MTA2311 כתב:לפני שבוע וויושביץ' ניצח אותנו עם רבע תקציב. לפני יומיים חטפנו תבוסה משפילה מקבוצה עם רבע תקציב.
המשפט שלך על בלאט פשוט לא נכון.
נו באמת,פתאום שבוע אחד מוחק את כל העונה?
לפעמים מפסידים לקבוצות חלשות יותר,זה קורה לכולן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לפני שבוע וויושביץ' ניצח אותנו עם רבע תקציב. לפני יומיים חטפנו תבוסה משפילה מקבוצה עם רבע תקציב.
MTA2311 כתב:אתם רציניים? טופ 16 בשביל קבוצה עם תקציב של מכבי חיפה זה הרבה יותר מהצלבה בשביל קבוצה כמו מכבי.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לפני שבוע וויושביץ' ניצח אותנו עם רבע תקציב. לפני יומיים חטפנו תבוסה משפילה מקבוצה עם רבע תקציב.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לפני שבוע וויושביץ' ניצח אותנו עם רבע תקציב. לפני יומיים חטפנו תבוסה משפילה מקבוצה עם רבע תקציב.
אתה תמיד אומר שבלאט מוציא יותר מהקבוצה. עכשיו אתה אומר שלפעמים מפסידים לקבוצות חלשות יותר, אז אותי
מעניין לדעת, כמה פעמים אנחנו ניצחנו קבוצות טובות יותר ב3 השנים האחרונות?
MTA2311 כתב:התבלבלת, שאלתי על קבוצות טובות יותר.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:התבלבלת, שאלתי על קבוצות טובות יותר.
אתה התבלבלת,היא קבוצה יותר טובה ממכבי על הניר
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לפני שבוע וויושביץ' ניצח אותנו עם רבע תקציב. לפני יומיים חטפנו תבוסה משפילה מקבוצה עם רבע תקציב.
אתה תמיד אומר שבלאט מוציא יותר מהקבוצה. עכשיו אתה אומר שלפעמים מפסידים לקבוצות חלשות יותר, אז אותי
מעניין לדעת, כמה פעמים אנחנו ניצחנו קבוצות טובות יותר ב3 השנים האחרונות?
אני לא חושב שזה המדד לבחון אותו כי ברור שהבדלי הרמות בין מכבי לריאל,בארסה,צסק"א וכו' גבוה ברמה שגם בלאט לא יכול לגשר עליה (אחרת היינו גם מועמדים לתואר)
כן גברנו על ריאל,מילאנו,קאחה,גלא',קובאן,אולקר,אול' ופאו וגם התקדמנו יותר מרוב הקבוצות האלה במפעל
MTA2311 כתב:אל תהיה שמואל.
הדיון הוא לא על התקציב. דיברנו על קבוצות יותר טובות ממכבי. כמה כאלה ניצחנו ב3 השנים האחרונות(ועוד נתתי לכם הנחה, מה אם הייתי שואל על השנתיים האחרונות)? לא מספיק.
MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
פאו ואולי בשנתיים האחרונות עם תקציב דומה לשלנו(אולי אפילו נמוך יותר), קאחה עם נמוך יותר גאלא אין לי מושג(מעריך שגם די דומה).
בלאט עדיין נוסע על האדים מהעונה עם פארגו ב2010.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אל תהיה שמואל.
הדיון הוא לא על התקציב. דיברנו על קבוצות יותר טובות ממכבי. כמה כאלה ניצחנו ב3 השנים האחרונות(ועוד נתתי לכם הנחה, מה אם הייתי שואל על השנתיים האחרונות)? לא מספיק.
איך הדיון הוא לא על תקציב? לא דיברנו על מאמנים במוציאם הרבה מהתקציב שהם מקבלים או שפיספסתי משהו?
מה עשיתי שקיבלתי העלבה שכזאת?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
פאו ואולי בשנתיים האחרונות עם תקציב דומה לשלנו(אולי אפילו נמוך יותר), קאחה עם נמוך יותר גאלא אין לי מושג(מעריך שגם די דומה).
אז פה הטעות שלך
לאול' יש עדיין תקציב יותר גדול משלנו ולפי דעתי גם לפאו,מה גם שאני דיברתי גם על ההצלבה שנתנו מולם בה הם היו עם תקציב עצום
גם לקאחה היה תקציב גדול משלנו עד לפני שנתיים וניצחנו אותה הרבה.גם לגלא' יש תקציב גדול יותר משלנו וכמובן שגם לאולקר,מילאנו וכו'
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אל תהיה שמואל.
איך הדיון הוא לא על תקציב? לא דיברנו על מאמנים במוציאם הרבה מהתקציב שהם מקבלים או שפיספסתי משהו?
מה עשיתי שקיבלתי העלבה שכזאת?
לא ממש מעניין אותי אם למילאנו יש תקציב של 30 מיליון יורו, כשהם עפים בטופ 16. כנ"ל לגבי הטורקיות וקובאן. איכשהו בלאט מקבל כאן סופרלטיבים מדהימים, שהוא לא באמת הרוויח מאז 2010.
אנחנו שוב חוזרים לויכוח הישן בינינו שקשור להאם הסגל של מכבי שווה הצלבה(או האם בלאט מקבל כאן כלים בשביל לבנות קבוצה להצלבה). לדעתי אין ספק בכלל. אתה לא מסכים...
MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
אז פה הטעות שלך
לאול' יש עדיין תקציב יותר גדול משלנו ולפי דעתי גם לפאו,מה גם שאני דיברתי גם על ההצלבה שנתנו מולם בה הם היו עם תקציב עצום
גם לקאחה היה תקציב גדול משלנו עד לפני שנתיים וניצחנו אותה הרבה.גם לגלא' יש תקציב גדול יותר משלנו וכמובן שגם לאולקר,מילאנו וכו'
מאיפה הנתונים? אני זוכר דברים אחרים לגבי היווניות(בטח על עונה שעברה), אבל אני לא בטוח ב100%.
לא זוכר שלקאחה היה תקציב גדול יותר. די בטוח שתמיד התקציב היה דומה לשלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים