29 דצמבר 2011, 09:27
29 דצמבר 2011, 09:37
6 לב צהוב כתב:jol9 כתב:לא צריך להיסחף. גם כספי קלע 15 נק' במשחק הראשון שלו בקינגס.
לא הייתי הופך את פארגו לרונדו החדש כבר עכשיו.
צודק אין מה להיסחף, אבל לדעתי לפארגו יש המון פוטנציאל בטח יותר מכספי ולא הייתי מהמר נגדו .
לפי דעתי לפארגו יש את היכולת להיות שחקן די טוב בNBA והוא עוד יכול להיכנס לחמישייה של הגריזלרס אם יראה יציבות.
29 דצמבר 2011, 13:56
29 דצמבר 2011, 14:07
asafb96 כתב:איזה משחק ענק היה בין סאן אנטוניו לקליפרס. עם כל הרעש וכל הבלגן שעשו הקליפרס, ואחרי שכבר קברו את סאן אנטוניו, כעוד קבוצה מתבגרת שצריכה לעשות חילופי דורות, הם באו ונתנו לטירונים של הקליפרס 25 הפרש בראש, ואם הכוכבים היו משחקים מספר דקות גבוה יותר, כמו הממוצעים שלהם, זה יכל להיגמר 35 הפרש, ויותר
מאנו ג'ינובילי הזכיר לי למה הוא אחד השחקים שהכי כיף לצפות בהם בעולם. איזה תענוג לראות את השחקן הזה. פשוט ענק. דחואן בלייר הופך למפלצת של ממש, ג'פרסון נותן תפוקה מצוינת מהעמדה 3, פארקר בשיאו, ודאנקן הוא לא דאנקן של פעם, אבל עדיין שחקן יוצא מהכלל. ספליטר, בונר, פורד ואנדרסן נותנים אחלה גיבוי מהספסל, ולא הייתי רץ להמר נגדם. קבוצה קבוצה
29 דצמבר 2011, 14:08
asafb96 כתב:איזה משחק ענק היה בין סאן אנטוניו לקליפרס. עם כל הרעש וכל הבלגן שעשו הקליפרס, ואחרי שכבר קברו את סאן אנטוניו, כעוד קבוצה מתבגרת שצריכה לעשות חילופי דורות, הם באו ונתנו לטירונים של הקליפרס 25 הפרש בראש, ואם הכוכבים היו משחקים מספר דקות גבוה יותר, כמו הממוצעים שלהם, זה יכל להיגמר 35 הפרש, ויותר
מאנו ג'ינובילי הזכיר לי למה הוא אחד השחקים שהכי כיף לצפות בהם בעולם. איזה תענוג לראות את השחקן הזה. פשוט ענק. דחואן בלייר הופך למפלצת של ממש, ג'פרסון נותן תפוקה מצוינת מהעמדה 3, פארקר בשיאו, ודאנקן הוא לא דאנקן של פעם, אבל עדיין שחקן יוצא מהכלל. ספליטר, בונר, פורד ואנדרסן נותנים אחלה גיבוי מהספסל, ולא הייתי רץ להמר נגדם. קבוצה קבוצה
29 דצמבר 2011, 14:12
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:איזה משחק ענק היה בין סאן אנטוניו לקליפרס. עם כל הרעש וכל הבלגן שעשו הקליפרס, ואחרי שכבר קברו את סאן אנטוניו, כעוד קבוצה מתבגרת שצריכה לעשות חילופי דורות, הם באו ונתנו לטירונים של הקליפרס 25 הפרש בראש, ואם הכוכבים היו משחקים מספר דקות גבוה יותר, כמו הממוצעים שלהם, זה יכל להיגמר 35 הפרש, ויותר
מה? אני בטוח שראיתי איפשהו שניפו את ג'פרסון..
יכול להיות שהיה להם עוד ג'פרסון?
אולי שם דומה?
אנדרסן לא בסיינה לכל העונה?
29 דצמבר 2011, 14:13
jol9 כתב:asafb96 כתב:איזה משחק ענק היה בין סאן אנטוניו לקליפרס. עם כל הרעש וכל הבלגן שעשו הקליפרס, ואחרי שכבר קברו את סאן אנטוניו, כעוד קבוצה מתבגרת שצריכה לעשות חילופי דורות, הם באו ונתנו לטירונים של הקליפרס 25 הפרש בראש, ואם הכוכבים היו משחקים מספר דקות גבוה יותר, כמו הממוצעים שלהם, זה יכל להיגמר 35 הפרש, ויותר
אני לא מת על מאנו, אבל הוא בהחלט שחקן גדול.
29 דצמבר 2011, 14:26
29 דצמבר 2011, 14:40
29 דצמבר 2011, 14:48
LIAV10 כתב:מה קשור קונלי נפצע?
העיקר שיש לו את היכולת להעמיד שורה סטטיסטית כזאת..
עזוב מאיזה סיבה הוא שיחק..
29 דצמבר 2011, 14:49
29 דצמבר 2011, 14:49
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מה קשור קונלי נפצע?
העיקר שיש לו את היכולת להעמיד שורה סטטיסטית כזאת..
עזוב מאיזה סיבה הוא שיחק..
מה זה מה הקשר? כל עוד קונלי בריא, הוא לא הולך בחיים לראות את מספר הדקות שהוא שיחק אתמול.
קונלי שיחק חצי דקה ונפצע, ופארגו נשאר הרכז היחיד שלהם. נתן משחק טוב, הכל טוב ויפה, במשחק הבא הוא יכול לעשות 0-9 מהשדה, ואז כולם ירדו עליו. לא למהר להכתיר כל אחד
29 דצמבר 2011, 15:11
29 דצמבר 2011, 19:58
MaccabiTA כתב:asafb96 כתב:איזה משחק ענק היה בין סאן אנטוניו לקליפרס. עם כל הרעש וכל הבלגן שעשו הקליפרס, ואחרי שכבר קברו את סאן אנטוניו, כעוד קבוצה מתבגרת שצריכה לעשות חילופי דורות, הם באו ונתנו לטירונים של הקליפרס 25 הפרש בראש, ואם הכוכבים היו משחקים מספר דקות גבוה יותר, כמו הממוצעים שלהם, זה יכל להיגמר 35 הפרש, ויותר
מילה במילה, רק שדאנקן אתמול לא הראה את מה שהוא מסוגל לדעתי, הוא שווה יותר מזה אבל זריקות שבד"כ נגמרות בסוויש לא נכנסו לו.. בכל מקרה בטח שזה לא אותו שחקן, הגיל עושה את שלו.
הקליפרס יכולים להנות עם הלוב סיטי שלהם, שינתרו להם בכיף והספרס יסתפקו בלפרק להם ת'צורה. איזה פתיחת עונה נהדרת עד עכשיו! אמנם רק 2 משחקים אבל נגד קבוצות פלייאוף לגיטימיות ושניהם נגמרו בנצחונות מאוד משכנעים. רק שמאנו לא יפצע.. איתו הרבה אפשרי, לא יודע אם אליפות אבל אפשר להגיע לשלבים המתקדמים של הפלייאוף.
גם ג'פרסון מפתיע לטובה, הוא השלים עם זה שהוא יצטרך לשנות את עצמו והזריקות נכנסות לו.. עד עכשיו אני מרוצה.
כספי שוב לא הרשים יותר מדי אבל נתן משחק סולידי, עבד יפה מאוד בהגנה ולמרות שהורידו עליו לפוסט שחקנים חזקים יותר פעם אחרי פעם הוא עשה את שלו חוץ ממקרה אחד.
29 דצמבר 2011, 20:33
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:איזה משחק ענק היה בין סאן אנטוניו לקליפרס. עם כל הרעש וכל הבלגן שעשו הקליפרס, ואחרי שכבר קברו את סאן אנטוניו, כעוד קבוצה מתבגרת שצריכה לעשות חילופי דורות, הם באו ונתנו לטירונים של הקליפרס 25 הפרש בראש, ואם הכוכבים היו משחקים מספר דקות גבוה יותר, כמו הממוצעים שלהם, זה יכל להיגמר 35 הפרש, ויותר
אני לא מת על מאנו, אבל הוא בהחלט שחקן גדול.
אך אפשר לא לאהוב אותו? פשוט כיף לראות אותו. קלעי בחסד, שחקן הגנה אדיר, חכם מאוד עם מסירות שתענוג לצפות בהן.
לא מהשחקים הטובים בעולם, אבל מהשחקים שפשוט יותר כיף לראות אותם משחקים
29 דצמבר 2011, 20:52
asafb96 כתב:יוסי22 כתב:לא אמרתי שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה אבל הוא בהחלט פוטנציאל להיות כזה אם לא יפצע כל שני וחמישי והוא הרבה יותר קרוב לשם מלהיות מחוץ לטופ 10 .
אמרת שאתה לחלוטין מסכים עם רוי, שהטענה שלו היא שהוא הסנטר השני בטיבו, אבל לא משנה..
שיגיע לשם, נדבר, שלא יפצע כל שני וחמישי, נדבר.
כרגע הוא עדיין נפצע, וכרגע לא קרוב בכלל ליהיות הסנטר השני בטיבו, אלא עדיין מחוץ לטופ 10. פוטנציאל? נחיה ונראה. גם גרג אודן היה פוטנציאל ליהיות שאק הבאוה 10/10 שאתה דוחף כל הזמן זו בדיוק הדוגמא לעיוות שהמספרים יוצרים , כל מי שרואה משחקי ליייקרס יודע שהמספרים שלו קרובים הרבה יותר ל 20/10 ומה שאתה מדבר עליו משקלל הרבה מאוד משחקים שהוא שיחק כשחזר מפציעה , היה רשום ולא שיחק או סתם שתי העונות הראשונות שהוא היה ילד מתבגר .
איזה עיוות? המספרים משקרים? מה זה יותר קרוב ל20/10? אז למה הוא לא עושה אותם? שהוא יעשה 20/10, ולא "יהיה קרוב הרבה יותר" לזה, אז נדבר
הוא עושה 10/10, וזה עובדה. זה שהוא נפצע וחוזר בכושר לא טוב פוטר אותו מהמספרים הבינוניים? נו באמת..
שתי העונות הראשונות? ממש ממש לא. ה10/10 האלה הם מהעונה האחרונה בלבד.
29 דצמבר 2011, 21:37
יוסי22 כתב:asafb96 כתב:יוסי22 כתב:לא אמרתי שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה אבל הוא בהחלט פוטנציאל להיות כזה אם לא יפצע כל שני וחמישי והוא הרבה יותר קרוב לשם מלהיות מחוץ לטופ 10 .
אמרת שאתה לחלוטין מסכים עם רוי, שהטענה שלו היא שהוא הסנטר השני בטיבו, אבל לא משנה..
כרגע הוא עדיין נפצע, וכרגע לא קרוב בכלל ליהיות הסנטר השני בטיבו, אלא עדיין מחוץ לטופ 10. פוטנציאל? נחיה ונראה. גם גרג אודן היה פוטנציאל ליהיות שאק הבאוה 10/10 שאתה דוחף כל הזמן זו בדיוק הדוגמא לעיוות שהמספרים יוצרים , כל מי שרואה משחקי ליייקרס יודע שהמספרים שלו קרובים הרבה יותר ל 20/10 ומה שאתה מדבר עליו משקלל הרבה מאוד משחקים שהוא שיחק כשחזר מפציעה , היה רשום ולא שיחק או סתם שתי העונות הראשונות שהוא היה ילד מתבגר .
איזה עיוות? המספרים משקרים? מה זה יותר קרוב ל20/10? אז למה הוא לא עושה אותם? שהוא יעשה 20/10, ולא "יהיה קרוב הרבה יותר" לזה, אז נדבר
הוא עושה 10/10, וזה עובדה. זה שהוא נפצע וחוזר בכושר לא טוב פוטר אותו מהמספרים הבינוניים? נו באמת..
אבל בעונה האחרונה יש לך גם 7 משחקים שהוא לא פתח וסביר להניח שהוא שיחק בהן מעט דקות , יש משחקים שהוא פתח אבל היה בתהליך של חזרה לכושר משחק , ובכל מקרה הוא שם 11.4 ולא 10 , אם נשקלל את המשחקים שהוא לא פתח ומשחקים שהוא חזר מפציעה נקבל משהו בכיוון של 15 נקודות למשחק שזה גם מה שהוא נתן עונה קודם בה הוא פתח בכל המשחקים שהוא שיחק .
אני מוכן להתערב איתך על מה שתבחר שברגע שהוא חוזר לחמישיה אחרי המשחק מול הניקס נקבל ממנו ממוצע של יותר מ-15 נקודות למשחק , טוב שנוכל להיווכח בזה מהר מאוד.
29 דצמבר 2011, 21:49
asafb96 כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
![]()
מה אבוד?
ממה שקראתי (נשברתי אחרי כמה זמן), הדיון לא הולך לשום מקום... אף אחד לא משכנע את האחרים. כל אחד מבוצר בעמדה שלו וזה לדעתי מיותר, מילא הדיון על ביינום, אבל הדיון על קובי-לברון כבר נחפר כמה פעמים בפורום הזה.
מי מדבר על קובי-לברון? מדברים על עניין ביינום והסנטרים
לא צריך להסכים על כל דבר, וזה טוב שיש עמדות כאלה ואחרות.
נשבר לך? אז אל תקרא. אף אחד לא מכריח אותך לקרוא.
אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
מי שאין לא כח, שלא יקרא פשוט. מה הבעיה אני לא מבין..
אגב, בנתיים לך יש הכי הרבה הודעות בפורום, כך שאין לך זכות לדבר על חפירות
29 דצמבר 2011, 22:07
asafb96 כתב:יוסי22 כתב:asafb96 כתב:יוסי22 כתב:לא אמרתי שהוא הסנטר השני בטיבו בליגה אבל הוא בהחלט פוטנציאל להיות כזה אם לא יפצע כל שני וחמישי והוא הרבה יותר קרוב לשם מלהיות מחוץ לטופ 10 .
אבל בעונה האחרונה יש לך גם 7 משחקים שהוא לא פתח וסביר להניח שהוא שיחק בהן מעט דקות , יש משחקים שהוא פתח אבל היה בתהליך של חזרה לכושר משחק , ובכל מקרה הוא שם 11.4 ולא 10 , אם נשקלל את המשחקים שהוא לא פתח ומשחקים שהוא חזר מפציעה נקבל משהו בכיוון של 15 נקודות למשחק שזה גם מה שהוא נתן עונה קודם בה הוא פתח בכל המשחקים שהוא שיחק .
אני מוכן להתערב איתך על מה שתבחר שברגע שהוא חוזר לחמישיה אחרי המשחק מול הניקס נקבל ממנו ממוצע של יותר מ-15 נקודות למשחק , טוב שנוכל להיווכח בזה מהר מאוד.
די נו.. מה זה 15 נקודות? שמתי לב, לא רק במקרה הזה, אלא בכל דיון שיש איתך, אתה ממציא עובדות שלא היו ולא נבראו. מי אתה שתקבע שהוא היה שחקן של 15 נקודות שנה שעברה? הוא קלע 11 ולקח קצת יותר מ9 ריבאונד, וזה עובדה, אל תבלבל את השכל עם כל ה"לא פתח, כן פתח" וכל השטויות האלה. הוא שיחק, ועשה מה שעשה. באותה מידה אני יכול להגיד לך על כל שחקן בNBA את כל הסיפורים האלה של "הוא חזר מפציע ולא היה בכושר" "לא שיחק הרבה בתקופה הזאת", "המחליף שלו היה בכושר טוב", וכל השטויות האלה. תעשה לי טובה, דבר איתי בעובדות, ולא בכמה שנראה לך שהוא היה קולע אם היה משחק כפי שאתה רוצה, וגם עם זה, הוא פתח ב47 מתוך 54 משחקים העונה. לא הפצעיות, לא ה"מה שהוא יכל ליהיות", ולא כלום פותר אותו. הוא נראה שנה שעברה כסנטר טוב, אבל איפה הוא ואיפה "הסנטר השני בטיבו"?!
יקלע 15 נקודות בממוצע? אדרבה, שיעשה את זה, אז תוכל לטעון את מה שאתה טוען. אבל כרגע יש עובדות, ואי אפשר להתעלם מהם ולדבר עליו כאל פוטנציאל ל-... גם גרג אודן יכל לתת 20 ו12.
כמו שאמרתי, שהוא יתן תפוקה ברמה גבוה, אז אתה בהחלט תוכל לטעון את זה, אבל לא עכשיו. אתה יכול להגיד שאולי בעתיד הוא יהיה בטופ של הסנטרים, אבל היום הוא לא.
29 דצמבר 2011, 22:13
במקום להתעצבן לך לשיעור שניים בהבנת הנקרא , זה הרבה יותר אפקטיבי.
עונה לפני העונה האחרונה שבה "במקרה" הוא פתח בכל המשחקים שהוא שיחק הוא נתן 15 נקודות למשחק , אבל זו רק הוכחה קטנה למי שלא ראה יותר מידי משחקים של הקבוצה ומסתמך בעיקר על סטטיסטיקה .
אם היית רואה יותר ממשחק וחצי לעונה אני בטח לא הייתי צריך להסביר לך איך הוא הגיע לממוצע של 11.4 בממוצע למשחק ולמה זה לא ממש משקף.