asafb96 כתב:הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
![]()
על מה אתה מדבר? לאנדסברג והיקמן אתלטיים מעולים
על מה אתה מדבר? אתלט מעולה זה פארגו.
בברלי גם די אטלטי, אבל כולם רחוקים שנות אור מפארגו, שהוא ג'ורדון מוקטן מבחינת אתלטיות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
![]()
על מה אתה מדבר? לאנדסברג והיקמן אתלטיים מעולים
משה כתב:טוב כמו שזה נראה כרגע, על מנת שתיהיה פה באמת עונה טובה, נצטרך לקוות שהיקמן יהפוך לאריאל מקדולנד וששארמדיני יתן קפיצה ויהפוך להאפמן. הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס, אבל תמיד אפשר לקוות.
yzafrir כתב:פארגו בדומה לביינום ניחשבים אטלתים מעולים גם ברמה של NBA . אין הרבה גארדים בגובהה שלהם עם כזה ניתור....
היקמן ולאנדסברג אתלטים טובים ברמת יורוליג אבל לא הייתי אומר שמעולים . אגב לדעתי סמית' עוד פחות אתלט מהם...
aribari24 כתב:נראה לי שכל עניין שאראס זה עוד ניסיון להוציא את בלאט מהכלים ולשבור אותו סופית.
לא נראה לכם שכל המאמץ מרגע סיום העונה הקודמת זה לגרום לבלאט לעזוב?
כל ההחתמות שהוא מתנגד להם, כל המשפטים כמו רק פדרמן מחליט, כל מיני שמות הזויים... נשמע כמו דווקא אחד גדול
er79 כתב:אופירע פשוט נעל בית. אין מילים לתאר. שאראס פשוט לא ישחק במכבי.
aribari24 כתב:כפכף או לא כפכף, הבחורה משתמשת באתר המבזה שלה כשופר של משפחת פדרמן
די ברור ש"הבכיר" הוא או פדרמן בעצמואו הבן שלו.
די ברור שאין שום קשר בין אליהו לשאראס, הם סתם מפמפמים אותה בידיעות סרק כדי להטריף את בלאט
aribari24 כתב:כפכף או לא כפכף, הבחורה משתמשת באתר המבזה שלה כשופר של משפחת פדרמן
די ברור ש"הבכיר" הוא או פדרמן בעצמואו הבן שלו.
די ברור שאין שום קשר בין אליהו לשאראס, הם סתם מפמפמים אותה בידיעות סרק כדי להטריף את בלאט
yzafrir כתב:כמה ירוויח ארון ג'אקסון בצסק"א ?
לדעתי זה אחד הפספוסים השנה של מכבי בגלל התנהלות איטית וקמצנות .
אני בטוח שהוא מקבל שם שכר שמכבי יכלו להתמודד איתם אם באמת היה להם רצון להחתים שחקן איכותי...וגם השחקן עצמו היה מעדיף לבוא כבורג מרכזי במכבי בפחות כסף מאשר להיות שחקן ספסל בצסק"א....