תתחילו לגלגל. הז׳אן מאסטר חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עוד מסמר בארון - טבק בדרך

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 נובמבר 2015, 13:47

פליקס הוא עף באותה עונה בליגה מול פאקינג גראן קנאריה.

בסופו של דבר סיים עונה עם סגל פצצה בכשלון חרוץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 נובמבר 2015, 13:49

תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 14 נובמבר 2015, 13:49

0ved1212 כתב:מה קורה עם דנשה יש מצב שסגרו איתו בתור עוזר

זה הנקודה הכי חשובה במינוי של טבק , שימנו עוזר ישראלי רציני.
טבק זה הסימן האחרון להשתלטות של ניקולה על מכבי . אני לא אומר שהוא לא יצליח או שהוא מאמן רע פשוט הוא היחיד שהסכים להגיע בגלל שניקולה זומם איתו משהו לעתיד.
לפחות שיביא קצת מהנטאליות הקרואטית והעבודה הקשה. שיקרע לחברות עצלנים האלו את הצורה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2015, 14:06

החציל האצטקי כתב:פליקס הוא עף באותה עונה בליגה מול פאקינג גראן קנאריה.

בסופו של דבר סיים עונה עם סגל פצצה בכשלון חרוץ.

כן, עף אחר כך בפליי-אוף מול גראן קנאריה. וזה מזכיר מאוד את העונה של צביקה, כשהחליף את קטש.
הביא את מכבי לגמר היורוליג, אבל הפסיד בארץ את שני התארים.

יש לזה הסבר מאוד הגיוני. קבוצה (כל קבוצה) לא יכולה להיות בשיא כל הזמן. אם הקבוצה נמצאת בבעיה כבר בתחילת העונה, אז כולם מתאמצים, מוציאים מעצמם את המקסימום כדי להוציא את הקבוצה מהבוץ, מגיעים לשיא היכולת מוקדם מהמתוכנן, אבל אחר כך מגיעים סחוטים לסוף העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Number8 » 14 נובמבר 2015, 14:11

אני לא חושב שאתם מבינים. אין פה עסקת חבילה. מגיע טבק, לבד. לא ממנים לו עוזר ולא כלום. הלך גודס, בא טבק.
Number8

הודעהעל ידי er79 » 14 נובמבר 2015, 14:16

מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.
er79

הודעהעל ידי Number8 » 14 נובמבר 2015, 14:23

עזוב.. העונה הזאת בפח האשפה עמוק. הייתי מצפה שיפנימו את זה במכבי ויתחילו כבר לחשוב על עונה הבאה. אבל עד שלא ייפתרו מהמאפיונר ניקולה וויצ'יץ' ומאוסף הליצנים שמרכיב את "מערך הסקאוטינג" של מכבי, ויתנו לאנשי המקצוע להחליט החלטות מקצועיות, שום דבר פה לא ישתנה.
Number8

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2015, 16:01

er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.

רק בישראל עושים עניין ממאמן זר. די כבר עם שינאת הזרים המגעילה הזאת. מאמנים זרים עובדים בכל הקבוצות ובכל הליגות באירופה. אין עם זה שום בעיה, במיוחד לאור העובדה שרוב השחקנים הם זרים במילא!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 נובמבר 2015, 16:07

felix_r כתב:
er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.

רק בישראל עושים עניין ממאמן זר. די כבר עם שינאת הזרים המגעילה הזאת. מאמנים זרים עובדים בכל הקבוצות ובכל הליגות באירופה. אין עם זה שום בעיה, במיוחד לאור העובדה שרוב השחקנים הם זרים במילא!

אבל עם כל המאמנים המפוארים שייש לנו , כולם כבר הצעידו קבוצות לתארים מפוארים כולם אימנו קבוצות גדולות , דן שמיר הצליח בגדול באילת ואדלשטיין זכה בגביע אירופה מה אתה לא יודע ?

ברצינות , יותר חשוב האישיות של המאמן הדרך שהוא מאמן ומאמין בה , זה לא שהאופציות הם דיוויד בלאט ופיני גרשון לעומת מאמן זר .

מה גם שהבעיה היא יותר הסגלך ואיך שהוא נבנה ומי קיבל את ההחלטות , זה לא שאיזה קזלאוסקאס יהפוך את פארמר ורוצ'סטי לשחקני הגנה מבריקים ואת אנווקו ואופייבו לשחקני פנים מדהימים ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 16:19

מקאדו 3 כתב:
felix_r כתב:

אבל עם כל המאמנים המפוארים שייש לנו , כולם כבר הצעידו קבוצות לתארים מפוארים כולם אימנו קבוצות גדולות , דן שמיר הצליח בגדול באילת ואדלשטיין זכה בגביע אירופה מה אתה לא יודע ?

ברצינות , יותר חשוב האישיות של המאמן הדרך שהוא מאמן ומאמין בה , זה לא שהאופציות הם דיוויד בלאט ופיני גרשון לעומת מאמן זר .

מה גם שהבעיה היא יותר הסגלך ואיך שהוא נבנה ומי קיבל את ההחלטות , זה לא שאיזה קזלאוסקאס יהפוך את פארמר ורוצ'סטי לשחקני הגנה מבריקים ואת אנווקו ואופייבו לשחקני פנים מדהימים ...

קזלאסקאס לא יהפוך אותם שחקנים מקצה לקצה אבל הסיכויים איתו לבנות קבוצה טובה יותר בעתיד גבוהים בהרבה. גם ארז הוכיח שהוא יודע לבנות קבוצות. מה טבאק הוכיח חוץ מאותה חזרה עם לבוראל ?שאני לא יודע כמה מזה באמת יש לייחס לו וכמה מזה לעצם העובדה שהלך מאמן והשחקנים שיחקו טוב יותר. כאילו עליו משלמים ביי אוט והוא המאמן שהם בוחרים בזמן שברור לכולם עד כמה מאמן דבר חשוב. יכול להיות שהוא יפתיע לטובה אבל למה מלכתחילה ללכת עליו כשיש מאמנים פנויים וטובים יותר?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 16:23

ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 16:37

toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?

אתה ברצינות שואל, או שזאת הרמה מכוונת להנחתה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2015, 16:40

toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?

זה לא קשור. כולם צריכים להבין, שאף מאמן בעל שם לא יסכים לבוא לחצי עונה לקבוצה במשבר וגם במשכורת לא משהו. כל מאמן רציני דורש מינימום עונה וחצי וגם תשלום הולם. זאת הבעיה העיקרית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 16:42

felix_r כתב:

זה לא קשור. כולם צריכים להבין, שאף מאמן בעל שם לא יסכים לבוא לחצי עונה לקבוצה במשבר וגם במשכורת לא משהו. כל מאמן רציני דורש מינימום עונה וחצי וגם תשלום הולם. זאת הבעיה העיקרית.

מה זאת אומרת לא יסכים? אז מציעים יותר כסף, ומבטיחים סמכויות. אתה מציג את המצב כאילו זאת גזרת גורל שאין שום דרך להתמודד איתה. ממש לא. המועדון הזה נמצא על סף חירוב טוטאלי, וזה אך ורק באשמת האנשים שמנהלים אותו. שיתעוררו, ישימו כסף ויוותרו על אגו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי 0ved1212 » 14 נובמבר 2015, 16:45

צודק עדיין לא הבינו פה שהביאו את מי שהסכים להגיע לחצי שנה
טבק מבחינתו יעשה הכל בשביל להצליח ובמידה והוא מגיע לטופ16 ובטעות מגיע להצלבה הוא הרוויח בגדול כי גם אם מכבי לא תשאיר אותו לכל מקום שהוא ילך יהיה לו רזומה של הצלחה במכבי
0ved1212

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 16:46

MTA2311 כתב:

שמע, וויציץ' יכול להמליץ על מי שבא לו. אני חושב שאם הוא המליץ עליו, הוא באמת מאמין שהוא בחירה טובה ולא מביא אותו כי הוא חבר שלו או משהו כזה כמו שהרבה מכם מאמינים. אבל זה לא אומר שמכבי צריכה לקחת כל עצה שלו וליישם. יש שם אנשים בהנהלה שלקחו החלטות כאלו לפני שוויציץ התחיל לשחק כדורסל בכלל, אנשים עם ניסיון. הם צריכים לדעת עד כמה מאמן זה דבר חשוב, הם צריכים לדעת שלרוב הם לא פוגעים בכל ההימורים האלה שלהם. מהם אני מצפה בזמן כזה של משבר לעשות הכל ובצורה הבטוחה ביותר הכל כדי שהקבוצה תחזור למסלול. האחריות היא עליהם לקבל את ההחלטה הטובה ביותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 14 נובמבר 2015, 16:49

felix_r כתב:

לפי הפרסומים גם טבאק דורש לבוא לעונה וחצי. אם הם רוצים מאמן לחצי עונה אז בשביל מה להביא אותו ועוד לשלם עליו בייאוט?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 16:49

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

שמע, וויציץ' יכול להמליץ על מי שבא לו. אני חושב שאם הוא המליץ עליו, הוא באמת מאמין שהוא בחירה טובה ולא מביא אותו כי הוא חבר שלו או משהו כזה כמו שהרבה מכם מאמינים. אבל זה לא אומר שמכבי צריכה לקחת כל עצה שלו וליישם. יש שם אנשים בהנהלה שלקחו החלטות כאלו לפני שוויציץ התחיל לשחק כדורסל בכלל, אנשים עם ניסיון. הם צריכים לדעת עד כמה מאמן זה דבר חשוב, הם צריכים לדעת שלרוב הם לא פוגעים בכל ההימורים האלה שלהם. מהם אני מצפה בזמן כזה של משבר לעשות הכל ובצורה הבטוחה ביותר הכל כדי שהקבוצה תחזור למסלול. האחריות היא עליהם לקבל את ההחלטה הטובה ביותר.

כן, ברור. עם זה אני לגמרי מסכים, וגם כתבתי את זה לפליקס באחד הדיונים על ניקולה.

ד"א, למי שאומר שהוא נבחר כי רק הוא הסכים לבוא לחצי עונה, אז כדאי שתתעוררו. בכל האתרים מדברים על שנה וחצי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 14 נובמבר 2015, 16:52

felix_r כתב:

אבל לפי הפרסומים גם טבק אמור להגיע לעונה וחצי...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2015, 16:53

מעניין מי זה החבר הנהלה שמתנגד למינוי. ורד כהן גם כותבת שהתקשר לסוכן של יונאס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־25 אורחים