המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:שאף אחד פה לא יגיד ש"סתם" נטפלים לווצ'י'ץ'. משהו בסיפור שלו מסריח עד הגג. הכל באמת בגלל הבנק של פנאן?
0ved1212 כתב:מעניין למה אף אחד לא שואל את גודס למה הוא לא התנגד להבאת שחקנים שהוא לא רצה ??
ולמה ניקולה עשה לו את המוות והוא לא מתהפך עליו
אם הוא כל כך טוב כמו שהוא אומר היה צריך לעמוד על שלו
ברגע שלא עמד על שלו אין לו זכות להגיד מילה וחצי מלה על אף אחד
ankram כתב:מערכת חולה , פשוט מערכת חולה.
jol9 כתב:ankram כתב:מערכת חולה , פשוט מערכת חולה.
השאלה היא האם זה משהו חדש או שזה תמיד היה ככה...
אני לא זוכר שהיו כ"כ הרבה דיבורים סביב זה בעבר.
jol9 כתב:ankram כתב:מערכת חולה , פשוט מערכת חולה.
השאלה היא האם זה משהו חדש או שזה תמיד היה ככה...
אני לא זוכר שהיו כ"כ הרבה דיבורים סביב זה בעבר.
ankram כתב: עד שהשתן עלה לראשי הקשישים והם החליטו שהם בוחרים את השחקנים , הם ממנים את המאמן , הם אלו שבונים את העתיד הניהולי של הקבוצה בידיים של הילדים שלהם (ובתווך הם עדיין בחשו בקלחת, ורק עשו נזק) , כי זה לא פיני או דיויד , זה לא קובלסקי או מוני פנאן ,
שהביאו את הקבוצה להשגים היסטוריים , זה שמעון מזרחי ודיויד פדרמן.
ובגלל זה אני רוצה שהם ישלמו , וישלמו הרבה.
אדגר פו כתב:לא אהבתי את העיתוי של גודס, יכל קצת להתאפק עם הראיון הזה.
בקשר לפארגו - זכותו לרצות את השחקן וזכותה של ההנהלה לא לרצות אותו במערכת. דעת הההנלה קובעת, גם אם זה לא מוצא חן בעיני. או בעיניו.
זה לא תקף לגבי המחליף של פארגו, כאן באמת צריך להתחשב יותר בדעת המאמן כי מדובר בהתאמות בין שחקנים ובניית קבוצה.
ankram כתב:אדגר פו כתב:לא אהבתי את העיתוי של גודס, יכל קצת להתאפק עם הראיון הזה.
בקשר לפארגו - זכותו לרצות את השחקן וזכותה של ההנהלה לא לרצות אותו במערכת. דעת הההנלה קובעת, גם אם זה לא מוצא חן בעיני. או בעיניו.
זה לא תקף לגבי המחליף של פארגו, כאן באמת צריך להתחשב יותר בדעת המאמן כי מדובר בהתאמות בין שחקנים ובניית קבוצה.
לא אהבת את העיתוי של גודס? את מה שהנהלת מכבי הדליפה לתקשורת מההפסד לצסק"א אהבת? אולי את הפנייה לארז אהבת ביום המשחק האחרון של גודס?
מצידי שלא רק גודס ידבר , אני רוצה גם לשמוע את קובלסקי , את ניקולה , את אבי אבן , אני רוצה שכולם ידברו וסוף סוף יוציאו את הרפש שדבק במועדון הזה.
ויותר מכל אני רוצה לשמוע את האוהדים האמיתיים , את אלו שמוציאים כל שנה אלפי שקלים כדי לראות את החרפה הזאת , וממשיכים וממשיכים.
הגיע הזמן למשהו דראסטי שיקרה בקבוצה הזאת , וכמה שיותתר מהר , יותר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים