המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ברצינות. בחייאת דינק. כולם יודעים מה קרה העונה וכמה שהיא חרא, אבל אי אפשר לפתח תקווה לנצחונות?
נפלנו ליורוקאפ, זו הרמה שלנו. הפועל ירושלים שאכלנו ממנה שתי תבוסות הפסידה לנגרים האלה פעמיים.
למה שלא נתפתח מפה לקבוצה שאשכרה מנצחת משחקים במפעל הזה?
הוצאנו את פארמר שהיה נזק, התחזקנו בעמדה 1, אולי נצליח אפילו להתחזק בגבוה נוסף (בטח שניצחונות יכולים לעורר קצת תאבון).
צריך לדבר על דאבל בארץ ועל ללכת עד הסוף במפעל הזה. רק זאת מכבי.
החציל האצטקי כתב:ברצינות. בחייאת דינק. כולם יודעים מה קרה העונה וכמה שהיא חרא, אבל אי אפשר לפתח תקווה לנצחונות?
נפלנו ליורוקאפ, זו הרמה שלנו. הפועל ירושלים שאכלנו ממנה שתי תבוסות הפסידה לנגרים האלה פעמיים.
למה שלא נתפתח מפה לקבוצה שאשכרה מנצחת משחקים במפעל הזה?
הוצאנו את פארמר שהיה נזק, התחזקנו בעמדה 1, אולי נצליח אפילו להתחזק בגבוה נוסף (בטח שניצחונות יכולים לעורר קצת תאבון).
צריך לדבר על דאבל בארץ ועל ללכת עד הסוף במפעל הזה. רק זאת מכבי.
MTA2311 כתב:ד"א, לא בטוח בכלל שהייתי ממהר כל כך לחתוך את ארינזה.
בספק רב אם אבי יכול להביא מישהו טוב יותר.
toja27 כתב:תודה. אני מנסה להעביר את המסר הזה כבר זמן מה, לא כל כך הולך לי. הפורום נמצא במצב של שליליות מתמדת גם כשאפשר להיות חיוביים יותר.
ankram כתב:MTA2311 כתב:ד"א, לא בטוח בכלל שהייתי ממהר כל כך לחתוך את ארינזה.
משחק אחד טוב מכסה לדעתך על 5 חרא? טוב לדעת , אתה מתאים למחלקת הסקאוט של מכבי.
jol9 כתב:לפעמים אני חושב על זה וקצת מתקשה להאמין...
מכבי הביאה סנטר ראשון נכה שלא מסוגל ללכת, ואז כשהבינו שאכלה לקרדה, היא החליפה אותו באחד השחקנים היותר גרועים
מבחינה מקצועית שהיו בקבוצה.
אממה, השחקן הזה הולך כנראה לסגור עונה שלמה במכבי... וזה לא שהוא הגיע במרץ. הוא הגיע בתחילת פאקינג אוקטובר...
כלומר, בתקופה שבה עוד שחקנים זזו לכאן ולשם, זה הדבר הכי טוב שהצליחו להביא...
ואחרי זה אתם מתפלאים למה עפנו מהיורוליג...
פשוט לא ייאמן.
jol9 כתב:לפעמים אני חושב על זה וקצת מתקשה להאמין...
מכבי הביאה סנטר ראשון נכה שלא מסוגל ללכת, ואז כשהבינו שאכלה לקרדה, היא החליפה אותו באחד השחקנים היותר גרועים
מבחינה מקצועית שהיו בקבוצה.
אממה, השחקן הזה הולך כנראה לסגור עונה שלמה במכבי... וזה לא שהוא הגיע במרץ. הוא הגיע בתחילת פאקינג אוקטובר...
כלומר, בתקופה שבה עוד שחקנים זזו לכאן ולשם, זה הדבר הכי טוב שהצליחו להביא...
ואחרי זה אתם מתפלאים למה עפנו מהיורוליג...
פשוט לא ייאמן.
MTA2311 כתב:ממתי אדם בגילו צריך סיבה, או נמען ספציפי בשביל לרטון?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ממתי אדם בגילו צריך סיבה, או נמען ספציפי בשביל לרטון?
בגלל זה אני כל כך מחכה לגיל 80
זה גיל שאתה יכול להיות גזען ולאף אחד לא אכפת
ankram כתב:MTA2311 כתב:ד"א, לא בטוח בכלל שהייתי ממהר כל כך לחתוך את ארינזה.
משחק אחד טוב מכסה לדעתך על 5 חרא? טוב לדעת , אתה מתאים למחלקת הסקאוט של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־34 אורחים