my man כתב:arel123 כתב:שוב ברור שצריך לשאוף להכי טוב, אבל תהיו שנייה ריאליים ותסתכלו על המצב הנוכחי, אני לא מדבר על מה שהיה לפני כמה שבועות לפני החתמת רול לדוגמה שעלתה המון כסף על שטות, מדבר איתכם על עכשיו ונכון לעכשיו הסיכויים להביא גבוה איכותי בתוספת למקריי הוא מאוד מאוד נמוך, גם מבחינת ההנהלה עצמה וגם מבחינת תקציב .
לא חושב שהיה פה מישהו שיתנגד לראות סנטר מהשורה הראשונה של היורוליג בנוסף אבל זה לא יקרה ובגלל זה מישהו כמו סימפסון זה סביר
לא משכנע!
קבוצה עם שאיפות להצלבה לא יכולה להעמיד קו קדמי כזה..יהיו הסיבות אשר יהיו..
זה מביך..
כן אני יודע מה אני אקבל מסימפסון וטיוס והם לא חתול בשק אבל מה שתקבל מהם זה יכולת של מקום 14-16..
אורי תבין אני מסכים עם כל מילה שלך, תנסה רגע להבין אותי נכון
קבוצה עם שאיפה להצלבה ולפיינל פור חייבת אבל חייבת שיהייה לה גם קו קדמי טוב וגם קו אחורי טוב, אי אפשר להשקיע באחד ולהזניח את השני (כמו שפליקס אמר)
אבל אני דיברתי על כך שזה המצב שהגענו אליו, נדפקנו עם חוזה הזוי של רול שבמקום להוציא עליו 500 היה אפשר להוציא 250-300, אבל זה המצב לצערי והלוואי שהוא לא היה ככה והיה בצד עוד 200 לסנטר יותר איכותי.
ועכשיו אני מדבר רק על המצב הזה ספציפי (שוב פעם אני חוזר), ועכשיו שזה המצב ואין הרבה כסף פנוי בתופסת למקריי, סימפסון הוא החתמה
סבירה +