פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד הסקאוטינג

22 אוקטובר 2016, 12:29

שחף1 כתב:סטוקס זה שחקן ליורוקאפ. אין לו קפיצים או סייז בשביל להתמודד מול כל מיני אנתוני ראנדולף ואודו

לוקח את סטוקס לפני צירבס, כישרון מצוין. אבל הוא לא באמת ייתן למכבי את מה שחסר לה כרגע בהגנה.

אני חושב שאם מכבי יחליטו ללכת על חיזוק, הם יצטרכו לשקול את כל האופציות (ולא לשלול על הסף) - גם 4, גם 4.5 וגם 5. בהתאם לשמות הפנויים.

22 אוקטובר 2016, 12:34

החציל האצטקי כתב:יש עוד שמות.
מיץ' מגארי למשל עושה הרבה בעיות בOKC ועדיין לא התרומם לתפקיד של רול פלייר מועיל. אני רואה מצב שבו הם מוותרים עליו (יש שם את אדאמס, קאנטר, סבוניס, לוברן, איליאסובה וקוליסון לפניו ברוטציה), והוא מתגלגל איכשהו לאירופה.

את לובורן אין מצב שהם משחררים? פיט מושלם עבורנו

22 אוקטובר 2016, 12:36

שחף1 כתב:
החציל האצטקי כתב:יש עוד שמות.
מיץ' מגארי למשל עושה הרבה בעיות בOKC ועדיין לא התרומם לתפקיד של רול פלייר מועיל. אני רואה מצב שבו הם מוותרים עליו (יש שם את אדאמס, קאנטר, סבוניס, לוברן, איליאסובה וקוליסון לפניו ברוטציה), והוא מתגלגל איכשהו לאירופה.

את לובורן אין מצב שהם משחררים? פיט מושלם עבורנו

אין סיכוי.
מגארי אגב מושעה מ15 משחקים בגלל שימוש בסמים (מריחואנה) ולא התלבש לאף משחק הכנה בת'אנדר.
cut כמעט ודאי (למרות חוזה מובטח של מעל מיליון וחצי דולר).

הוא שחקן שאמור להיות מושלם לאירופה. 2.10 מ', 4.5 אמיתי, האסל פלייר, שחקן קבוצתי... לא שחקן הגנה ענק אבל דווקא כן מביא שילוב מעניין של זריזות עם כוח וIQ גבוה. חוטף מצויין, חוסם לא רע.

22 אוקטובר 2016, 12:45

מקווה שהוא לא יקבל את החומרים שראד משתמש בהם לפעמים.

22 אוקטובר 2016, 13:22

אתם מדברים פה על שחקנים לא ריאליים בעליל.

22 אוקטובר 2016, 13:26

מה ההבדל בין מקגריי לשחקן כמו מילר שהגיע לכוכב הגדול מהמחנות?

22 אוקטובר 2016, 13:29

אין כמעט שחקן שנחתך מהמחנות שהוא לא ריאלי לקבוצה אירופית בכירה שמעוניינת בחיזוק (השאלה היחידה היא לגבי מידת הרצון של מכבי להתחזק). החלופה היא לשבת בבית ולחכות להזדמנות או לשחק בדי-ליג.

22 אוקטובר 2016, 13:37

לאחד שיודע (וואלה באמת מחזיק ממך אחד שיודע):

לא ישוחחר אף זר קיים לדעתי. א. כי אף אחד מהקיימים לא מרגיש נפילה כמו פבראני, אונואקו ושות.
ב. כי נשאר מקום לרשום בליגה זר נוסף אחד (על מילר או סמית) בלבד.

ולא דבק רק ברובינסון. הצעתי גם את ראקים כריסמס ודיונטה דייויס המתנדנדים. בטח יש עוד.

בשעתו, היה לי קשה להבין את הדבקות של מסינה בסוורסנקו ואח״כ בקאון הצעיר (לפני שהשתבח) כסנטרים מובילים בצסקא. לקח לי זמן להבין שמה שחשוב הוא לא יכולתם האינדיבידואלית, אלא איך הם משלימים את מי שלידם. זה אייברסון. שוב, אולי לא הייתי בוחר בו מלכתחילה, אבל בהינתן מה שיש, זה השימוש המועיל בו.

ואם יש 4.5 פנוי שיודע גם לקלוע, הורדתי הכובע והצטרפתי אליך. נדמה לי שאין. ואם יש - הוא המוצר הכי מבוקש בנבא לא רק באירופה.

22 אוקטובר 2016, 14:24

יאללה כבר, שהלייקרס כבר יקבלו החלטה לגבי רובינסון. זה נמשך כמו מסטיק. מעניין יהיה לראות מה הוא יעשה אם ייחתך, למרות שהסיכויים ממה שקראתי נמוכים.

22 אוקטובר 2016, 15:06

argof כתב:לא ישוחחר אף זר קיים לדעתי. א. כי אף אחד מהקיימים לא מרגיש נפילה כמו פבראני, אונואקו ושות.

א. בדיוק בגלל שאף אחד מהזרים לא נפילה כמו הקודמים שציינת, יהיה יותר קל להעביר מי מהם לקבוצה אחרת ולקבל עבורו את שארית החוזה. גם אפשרי שישחררו שחקן במקרה כזה רק אחרי שמילר יחזור מפציעה, ולאו דווקא באופן מיידי.
מה שכן, אני לא חושב שימהרו לשחרר מישהו מהזרים הקיימים או שהעלו את האפשרות הזאת ברצינות, וזאת גם הסיבה שאני סקפטי לגבי האפשרות שמכבי תתחזק בזמן הקרוב בשחקן מהמחנות (אלא אם כן תפשל חזק השבוע). אם כן יגיע חיזוק בסופו של דבר (שהוא לא ארינזה אונואקו או דומה לו), נראה לי יותר סביר שהבעלים יתנו זאת בשידוך של זר מסויים לקבוצה אחרת מאשר שיפתחו את הכיס שלהם.

ב. לא כולל מילר או סמית', יש שני מקומות פנויים לזרים (רשמו 6 מתוך 8 אפשריים). גם אם יגיע חיזוק, לא צריך לרשום אותו בשלב הראשוני לליגה, אלא רק לאחר בחינה של ההשתלבות וההתאמה שלו ביורוליג. על כל גבוה שלא תביא, תצטרך לוותר על רישום אחד מבין סמית'/מילר כדי לרשום אותו לליגה. ובגלל שבמילא אפשר לרשום עד 5 זרים למשחק, פחות קריטי בעיניי בכלל להסתכל על הליגה בהקשר הזה. יהיו למכבי די ויותר אופציות (7 זרים לליגה אם אתה מנפה אחד מבין הזרים הקיימים).

argof כתב:ואם יש 4.5 פנוי שיודע גם לקלוע, הורדתי הכובע והצטרפתי אליך. נדמה לי שאין. ואם יש - הוא המוצר הכי מבוקש בנבא לא רק באירופה.

תציץ אפילו בשמות האחרונים שנזרקו פה - מיץ' מקגארי וג'רנל סטוקס. שני גבוהים שהם 4.5 ב-NBA (סטוקס הוא בעיקר 5 לאירופה) עם קליעה מבחוץ, או לפחות מחצי מרחק. יש לא מעט שחקנים מהסוג הזה, אם כי לא בטוח שכולם יתאימו כדי למלא את החוסרים של מכבי בהגנה. אני אעדיף קודם כל את השחקן שהכי יתאים לצרכים ההגנתיים של מכבי, ורק לאחר מכן אסתכל על מה הוא יכול לתת לי בהתקפה. אני לא שולל אף גבוה. לא שחקן בעמדה 4, ולא שחקן בעמדה 5.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 22 אוקטובר 2016, 15:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אוקטובר 2016, 15:16

על האיכויות ההגנתיות הדרושות יש קונצנזוס.
ובכלל, בוא נקווה שחלחל שם למישהו שכדי להציל 100 מיליון שווה להגדיל תקציב ב2-3%, לפני שנתווכח מיהו.
הייתי לוקח את וייט לפני סטוקס ומגארי (הלא ריאלי), אבל זה עניין של טעם. אין אמת אחת.

22 אוקטובר 2016, 15:17

אחדשיודע כתב:
argof כתב:לא ישוחחר אף זר קיים לדעתי. א. כי אף אחד מהקיימים לא מרגיש נפילה כמו פבראני, אונואקו ושות.

א. בדיוק בגלל שאף אחד מהזרים לא נפילה כמו הקודמים שציינת, יהיה יותר קל להעביר מי מהם לקבוצה אחרת ולקבל עבורו את שארית החוזה. לאו דווקא שחרור מיידי, גם אופציה של שחרור שחקן רק אחרי החזרה של מילר הגיונית.
ב. לא כולל מילר או סמית', יש שני מקומות פנויים לזרים (רשמו 6 מתוך 8 אפשריים). גם אם יגיע חיזוק, לא צריך לרשום אותו בשלב הראשוני לליגה, אלא רק לאחר בחינה של ההשתלבות וההתאמה שלו ביורוליג. על כל גבוה שלא תביא, תצטרך לוותר על רישום אחד מבין סמית'/מילר כדי לרשום אותו לליגה. ובגלל שבמילא אפשר לרשום עד 5 זרים למשחק, פחות קריטי בעיניי בכלל להסתכל על הליגה בהקשר הזה. יהיו למכבי די ויותר אופציות (7 זרים לליגה אם אתה מנפה אחד מבין הזרים הקיימים).
ג. אני לא חושב שימהרו לשחרר מישהו מהזרים הקיימים, אבל זאת גם הסיבה שאני סקפטי לגבי האפשרות שמכבי תתחזק בזמן הקרוב בשחקן מהמחנות (אלא אם תפשל השבוע). אם כן יגיע חיזוק (שהוא לא ארינזה אונואקו או דומה לו) בסופו של דבר, נראה לי פשוט יותר סביר שיותנו זאת בשידוך של זר מסויים לקבוצה אחרת מאשר שהבעלים הנוכחיים יפתחו את הכיס שלהם.

argof כתב:ואם יש 4.5 פנוי שיודע גם לקלוע, הורדתי הכובע והצטרפתי אליך. נדמה לי שאין. ואם יש - הוא המוצר הכי מבוקש בנבא לא רק באירופה.

תציץ אפילו בשמות האחרונים שנזרקו פה - מיץ' מקגארי וג'רנל סטוקס. שני גבוהים שהם 4.5 ב-NBA (סטוקס הוא בעיקר 5 לאירופה) עם קליעה מבחוץ, או לפחות מחצי מרחק. יש לא מעט שחקנים מהסוג הזה, אם כי לא בטוח שכולם יתאימו כדי למלא את החוסרים של מכבי בהגנה. אני אעדיף קודם כל את השחקן שהכי יתאים לצרכים ההגנתיים של מכבי, ורק לאחר מכן אסתכל על מה הוא יכול לתת לי בהתקפה. אני לא שולל אף גבוה. לא שחקן בעמדה 4, ולא שחקן בעמדה 5.

וזה בדיוק ואך ורק השחקן שמכבי חייבת להביא. הרי טרנס מוריס סטייל לא ינחת פה בשלב זה. מכבי חייבת שחקן שיפעיל הרתעה בצבע וימנע את הפריצות שבו. שחקן חוסם שמהווה מטריה אווירית, משאבת ריבאונדים משני צדי המגרש, ושומר חזק על הגבוהים. אם לא תהיה לו יכולת התקפית ניחא, מקווה לפחות שיהיו לו אחוזים סבירים מהעונשין. אבל באמת קודם שיחשבו על שחקן, לא שומע קולות ממכבי או מהתקשורת שיש נטייה כזאת בכלל. לדעתי ידברו על זה רק אם נפסיד השבוע ביורוליג לפחות משחק אחד. הרי כרגע לצוות המקצועי יש "תירוץ" להנהלה, נגד מילאנו לא היה את ווימס והם לא היו פייבוריטים, וריאל זאת ריאל. רק כישלון השבוע יגדיל את הסיכויים, בגלל זה אני אוכל את עצמי כאוהד מה עדיף - להפסיד ולהיכנס לסחרחרה מסוכנת, או לנצח והקטין את הסיכויים לשינויים בסגל, לפחות לתקופה הקרובה.

22 אוקטובר 2016, 15:25

argof כתב:על האיכויות ההגנתיות הדרושות יש קונצנזוס.
ובכלל, בוא נקווה שחלחל שם למישהו שכדי להציל 100 מיליון שווה להגדיל תקציב ב2-3%, לפני שנתווכח מיהו.
הייתי לוקח את וייט לפני סטוקס ומגארי (הלא ריאלי), אבל זה עניין של טעם. אין אמת אחת.

מה לא ריאלי בשחקן כמו מקגארי?
ואני לא מדבר על סטוקס או מקגארי כאופציות המועדפות שלי לחיזוק, אלא כדוגמאות לשחקנים עם התכונות שציינת - 4.5 עם קליעה מבחוץ (שנזרקו פה רק בעמוד האחרון).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 22 אוקטובר 2016, 15:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אוקטובר 2016, 15:31

שתי השעיות, אחת על סמים, והשנייה כנראה גם.
בלי ניסיון באירופה.
מכבי לא ייקחו. ובצדק.
http://m.newsok.com/article/5519462

22 אוקטובר 2016, 15:32

כי במכבי לא עברו שחקנים שעישנו מריחואנה?

22 אוקטובר 2016, 15:34

באמת שאין צורך במסומם בקבוצה. אני מצפה מקמצדרמן וקמצנאטי לתת צ'ק מכובד לרובינסון אם יקרה הבלתי יאמן והוא ימצא עצמו בלי קבוצת nba. מכבי רצו אותו בקיץ, הוא רצה למצות את האופציות שם, מכבי חייבת לחדש עמו את השיחות מהיכן שהופסקו, ואני בטוח שהיו שיחות.

22 אוקטובר 2016, 15:36

חברים, חצי מהשחקנים ב-NBA מעשנים מריחואנה. השאלה את מי תופסים.
זה לא הסיפור פה. הסיפור הוא האם X מתאים יותר משחקן כזה או אחר, זה הכל.

22 אוקטובר 2016, 15:48

בקושי קיימים אנשים שלא עושים ג׳וינט פעם ב.. אל תהיו נאיבים.
הבעיה היא כשאתה מתחיל להתפס, בטח יותר מפעם אחת.

22 אוקטובר 2016, 15:48

אנחנו מדברים על שתי השעיות על אותה עבירה. דהיינו מדובר בשחקן מספיק מטומטם כדי להיתפס בשנית. עישן פעמיים, יעשן פעם שלישית, ובאירופה הוא ייבדק "שרירותית" כל שני וחמישי. זה מה שאתה רוצה? לא תמיד התאמה מקצועית זה הימור על הסוס הנכון. ישנם מספיק שחקנים מתאימים שאין להם רקורד רצידיביסטי ואייקיו של נעל בית.

22 אוקטובר 2016, 15:51

דווקא שחקן ממש חכם על המגרש.
מה לעשות, מכור!
נושא נעול