פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ויטור פבראני

10 נובמבר 2015, 17:50

jol9 כתב:אין לי בעיה שפבראני ינסה. פחות טוב מאונואקו הוא לא יהיה...
פניני צריך להתלבש ולו בגלל שהוא הקפטן (נדמה לי).
אני הייתי מוותר על בנדר במשחק הזה.

אני גם חושב שהייתי מוותר על בנדר במשחק הזה.

10 נובמבר 2015, 17:51

בנדר ב-3 יכול להיות מאוד מועיל. הבעיה שצריך לתרגל אותו שם וזה לא משחק לתרגולים.

10 נובמבר 2015, 17:54

החציל האצטקי כתב:בנדר ב-3 יכול להיות מאוד מועיל. הבעיה שצריך לתרגל אותו שם וזה לא משחק לתרגולים.

אני לא חושב שבנדר הוא כזה useless כמו שלפעמים עושים ממנו כאן. הוא יכול לתרום וגם אני חושב שזה יותר בתפקיד 3 (חסרה לו פיזיות לעמדה 4 כרגע). אבל למשחק הספציפי הזה לא הייתי מלביש אותו.

10 נובמבר 2015, 18:26

החציל האצטקי כתב:בנדר ב-3 יכול להיות מאוד מועיל. הבעיה שצריך לתרגל אותו שם וזה לא משחק לתרגולים.

מועיל במצב של משחקים רגילים. לא משחק על 5 מליון דולר.

10 נובמבר 2015, 18:29

jol9 כתב:

שטויות ברסק עגבניות. הוא הכי מתאים בקבוצה לשמור את פרלדזיץ׳, או את קוזימנסאקס. הוא מנטרל את החוזקה הכי גדולה של סמול פורוורדים כאלה- הגודל.

10 נובמבר 2015, 18:32

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

שטויות ברסק עגבניות. הוא הכי מתאים בקבוצה לשמור את פרלדזיץ׳, או את קוזימנסאקס. הוא מנטרל את החוזקה הכי גדולה של סמול פורוורדים כאלה- הגודל.

אז הם יקחו אותו לאותיות ויעשו עליו פוסט אפ , למרות הגובה שלו הוא חלשלוש , הם יוכלו להוציא אותו בעבירות תוך 3 דקות

10 נובמבר 2015, 18:38

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

אז הם יקחו אותו לאותיות ויעשו עליו פוסט אפ , למרות הגובה שלו הוא חלשלוש , הם יוכלו להוציא אותו בעבירות תוך 3 דקות

סמול פורוורדים? לא, לא ממש.
הוא עדיין יכול להשתמש ביתרון האורך שלו כדי להפריע להם, והחולשה שלו הרבה פחות קריטית מול סמול פורוורדים (היא זועקת לשמיים מול פאוור-פורוורדים).
זה שווה לפחות 5-10 דקות בערב לדעתי. בוודאי את הדקות של פניני.

אוחיון-סמית׳-בנדר נגיד זה פחות או יותר ההרכב ההגנתי היחיד שמכבי מסוגלת להעמיד בקו האחורי, אבל אף אחד לא טרח לבדוק אותו בכלל.

10 נובמבר 2015, 18:39

MTA2311 כתב:הנכה כבר פה, ואתה חי בסרט אם אתה חושב שישחררו אותו לפני שיגיע מאמן חדש. לפחות שיתנו לו כמה דקות להוכיח שהוא גמור.
פניני משחק כרגע כמו השחקן הכי גרוע בקבוצה, וגם הגישה שלו מעצבנת אותי. שיישב על הספסל.

למה שאני אחשוב את זה? אני בכלל אל אופתע אם הוא יישאר פה עד סוף העונה...
יכול להיות שפניני הוא כרגע הכי גרוע, אבל אין מצב שהוא יישב בחוץ. זה לא יקרה. יבזורי, בנדר או אנוואקו ישבו בחוץ. כנראה יבזורי.

10 נובמבר 2015, 19:22

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

את מי הוא שמר עד עכשיו בהצלחה, אם לא מסתכלים על משחקי ההכנה?

10 נובמבר 2015, 19:24

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

הטענה שלך הייתה יכולה להיות רלוונטית, אבל האלטרנטיבות בשום צורה לא טובות יותר.

10 נובמבר 2015, 20:57

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

הטענה שלך הייתה יכולה להיות רלוונטית, אבל האלטרנטיבות בשום צורה לא טובות יותר.

חציל, הילד נחנק עד עכשיו בכל דקה משמעותית שהיה על הפרקט.
אני גם הייתי בעד לתת לו את ההזדמנות בתחילת העונה, אבל כרגע זה נראה גדול עליו, ואני ממש לא בונה עליו למשחק כ"כ גורלי ועם
כ"כ הרבה לחץ ובלגאן מסביב.

10 נובמבר 2015, 23:14

אם זה נכון שויטור הוריד 9 קילו , זה מאוד משמעותי מבחינת העומס על הברך שלו ויכול להיות שזה באמת יעזור לו לשחק יותר טוב , כל עוד הוא פה ואין אלטרנטיבה שווה לנסות .

10 נובמבר 2015, 23:39

זה סוג של בדיחה? הם על סמים קשים שם?

11 נובמבר 2015, 09:46

שחף כתב:זה סוג של בדיחה? הם על סמים קשים שם?

כן , אבל לא קשים , רכים , כמו הקבוצה.

11 נובמבר 2015, 18:08

אם הוא האמת יחזור לסגל זה יהיה סוף הסיפור לכל מי שחושב שיגיע חיזוק או יהיו שינויים בסגל.

11 נובמבר 2015, 18:16

אין מה להפסיד איתו. כבר בדקות בודדות אפשר לראות אם יש בכלל דברים בגו .

11 נובמבר 2015, 20:15

אם הוא יחזור לסגל זה יהיה ניסוי אחרון אם אפשר לבנות עליו העונה או לשחרר ולהביא סנטר מוביל אחר .

גודס היה צריך לעשות את זה מזמן , אבל הוא העדיף לתת דקות לאנואקו ולשים פלסטר על הבעיה המהותית היחידה במכבי ולכן הוא כבר לא פה .

11 נובמבר 2015, 20:23

אני לא חושב שיש למכבי לוקסוס לטעויות שלו.
יכול להרשם ולהחליף את אמבקווה אם נתקע בעבירות ואונואקו מנגר. לא יותר מזה...

11 נובמבר 2015, 20:25

הרעיון "לנסות" שחקן שלא שיחק דקה כבר חודש במשחק הכי קריטי של מכבי בעשור האחרון יכול להישמע הגיוני רק לדני (או יוסי).

12 נובמבר 2015, 00:12

יוסי22 כתב:אם הוא יחזור לסגל זה יהיה ניסוי אחרון אם אפשר לבנות עליו העונה או לשחרר ולהביא סנטר מוביל אחר .

גודס היה צריך לעשות את זה מזמן , אבל הוא העדיף לתת דקות לאנואקו ולשים פלסטר על הבעיה המהותית היחידה במכבי ולכן הוא כבר לא פה .

עכשיו הכל ברור. פבראני הוא ההבדל בין הפסד לאשדוד בבית לבין פיינל פור ביורוליג. MAKES SENSE

אתה אשכרה דני פדרמן, שמאשים את גודס בהכל.
פרסם תגובה