יורוליג, מחזור 2: פנרבחצ'ה נגד מכבי - שישי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 2: פנרבחצ'ה נגד מכבי - שישי 21:00

הודעהעל ידי A.Parker » 15 אוקטובר 2022, 21:50

toja27 כתב:
A.Parker כתב:
toja27 כתב:
A.Parker כתב:
toja27 כתב:היכולת של השחקנים משתנה לפי הבריאות הכללית של הסגל ומומנטום אבל אני מנסה להסתכל על החומר הגולמי מה שנקרא ורואה שחקן שלא ממש מצטיין במשהו ובאופן כללי נותן לי הרגשה, לפחות נכון לעכשיו, שהיה נכון ללכת על שחקן אחר בעמדה הזאת. פוניטקה למשל שהיה פנוי היה נותן יותר.

לדעתי הוא בנוי (כמו לא מעט שחקנים בסגל) על תנועה ללא כדור, חיתוכים ומשחק מהיר. כשהמשחק תקוע ולא יוצאם למתפרצות/מעבר, יהיה לו קשה לבלוט. הייתי גם נותן לו יותר דקות בארבע, ובטח שלא שם אותו יחד עם פויתרס וניבו שסותמים את הצבע.

הקטע הזה שמכבי פיתחה תלות במשחקי מעבר הוא דבר שלילי. לכאורה הוא מנצל את היתרונות האתלטיים של השחקנים שמכבי נוטה להביא אבל ישנה בעיה- קבוצה שלא יודעת לשחק התקפה איטית ומסודרת מאבדת את האיזון ותחושת היכולת שלה ומתחילה להשתמש בהתקפות מתפרצות רק כגימיק.

כן הוא בנוי על משחק עם תנועה ללא כדור, אבל כל התקפה בריאה בנויה על תנועה כזאת.
היתרון שלו לכאורה שהוא שחקן שיכול לשחק בכמה עמדות ובמיוחד להחליף שחקנים בהגנה אבל ישנה שוב בעיה- הוא די חלש לעמדה 4 אז מה שקורה הוא שלוקחים אותו בקלות בפוסט.

לא רוצה להיות נחרץ עם המסקנות כי אנחנו די בהתחלה אבל הרושם שלי ממנו עד עכשיו פחות מעודד.

מסכים מאוד מאוד לגבי המשחק במגרש הפתוח. זו תלות מוגזמת ובמגרש העומד רואים את כל החסרונות של הקבוצה. ככה זה כשאתה בונה עקום.
אני לא יודע עדיין כמה הוא יכול לשמור בפוסט אפ, אבל נראה לי ששווה לנסות (מול דשון תומאס בהכנה הוא עשה עבודה די טובה במחצית הראשונה).
כמובן שזה גם תלוי בהרכבים ובשחקנים שלצידו. לצורך העניין, לשחק איתו בארבע כשהסנטר שלך בעצמו 2.03 זה לא מומלץ. גם לא מומלץ לשחק לצד שני סנטרים מוגבלים וטיפשים.

אני דווקא זוכר שהוא התקשה מול תומאס

לא זוכר הכל, אבל זוכר שבשני המלכים הראשונים הוא גרם לו לקחת זריקה אחת ובפעם אחרת איירבול (די בטוח בזה). אחרי זה הוא התקשה חלק מהזמן, כמו גם אחרים ששמרו אותו (מדובר בשחקן פוסט אפ מצויין), אבל בסך הכל היה לא רע ממה שזכור לי.

כמובן שגם אין הרבה 4 שחופרים בצבע. אפשר לזהות מתי המצ'אפ נוח ולתפקד אותו שם.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים