקס עצבני מההנהלה שהכתיבה את קצב בניית הקבוצה לעונה. "הבנתי לאן נושבת הרוח אחרי האכזבה מאובדן האליפות. הסברתי לג'רמי שאישית אני מאוד אוהב אותו, הוא סחב את הקבוצה על גבו, ואין לי ספק שהוא שחקן מצוין. אבל נפלה החלטה ניהולית לעשות שינוי קיצוני שיזעזע את המערכת, להגדיל את התקציב בכ-20 אחוז, ובמקומו הגיעו פארמר וטיילור".
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2015, 01:23

אני מאמין לגיא
אם יש משהו שהכי חזק אצלו זו אמינות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 02 נובמבר 2015, 01:27

rc4991 כתב:אני מאמין לגיא
אם יש משהו שהכי חזק אצלו זו אמינות

גיא באמת אמין. אבל מצד שני, מה ציפינו? שיגיד שהוא רצה שיעיפו את פיני?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ankram » 02 נובמבר 2015, 09:35

אז נפלא , יש לנו מנהל שהוא שקרן ויש לנו מאמן שהוא במקרה הכי טוב עוזר מאמן אמין. נפלא. תזכירו לי את זה שוב שהפועל ירושליים תוביל עלינו 25 בבית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2015, 09:43

קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?

לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.

מה מופרך שזה לא תואם את המציאות. יכול להיות שגיא לא רצה את פיני, אבל אני בטוח שהוא לא רצה את אבי אבן. היו דיבורים על זה שהוא רצה את דן שמיר. למה שהוא ירצה את אבי אבן שהוא איש של דני פדרמן?
גיא ביקש להחליף את פבאריני עוד באוגוסט. הוא רצה את מקלין. הוא הדליף לתקשורת שפבאריני נראה רע ולא יעמוד בעומס (מה שהסתבר כנכון).

דני פדרמן מוכר סיפורי מעשיות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2015, 10:10

אני לגמרי מבין את כל אלה שסבלו במהלך הראיון.
אני ראיתי אותו, ובאיזשהו שלב זה נהיה ממש מעיק.
אפילו הקטע עם פיני לא ממש שיעשע אותי.

אני גם לא בטוח שקיבלנו תשובות לשאלות הכי חשובות וכמובן שלא באמת ראינו שום הפנמה שאולי התהליכים לא היו טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 02 נובמבר 2015, 10:22

roy1000 כתב:

מה מופרך שזה לא תואם את המציאות. יכול להיות שגיא לא רצה את פיני, אבל אני בטוח שהוא לא רצה את אבי אבן. היו דיבורים על זה שהוא רצה את דן שמיר. למה שהוא ירצה את אבי אבן שהוא איש של דני פדרמן?
גיא ביקש להחליף את פבאריני עוד באוגוסט. הוא רצה את מקלין. הוא הדליף לתקשורת שפבאריני נראה רע ולא יעמוד בעומס (מה שהסתבר כנכון).

דני פדרמן מוכר סיפורי מעשיות.

יכול להיות. לי דווקא הסיפור על פבראני נשמע טו דיטיילד, בשביל להיות שקר ("גיא רצה לעשות לו אימון אישי, ישבנו לצהריים, אמר לנו לסגור איתו"), אבל כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות ואפשר לדבר על זה עד מחרתיים.

גם יכול להיות שגיא "זרם" עם וויצ'יץ', פדרמן ואחרים ופשוט זרם לאן שהרוח נושבת בכל עניין ההחתמות ואולי גם הצוות המקצועי... כלומר, הנהן בראשו ונתן הסכמתו להלך הרוח...

בכל מקרה, השורה התחתונה לא משנה - ההנהלה השאירה את גיא, לפי דני פדרמן לפחות, בגלל שקנו את הסיבות עלו להפסד האליפות (פצועים + "לא נתתם לי לבחור את הצוות המקצועי") וזאת למרות כשלון חרוץ וחד משמעי של העונה הקודמת. כל המסביב, זה באמת, כשחושבים על זה, אולי מעניין, אבל באמת זוטות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2015, 12:39

קובי כתב:יכול להיות. לי דווקא הסיפור על פבראני נשמע טו דיטיילד, בשביל להיות שקר ("גיא רצה לעשות לו אימון אישי, ישבנו לצהריים, אמר לנו לסגור איתו"), אבל כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות ואפשר לדבר על זה עד מחרתיים.

גם יכול להיות שגיא "זרם" עם וויצ'יץ', פדרמן ואחרים ופשוט זרם לאן שהרוח נושבת בכל עניין ההחתמות ואולי גם הצוות המקצועי... כלומר, הנהן בראשו ונתן הסכמתו להלך הרוח...

בכל מקרה, השורה התחתונה לא משנה - ההנהלה השאירה את גיא, לפי דני פדרמן לפחות, בגלל שקנו את הסיבות עלו להפסד האליפות (פצועים + "לא נתתם לי לבחור את הצוות המקצועי") וזאת למרות כשלון חרוץ וחד משמעי של העונה הקודמת. כל המסביב, זה באמת, כשחושבים על זה, אולי מעניין, אבל באמת זוטות.

הדברים שאתה אומר רק מחזקים את הטענה שגודס הושאר בתור שעיר לעזאזל למקרה שדברים לא יסתדרו.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 02 נובמבר 2015, 16:17

roy1000 כתב:
קובי כתב:יכול להיות. לי דווקא הסיפור על פבראני נשמע טו דיטיילד, בשביל להיות שקר ("גיא רצה לעשות לו אימון אישי, ישבנו לצהריים, אמר לנו לסגור איתו"), אבל כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות ואפשר לדבר על זה עד מחרתיים.

הדברים שאתה אומר רק מחזקים את הטענה שגודס הושאר בתור שעיר לעזאזל למקרה שדברים לא יסתדרו.

יכול להיות.
שמע, מצד אחד נשמע לי לא רציונלי להגדיל את תקציב השחקנים מחד ומאידך להשאיר את זה בידיים מקצועיות לא ראויות. מצד שני, למה לחפש הגיון, אם אולי אין...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2015, 17:03

כתבה טובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 03 נובמבר 2015, 17:09

צריך לשלם בשביל לקרוא את הגיגיו של אוהד הפועל ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2015, 17:21

אדגר פו כתב:צריך לשלם בשביל לקרוא את הגיגיו של אוהד הפועל ?

הם צריכים מקורות מימון בשביל "בצלם"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 03 נובמבר 2015, 17:26

rc4991 כתב:

ערבים השתלטו על הטוויטר של הארץ : :)
http://rotter.net/forum/scoops1/261750.shtml
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 03 נובמבר 2015, 18:12

אדגר פו כתב:
rc4991 כתב:

ערבים השתלטו על הטוויטר של הארץ : :)
http://rotter.net/forum/scoops1/261750.shtml

הם שולטים בעיתון כבר עשרות שנים, אז מה הפלא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־18 אורחים