המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אין בעיה, מכבי לא שדרגה את החוזה והוא לקחת לעצמו "חופשות" אורוכות. יצא שמכבי משלמת לשחקן שמשחק חצי עונה. צריך להיות גם חכם.
החציל האצטקי כתב:קבוצה נורמאלית הייתה משדרגת את טיוס ל700-800 אלף דולר אחרי הפיינל פור שדפק, ומשאירה אותו הפי הפי לעוד שלוש שנים.
אז היית גם רואה אותו ממשיך ומציג מחוייבות לקבוצה. בכללי, אני גם הייתי זורק אלף איבר מין גברי על המועדון אם היה מחרבן עליי כמו שמכבי מחרבנת על אלכס. היחס שלנו כלפיו רע מאוד- אז למה שימשיך להיות מחוייב?
roy1000 כתב:אין בעיה, מכבי לא שדרגה את החוזה והוא לקחת לעצמו "חופשות" אורוכות. יצא שמכבי משלמת לשחקן שמשחק חצי עונה. צריך להיות גם חכם.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אין בעיה, מכבי לא שדרגה את החוזה והוא לקחת לעצמו "חופשות" אורוכות. יצא שמכבי משלמת לשחקן שמשחק חצי עונה. צריך להיות גם חכם.
זה משהו אחר. אני מסכים איתך ועם מה שאמר החציל, רק שזאת לא התנהגות לא ראויה, אלא לא חכמה ולא מקצועית - זה משהו אחר.
ד"א גם טיוס מתנהג באופן לא מקצועי בכלל (במידה וכל הסיפורים נכונים).
roy1000 כתב:חציל, הסיפור שלך אולי היה הגיוני, אבל בשנה שהוא שיחק באשדוד וגם בשנה הראשונה של במכבי הוא לא סבל מכל הפציעות האלה.
החציל האצטקי כתב:פארגו זה בן אדם שחתם על חוזה חדש ולא כיבד אותו, חזר לפה ועשה פרצופים מDAY 1 ואני לא יודע איך היה נראה אם היה נפצע.
לטיוס כנראה יש רגישות יותר גדולה לפציעות. אפשר גם לכבד את זה- כשבן אדם אומר שכואב לו אתה לא יכול להגיד ״לא כואב לך, תזדיין, קח זריקה ותעלה לשחק״ במשחקים סתמיים לחלוטין מול חיפה ונס ציונה.
צר לי, אבל אני עם אלכס פה. אנשי הקבוצה מטנפים על ההתנהלות שלו נון-סטופ העונה. הבן אדם שווה 800,000$ ואם מכבי לא יכולה לשלם את זה הוא יעביר ת׳עונה הזאת ויעשה את זה במקום אחר.
מבחינה אישית, כשהעלו אותו למגרש הוא היה יותר אגרסיבי ומחוייב מרוב השחקנים בסגל. גם לא יצא לנו לבחון את הכשירות הרפואית שלו בסדרה נגד פנרבחצ׳ה או במשחק על תואר. לשם הוא מגיע.
כשזה פאקינג סיבוב שלישי ואתה די מובטח במקום הראשון (וגם אם לא, אתה אומר שזה לא קריטי בכלל)- אתה לא יכול לזיין לי את המוח ולדרוש ממני להיות סופר מחוייב בזמן שאני מרגיש שאני עלול להסב לעצמי נזק. בטח כשאני מרגיש שאתה לא מכבד אותי ולא שילמת לי את מה שאני חושב שאני שווה, או עתיד לשלם לי את מה שאני שווה.
טבעי לחלוטין מה שקורה עם אלכס טיוס. בחור אינטליגנטי.
החציל האצטקי כתב:קבוצה נורמאלית הייתה משדרגת את טיוס ל700-800 אלף דולר אחרי הפיינל פור שדפק, ומשאירה אותו הפי הפי לעוד שלוש שנים.
אז היית גם רואה אותו ממשיך ומציג מחוייבות לקבוצה. בכללי, אני גם הייתי זורק אלף איבר מין גברי על המועדון אם היה מחרבן עליי כמו שמכבי מחרבנת על אלכס. היחס שלנו כלפיו רע מאוד- אז למה שימשיך להיות מחוייב?
roy1000 כתב:טיוס לא ישחק עד הפלייאוף. כנראה שהוא נפל ממש חזק.
החציל האצטקי כתב:4 נקודות
14 ריבאונדים
6 חסימות - למישהו היה ספק שעליו טפירו לא יקלע?
הוא ניצח את המשחק נגד נס ציונה היום, כפי שהוא ניצח למכבי משחקים רבים בעבר.
שחקן פשוט נהדר. יהיה כל כך חבל כשיעזוב.
החציל האצטקי כתב:4 נקודות
14 ריבאונדים
6 חסימות - למישהו היה ספק שעליו טפירו לא יקלע?
הוא ניצח את המשחק נגד נס ציונה היום, כפי שהוא ניצח למכבי משחקים רבים בעבר.
שחקן פשוט נהדר. יהיה כל כך חבל כשיעזוב.
Holiday_Armadillo כתב:קודס שולח עקיצה לטיוס שיוגב עם אותה פציעה עלה לשחק עם כאבים
אני לא יכולה לראות יותר את טיוב אבל זה הזמן לעקוץ אותו? כשאתה צריך אותו עד סוף העונה כי יש לך ישראלי וחצי? חכה עםנזה עד סוף העונה
גודס לא מפסיק לעצבן אותי עם ההתנהלות התקשורתית שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־21 אורחים