המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בנימין נעמן כתב:חחחחחחחחחחחחח
פדרמן לא חייב כלום לאף אחד, אם לא ילך מה שהוא מתכנן אז אנחנו הולכים לשמוע משפטים כמו: "זה מה שיש ועם זה ננצח"..
ואז כשמכבי תחרוק שיניים בנסיון העלייה לטופ 16 נקבל איזה (חי)זר/סתם ישראלי מוזר.
er79 כתב:בנימין נעמן כתב:חחחחחחחחחחחחח
פדרמן לא חייב כלום לאף אחד, אם לא ילך מה שהוא מתכנן אז אנחנו הולכים לשמוע משפטים כמו: "זה מה שיש ועם זה ננצח"..
זה שפדרמן לא שם עלינו, זה לא אומר שהוא לא יביא גיבוי. מה אתה מצפה - שרייס ישחק 40 דקות? אם אוחיון יעזוב ויותם לא יבוא, הוא צריך להביא רכז מחליף. זה לא עניין של חשק או רצון, זו עובדה.
roy1000 כתב:er79 כתב:בנימין נעמן כתב:חחחחחחחחחחחחח
זה שפדרמן לא שם עלינו, זה לא אומר שהוא לא יביא גיבוי. מה אתה מצפה - שרייס ישחק 40 דקות? אם אוחיון יעזוב ויותם לא יבוא, הוא צריך להביא רכז מחליף. זה לא עניין של חשק או רצון, זו עובדה.
נעימי.
er79 כתב:איזה צביון ישראלי כבר איבדנו? אליהו הוא עדיין לא לינאס קלייזה, ככל הידוע לי. חוץ ממקל וכספי אין היום ישראלים איכותיים בשוק, ושניהם באנ.בי.איי כרגע.
חנו'ש כתב:er79 כתב:איזה צביון ישראלי כבר איבדנו? אליהו הוא עדיין לא לינאס קלייזה, ככל הידוע לי. חוץ ממקל וכספי אין היום ישראלים איכותיים בשוק, ושניהם באנ.בי.איי כרגע.
שלא תבין לא נכון, לי ממש לא אכפת מהשטות הזו של צביון ישראלי.
אבל כרגע יש לנו רק 2 שחקנים שהם ילידי הארץ ולא מתאזרחים כאשר אחד מהם הוא צייד נאצים שלא יודע לשמור על הפה שלו ואת השני, שאם בכלל יהיה כאן, אף אחד לא ממש סובל.
אז עם מי לפי התקשורת, הקהל אמור להזדהות ולהתחבר אליו??
ואגב, בקיץ 2010 כשפיני עזב ובלאט חזר ולא הפסיקו לחפור לנו יום וליל על הצביון הישראלי ועל כמה שלקבוצה של פיני לא היה כזה ובלאט החזיר את הצביון הישראלי ובגלל זה הקהל חזר לאהוב ולהינות ממכבי וכל השטויות האלה. כל ההבדל בין הקבוצה של פיני לזו של בלאט בסגל הישראלי היה ליאור אליהו.....
er79 כתב:אני בספק אם הוא יבוא, אבל יודע מה? עדיף על הלפרין. מה שכן, בתור רכז מחליף זה רעיון גרוע. לעמדה 2 מהספסל הוא בסדר.
חנו'ש כתב:er79 כתב:איזה צביון ישראלי כבר איבדנו? אליהו הוא עדיין לא לינאס קלייזה, ככל הידוע לי. חוץ ממקל וכספי אין היום ישראלים איכותיים בשוק, ושניהם באנ.בי.איי כרגע.
אבל כרגע יש לנו רק 2 שחקנים שהם ילידי הארץ ולא מתאזרחים כאשר אחד מהם הוא צייד נאצים שלא יודע לשמור על הפה שלו ואת השני, שאם בכלל יהיה כאן, אף אחד לא ממש סובל.
ואגב, בקיץ 2010 כשפיני עזב ובלאט חזר ולא הפסיקו לחפור לנו יום וליל על הצביון הישראלי ועל כמה שלקבוצה של פיני לא היה כזה ובלאט החזיר את הצביון הישראלי ובגלל זה הקהל חזר לאהוב ולהינות ממכבי וכל השטויות האלה. כל ההבדל בין הקבוצה של פיני לזו של בלאט בסגל הישראלי היה ליאור אליהו.....
roy1000 כתב:er79 כתב:אני בספק אם הוא יבוא, אבל יודע מה? עדיף על הלפרין. מה שכן, בתור רכז מחליף זה רעיון גרוע. לעמדה 2 מהספסל הוא בסדר.
אם יוגב הולך, יבואו או הלפרין או נעימי. מה שכן, אם נעימי יישאר אחרון בשוק, הוא יקרע את מכבי במחיר.
er79 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:איזה צביון ישראלי כבר איבדנו? אליהו הוא עדיין לא לינאס קלייזה, ככל הידוע לי. חוץ ממקל וכספי אין היום ישראלים איכותיים בשוק, ושניהם באנ.בי.איי כרגע.
השאלה היא מהן האלטרנטיבות? אליהו והלפרין זה אלטרנטיבה ראויה, רק על מנת שנגיד: "הנה, יש לנו ישראלים?" השוק הישראלי מת, עם כל הצער, אז את מי נביא? אגב, הקהל מזדהה עם זרים לא פחות מישראלים, ע"ע שאראס, אנתוני, ניקולה ואפילו סופו. לא נראה לי שהצביון כזה משמעותי לקהל. הוא חשוב לחוק הרוסי, אבל עם כל הכבוד, אני מעדיף לשחק בחוק הרוסי עם טיוס מאשר עם אליהו. כרגע כמו שציינתי יש 2 ישראלים מאוד ראויים ואיכותיים שיכולים להתאים למכבי, אבל הם באנ.בי.איי. מבין כל היתר, הכי ראויים לשחק במכבי מבחינה מקצועית כבר נמצאים בקבוצה, למרות שחלקם מתאזרחים. זה המצב, לצערי. אין היום מספיק ישראלים איכותיים. אני מאמין גם שאחד מאליהו, יותם, או אולי נעימי ימצאו את עצמם בקבוצה (למרות שאני לא בעד החתמת חלק מהם). לגבי פניני, אני גם סולד ממעשיו, ויתרה מכך אני חושב שהייתה לו עונה מסריחה מבחינה מקצועית, אבל מי יבוא במקומו?
yzafrir כתב:יותם בירושלים ל-3 שנים....
כנראה שאין מנוס מלהחתים את נעימי...
למכבי חסרים כרגע שני ישראלים לסגור את הסגל ומבחינתי אם זה יהיה נעימי וליאור ( ובתקווה שיוגב גם ישאר ) אז הסגל בהחלט לא רע...
jol9 כתב:yzafrir כתב:יותם בירושלים ל-3 שנים....
למכבי חסרים כרגע שני ישראלים לסגור את הסגל ומבחינתי אם זה יהיה נעימי וליאור ( ובתקווה שיוגב גם ישאר ) אז הסגל בהחלט לא רע...
יהיה לא פשוט לעכל את נעימי במכבי. זה גם כאילו מכבי התחלפה עם מגדל של לפני כמה שנים... אוחיון, נעימי ופניני אצלנו, והלפרין, גרין ואליהו אצלם...
אני מקווה שליאור יישאר, אם כי אחרי ההחתמה של אינגלס, אני לא בטוח שזה לא יותר מדי עומס על העמדות 3-4
Maccabikid כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יותם בירושלים ל-3 שנים....
יהיה לא פשוט לעכל את נעימי במכבי. זה גם כאילו מכבי התחלפה עם מגדל של לפני כמה שנים... אוחיון, נעימי ופניני אצלנו, והלפרין, גרין ואליהו אצלם...
אני מקווה שליאור יישאר, אם כי אחרי ההחתמה של אינגלס, אני לא בטוח שזה לא יותר מדי עומס על העמדות 3-4
עמדה 3 עמוסה מאוד, עמדה 4 ריקה לגמרי. איזה קשר יש בין השניים?
jol9 כתב:Maccabikid כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יותם בירושלים ל-3 שנים....
הקשר הוא פשוט. כבר היום ברור שסמית' ואינגלס לא יישחקו רק בעמדה 3 ואנחנו נראה אותם נעים הרבה בין העמדות. כך גם פניני.
מהצד השני יש גם את טיוסוכהן גם כן עדיין בסגל וגם הם ינסו להרוויח דקות משחק בעמדה 4.
זה נכון שאין אף 4 טבעי, אבל בכלל לא בטוח שזה חובה שיהיה.
Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יותם בירושלים ל-3 שנים....
הקשר הוא פשוט. כבר היום ברור שסמית' ואינגלס לא יישחקו רק בעמדה 3 ואנחנו נראה אותם נעים הרבה בין העמדות. כך גם פניני.
מהצד השני יש גם את טיוסוכהן גם כן עדיין בסגל וגם הם ינסו להרוויח דקות משחק בעמדה 4.
זה נכון שאין אף 4 טבעי, אבל בכלל לא בטוח שזה חובה שיהיה.
יכול להיות שזה לא חובה שיהיה, אני מאמין שכן. נקווה שאתבדה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים