המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:מכבי צריכה להחתים מחליף איכותי לפארגו, ובזאת לסגור את הסיפור.
אני מקווה שהשתחרר למכבי מספיק כסף והיא תשים את כולו על שחקן איכותי.
6 לב צהוב כתב:חביב אורנג'ד כתב:מכבי צריכה להחתים מחליף איכותי לפארגו, ובזאת לסגור את הסיפור.
וכשפארמר ילך מי ישחק במקומו בחמישייה ? פאפא? שאייר ?
6 לב צהוב כתב:חביב אורנג'ד כתב:מכבי צריכה להחתים מחליף איכותי לפארגו, ובזאת לסגור את הסיפור.
חביב אורנג'ד כתב:6 לב צהוב כתב:חביב אורנג'ד כתב:מכבי צריכה להחתים מחליף איכותי לפארגו, ובזאת לסגור את הסיפור.
כנראה שהקומבו גארד שיבוא, יוסת לעמדתו של פארמר כשזה יעזוב.
בכל מקרה, מי שבטוח לא ישחק במקומו של פארמר,הוא פרקינס.
אני לא רואה כל טעם בלהביא עכשיו עוד שני גארדים.
cannon כתב:הסיבות שגורמות לי לחשוב ככה:
1. מי שפרסם את ההתעניינות הוא מקור אמין.
2. מאז לא שמענו שום דבר על מקנטס משום קבוצה אחרת והוא שחקן שמחפש קבוצה.
3. הוא שחקן 1 על 1 מעולה ועובר שחקן בקלות.
4. מכבי לא צריכה שחקן בעמדה 1 אלא שחקן שיהיה קודם כל 2 וקצת 1 אם יצטרכו. בעמדה 1 יש את פארמר, פאפאלוקאס ואוחיון וגם שייר יכול לרכז. בעמדה 2 יש את שייר, בורשטיין ואולי סמית'. לא צריך להיות חכם גדול כדי לראות שעמדה 2 חלשה יותר.
5. השכר שלו לא יהיה גבוה מדי וידוע שמכבי לא רוצה שחקנים יקרים ושיש מחשבה שגם פרקינס עדיין יחזור וגם הוא לא ישחק בחינם.
cannon כתב:לדעתי רשאד מקנטס סגור במכבי כבר כשבוע וחצי. מכבי יודעים על סיפור פארגו הרבה זמן ולא מוציאים את סיפור מקנטס החוצה כדי לסחוט מפארגו כמה שיותר כסף. מקנטס יגיע בתחילת ספטמבר לאימונים. לא סתם הוא לא מוזכר בהקשר של שום קבוצה אירופאית אחרת והיה ברור שאחרי שמועמדותו למכבי תעלה הוא יוזכר בהקשר של קבוצות אחרות אם לא יסגור במכבי. הוא קומבו שיותר 2 מ-1, שחקן מדהים ב-1 על 1, יודע לייצר מצבים ולעבור שחקן, לא יקר כי לא שיחק בשנה שעברה בצורה מסודרת. הסיכום עם הסוכן שלו היה כנראה להשתיק את הסיפור עד תחילת ספטמבר כשמכבי תפוצץ את הענין עם פארגו שלא הגיע לאימונים.
ההתאמה של שחקן כזה לסגל היא מצויינת לאור זה שהוא 2 ופאפאס 1.
עוד כמה ימים כשיהיה רשמי, תזכרו מי אמר לכם...
yarinsaky כתב:מי אמר לך שהוא שחקן הגנה נפלא ? מי שראה אותו משחק בשנתיים האחרונות אומר שהוא בכלל לא שומר.
יש לו פוטנציאל להיות שומר טוב, אבל אין לו כבר חשק כנראה.
לבלאט יש קבוצה גדולה ורחבה על הראש , הוא לא צריך לפתוח גם בטיפול גננת עם שחקן כמו מקאנטס כדי להחזיר אותו לשפיות. בד"כ זה נגמר
רע ולא סתם שחקנים כאלה לא דרושים באירופה ואין בהם כמעט התעניינות אפילו בנ.ב.א כשחקנים 14 או 15 בסגל.
למכבי דווקא יש אופציות טבוות הקיץ ושלא יספרו לנו סיפורים. השאלה כמה אתה מוכן להוציא.
where is the love? כתב:רשאד מקקנטס בהחלט שחקן מרשים אם אני לא טועה הוא שחקן הגנה נפלא.
כמו שכבר אומרים פה הוא מאוד בעייתי בהתנהגות ויש המון סיפורים מוזרים עליו, למשל תנועות מוזרות שהוא עושה בסל, קצת התגרויות ביריב, זה לא כמו פניני זה נראה יותר מפחיד.
אין ספק שזה משעשע..אבל לפעמים זה גורר עימותים.
חן יש לך להראות את הסרטון שהוא ממש משתולל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים