המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רבע מהתקציב? לא ידעתי שהתקציב של מכבי הוא 4 מיליוןשועל כתב:דעתי עליו כמו על ווילבקין.
הוא שחקן מצוין
האם הוא שווה את העלות שלו בהתחשב בכך שמכבי היא קבוצה עם כוכב וחצי וזה השחקן שהיא שמה עליו רבע מהתקציב?
לא ולא
שועל כתב:דעתי עליו כמו על ווילבקין.
הוא שחקן מצוין
האם הוא שווה את העלות שלו בהתחשב בכך שמכבי היא קבוצה עם כוכב וחצי וזה השחקן שהיא שמה עליו רבע מהתקציב?
לא ולא
RomanR כתב:בזכות סעיף מיוחד בחוזהו: ''ריאל מדריד תנסה לצרף את לורנזו בראון'' - ספורט 5
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=423303
יכול לצאת בקיץ ללא עלות לקבוצה מהליגה הספרדית. מה?!
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
זאת הדרך היחידה של מכבי להחתים שחקני יורוליג איכותיים. סעיפי יציאה נוחים. זה לא חדש.MTA2311 כתב:עכשיו גם חוזים לא יודעים לכתוב שם?
בדיוק. הוא הסכים כנראה לבוא בזול בידיעה שעם האזרחות הספרדית שלו הוא יכול לקבל חוזה מצוין בספרד בעונה הבאה.שמואל1 כתב:זאת הדרך היחידה של מכבי להחתים שחקני יורוליג איכותיים. סעיפי יציאה נוחים. זה לא חדש.MTA2311 כתב:עכשיו גם חוזים לא יודעים לכתוב שם?
omerk כתב:נשמע לי שזה הזוי מדי אפילו בשביל מכבי.
אם יש סעיף כזה, אני בטוח שזה לא כזה פשוט כמו שמתארים בכתבה.
שמכבי יסכימו לשחרור של שחקן לקבוצה בספרד בחינם לגמרי? נשמע הזיה הם אפילו לא הסכימו בעבר לשחרור לנבא בחינם אז ליריבה של מכבי ביורוליג?
רוצה להאמין שמדובר כנראה בהדלפה של ריאל כדי טיפה להרגיע את האוהדים על כך שקאמפסו בסוף נחת בכוכב האדום ולא אצלם. אם בשבילנו זה היה עלבון שהכוכב האדום ניצחו אותנו בקרב על ואלידוסה, רק תחשבו על העלבון לאוהד ריאל עם קאמפסו.
WendelA כתב:omerk כתב:נשמע לי שזה הזוי מדי אפילו בשביל מכבי.
שמכבי יסכימו לשחרור של שחקן לקבוצה בספרד בחינם לגמרי? נשמע הזיה הם אפילו לא הסכימו בעבר לשחרור לנבא בחינם אז ליריבה של מכבי ביורוליג?
רוצה להאמין שמדובר כנראה בהדלפה של ריאל כדי טיפה להרגיע את האוהדים על כך שקאמפסו בסוף נחת בכוכב האדום ולא אצלם. אם בשבילנו זה היה עלבון שהכוכב האדום ניצחו אותנו בקרב על ואלידוסה, רק תחשבו על העלבון לאוהד ריאל עם קאמפסו.
שום דבר כבר לא הזוי במועדון הזה. וחוץ מזה, זה משנה לך אם הוא יעזוב עם פיצוי למכבי או בלי?
לי מאוד ברור שהוא לא יישאר פה בעונה הבאה, עם או בלי פיצוי כזה או אחר.
מכבי מועדון קטן ביורוליג שהגדולות ממש לא סופרות. מועדון עם עבר מפואר, זה מה שנשאר ממנו.
MTA2311 כתב:עכשיו גם חוזים לא יודעים לכתוב שם?
WendelA כתב:omerk כתב:נשמע לי שזה הזוי מדי אפילו בשביל מכבי.
שום דבר כבר לא הזוי במועדון הזה. וחוץ מזה, זה משנה לך אם הוא יעזוב עם פיצוי למכבי או בלי?
לי מאוד ברור שהוא לא יישאר פה בעונה הבאה, עם או בלי פיצוי כזה או אחר.
מכבי מועדון קטן ביורוליג שהגדולות ממש לא סופרות. מועדון עם עבר מפואר, זה מה שנשאר ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים