ליגת ווינר: הפועל ירושלים נגד מכבי - שני, 18:45, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: הפועל ירושלים נגד מכבי - שני, 18:45, ערוץ 1

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2013, 23:41

לברון כתב:אז גם ביום שהקבוצה נלחמה,תוכנית המשחק עבדה,שיחקו משוחרר ויפה,הניעו כדור וקלעו מצוין הפסדנו להפועל ירושלים מה יקרה ביום שלא כל הנ"ל יעבוד? :eek

יהיה לך את ג'יימס וסופו ולא צתטרך לעשות דאבל טים על דאנקן ופרחובסקי. במשחק הזה לא מייצג כלום. תרגעו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2013, 23:43

דרך אגב לכל המתלוננים על ההגנה - תמשיכו להתעלם מהפיל האוסטרלי הענקי בחדר.

כן, אני מדבר על האוסטרלי מחמד שמייצר טיילת לכיוון הצבע של מכבי, ואפילו הלפרין הכלומניק עובר אותו כמו כלום.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2013, 23:44

שמואל1 כתב:
    ankram כתב:אתם מודעים לזה שהעבירה של שיטצ׳ן היתה עבירה חמישית כן?

חמישית שלו, לא קבוצתית.

חמישית קבוצתית אחת משתי העבירות של הילד של ירושליים לא נרשמה במזכירות בדוק
    סמל אישי של המשתמש
    ankram

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2013, 23:51

roy1000 כתב:דרך אגב לכל המתלוננים על ההגנה - תמשיכו להתעלם מהפיל האוסטרלי הענקי בחדר.

כן, אני מדבר על האוסטרלי מחמד שמייצר טיילת לכיוון הצבע של מכבי, ואפילו הלפרין הכלומניק עובר אותו כמו כלום.

אני חושב שמזרחי מנצח על ספרינט של 20 מטר. הוא באמת נראה כאילו התיכו לו את הרגליים לפרקט. עגל.
    יכול להיות שהוא שיחק מעט בברצלונה כי יש לו אויר עוד פחות מלסופו. הבן אדם לפרקים נראה לי מסטול תחת.
    סמל אישי של המשתמש
    ankram

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 00:21

roy1000 כתב:דרך אגב לכל המתלוננים על ההגנה - תמשיכו להתעלם מהפיל האוסטרלי הענקי בחדר.

אני מציע לך לבדוק כמה שלשות נקלעו בגלל השמירה ההזויה של סמית', שבניגוד לאינגלס נחשב שומר מצוין. ולא רק שלשות, כל מי שרצה להכנס על סמית' עשה את זה בלי שום בעיה
    - דוקטור, תעזור לי!
    - ממה אתה סובל?
    - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
    - אתה אוהד מכבי בכדורסל?
    - כן, דוקטור, איך ידעת?
    - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
    סמל אישי של המשתמש
    felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:25

felix_r כתב:

אני מציע לך לבדוק כמה שלשות נקלעו בגלל השמירה ההזויה של סמית', שבניגוד לאינגלס נחשב שומר מצוין. ולא רק שלשות, כל מי שרצה להכנס על סמית' עשה את זה בלי שום בעיה

גם סמית' לא מסוגל לשמור על גארדים, אין בזה חדש, ובטח שאחרי הפציעה האחרונה שלו. האוסטרלי אמור להיות סווינג לא? אם אף אחד מהם לא מסוגל לשמור על עמדות 1/2 אז הם לא אמורים להיות במגרש ביחד.
    roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 00:30

roy1000 כתב:
    felix_r כתב:

גם סמית' לא מסוגל לשמור על גארדים, אין בזה חדש, ובטח שאחרי הפציעה האחרונה שלו. האוסטרלי אמור להיות סווינג לא? אם אף אחד מהם לא מסוגל לשמור על עמדות 1/2 אז הם לא אמורים להיות במגרש ביחד.

גארדים? דופרי כל הזמן קלע שלשות חופשיות כי סמית' התעצל לעמוד קרוב יותר מאשר 3 מטר
    - דוקטור, תעזור לי!
    - ממה אתה סובל?
    - אתה אוהד מכבי בכדורסל?
    - כן, דוקטור, איך ידעת?
    סמל אישי של המשתמש
    felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:31

felix_r כתב:גארדים? דופרי כל הזמן קלע שלשות חופשיות כי סמית' התעצל לעמוד קרוב יותר מאשר 3 מטר

דופרי הושאר חופשי במכוון.
    roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 00:33

לגבי מה שאמרת על לא אמורים להיות ביחד על המגרש... אולי אתה צודק, אבל במשחק הזה ספציפית זה היה קשה לבצע, כי הינו קצרים בסנטרים, והינו צריכים את סמית' לריבאונד.

מה שמעצבן אותי הרבה יותר, זה בלאט אף פעם לא מעיר לסמית'. שחקן אחר היה מזמן אף לספסל
    - דוקטור, תעזור לי!
    - ממה אתה סובל?
    - אתה אוהד מכבי בכדורסל?
    - כן, דוקטור, איך ידעת?
    סמל אישי של המשתמש
    felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2013, 00:47

roy1000 כתב:
    felix_r כתב:גארדים? דופרי כל הזמן קלע שלשות חופשיות כי סמית' התעצל לעמוד קרוב יותר מאשר 3 מטר

זה לא מדויק. דבר אחד זה לתת לו חצי מטר, כי הוא לא קלע אוטומטי והחדירה שלו יותר מסוכנת, ודבר אחר לגמרי זה להשאיר אותו לבד לחלוטין פעם אחר פעם.
    - דוקטור, תעזור לי!
    - ממה אתה סובל?
    - אתה אוהד מכבי בכדורסל?
    - כן, דוקטור, איך ידעת?
    סמל אישי של המשתמש
    felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 דצמבר 2013, 00:48

felix_r כתב:
    roy1000 כתב:

זה לא מדויק. דבר אחד זה לתת לו חצי מטר, כי הוא לא קלע אוטומטי והחדירה שלו יותר מסוכנת, ודבר אחר לגמרי זה להשאיר אותו לבד לחלוטין פעם אחר פעם.

זאת ועוד, דופרי בכושר הכי טוב בקבוצה. אומנם הוא לא קלעי אוטומטי, אבל במשחקים האחרונים הוא קולע באחוזים טובים.
    תמונה
    סמל אישי של המשתמש
    שמואל1
    חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 06:55

felix_r כתב:זה לא מדויק. דבר אחד זה לתת לו חצי מטר, כי הוא לא קלע אוטומטי והחדירה שלו יותר מסוכנת, ודבר אחר לגמרי זה להשאיר אותו לבד לחלוטין פעם אחר פעם.

אולי הביצוע לא היה טוב, אבל ברור שהשחקנים קיבלו הוראה לתת לדופרי לזרוק. בשורה התחתונה, בלאט לא רצה שהכדורים ילכו פנימה, אז הוא נאלץ לכווץ את ההגנה ולהמר על השלשות של דופרי וקיצ'ן. ירושלים בגדול לא נפלה למלכודת הזו ושני השחקנים האלה לא זרקו יותר מדי משלוש.
    roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 06:56

felix_r כתב:לגבי מה שאמרת על לא אמורים להיות ביחד על המגרש... אולי אתה צודק, אבל במשחק הזה ספציפית זה היה קשה לבצע, כי הינו קצרים בסנטרים, והינו צריכים את סמית' לריבאונד.

מה שמעצבן אותי הרבה יותר, זה בלאט אף פעם לא מעיר לסמית'. שחקן אחר היה מזמן אף לספסל

סמית' לא טוב העונה בכלל ובלאט ידוע בזה שהוא עושה אפליות בין שחקנים. סמית' לא מצדיק את החוזה החדש שהוא קיבל ואם היה אפשר, אולי הייתי מוותר עליו והולך עם אינגלס ופניני בעמדה 3. מה שבטוח, זה שהציוות של סמית' ואינגלס ביחד לא עובד ואני לא מבין למה בלאט מתעקש על זה. אולי כדאי לנסות לפתוח עם היקמן ולהעלות את אינגלס מהספסל.
    roy1000

הודעהעל ידי מני » 03 דצמבר 2013, 08:12

בלאט התרגלנו להפסיד!!!
    לפחות השיטה שלו עובדת, פעם מנצחים בשתיים פעם מפסידים בשתיים, גם אם מובלים 17 או 7 כמו אתמול זה לא נגמר , אם קולעים הרבה אז גם מקבלים הרבה אם קולעים מעט אז גם היריבה קולעת מעט,ריבאונד התקפה גרוע , שילובי הרכבים שלא עובדים ממשיכים לשחק.

מאמן שאמרו בזמנו שהוא מאמן הגנה!!! (פיני מאמן התקפה).

מאמן לוזר שהפך את הקבוצה לקבוצה לוזרית!!!!
    סמל אישי של המשתמש
    מני

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 08:39

המשחק הזה לא מייצג כלום מעצם העובדה שמכבי שיחקה עם הסנטר השלישי ועוד גבוהה שכמעט ולא התלבש למשחקים , מול קבוצה שהשנה יש לה סוף סוף סנטר אמיתי....
    אבל למשחק עצמו , התקפית מכבי שיחקה מצויין וניצלה אפילו את כהן וטיוס עד כמה שיכלו . אבל הגנתית מכבי לא עשתה אפילו פעם אחת את שמירת הלחץ שהיא עושה ביורוליג כדי להשאיר את היריבה עם 17 שניות או פחות לנהל התקפה .
    מכבי הייתה צריכה להשקיע בשמירה מתחת לסל מתוך אין ברירה והיא עשתה את זה לא רע אבל זה פתח את הדרך לקליע מבחוץ . במצב רגיל זה לא היה קורה .
    מה שכן , המשחק הזה והמשחקים האחרונים בכלל מחזירים שחקנים קצת לכושר כמו פניני וטיוס שהיו טובים ואפילו כהן היה נראה לא רע אתמול והראה שלפחות בליגה הוא צריך לקבל דקות .
    על זה שהמשחק הוכרע בשתי טעויות שיפוט ענקיות אני בכלל לא רוצה לדבר אבל המשחק הזה הראה שהמצב של מכבי הוא בכלל לא רע כי אין לי ספק שעם סופו וג'יימס זה היה מסתיים בפלוס 20 למכבי וכל התחזיות פה של כמה אנשים שאמרו שמכבי תובס עוד לפני שהיה ידוע שסופו גם לא ישחק ( על אחת כמה וכמה אחרי שזה היה כבר ידוע שלא ישחק ) היו רחוקות מלהתממש.....
    בטווח הרחוק , ירושלים זו אולי הקבוצה היחידה שבאמת יכולה לתת למכבי פייט , אבל ברור לי מי תנצח בסופו של דבר העונה...
    סגל לעונה הבאה
    1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
    3. : תומאס , משעור , זוסמן
    4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
    מאמן : ספאחיה
    בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
    סמל אישי של המשתמש
    yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 09:03

צפריר, אתה לא יכול לשער מה היה קורה אם סופו וג'יימס היו משחקים כי היה מתפתח משחק אחר לגמרי. זה היופי בכדורסל שהוא רחוק מלהיות מדע מדוייק. ירושלים השנה נבנתה במידות של מכבי והיה קשה לה להסתגל לסמול בול.
    13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
    20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
    קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 09:12

קודי כתב:צפריר, אתה לא יכול לשער מה היה קורה אם סופו וג'יימס היו משחקים כי היה מתפתח משחק אחר לגמרי. זה היופי בכדורסל שהוא רחוק מלהיות מדע מדוייק. ירושלים השנה נבנתה במידות של מכבי והיה קשה לה להסתגל לסמול בול.

ובגלל זה אי אפשר לדעת ואולי הקבוצה הזאת תעלה לפיינל פור ....
    אפשר לשער במקרה הזה כי ירושלים ניצחה בזכות ניצול חסרונות ברורים של מכבי בגלל החסרון של השניים . הם הכניסו כדורים פנימה וכשמכבי עשו שמירה כפולה אז הקלעים באו לידי ביטוי . אם שניהם היו משחקים זה היה מאלץ את ירושלים לשחק אחרת וזה היה הרבה יותר בעייתי להם כי הלפרין או דופרי לא היו נשארים חופשיים כמו שהיה עכשיו..
    עם ג'יימס וסופו זה היה נראה יותר כמו מה שהיה בגביע ווינר אולי אפילו בפער גדול יותר...
    סגל לעונה הבאה
    1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
    3. : תומאס , משעור , זוסמן
    4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
    מאמן : ספאחיה
    בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
    סמל אישי של המשתמש
    yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 09:27

yzafrir כתב:
    קודי כתב:צפריר, אתה לא יכול לשער מה היה קורה אם סופו וג'יימס היו משחקים כי היה מתפתח משחק אחר לגמרי. זה היופי בכדורסל שהוא רחוק מלהיות מדע מדוייק. ירושלים השנה נבנתה במידות של מכבי והיה קשה לה להסתגל לסמול בול.

ובגלל זה אי אפשר לדעת ואולי הקבוצה הזאת תעלה לפיינל פור ....אפשר לשער במקרה הזה כי ירושלים ניצחה בזכות ניצול חסרונות ברורים של מכבי בגלל החסרון של השניים . הם הכניסו כדורים פנימה וכשמכבי עשו שמירה כפולה אז הקלעים באו לידי ביטוי . אם שניהם היו משחקים זה היה מאלץ את ירושלים לשחק אחרת וזה היה הרבה יותר בעייתי להם כי הלפרין או דופרי לא היו נשארים חופשיים כמו שהיה עכשיו..
    עם ג'יימס וסופו זה היה נראה יותר כמו מה שהיה בגביע ווינר אולי אפילו בפער גדול יותר...

כן, אולי גם שטרסבורג תעלה לשם... נו, באמת. או שהתכוונת בכלל לפיינל פורהישראלי, אליו יש סיכוי לא רע לעלות.
    אי אפשר לקחת זבל ולהפוך לזהב, יש גבול. הגבול העליון של הסגל הזה, גם עם מעשי קוסמות ושער כשפים, הוא ההצלבה. העונה האירופית תסתיים בין הטופ 16 להצלבה.
    13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
    20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
    קודי

הודעהעל ידי קובי » 03 דצמבר 2013, 10:19

כשהמזל לא בצד של מכבי ועוד בחג חנוכה, סימן שהמצב באמת רע.
    הסגל שלי:
    PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
    SG-מיקי ברקוביץ'
    SF-אנטוני פארקר
    PF-ארל וויליאמס
    C-ניקולה וויצ'יץ'
    מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
    מאמן:פיני גרשון
    עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
    סמל אישי של המשתמש
    קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 10:20

yzafrir כתב:המשחק הזה לא מייצג כלום מעצם העובדה שמכבי שיחקה עם הסנטר השלישי ועוד גבוהה שכמעט ולא התלבש למשחקים , מול קבוצה שהשנה יש לה סוף סוף סנטר אמיתי....
    אבל למשחק עצמו , התקפית מכבי שיחקה מצויין וניצלה אפילו את כהן וטיוס עד כמה שיכלו . אבל הגנתית מכבי לא עשתה אפילו פעם אחת את שמירת הלחץ שהיא עושה ביורוליג כדי להשאיר את היריבה עם 17 שניות או פחות לנהל התקפה .
    מכבי הייתה צריכה להשקיע בשמירה מתחת לסל מתוך אין ברירה והיא עשתה את זה לא רע אבל זה פתח את הדרך לקליע מבחוץ . במצב רגיל זה לא היה קורה .
    מה שכן , המשחק הזה והמשחקים האחרונים בכלל מחזירים שחקנים קצת לכושר כמו פניני וטיוס שהיו טובים ואפילו כהן היה נראה לא רע אתמול והראה שלפחות בליגה הוא צריך לקבל דקות .
    על זה שהמשחק הוכרע בשתי טעויות שיפוט ענקיות אני בכלל לא רוצה לדבר אבל המשחק הזה הראה שהמצב של מכבי הוא בכלל לא רע כי אין לי ספק שעם סופו וג'יימס זה היה מסתיים בפלוס 20 למכבי וכל התחזיות פה של כמה אנשים שאמרו שמכבי תובס עוד לפני שהיה ידוע שסופו גם לא ישחק ( על אחת כמה וכמה אחרי שזה היה כבר ידוע שלא ישחק ) היו רחוקות מלהתממש.....
    בטווח הרחוק , ירושלים זו אולי הקבוצה היחידה שבאמת יכולה לתת למכבי פייט , אבל ברור לי מי תנצח בסופו של דבר העונה...

20 הפרש למכבי? למה לא 50 הפרש?
    אני מסכים שהמשחק הזה לא מייצג כלום, אבל גם ערב קליעה כמו שהיה אתמול במלחה לא יחזור בכל יום למכבי.
    אני דווקא כן ראיתי כמה פעמים שמכבי ניסתה ללחוץ, אבל קיצ'ן גם יותר מהיר וגם יותר חזק מיוגב, ככה שהלחץ נשבר מאוד מהר.
    לפי התגובות שלך, הייתי בטוח שהקבוצה 17- 0 בכל המסגרות ולא 11 - 6. אולי נרדמת בשנת 2004 והתעוררת עכשיו?
    roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים