המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:כהן וסורקין בעיקר, וכרגיל ה-BB
Avi1508 כתב:itai7 כתב:כהן וסורקין בעיקר, וכרגיל ה-BB
צריך לעדכן את זה ל BBK
omerk כתב:הפתיע אותי האמת כמה מהר הפועל נשברה
ממש. הייתי במשחק (אחלה אווירה) ותמיד דברים נראים אחרת משם אבל הרגשתי לאורך כל המשחק ששיחקנו טוב מהדקה הראשונה ועד האחרונה. נכון, לא מושלם, היו טעויות וכמה שחקנים שלא באו כמו שצריך (דיבה...) אבל שלטנו במשחק כל כך לחוץ , פתיחת סידרת גמר שהיא סידרה קצרה וכל הפסד פה זה מבוא לטרגדיה, מול קבוצה טובה מאוד גם ברמה האירופאית (אשכרה הודחה ברבע גמר יורוקאפ על חודו של סל מול באדלונה בחוץ, שאנחנו רואים מה היא שווה) ושלטנו 40 דקות בקצב ובמשחק.Adam כתב:אני מסתכל פה על התגובות מהעמודים האחרונים ולא כלכך מבין אם אני ראיתי את אותו המשחק כמוכם.
נכון, לא מדובר במשחק ענק שלנו, אבל לאורך כל המשחק אנחנו שלטנו לחלוטין. הראנו הרבה אופי בכל פעם כשהפועל התקרבה ושמרנו על היתרון של 8-14 נקודות במשך כל המחצית השנייה.
הוצאנו שחקנים כמו אונואקו, גינת ובראון מהמשחק (בין אם זה בשמירה טובה או בעבירות) ונעלנו את מקריי במחצית השניה.
יותר מהכל אהבתי לראות שמכבי ניצחה בכל המלחמות 50-50 על הכדור. הם הראו שהם רוצים יותר.
צריך לזכור שלא כל יום חולון. הפועל קבוצה הרבה יותר טובה מחולון והיא קבוצה שיכולה לנצח אותנו ביום טוב.
בוא ניתן קרדיט לקטש והשחקנים שהראו הרבה אופי במשחק לא פשוט מנטלית.
לצד כל זה - זיו, מרטין ופוייתרס לא צריכים להישאר כאן עונה הבאה. אני מאוד מקווה שמכבי לא בטעות תבחר להשאיר את אחד מהשניים האחרונים.
גם מנקו לא באמת צריך להיות פה, אבל אין אלטרנטיבה.
למרות השליטה האבסולוטית בריבאונד, אני חושב שעדיף לרשום את היליארד במשחק הבא במקום מרטין.
שמואל1 כתב:אוהד מכבי טוען: הבן שלי סיים את הדרבי במיון
שי שרעבי סיפר שבנו עידן, בן ה-10, פונה לבית החולים אחרי שדלי, שהושלך מיציע אוהדי הפועל, פגע בו: "אני מזועזע, הוא לא רוצה ללכת יותר למשחקים"
https://m.one.co.il/mobile/article/22-2 ... Dn8OxBB8Sw
הכתובת הייתה על הקיר
Adam כתב:אני מסתכל פה על התגובות מהעמודים האחרונים ולא כלכך מבין אם אני ראיתי את אותו המשחק כמוכם.
נכון, לא מדובר במשחק ענק שלנו, אבל לאורך כל המשחק אנחנו שלטנו לחלוטין. הראנו הרבה אופי בכל פעם כשהפועל התקרבה ושמרנו על היתרון של 8-14 נקודות במשך כל המחצית השנייה.
הוצאנו שחקנים כמו אונואקו, גינת ובראון מהמשחק (בין אם זה בשמירה טובה או בעבירות) ונעלנו את מקריי במחצית השניה.
יותר מהכל אהבתי לראות שמכבי ניצחה בכל המלחמות 50-50 על הכדור. הם הראו שהם רוצים יותר.
צריך לזכור שלא כל יום חולון. הפועל קבוצה הרבה יותר טובה מחולון והיא קבוצה שיכולה לנצח אותנו ביום טוב.
בוא ניתן קרדיט לקטש והשחקנים שהראו הרבה אופי במשחק לא פשוט מנטלית.
לצד כל זה - זיו, מרטין ופוייתרס לא צריכים להישאר כאן עונה הבאה. אני מאוד מקווה שמכבי לא בטעות תבחר להשאיר את אחד מהשניים האחרונים.
גם מנקו לא באמת צריך להיות פה, אבל אין אלטרנטיבה.
למרות השליטה האבסולוטית בריבאונד, אני חושב שעדיף לרשום את היליארד במשחק הבא במקום מרטין.
שמואל1 כתב:אוהד מכבי טוען: הבן שלי סיים את הדרבי במיון
שי שרעבי סיפר שבנו עידן, בן ה-10, פונה לבית החולים אחרי שדלי, שהושלך מיציע אוהדי הפועל, פגע בו: "אני מזועזע, הוא לא רוצה ללכת יותר למשחקים"
https://m.one.co.il/mobile/article/22-2 ... Dn8OxBB8Sw
הכתובת הייתה על הקיר
שמואל1 כתב:מהודעת המנהלת לפני מספר ימים. נראה אם יעמדו בהתחייבות:
במידה שיהיו הפרות סדר מכל סוג שהן נפעל להטלת עונשים כבדים, כולל עונשים שישפיעו על הסדרה הנוכחית.
MTA2311 כתב:כמות השנאה שנשפכת על מכבי ברשתות בימים האחרונים זה משהו שאני לא זוכר הרבה זמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים