המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:מה קורה עם דנשה יש מצב שסגרו איתו בתור עוזר
החציל האצטקי כתב:פליקס הוא עף באותה עונה בליגה מול פאקינג גראן קנאריה.
בסופו של דבר סיים עונה עם סגל פצצה בכשלון חרוץ.
er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.
felix_r כתב:er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.
רק בישראל עושים עניין ממאמן זר. די כבר עם שינאת הזרים המגעילה הזאת. מאמנים זרים עובדים בכל הקבוצות ובכל הליגות באירופה. אין עם זה שום בעיה, במיוחד לאור העובדה שרוב השחקנים הם זרים במילא!
מקאדו 3 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:מילא הטמטום בלהביא מאמן זר לחצי עונה, זה עוד יותר מטומטם להביא מאמן בינוני מינוס לעונה וחצי. אבל הטמטום בהנהלת מכבי זועק כבר שנים, אז אני לא מתפלא. ברכות לחבר המאושר ניקולה. מי ייתן ודרגאן בנדר יהיה הפורוורד הפותח שלנו במהרה.
רק בישראל עושים עניין ממאמן זר. די כבר עם שינאת הזרים המגעילה הזאת. מאמנים זרים עובדים בכל הקבוצות ובכל הליגות באירופה. אין עם זה שום בעיה, במיוחד לאור העובדה שרוב השחקנים הם זרים במילא!
אבל עם כל המאמנים המפוארים שייש לנו , כולם כבר הצעידו קבוצות לתארים מפוארים כולם אימנו קבוצות גדולות , דן שמיר הצליח בגדול באילת ואדלשטיין זכה בגביע אירופה מה אתה לא יודע ?
ברצינות , יותר חשוב האישיות של המאמן הדרך שהוא מאמן ומאמין בה , זה לא שהאופציות הם דיוויד בלאט ופיני גרשון לעומת מאמן זר .
מה גם שהבעיה היא יותר הסגלך ואיך שהוא נבנה ומי קיבל את ההחלטות , זה לא שאיזה קזלאוסקאס יהפוך את פארמר ורוצ'סטי לשחקני הגנה מבריקים ואת אנווקו ואופייבו לשחקני פנים מדהימים ...
toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
felix_r כתב:toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
זה לא קשור. כולם צריכים להבין, שאף מאמן בעל שם לא יסכים לבוא לחצי עונה לקבוצה במשבר וגם במשכורת לא משהו. כל מאמן רציני דורש מינימום עונה וחצי וגם תשלום הולם. זאת הבעיה העיקרית.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
אתה ברצינות שואל, או שזאת הרמה מכוונת להנחתה?
felix_r כתב:toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
זה לא קשור. כולם צריכים להבין, שאף מאמן בעל שם לא יסכים לבוא לחצי עונה לקבוצה במשבר וגם במשכורת לא משהו. כל מאמן רציני דורש מינימום עונה וחצי וגם תשלום הולם. זאת הבעיה העיקרית.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:ודרך אגב, גם פיאנגאני טוב יותר על הנייר מטבאק. מה השיקולים של מכבי בבחירת המאמנים שלהם?
אתה ברצינות שואל, או שזאת הרמה מכוונת להנחתה?
שמע, וויציץ' יכול להמליץ על מי שבא לו. אני חושב שאם הוא המליץ עליו, הוא באמת מאמין שהוא בחירה טובה ולא מביא אותו כי הוא חבר שלו או משהו כזה כמו שהרבה מכם מאמינים. אבל זה לא אומר שמכבי צריכה לקחת כל עצה שלו וליישם. יש שם אנשים בהנהלה שלקחו החלטות כאלו לפני שוויציץ התחיל לשחק כדורסל בכלל, אנשים עם ניסיון. הם צריכים לדעת עד כמה מאמן זה דבר חשוב, הם צריכים לדעת שלרוב הם לא פוגעים בכל ההימורים האלה שלהם. מהם אני מצפה בזמן כזה של משבר לעשות הכל ובצורה הבטוחה ביותר הכל כדי שהקבוצה תחזור למסלול. האחריות היא עליהם לקבל את ההחלטה הטובה ביותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־25 אורחים