המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט עוד מעט ביציע העיתונות..
עריכה:
אני מתה על הבן אדם הזה שנקרא צביקה שרף..שיעשה לי ילד מכביסט ועכשיו..
''אם עכשיו הליגה קובעת לי משחק ביום ראשון אחרי ששיחקתי ביום שבת או שאני מגיע עם הנוער או שאני לא מגיע וחוטף הפסד טכני..במילא יהיה לי זמן לתקן בפלייאוף''
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט עוד מעט ביציע העיתונות..
עריכה:
''אם עכשיו הליגה קובעת לי משחק ביום ראשון אחרי ששיחקתי ביום שבת או שאני מגיע עם הנוער או שאני לא מגיע וחוטף הפסד טכני..במילא יהיה לי זמן לתקן בפלייאוף''
כל הכבוד לו,למרות שאני מאמין שגם חלק מזה בא כמלחמה שלו נגד קופל(אבל ברור גם שהוא מת על מכבי)
asafb96 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט עוד מעט ביציע העיתונות..
עריכה:
כל הכבוד לו,למרות שאני מאמין שגם חלק מזה בא כמלחמה שלו נגד קופל(אבל ברור גם שהוא מת על מכבי)
עוד משהו שהוא אמר, ויכול להיות מעניין האמת, זה להגיע לליגה עם חוקים שמכבי רוצה. 6 זרים לדוגמא. מותר לרשום 4 בטופס? אז מכבי יביאו 6. נראה מה קופל יעשה. פשוט יהיה פיצוץ. מלחמה בין מכבי לקופל. או שמנצחים ויש ליגה עם 6 זרים, או שעוזבים את הליגה לטובת האדריאטית או הVTB
yarinsaky כתב:לא צריך לטפח אשליות כאילו מכבי תלך בכוח נגד ליגת קופל ותעשה מעשי קונדס כאלו של 6 זרים, מישהוא באמת חושב שמזרחי יתן לזה יד ?
מכבי צריכה לקבל החלטה עקרונית ומכובדת.
yarinsaky כתב:לא צריך לטפח אשליות כאילו מכבי תלך בכוח נגד ליגת קופל ותעשה מעשי קונדס כאלו של 6 זרים, מישהוא באמת חושב שמזרחי יתן לזה יד ?
מכבי צריכה לקבל החלטה עקרונית ומכובדת.
Maccabikid כתב:ראיתי עכשיו את סרטון היוטיוב של הראיון בלאט, הלוואי הלוואי הלוואי שיהיה פיצוץ גדול בין מכבי לקופל, לא ייקח הרבה זמן וקופל יתקפל..
חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:ראיתי עכשיו את סרטון היוטיוב של הראיון בלאט, הלוואי הלוואי הלוואי שיהיה פיצוץ גדול בין מכבי לקופל, לא ייקח הרבה זמן וקופל יתקפל..
כשחושבים על זה, אני לא חושבת שקופל יתקפל כל כך מהר.
האגו שלו פשוט גדול מידי בשביל להתקפל, בכלל.
הוא מבחינתו יהרוס את הכל ואת כולם, את מכבי את הכדורסל הישראלי כולו, את המנהלת וכל קבוצות הליגה, העיקר שלו להתקפל ולא לפגוע באגו שלו.
felix_r כתב:ראיתי עכשיו את התחלת המשחק בין חולון לגליל. טישמן ממש מאכזב. שתי זריקות (אחת מבחוץ, אחת בכניסה לסל) שתיהן אייר-בול. פעם ציפו ממנו לגדולות. ממש לא התקדם בכלום..
jol9 כתב:felix_r כתב:ראיתי עכשיו את התחלת המשחק בין חולון לגליל. טישמן ממש מאכזב. שתי זריקות (אחת מבחוץ, אחת בכניסה לסל) שתיהן אייר-בול. פעם ציפו ממנו לגדולות. ממש לא התקדם בכלום..
זה רק אני או שהדור הולך ומדרדר לו בקצב מסחרר? הרי אלה השחקנים שאמורים יהיו להחזיק את לפיד הכדורסל אחרי שהלפרין,
כספי ואליהו יעברו את השיא שלהם, וזה לא אמור להיות עוד יותר מדי זמן (3-5 שנים לכל היותר).
פעם היה לנו תחליפים ראויים ונהדרים לדור שהלך והזדקן, היום זה נראה רע יותר מדור לדור.
Holiday_Armadillo כתב:אחת הבעיות הגדולות בספורט הישראלי(כדורסל וכדורגל)זה שאין כמעט מאמנים שיודעים להפוך שחקן כשרוני לשחקן לגיטימי ברמות הגבוהות..מאמנים לא יודעים איך לתעל את הכישרון ליכולת בשביל שהשחקן לא יהיה הבטחה גדולה ופספוס עוד יותר גדול..
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:ראיתי עכשיו את התחלת המשחק בין חולון לגליל. טישמן ממש מאכזב. שתי זריקות (אחת מבחוץ, אחת בכניסה לסל) שתיהן אייר-בול. פעם ציפו ממנו לגדולות. ממש לא התקדם בכלום..
זה רק אני או שהדור הולך ומדרדר לו בקצב מסחרר? הרי אלה השחקנים שאמורים יהיו להחזיק את לפיד הכדורסל אחרי שהלפרין,
כספי ואליהו יעברו את השיא שלהם, וזה לא אמור להיות עוד יותר מדי זמן (3-5 שנים לכל היותר).
פעם היה לנו תחליפים ראויים ונהדרים לדור שהלך והזדקן, היום זה נראה רע יותר מדור לדור.
בנתיים מכל הצעירים, שהשתלבו בליגה בגלל הגבלת הזרים, רק סקוורר מפתיע לטובה
felix_r כתב:דגן יבזורי קלעי טןב יותר מאורלנד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים