המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ישראל היום: פארגו מועמד להפועל ירושלים
שמואל1 כתב:אני לא מבין מה הטענה שלך, אנקראם.
זה שג'נינג שחקן יורוליג זאת עובדה (הגיע מהיורוליג, ועכשיו חתם שוב בקבוצת יורוליג)
כנ"ל לגבי זה שהוא קלעי שלשות מצויין.
אם היית מתעמק בדברים שכתבתי, אז גם היית רואה שאמרתי שההחתמה הזאת לא מספיקה לאירופה, וצדקתי.
לא פיארתי אותו ולא שום דבר.
אני אפילו חושב שאמרתי שאני לא מחזיק מג'נינג.
מאט ג'נינג נותן קליעה ברמה גבוהה ביותר, הוא שחקן של למעלה מ- 40% מחוץ לקשת. קלעי אבסולוטי שיפתח את הרחבות. הוא גם שחקן מאוד מנוסה ברמות הגבוהות.
ankram כתב:שמואל1 כתב:אני לא מבין מה הטענה שלך, אנקראם.
זה שג'נינג שחקן יורוליג זאת עובדה (הגיע מהיורוליג, ועכשיו חתם שוב בקבוצת יורוליג)
כנ"ל לגבי זה שהוא קלעי שלשות מצויין.
אם היית מתעמק בדברים שכתבתי, אז גם היית רואה שאמרתי שההחתמה הזאת לא מספיקה לאירופה, וצדקתי.
לא פיארתי אותו ולא שום דבר.
אתה טוען בפוסט אחד ש:אני אפילו חושב שאמרתי שאני לא מחזיק מג'נינג.
ואח"כ אני מראה לך מה אמרת:מאט ג'נינג נותן קליעה ברמה גבוהה ביותר, הוא שחקן של למעלה מ- 40% מחוץ לקשת. קלעי אבסולוטי שיפתח את הרחבות. הוא גם שחקן מאוד מנוסה ברמות הגבוהות.
אז אתה מחזיק או לא מחזיק ממנו? אל תנסה להתחמק כמו צלופח.

my man כתב:מגדל שוקלים לשחרר את פישר...אורי אלון מתחרה בג'וניור מי יותר דביל?
yanay21 כתב:my man כתב:מגדל שוקלים לשחרר את פישר...אורי אלון מתחרה בג'וניור מי יותר דביל?
עכשיו או בסוף השנה?
ובתכל'ס, ג'וניור. שתי הקבוצות נפלו באותו שלב, רק שמכבי עשתה את זה עם משהו כמו 23 מיליון דולר
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:מגדל שוקלים לשחרר את פישר...אורי אלון מתחרה בג'וניור מי יותר דביל?
עכשיו או בסוף השנה?
ובתכל'ס, ג'וניור. שתי הקבוצות נפלו באותו שלב, רק שמכבי עשתה את זה עם משהו כמו 23 מיליון דולר
עכשיו! זה מה שהזוי- כאילו, ישראלי וזה.. ונשאר להם רק הליגה...הזוי..גם אם יביאו גבוה אחר במקומו הם יישארו עם סנטר אחד..
וברור שג'וניור..

felix_r כתב:אני אמרתי עוד בקיץ, שירושלים עוד תצטער על החתמת פישר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־50 אורחים