09 דצמבר 2018, 04:10
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ankram כתב:felix_r כתב:העכברושים חזרו ממינוס 26 למינוס 6 , אבל כמה פעולות רעות של גינת בשני צידי המגרש הרסו להם את הקאמבק
הפועל ירושליים מאד בינוניים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שאני אומר כבר תקופה..
בינוניים או לא , המשחק נגדם יהיה המשחק הרביעי שלנו ב 7 ימים, אז גם נפסיד בו ככל הנראה
הכל שאלה של כמה חשיבות ייתנו למשחקים בראשון ושלישי מול ציונה והרצליה..
הרי ברור לכולם שעדיף לצאת מהשבועיים האלה עם 3 ניצחונות יורוליג אפילו אם זה יבוא על חשבון 3 הפסדים(במקרה הכי קיצוני) בליגה..
09 דצמבר 2018, 11:23
A.Parker כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ankram כתב:
הפועל ירושליים מאד בינוניים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שאני אומר כבר תקופה..
בינוניים או לא , המשחק נגדם יהיה המשחק הרביעי שלנו ב 7 ימים, אז גם נפסיד בו ככל הנראה
הכל שאלה של כמה חשיבות ייתנו למשחקים בראשון ושלישי מול ציונה והרצליה..
הרי ברור לכולם שעדיף לצאת מהשבועיים האלה עם 3 ניצחונות יורוליג אפילו אם זה יבוא על חשבון 3 הפסדים(במקרה הכי קיצוני) בליגה..
מראש לא צריך לקחת את המשחקים האלה ברצינות
מול הרצליה צריך לשחק עם שחקני השוליים
09 דצמבר 2018, 21:46
10 דצמבר 2018, 22:58
11 דצמבר 2018, 19:20
11 דצמבר 2018, 19:21
11 דצמבר 2018, 19:23
11 דצמבר 2018, 21:03
11 דצמבר 2018, 21:23
A.Parker כתב:ירושלים שומרת מדהים
ממש כאילו יש חמישה רולים על הפרקט
11 דצמבר 2018, 22:40
11 דצמבר 2018, 23:24
felix_r כתב:הפסידו
12 דצמבר 2018, 00:11
12 דצמבר 2018, 00:14
A.Parker כתב:מפתיע אותי שלא מדברים פה בכלל על סאגת מנקו
בהתחלה הייתי לגמרי בעדו, אבל אם הבנתי נכון בסופו של דבר הפועל שחררה אותו והתחייבה לשלם לו את שכרו על פי דין, אז על מה כל הרעש עכשיו? ממה זה שונה משחקן זר שהקבוצה מחליטה לשחרר?
12 דצמבר 2018, 00:15
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:מפתיע אותי שלא מדברים פה בכלל על סאגת מנקו
בהתחלה הייתי לגמרי בעדו, אבל אם הבנתי נכון בסופו של דבר הפועל שחררה אותו והתחייבה לשלם לו את שכרו על פי דין, אז על מה כל הרעש עכשיו? ממה זה שונה משחקן זר שהקבוצה מחליטה לשחרר?
מנקו טוען שהפועל ת"א פוגעת בו מקצועית כי היא לא נתנה לו אפשרות למצוא קבוצה, וגם עכשיו אחרי שפוטר הם לא מאפשרים לו להתאמן ולשמור על כושר בזמן שהוא מחפש קבוצה.
12 דצמבר 2018, 00:16
12 דצמבר 2018, 00:24
MTA2311 כתב:לא, הוא טוען שהלינו לו את השכר ושרימו אותו ואת מס הכנסה עם תלושים פיקטיביים
12 דצמבר 2018, 00:29
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:לא, הוא טוען שהלינו לו את השכר ושרימו אותו ואת מס הכנסה עם תלושים פיקטיביים
זו טענה (התלושים הפיקטיבים) שעלתה היום ולא לפני כן, אז אני עוד לא יודע איך לאכול אותה, אבל זאת לא היתה הסיבה שהוא הזכיר בהתחלה. משהו בסיפור הזה מוזר, יכול להיות שהפועל באמת משקרים. הם לא יכולים להיתפס בקלות על תלושים כאלה? זה לא נשמע כמו משהו שבעייתי להוכיח והסיכון גבוה מדי
12 דצמבר 2018, 00:39
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:לא, הוא טוען שהלינו לו את השכר ושרימו אותו ואת מס הכנסה עם תלושים פיקטיביים
זו טענה (התלושים הפיקטיבים) שעלתה היום ולא לפני כן, אז אני עוד לא יודע איך לאכול אותה, אבל זאת לא היתה הסיבה שהוא הזכיר בהתחלה. משהו בסיפור הזה מוזר, יכול להיות שהפועל באמת משקרים. הם לא יכולים להיתפס בקלות על תלושים כאלה? זה לא נשמע כמו משהו שבעייתי להוכיח והסיכון גבוה מדי
כל הספורט המקצועני מלא בתלושים כפולים/מזוייפים. אם אתה חכם לא יתפסו אותך כל כך מהר.
בכל מקרה, אין לי אמפתיה מיוחדת למנקו. להפך. עוד ישראלי מפונק שחושב שמגיע לו הכל. הנקודה היא הצביעות של הפועל כלפי מכבי, זה החלק המעניין פה.
12 דצמבר 2018, 13:09
מלקולם גריפין קלע את הסל האחרון במשחק, אתמול בירושלים. הוא לא סתם קלע: זו הייתה הטבעה מהדהדת, שבסיומה נעצר מול מצלמת הטלוויזיה והישיר אליה מבט אמוציונלי.
סצנת הסיום הזו לא הייתה מקרית. מאחורי הקלעים, גריפין עורר עניין רב בכדורסל הישראלי בחודש האחרון. עוד לפני פיטוריו של נבן ספאחיה, ערכה מכבי ת"א בדיקה ראשונית לגבי האפשרות להחתימו כגארד נוסף בשל פציעתו של ג'רמי פארגו; בשבוע האחרון גם מכבי ראשל"צ נכנסה לתמונה, אבל הפיצוי שדרשה א.א.ק אתונה תמורת שחרורו היה גבוה מדי.
גריפין, שחקן של 5.8 נקודות, 2.8 ריבאונדים ו-2 אסיסטים לערב, התפוצץ עם 25, 7 ו-4 בהתאמה נגד הפועל ירושלים. "כל מי שצפה במשחקים שלנו העונה יודע שלא הייתי טוב בצד ההתקפי ולא תרמתי מספיק לקבוצה", אמר גריפין בכנות ראויה להערכה, "לכן כל הרגשות צפו והתפרצו ממני במהלך האחרון".
13 דצמבר 2018, 20:29