felix_r כתב:אני מניח, שאתה לא מצפה ממני להביא לך את הכל ההכחשות שאני קראתי בכל מיני אתרים ושפות לאורך העונה
אם אתה אומר שקראת עוד הכחשות אז אני מאמין לך
נחכה לקיץ ונראה מה יעשו איתו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אני מניח, שאתה לא מצפה ממני להביא לך את הכל ההכחשות שאני קראתי בכל מיני אתרים ושפות לאורך העונה
rc4991 כתב:felix_r כתב:אני מניח, שאתה לא מצפה ממני להביא לך את הכל ההכחשות שאני קראתי בכל מיני אתרים ושפות לאורך העונה
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אני מניח, שאתה לא מצפה ממני להביא לך את הכל ההכחשות שאני קראתי בכל מיני אתרים ושפות לאורך העונה
גם אם הוא היה חופשי, אני ממש לא בטוח שהייתי רוצה אותו במכבי
Holiday_Armadillo כתב:כבר מתחיל מחדש פסטיבל מקל
למות
my man כתב:ת'אמת שזה כבר נמאס!
רוצה? תבוא! לא רוצה? אל תבוא!
המשחק הזה שהוא משחק בלהחליט איפה לשחק ואז לבחור את האופציה החבויה וההזויה מבין כל האפשרויות יצא כבר מכל החורים...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ת'אמת שזה כבר נמאס!
המשחק הזה שהוא משחק בלהחליט איפה לשחק ואז לבחור את האופציה החבויה וההזויה מבין כל האפשרויות יצא כבר מכל החורים...
האובר-הייפד הכי גדול מאז הלפרין
שמואל1 כתב:אני לא חושב שיש כאן אובר הייפ. מצב השוק הישראלי בקנטים, וכל ישראלי איכותי שמסוגל לשחק ברמות הגבוהות באופן טבעי יוצר קרב בין מכבי לירושלים. זאת המציאות כיום.
מעבר לעניין המקצועי, יש גם את הגורם התדמיתי שהוא לא פחות חשוב. הקבוצה שתזכה בשירותיו, תחזק משמעותית את הזהות הישראלית.
לכן אני עומד על דעתי שגל מקל חייב להגיע למכבי. הזהות הישראלית בקבוצתנו מעולם לא הייתה כל כך רעועה, ואחרי שירושלים נתנה לנו נוק אווט עם הלפרין ואליהו, אסור שזה יקרה שוב.
זאת תהיה מכה מורלית ותדמיתית למכבי.
וכמובן יש גם את העניין המקצועי- גל מקל שחקן כדורסל מצויין ואי אפשר להתכחש לזה.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ת'אמת שזה כבר נמאס!
האובר-הייפד הכי גדול מאז הלפרין
שמואל1 כתב:מכבי, ירושלים, אינדיאנה וניו-אורלינס בעקבות מקל
גארד ניז'ני בדרך לקיץ עמוס ומושך עניין מישראל ומה-NBA. ל-ONE הוא סיפר: "בחודש הקרוב אבדוק ואחליט. לא רואה משהו פסול בשילוב שלי עם יוגב"
http://one.co.il/Article/14-15/2,12,217 ... tml?ref=hp
rc4991 כתב:יש לו אגו ברמה מטורפת
גם למכבי יש חלק בזה אם איך שהיא רודפת אחריו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, משה ו־21 אורחים