סיפורי טיוס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סיפורי טיוס

הודעהעל ידי roy1000 » 07 מאי 2015, 17:33

אין בעיה, מכבי לא שדרגה את החוזה והוא לקחת לעצמו "חופשות" אורוכות. יצא שמכבי משלמת לשחקן שמשחק חצי עונה. צריך להיות גם חכם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2015, 17:38

roy1000 כתב:אין בעיה, מכבי לא שדרגה את החוזה והוא לקחת לעצמו "חופשות" אורוכות. יצא שמכבי משלמת לשחקן שמשחק חצי עונה. צריך להיות גם חכם.

זה משהו אחר. אני מסכים איתך ועם מה שאמר החציל, רק שזאת לא התנהגות לא ראויה, אלא לא חכמה ולא מקצועית - זה משהו אחר.
ד"א גם טיוס מתנהג באופן לא מקצועי בכלל (במידה וכל הסיפורים נכונים).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 מאי 2015, 17:40

החציל האצטקי כתב:קבוצה נורמאלית הייתה משדרגת את טיוס ל700-800 אלף דולר אחרי הפיינל פור שדפק, ומשאירה אותו הפי הפי לעוד שלוש שנים.
אז היית גם רואה אותו ממשיך ומציג מחוייבות לקבוצה. בכללי, אני גם הייתי זורק אלף איבר מין גברי על המועדון אם היה מחרבן עליי כמו שמכבי מחרבנת על אלכס. היחס שלנו כלפיו רע מאוד- אז למה שימשיך להיות מחוייב?

אני ממש לא מבין את הכיוון שלך , הבן אדם חתום על חוזה , חתום.
הוא נהייה גרידי , ורצה להקפיץ את החוזה שלו , סבבה. גם סבבה שמכבי לא היתה מעוניינת להקפיץ את החוזה שלו , הרי מה הטעם בחוזים?
מה שלא סבבה זאת ההתנהגות של טיוס בגלל שלא פתחו לו את החוזה , בגלל זה לעשות שביתות איטלקיות?

יש לי חוזה בעבודה , הסכמתי עליו , אני יכול לבוא לבוס שלי באמצע החוזה ולהגיד לו שאני חושב שזה נמוך מדי , והוא יכול להסכים או שלו , אבל אני לא יכול לבוא במידה ולא אישרו לי העלאה ולזרוק ז'. אחרת אפוטר.

הכוח של טיוס הוא שמכבי תלויה בו , אז הוא נהנה מכל העולמות , גם לא נפצע , לא מסכן את עצמו , וגם הוא לא מפוטר , שהרי אם הוא יפוטר , מכבי תינזק.

אני אתן לך עוד תרחיש , מכבי מעלה לו את החוזה ל 900K , חותם ל 3 שנים , אחרי השנה השנייה הוא בא ואומר , שברצלונה מציעים לו יותר כסף , והוא דורש יותר , מכבי לא מוכנים , טיוס דופק שביתות איטלקיות , נראה לך????

למה אתה חושב שמכבי מחרבנת על אלכס , אבל לא מוכן להודות שזה אלכס שמחרבן על הקבוצה???
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 07 מאי 2015, 17:42

roy1000 כתב:אין בעיה, מכבי לא שדרגה את החוזה והוא לקחת לעצמו "חופשות" אורוכות. יצא שמכבי משלמת לשחקן שמשחק חצי עונה. צריך להיות גם חכם.

מה מונע מפארגו לקחת חופשה עכשיו עד סוף העונה? את המשכורת ישלמו לו בכל אופן , ומכבי לא מפגרים להעיף אותו , אז מה מונע ממנו לעשות את זה?
על אחת כמה וכמה סופו , סופו הרי מקבל משכורת חייל פחות או יותר עכשיו , למה הוא בכלל בא לאימונים , מה הוא לא יכול לפברק מחלה?

אולי כי אכפת להם מהחברים לקבוצה? ממצבה של הקבוצה? מהשם של הקבוצה?

לטיוס חשוב רק הכסף אחרת הוא זורק עליך ז'. שיהיה לו מספיק לתרופות.
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 07 מאי 2015, 17:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 07 מאי 2015, 17:47

jol9 כתב:

זה משהו אחר. אני מסכים איתך ועם מה שאמר החציל, רק שזאת לא התנהגות לא ראויה, אלא לא חכמה ולא מקצועית - זה משהו אחר.
ד"א גם טיוס מתנהג באופן לא מקצועי בכלל (במידה וכל הסיפורים נכונים).

כל המשמעות של חוזים ארוכי טווח , הם שקבוצה משקיע בשחקן גם אם הוא מתבשל לאט ולא פורח בצורה קיצונית כמו טיוס , מתבטלת ברגע ששחקן דורש להגדיל את החוזה שלו , ואם לא מגדילים לו הוא שובת.
הבעיה היא שאין מה לעשות עם זה , הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להוציא כתבה ביורוליג על הרגלי העבודה של טיוס , בתום העונה , אולי קבוצות יחששו לקחת אותו.

זה עולם קטן , וטיוס לא תמיד יפרח , ולא תמיד יהיה בסביבה שהיכולות שלו יכולות לבוא לידי ביטוי , ואם הוא ירצה לחזור למכבי , הוא יצטרך להתפלל שמקרה פארגו יחזור , אחרת מכבי לא תחזיר אותו.

קארמה איז הביץ' - מציע לטיוס לא להתעסק עם הקארמה של מכבי , שישאל את קטש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מאי 2015, 18:08

פארגו זה בן אדם שחתם על חוזה חדש ולא כיבד אותו, חזר לפה ועשה פרצופים מDAY 1 ואני לא יודע איך היה נראה אם היה נפצע.
לטיוס כנראה יש רגישות יותר גדולה לפציעות. אפשר גם לכבד את זה- כשבן אדם אומר שכואב לו אתה לא יכול להגיד ״לא כואב לך, תזדיין, קח זריקה ותעלה לשחק״ במשחקים סתמיים לחלוטין מול חיפה ונס ציונה.
צר לי, אבל אני עם אלכס פה. אנשי הקבוצה מטנפים על ההתנהלות שלו נון-סטופ העונה. הבן אדם שווה 800,000$ ואם מכבי לא יכולה לשלם את זה הוא יעביר ת׳עונה הזאת ויעשה את זה במקום אחר.

מבחינה אישית, כשהעלו אותו למגרש הוא היה יותר אגרסיבי ומחוייב מרוב השחקנים בסגל. גם לא יצא לנו לבחון את הכשירות הרפואית שלו בסדרה נגד פנרבחצ׳ה או במשחק על תואר. לשם הוא מגיע.
כשזה פאקינג סיבוב שלישי ואתה די מובטח במקום הראשון (וגם אם לא, אתה אומר שזה לא קריטי בכלל)- אתה לא יכול לזיין לי את המוח ולדרוש ממני להיות סופר מחוייב בזמן שאני מרגיש שאני עלול להסב לעצמי נזק. בטח כשאני מרגיש שאתה לא מכבד אותי ולא שילמת לי את מה שאני חושב שאני שווה, או עתיד לשלם לי את מה שאני שווה.

טבעי לחלוטין מה שקורה עם אלכס טיוס. בחור אינטליגנטי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 מאי 2015, 18:08

אני שונא להגיד "אמרתי לכם", אבל כשטענתי באוקטובר שצריך לשחרר אותו, כמעט כולם כאן רצו לאשפז אותי.
טענתי אז כמו עכשיו; אם אין רצון הדדי להתקשרות בין עובד ומעביד, זה לא יעבוד.
מכבי עשו טעות כשחייבו אותו לחוזה שהוא לא מרוצה ממנו. אם הם היו נותנים לא לעבור, הם היו מרוויחים לפחות ביי-אאוט,
ונפטרים משחקן ללא מוטיבציה שבוודאי מחרבן את כל האווירה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 07 מאי 2015, 18:11

חציל, הסיפור שלך אולי היה הגיוני, אבל בשנה שהוא שיחק באשדוד וגם בשנה הראשונה של במכבי הוא לא סבל מכל הפציעות האלה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מאי 2015, 18:16

roy1000 כתב:חציל, הסיפור שלך אולי היה הגיוני, אבל בשנה שהוא שיחק באשדוד וגם בשנה הראשונה של במכבי הוא לא סבל מכל הפציעות האלה.

מכבי לא ראויה שהוא יסכן את הגוף שלו בשבילה במצב הקיים. בטח לא בשביל משחקים טיפשיים מול נס ציונה וחיפה.

אני רק אזכיר לכם שטיוס בשנה שעברה, בפלייאוף ובפיינל פור:
27 דקות, 13 נקודות, 7 ריבאונדים, 2 חסימות, 18 מדד - לא מציע לכם בכלל להסתכל על איפה היה סופו, או פניני המחוייב, או חבר׳ה בסגנון בזמן הזה
אני רק אזכיר לכם שאם טיוס לא שם גג לדנטה סמית׳ במהלך האחרון של העונה, מכבי יורדת מהמגרש בנוקיה כשהיא אלופת אירופה אבל לא אלופת ישראל

מחוייבות זה עניין הדדי. מכבי לא מחוייבת לבן אדם הזה, ודואגת להראות לו את זה פעם אחרי פעם, אז הגיוני מאוד שהוא יזרוק עליה אלף ז׳.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 07 מאי 2015, 18:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מאי 2015, 18:18

החציל האצטקי כתב:פארגו זה בן אדם שחתם על חוזה חדש ולא כיבד אותו, חזר לפה ועשה פרצופים מDAY 1 ואני לא יודע איך היה נראה אם היה נפצע.
לטיוס כנראה יש רגישות יותר גדולה לפציעות. אפשר גם לכבד את זה- כשבן אדם אומר שכואב לו אתה לא יכול להגיד ״לא כואב לך, תזדיין, קח זריקה ותעלה לשחק״ במשחקים סתמיים לחלוטין מול חיפה ונס ציונה.
צר לי, אבל אני עם אלכס פה. אנשי הקבוצה מטנפים על ההתנהלות שלו נון-סטופ העונה. הבן אדם שווה 800,000$ ואם מכבי לא יכולה לשלם את זה הוא יעביר ת׳עונה הזאת ויעשה את זה במקום אחר.

מבחינה אישית, כשהעלו אותו למגרש הוא היה יותר אגרסיבי ומחוייב מרוב השחקנים בסגל. גם לא יצא לנו לבחון את הכשירות הרפואית שלו בסדרה נגד פנרבחצ׳ה או במשחק על תואר. לשם הוא מגיע.
כשזה פאקינג סיבוב שלישי ואתה די מובטח במקום הראשון (וגם אם לא, אתה אומר שזה לא קריטי בכלל)- אתה לא יכול לזיין לי את המוח ולדרוש ממני להיות סופר מחוייב בזמן שאני מרגיש שאני עלול להסב לעצמי נזק. בטח כשאני מרגיש שאתה לא מכבד אותי ולא שילמת לי את מה שאני חושב שאני שווה, או עתיד לשלם לי את מה שאני שווה.

טבעי לחלוטין מה שקורה עם אלכס טיוס. בחור אינטליגנטי.

חשבת לרגע מה זה עלול לגרום לשאר השחקנים בקבוצה להרגיש??
הרי יש לנו מספיק שחקנים שעולים ללא מעט משחקים עם המון כאבים ועם זריקות ועם מה לא, מה הם בטח מרגישים כרגע כשהם רואים את אדון טיוס שובת על כל ציפורן שבורה?
מה זה עושה לרמת המחויבות של יתר השחקנים? הם בטח מרגישים סופר פראיירים ברגעים אלה.

כל סיפורי החוזה בכלל לא מעניינים כאן!
הוא חתם על החוזה הזה לפני שנתיים ומכבי ממלאת את החוזה שהיא חתמה עליו עד תומו.
זה לא שמכבי פתאום הפסיקה לשלם לו, מי שלא ממלא את החוזה שלו זה כנראה טיוס, בדרך מאוד מתוחכמת כמובן.
זה לא משנה כמה הוא מרגיש שהוא שווה כיום וכמה הוא רוצה שישלמו, יש חוזה ששני הצדדים חתמו מרצונם החופשי - כרגע רק צד אחד עומד בו בלי לעשות פרצופים ובעיות!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מאי 2015, 18:22

חבל על הזמן. הסיפור הזה הוא כשלון של הצוות המקצועי. אפשר לדבר עם בן אדם ולרתום אותו, כשיש מאמן שהוא גם בן אדם.
שיש לך שני חזירים שמנים שחושבים שהם באולימפוס עם פיצה ובירה ומטנפים עליך כל שני וחמישי בתקשורת אז שילכו לדחוף את החוזה לתחת.
כואב לי? אני אשב בצד. יש לי מחליפים ויכולים להסתדר בלעדיי. בסיבוב השלישי המיותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 07 מאי 2015, 18:47

החציל האצטקי כתב:קבוצה נורמאלית הייתה משדרגת את טיוס ל700-800 אלף דולר אחרי הפיינל פור שדפק, ומשאירה אותו הפי הפי לעוד שלוש שנים.
אז היית גם רואה אותו ממשיך ומציג מחוייבות לקבוצה. בכללי, אני גם הייתי זורק אלף איבר מין גברי על המועדון אם היה מחרבן עליי כמו שמכבי מחרבנת על אלכס. היחס שלנו כלפיו רע מאוד- אז למה שימשיך להיות מחוייב?

תודה רבה!
לפחות אחד שרואה שיש גם צד שני לכל מה שקורה כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 07 מאי 2015, 18:48

roy1000 כתב:טיוס לא ישחק עד הפלייאוף. כנראה שהוא נפל ממש חזק.

כנראה שהוא באמת לא פצוע כמו שהוא מציג את עצמו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 מאי 2015, 00:34

4 נקודות
14 ריבאונדים
6 חסימות - למישהו היה ספק שעליו טפירו לא יקלע?

הוא ניצח את המשחק נגד נס ציונה היום, כפי שהוא ניצח למכבי משחקים רבים בעבר.
שחקן פשוט נהדר. יהיה כל כך חבל כשיעזוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 19 מאי 2015, 00:39

החציל האצטקי כתב:4 נקודות
14 ריבאונדים

טיוס שחקן באמת מצויין. בסיפור איתו מכבי אולי יצאו צודקים (למרות שלי ברור שהמניע שלהם לא לשדרג את השכר נבע שוב פעם מלחסוך עוד דולר) אבל לא חכמים. ולפעמים לא לצאת חכם זה גם לא לצאת צודק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 19 מאי 2015, 05:20

החציל האצטקי כתב:4 נקודות
14 ריבאונדים

אובר/אנדר שני משחקים עד שהוא נפצע וגומר את העונה?
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מאי 2015, 09:43

קודס שולח עקיצה לטיוס שיוגב עם אותה פציעה עלה לשחק עם כאבים

אני לא יכולה לראות יותר את טיוב אבל זה הזמן לעקוץ אותו? כשאתה צריך אותו עד סוף העונה כי יש לך ישראלי וחצי? חכה עםנזה עד סוף העונה

גודס לא מפסיק לעצבן אותי עם ההתנהלות התקשורתית שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 22 מאי 2015, 09:56

אם שופטים לפי הכותרת של וואלה..אם!
מי אמר שגודס שלח עקיצה לטיוס?! בגלל הכותרת של הכתב?!
אני פרשתי את זה שלשניהם היה את הזכות לדרוש לא לשחק וזה מקובל(כמו שניקולה התבטא) ואוחיון אף על פי שיכל לדרוש לנוח,שיחק וכל הכבוד לו שנתן מימנו יותר ממה שהוא חייב.
וזה לא עקיצה כי טיוס לא חייב לשחק אם הוא מרגיש שהוא בסכנה.
אבל הכתב בחר בעקיצה וגודס נתן לו את המילים בשביל הכותרת הזאת.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מאי 2015, 10:18

נחמד שאתה שוב חושב שאנחנו כבשים בלי מוח משלנו אבל מצטערת לאכזב אותך, בכלל לא קראתי את זה בוואלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 מאי 2015, 10:19

Holiday_Armadillo כתב:קודס שולח עקיצה לטיוס שיוגב עם אותה פציעה עלה לשחק עם כאבים

אני לא יכולה לראות יותר את טיוב אבל זה הזמן לעקוץ אותו? כשאתה צריך אותו עד סוף העונה כי יש לך ישראלי וחצי? חכה עםנזה עד סוף העונה

גודס לא מפסיק לעצבן אותי עם ההתנהלות התקשורתית שלו

איזה כיף שהמאמנים והשחקנים מכבדים אחד את השני.
הקבוצה הזאת מרוסקת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־21 אורחים