מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 09:35

yarinsaky כתב:נו, באמת. הלפרין ולאנגפורד בשנה הבאה כגארדים מובילים, בגיבוי של פאקינג שאייר, בורשטיין ולאנדסברג יהיו טובים יותר מהשנה הזאת ?

לדעתי הלפריו ולאנגפורד פשוט יבטלו אחד את השני לסכום אפס.

לא יודע אם יותר מהשנה הזאת, בגלל פארמר, אבל הלפרין, לאנגפורד (שהוא יתחבר, ויהיה חלק אמיתי בקבוצה, כולם פה יהללו אותו), זה צמד גארדים מצוינים. לנדסברג נראה עד עכשיו כמו תותח על, ולא מן הנמנע בכלל שיהיה אחד מאלה שבאו מהליגה וניהיה שחקני טופ יורוליג. עד עכשיו בליגה הוא קולע משהו כמו 26 נקודות, ב60% ל2, 50% ל3, 80% מהקוו, ו6 ריבאונד בערך. הקופליג זה לא מדד, זה נכון, אבל הוא פשוט תותח על, ועוד לא בן 22. עם בלו יקבל 5-10 דקות קבועות כל משחק כ3, אוחיון יעלה מהספסל ויתן מה שהוא נותן עד עכשיו בערך, ושאייר אולי יתחיל להראות ניצוצות, זה לא מצב כל כך רע.. כמובן שגארד זר נוסף לא היה מזיק מן הסתם, אבל אם הולכים על סגל של 4 זרים, ופורשים מהאדריאטית, אולי זה יהיה המצב...
אבל בחייאת, מה אנחנו מדברים על העונה הבאה? עוד לא נגמר הסיבוב הראשון בעונה הזאת :roll:
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 נובמבר 2011, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 09:37

yarinsaky כתב:היא סתמית ,אבל אתה מדבר עליו כבר חודשים. ;) כאילו שהוא באמת פונקציה ששווה דיסקוס.

ממש לא. אני מדבר עליו שמישהו מגיב לי בעניין שלו. בהתחלה עוד הגנתי עליו, אבל כל פעם שהשם שלו עולה הפסקתי כבר להגיב.. ברור לי שהוא נראה זוועה עד עכשיו, אין ספק, אבל אני חושב שצריך לתת לו זמן
העונה הוא לא פונקציה, זה ברור לחלוטין.. אבל בעתיד אולי הוא יהיה כזה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 09:39

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:אני לא יודע אם התיאור זה רכז דומיננטי, לדעתי יותר צריך גארד-אתלטי סוקרר דומיננטי. בוורלי וביינום, רחוקים שנות אור מליהיות רכזים. הם גארדים נמוכים, שיודעים לשים כדור על הרצפה טוב, ולייצר, לעצמם, ולאחרים. לא מנהלי משחק. דווקא הלפרין בעונה עם ביינום, מסר משהו כמו 4 אסיסטים למשחק, שביינום לא התקרב לזה. צמד של הלפרין-לאגנפורד יכול ליהיות יוצא מהכלל. יחד עם אוחיון, שאייר (שיקבל דקות וכמה כדורים ביד, כמו בגביע צ'אנס, כולם פה יתהפכו בדיעה שלהם, אבל זה לא יקרה בתקופה הקרוב, צריך לתת לו זמן, כמו קלאטאס מפאו), בורשטיין, לאנדסברג (שחקן אדיר, בהחלט יכול ליהיות "הפארגו הבא". עוד לא בן 22, ונותן סטטיסטיקה מפלצתית. יכול ליהיות שחקן חמישיה בקבוצת יורוליג לדעתי) ופניני, יש למכבי קוו אחורי של זר אחד בלבד. לא הכי מבריק ונוצץ, אבל אולי זה הכיוון אם יעזבו את האדריאטית, וזה יאפשר למכבי לשחק עם כל הזרים גם בליגה.

הבנת את הכוונה. רכז, גארד - לא משנה. העיקר שלא כל הנטל ייפול על יותם, כי זה לא הצד החזק שלו, להיות מנהיג על המגרש ולקחת את הקבוצה על הגב.

לגבי שייר - אתה מתעקש להשאר אופטימי לגביו, אבל אני לא. קלאטיס זה קלאטיס. היו גם דוגמאות לשחקנים אחרים שלקח להם זמן להיכנס לעניינים, אבל
שייר לא רק שלא מראה שום שיפור (בניגוד ללאנגפורד למשל), הוא רק מראה שהוא גרוע יותר ויותר בכל דקה שהוא מקבל.

הוא לא זורק לסל, לא נע לאיזורים פנויים לקבל את הכדור, עושה עבירות מטומטמות בהגנה, וממש לא נראה כמו שחקן כדורסל.
אני לא מאמין שזה פתאום יכול להתהפך במכה. זה לא עובד ככה.

כן, אני נשאר אופטימי לגבי שאייר. מה לעשות...
אחד השחקנים המוכשרים בקבוצה הנכחית. הגיעה לקבוצה עם עומק בגארדים (עם כי עומק לרוחב, ולא 2-3 גארדים מהטופ), נראה קצת מבוהל, לא יודע עוד מה זה ליהיות שחקן משלים, ולא מקבל דקות. אני מאמין ששנה הבאה, הוא יוכל להשתלב כגארד 3-4 ברוטציה.
קלאטאס, שאני חוזר עליו, זה אותו סיפור. היה זוועה גם הוא בהתחלה, ונראה ההפיך הגמור משחקן כדורסל. ועוד בפאו... אממה מה, אוברדוביץ' המשיך איתו, ואחרי לא מעט זמן, הוא נתן פרציה גדולה בסוף העונה שעברה, והיה אחד האחריים על האליפות ביוון מול אולי' בסדרה.
מתחילת השנה הוא כבר קיבל מעמד של שחקן חמישיה, ולדעתי הוא אחד הגארדים הטובים ביבשת. לא מספרים הכי מפוצצים (אם כי סטטיסטיקה יפה מאוד), אבל שחקן קלאסה.
שאייר מבחינתי זה אותו סיפור. צריך לתת לו זמן וביטחון, ובסופו של דבר אני מאמין שיפרוץ. מבחינת כישרון, הוא לא פחות מוכשר מקאלטאס, ומהרבה גארדים בקבוצות טופ יורוליג. היה מדהים במכללות, ואני לא פוסל אותו. מכבי לא תלויה בו, וכל ההתעסקות בו כרגע היא סתמית

אני גם חושב שהוא צריך לשחק יותר, בטח באדריאטית, שם יש לו הכי הרבה סיכוי לתפוס כיוון ושם יש הכי מעט לחץ, אבל בינינו, זה נראה כרגע שהוא לא הכי רוצה
לשחק. בטוח שלא לקבל את הכדור בהתקפה. הוא פשוט עומד במקום אחד בהתקפה ולא זז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 09:43

אני גם חושב שהוא צריך לשחק יותר, בטח באדריאטית, שם יש לו הכי הרבה סיכוי לתפוס כיוון ושם יש הכי מעט לחץ, אבל בינינו, זה נראה כרגע שהוא לא הכי רוצה

אוקי, זה כבר נשמע בסדר.. פשוט נראה לי שהוא לא פונקציה העונה, ולא יזכה להרבה דקות, אז לא צריך להתעסק בו.. ראינו גם בגביע צ'אנס שהוא שיחק הרבה דקות, הוא נתן מספרים יפים. ברור שכשהו הוא עולה לדקה-שתיים, אין לא בכלל למה לרוץ, כי הוא יודע שמה שהוא לא יעשה, הוא לא הולך לשחק יותר מ5 דקות. זה מצב בעייתי מאוד לשחקן, בטח אחד שהיה כוכב ורגיל שהכל עובד דרכו, אבל בוא נחכה ונראה איך הוא יראה עם הזמן, ככל שהעונה תלך ותיהיה יותר קשה ועמוסה מבחינת קצב משחקים, שהוא כבר יצטרך לקבל דקות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 09:45

asafb96 כתב:

אוקי, זה כבר נשמע בסדר.. פשוט נראה לי שהוא לא פונקציה העונה, ולא יזכה להרבה דקות, אז לא צריך להתעסק בו.. ראינו גם בגביע צ'אנס שהוא שיחק הרבה דקות, הוא נתן מספרים יפים. ברור שכשהו הוא עולה לדקה-שתיים, אין לא בכלל למה לרוץ, כי הוא יודע שמה שהוא לא יעשה, הוא לא הולך לשחק יותר מ5 דקות. זה מצב בעייתי מאוד לשחקן, בטח אחד שהיה כוכב ורגיל שהכל עובד דרכו, אבל בוא נחכה ונראה איך הוא יראה עם הזמן, ככל שהעונה תלך ותיהיה יותר קשה ועמוסה מבחינת קצב משחקים, שהוא כבר יצטרך לקבל דקות

זאת גישה רעה מאוד לשחקן. אתה מתאר לעצמך את דרק אומר לעצמו - "טוב אין לי ממש מה להתאמץ, כי אני במילא לא אשחק יותר מ-5 דקות"?

הוא מקצוען, והוא אמור לרצות לשחק וכל דקה על המגרש, הוא אמור לתת את הדם. ככה יוגב הרוויח את הדקות. מה יוגב, יותר טוב משייר?
שיזנק פעם אחת לפרקט, שיילך פעם אחת חזק לסל, שייראה משהו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 10:14

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

זאת גישה רעה מאוד לשחקן. אתה מתאר לעצמך את דרק אומר לעצמו - "טוב אין לי ממש מה להתאמץ, כי אני במילא לא אשחק יותר מ-5 דקות"?

הוא מקצוען, והוא אמור לרצות לשחק וכל דקה על המגרש, הוא אמור לתת את הדם. ככה יוגב הרוויח את הדקות. מה יוגב, יותר טוב משייר?

לא הבנת
הוא כרגע חסר ביטחון, והוא יודע שהוא עולה ל5 דקות. זה לא שהוא בא בראש של "אין לי עצבים לרוץ, אני יעמוד כמה דקות ויצא". הוא פשוט חסר ביטחון, ולא יודע מה מקומו במגרש, ובקבוצה בכלל
אני מאמין שעם הזמן שהוא יקבל את הדקות, אנחנו נראה אותו יותר אקטיבי ואפקטיבי, אבל זה התעסקות מיותרת כרגע, כי יש למכבי דברים יותר חשובים
זה מזכיר לי קצת את הסיפור שהיה עם מאצ'בן שנה שעברה...
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 10:33

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

לא הבנת
הוא כרגע חסר ביטחון, והוא יודע שהוא עולה ל5 דקות. זה לא שהוא בא בראש של "אין לי עצבים לרוץ, אני יעמוד כמה דקות ויצא". הוא פשוט חסר ביטחון, ולא יודע מה מקומו במגרש, ובקבוצה בכלל
אני מאמין שעם הזמן שהוא יקבל את הדקות, אנחנו נראה אותו יותר אקטיבי ואפקטיבי, אבל זה התעסקות מיותרת כרגע, כי יש למכבי דברים יותר חשובים

תסכים איתי שזה מראה שאין לו אופי חזק. מה זה ביטחון? אף אחד לא ביקש ממנו להוביל את התקיפה האווירית על הכורים באיראן.
בשביל לנוע ממקום למקום ולייצר לשחקנים האחרים זוויות מסירה, לא צריך ביטחון.
הוא מקבל הרבה מאוד כסף, ואם אין לו ביטחון, אז שיעבוד על עצמו. באמת שלא מבין למה צריך לחפש תירוצים לזה שהוא לא מזיז את עצמו על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 10:41

תסכים איתי שזה מראה שאין לו אופי חזק. מה זה ביטחון? אף אחד לא ביקש ממנו להוביל את התקיפה האווירית על הכורים באיראן.
הוא מקבל הרבה מאוד כסף, ואם אין לו ביטחון, אז שיעבוד על עצמו. באמת שלא מבין למה צריך לחפש תירוצים לזה שהוא לא מזיז את עצמו על המגרש.

אתה טועה
שהוא מקבל גב מהמאמן, ודקות, הבחור מלא בביטחון, ולוקח על עצמו הרבה. מדובר בווינר גדול, שהוביל את דיוק לאליפות מכללות (בעונה שג'ון וול ודמרקוס קאזינז שיחקו יחד בקבוצת חלומות בקנטאקי), שהוא הכוכב הגדול, עם תצוגה גדולה בגמר, ובכלל, כל העונה. אופי, ביצים, ומנהיגות יש לו, והוא לא צריך להוכיח לאף אחד את זה, כי הוא עשה את זה כמו גדול
אני לא אומר שבגלל שאין לו ביטחון הוא לא עושה תנועה, ואני לא מחפש תירוצים. בניגוד לרוב הפורום, אני לא עוקב אחרי כל צעד שלו, ורואה מתי הוא עושה תנועה, ומתי לא (ואם כבר הפורום בתקופה האחרונה במוד של הילול אידסון, שהוא שחקן שהיה שחקן מוביל ומתחבא בצדדים 3/4 מהעונה, זה נראה לי קצת צביעות), אבל אי אפשר לשפוט שחקן אם הוא אקטיבי או פחדן, לפי זה שהוא לא רואה מגרש כמה משחקים רצוף, ואז פתאום דיוויד זורק אותו למגרש ל3 דקות. זה לא רציני, עם כל הכבוד.
עד עכשיו הוא נראה כבוי, זה ברור, אבל אי אפשר לשפוט אותו לפי הדקות הבודדות שהוא מקבל. בוא ניתן את הזמן במקום לטחון מים.. הוא יכול להצליח בגדול, ואולי הוא יהיה נפילה, אבל לשפוט עכשיו זה לא רציני, כי זה לא פאייר
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 10:47

asafb96 כתב:

אתה טועה
שהוא מקבל גב מהמאמן, ודקות, הבחור מלא בביטחון, ולוקח על עצמו הרבה. מדובר בווינר גדול, שהוביל את דיוק לאליפות מכללות (בעונה שג'ון וול ודמרקוס קאזינז שיחקו יחד בקבוצת חלומות בקנטאקי), שהוא הכוכב הגדול, עם תצוגה גדולה בגמר, ובכלל, כל העונה. אופי, ביצים, ומנהיגות יש לו, והוא לא צריך להוכיח לאף אחד את זה, כי הוא עשה את זה כמו גדול
אני לא אומר שבגלל שאין לו ביטחון הוא לא עושה תנועה, ואני לא מחפש תירוצים. בניגוד לרוב הפורום, אני לא עוקב אחרי כל צעד שלו, ורואה מתי הוא עושה תנועה, ומתי לא (ואם כבר הפורום בתקופה האחרונה במוד של הילול אידסון, שהוא שחקן שהיה שחקן מוביל ומתחבא בצדדים 3/4 מהעונה, זה נראה לי קצת צביעות), אבל אי אפשר לשפוט שחקן אם הוא אקטיבי או פחדן, לפי זה שהוא לא רואה מגרש כמה משחקים רצוף, ואז פתאום דיוויד זורק אותו למגרש ל3 דקות. זה לא רציני, עם כל הכבוד.
עד עכשיו הוא נראה כבוי, זה ברור, אבל אי אפשר לשפוט אותו לפי הדקות הבודדות שהוא מקבל. בוא ניתן את הזמן במקום לטחון מים.. הוא יכול להצליח בגדול, ואולי הוא יהיה נפילה, אבל לשפוט עכשיו זה לא רציני, כי זה לא פאייר

טוב הסכמנו. בוא נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 נובמבר 2011, 11:11

אותי פחות מדאיג מי יוביל ומי יעלה מן הספסל. הרבה יותר חמור בעיניי הוא המצב שלמרות ריבוי הגארדים, אין אף אחד שיקלע.
מכבי כביכול עיבתה את הקו האחורי העונה, אבל בפועל לא הביאה לשום שידרוג משמעותי.

עם כל הביקורת על אוחיון ועד כמה שזה עצוב, הוא כרגע הגארד הטוב ביותר במכבי פרט לפארמר, ואותו הייתי שומר לעונה הבאה.
אם כבר משאירים את אוחיון, אני לא רואה סיבה להשאיר גם אותו וגם את פאפאס, ששניהם הם פחות או יותר אותו סוג של שחקנים ושניהם לא קלעים גדולים.
את בורשטיין ושאייר אני לא רואה כל סיבה להשאיר. אם התרומה שלהם הולכת להיות אפסית כמו שהיא העונה, באמת שאין טעם להמשיך איתם, ושחרורום יפנה הרבה כסף.

מכבי צריכה לעבות את הקו האחורי על אמת, ולא בצורה פיקטיבית כמו העונה.
הלפרין ואוחיון הם צמד ישראלים שמסוגל לתרום יותר מבורשטיין ושאייר ואולי גם אפשר לצרף את פאפאס לרשימה הזאת.
אל אוחיון והלפרין ניתן לצרף שני זרים טובים ואולי גם את לנדסברג (במקום אחד הזרים או לצדו) ולסגור את הקו האחורי. לא צריך יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 21 נובמבר 2011, 13:31

כבר התחלתם לדבר על העונה הבאה?
להזכירכם אנחנו מובילים את הבית הכי קשה ביורוליג.
הניצחון של ירושלים הוא מתנה מקופל.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 14:26

שנה הבאה צריך להשלים את מה שהשתבש השנה , להחתים את הלפרין (שוב) ולהחתים את לאנדסברג (סוףסוף) וזה פחות או יותר סוגר את העניין!!?? .
חוץ מכמובן למצוא מחליף לפארמאר ואולי לפאפאס שלא נראה לי שימשיך ....
בקיצור יש הרבה עבודה בקיץ וזה בלי קשר לאיך תיגמר העונה הזאת .
כבר עכשיו ברור שבלאט לא בונה העונה על שייר ולא נראה שזה הולך להשתנות .
לאנגפורד אם יחזור לעצמו ויהיה טוב , חתום רק עד סוף העונה כך ששוב יתחיל הסיפור של לנסות להשאיר שחקן מוביל ....כך שלא בטוח שישאר...
בקיצור מבין כל הגארדים כרגע דווקא בורשטיןן ואוחיון היחידים כרגע שישארו בסגל (כי הם תחת חוזה..)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2011, 16:05

asafb96 כתב:הוא כרגע חסר ביטחון, והוא יודע שהוא עולה ל5 דקות. זה לא שהוא בא בראש של "אין לי עצבים לרוץ, אני יעמוד כמה דקות ויצא". הוא פשוט חסר ביטחון, ולא יודע מה מקומו במגרש, ובקבוצה בכלל

אנחנו כבר עוד מעט 3 חודשים לתוך העונה ולא רק ששאייר לא מראה סימני שיפור, הוא הולך אחורה. הבחור יצא לחלוטין מהרוטציה ואפילו את החמש דקות שלו הוא לא מקבל. זה אפילו לא דומה למאצ'באן ששיחק הרבה יותר טוב. לא מדובר פה באיזה ילד בן 20, אלא בשחקן בן 24 שאמור כבר להיות שחקן מגובש. הסיכוי שיצא ממנו שחקן רוטציה שמכבי הוא קטן מאוד.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 17:59

ההנהלה התערבה בשיקולים של הממאנים עם לאנגפורד במקום פאפאלוקאס ?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10822.html
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 18:06

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:הוא כרגע חסר ביטחון, והוא יודע שהוא עולה ל5 דקות. זה לא שהוא בא בראש של "אין לי עצבים לרוץ, אני יעמוד כמה דקות ויצא". הוא פשוט חסר ביטחון, ולא יודע מה מקומו במגרש, ובקבוצה בכלל

אנחנו כבר עוד מעט 3 חודשים לתוך העונה ולא רק ששאייר לא מראה סימני שיפור, הוא הולך אחורה. הבחור יצא לחלוטין מהרוטציה ואפילו את החמש דקות שלו הוא לא מקבל. זה אפילו לא דומה למאצ'באן ששיחק הרבה יותר טוב. לא מדובר פה באיזה ילד בן 20, אלא בשחקן בן 24 שאמור כבר להיות שחקן מגובש. הסיכוי שיצא ממנו שחקן רוטציה שמכבי הוא קטן מאוד.

שמע, את שלי אמרתי, נחכה ונראה
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 18:07

yarinsaky כתב:ההנהלה התערבה בשיקולים של הממאנים עם לאנגפורד במקום פאפאלוקאס ?

לא הבנתי את הכתבה... כתבו שבלאט רצה להלביש את לאנגפורד בכל מקרה, וההנהלה אמרה לו גם לעשות את זה. מה הבעיה פה עוד לא הבנתי.. :?
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 18:08

תקרא את הכתבה ותבין שהיא לא ממש התערבה בשיקולים המקצועיים אלא דרשה ממנו באופן כללי להכניס את לנגפורד לרוטציה בצורה משמעותית. אני לא אוהב התערבות של הנהלה בשיקולים מקצועיים אבל בעניין הזה הם צודקים לחלוטין. הרי באלט רצה שהם יצאו מגדרם ויביאו שחקן מאוד יקר אז הם משלמים לו מיליון דולר בשביל שיהיה המחליף של אוחיון? בלאט צריך להכניס אותו לעניינים ומהר וזו דרישה לגיטימית לחלוטין של ההנהלה. אם בלאט חיפש מחליף לאוחיון היו יכולים להביא את ניצן חנוכי ב-100 אלף דולר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2011, 18:12

asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

אתה יכול גם להגיד שהשמש תשקע במזרח מחר. אני לא זוכר מקרה שבו שחקן שהיה עציץ מוחלט אחרי שלושה חודשים כמו שאייר, פתאום הפך לשחקן רוטציה. אם זה יקרה, זו תהיה הפעם הראשונה, ככה שהסיכויים לא כל כך גדולים כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 18:25

קודי כתב:

תקרא את הכתבה ותבין שהיא לא ממש התערבה בשיקולים המקצועיים אלא דרשה ממנו באופן כללי להכניס את לנגפורד לרוטציה בצורה משמעותית. אני לא אוהב התערבות של הנהלה בשיקולים מקצועיים אבל בעניין הזה הם צודקים לחלוטין. הרי באלט רצה שהם יצאו מגדרם ויביאו שחקן מאוד יקר אז הם משלמים לו מיליון דולר בשביל שיהיה המחליף של אוחיון? בלאט צריך להכניס אותו לעניינים ומהר וזו דרישה לגיטימית לחלוטין של ההנהלה. אם בלאט חיפש מחליף לאוחיון היו יכולים להביא את ניצן חנוכי ב-100 אלף דולר.

האמת שהכתבה קצת מבולבלת בקריאה שנייה.

לעצם העניין, אתה צודק. אם הכוונה היא כללית אז זה בהחלט דבר הגיוני ומתבקש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 18:29

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:
roy1000 כתב:

אתה יכול גם להגיד שהשמש תשקע במזרח מחר. אני לא זוכר מקרה שבו שחקן שהיה עציץ מוחלט אחרי שלושה חודשים כמו שאייר, פתאום הפך לשחקן רוטציה. אם זה יקרה, זו תהיה הפעם הראשונה, ככה שהסיכויים לא כל כך גדולים כרגע.

מה שתגיד.. נחכה ונראה, סבבה?
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים