25 יוני 2019, 11:08
שחקן של 7.5 נקודות בבאסקוניה .. אובריאנט 10.6/6 ובשכר יותר נמוך היה פה אכזבה . אז שחקן מוגבל ומשלים ב 800+ בטוח יעבוד.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:ואו, מכבי הולכת חזק על סלוקאס.
לדעתי, אם אכן מדובר ב 1.9 מיליון דולר לעונה, למכבי יש סיכוי לא רע. זה מאוד קרוב להצעות של הקבוצות האחרות, וזה שיש לנו מאמן יווני בטח מוסיף למכבי כמה נקודות זכות בהחלטה שלו.
סלוקאס קשה לי להאמין כי בכל זאת מדובר במתחרות כמו ברצלונה ופנר וזה יהיה לא פשוט, לעומת זאת זה שמזכירים את פויטמן מאוד מעודד אותי .
לא שמענו עליו בהקשר של מכבי אף פעם נראלי .
25 יוני 2019, 11:11
כנראה הסוכן שלו מחפש להעלות את ההצעה מפנר . אין שום סיכוי שיגיע למכבי, בטח מכבי משתפת פעולה עם הפרסומים כדי להפעיל לחץ על השחקן שהיא באמת רוצה.felix_r כתב:רק להזכיר לשמואל:
2 מיליון יורו, שמציעות הקבוצות לסלוקאס, זה כמעט 2.3 מיליון דולר. זה הרבה יותר מהסכום שמכבי מציעה
25 יוני 2019, 12:40
MM3 כתב:כנראה הסוכן שלו מחפש להעלות את ההצעה מפנר . אין שום סיכוי שיגיע למכבי, בטח מכבי משתפת פעולה עם הפרסומים כדי למכור מנויים.felix_r כתב:רק להזכיר לשמואל:
2 מיליון יורו, שמציעות הקבוצות לסלוקאס, זה כמעט 2.3 מיליון דולר. זה הרבה יותר מהסכום שמכבי מציעה
25 יוני 2019, 12:41
תיקון במקום .my man כתב:MM3 כתב:כנראה הסוכן שלו מחפש להעלות את ההצעה מפנר . אין שום סיכוי שיגיע למכבי, בטח מכבי משתפת פעולה עם הפרסומים כדי למכור מנויים.felix_r כתב:רק להזכיר לשמואל:
תוקן
25 יוני 2019, 12:45
25 יוני 2019, 12:48
גל גל כתב:רגע אז למכבי יש 1.9 מיליון לשים על רכז ?
ואם זה לא סלוקאס אז אין את הכסף הזה ?
לאן הוא נעלם ? חזרה לכיס של פדרמן ?
25 יוני 2019, 13:03
25 יוני 2019, 13:17
cannon כתב:נשמע לי (ואני משער פה וזה לא מבוסס) ש:
א. סלוקאס זה באמת מאמץ שמכבי מנסים אבל הסבירות שיצליח שואפת ל-0. הסכומים האלה יוצעו גם לוואנאמייקר. חושב שאלה שני השמות המרכזיים של מכבי. דילייני לא יקבל הצעה כל כך גבוהה, אבל אם ילכו לאופציה שלו יש סיכוי שיקבל הצעה של מליון וחצי לעונה.
ב. פויטמן זה לחץ על אוברייאנט לחתום. לא חושב שיש לו ערך מוסף למכבי לעומת אוברייאנט. נהפוך הוא. אוברייאנט כבר משופשף בשיטה ושחקן התקפה הרבה יותר מגוון. בהגנה שניהם לא בריאן רנדל. מקווה שפויטמן לא יגיע לפה, בוודאי לא בשכר כזה.
25 יוני 2019, 13:19
25 יוני 2019, 13:35
25 יוני 2019, 13:37
cannon כתב:נשמע לי (ואני משער פה וזה לא מבוסס) ש:
א. סלוקאס זה באמת מאמץ שמכבי מנסים אבל הסבירות שיצליח שואפת ל-0. הסכומים האלה יוצעו גם לוואנאמייקר. חושב שאלה שני השמות המרכזיים של מכבי. דילייני לא יקבל הצעה כל כך גבוהה, אבל אם ילכו לאופציה שלו יש סיכוי שיקבל הצעה של מליון וחצי לעונה.
ב. פויטמן זה לחץ על אוברייאנט לחתום. לא חושב שיש לו ערך מוסף למכבי לעומת אוברייאנט. נהפוך הוא. אוברייאנט כבר משופשף בשיטה ושחקן התקפה הרבה יותר מגוון. בהגנה שניהם לא בריאן רנדל. מקווה שפויטמן לא יגיע לפה, בוודאי לא בשכר כזה.
25 יוני 2019, 13:39
Rampel כתב:פוייטמן הוא הגבוה המתאים ביותר בשוק למה שנבנה אצלנו בקו הקדמי. הוא גם שחקן הגנה טוב יותר מאובראיינט וגם הרבה יותר חכם וקבוצתי ממנו. בכלל, אין עולם שבו אובראיינט עדיף עליו, יש לו משחק פוסט טוב משל פוייטמן וזהו בגדול, בכל שאר הפרמטרים פוייטמן עולה עליו.
לשם שינוי מקווה שמדובר בדיווח אמיתי. אם מביאים אותו להשלים את בלאק אפשר לדבר על כל הלסורים שבעולם לספסל.
בכל מקרה אני מקווה שמישהי תעשה לנו טובה ותפתור אותנו מאובראיינט. נמאס משחקנים מטומטמים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
25 יוני 2019, 13:44
שקט מוחלט בגזרת אנאדולו. נראה לי שזה ספין של הסוכנים של אובראיינט וזה רק הגיוני - אין שום סיבה שקבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה תיתן לו את המפתחות בחמישיה ועוד תמורת מיליון יורו!Jack55 כתב:Rampel כתב:פוייטמן הוא הגבוה המתאים ביותר בשוק למה שנבנה אצלנו בקו הקדמי. הוא גם שחקן הגנה טוב יותר מאובראיינט וגם הרבה יותר חכם וקבוצתי ממנו. בכלל, אין עולם שבו אובראיינט עדיף עליו, יש לו משחק פוסט טוב משל פוייטמן וזהו בגדול, בכל שאר הפרמטרים פוייטמן עולה עליו.
לשם שינוי מקווה שמדובר בדיווח אמיתי. אם מביאים אותו להשלים את בלאק אפשר לדבר על כל הלסורים שבעולם לספסל.
בכל מקרה אני מקווה שמישהי תעשה לנו טובה ותפתור אותנו מאובראיינט. נמאס משחקנים מטומטמים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אם יגיע, זה יהיה חלום שמתגשם בשביל שנינו![]()
בכל מקרה אני מקווה שזה אומר שיש קצת בעיות במו"מ עם אובראיינט, שאנאדולו תקח אותו ותשאיר לנו את פויטמן .
25 יוני 2019, 13:46
25 יוני 2019, 14:03
er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.
25 יוני 2019, 14:23
kfir כתב:er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.
לא מסכים איתך ,אני חושב שגוני שחקן יותר טוב מוויטמן
25 יוני 2019, 14:26
25 יוני 2019, 14:33
Adam כתב:אני לא כזה מתלהב מסלוקאס. אני לא חושב שמדובר בשחקן שיכול להוביל קבוצה לבדו. הוא יותר מתאים לקבוצה מסודרת ובנויה נכון שהיא לא מכבי.
בכל מקרה, לא מאמין שמכבי הציעה לסלוקאס כ1.9 מליון דולר לעונה.. זה מספר פשוט מופרך בסדר גודל של מכבי.
ונניח והיא אכן הציעה לו את הסכום הזה - עדיף להשקיע אותו בוואנמייקר.
25 יוני 2019, 14:51
Jack55 כתב:kfir כתב:er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.
איך אפשר להגיד דבר כזה?
כמו שתגיד וולטרס שחקן יותר טוב מסלוקאס .
25 יוני 2019, 15:12
MM3 כתב:Jack55 כתב:kfir כתב:er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.
איך אפשר להגיד דבר כזה?
כמו שתגיד וולטרס שחקן יותר טוב מסלוקאס .
לא כי הנימוק שלך סופר משכנע