מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי אורי » 28 ינואר 2012, 11:33

LIAV10 כתב:אני מסכים עם מאלט "אנחנו טובים מברצלונה אבל לא הוכחנו את זה"..
אני באמת לא חושב שברצלונה יותר טובים מאיתנו (כל עוד צ'אבי פסקוואל מאמן שלהם)

בסדר, אז אתה לא חושב. זה לא אומר כלום מעבר לעובדה שאתה צריך לגדול קצת ולראות עולם. מכבי לא בליגה של ברצלונה, שטובה בכל פרמטר.
מוזר לי שאנשים מתייחסים כ''כ בזלזול לקבוצה שניצחה בנוקיה(מקום שקבוצות ענקיות נפלו בו לאורך השנים, גם נגד גרסאות חיוורות וחלשות משמעותית מהקבוצה שיש למכבי כיום)ב-14 הפרש קבוצה בהחלט טובה של מכבי, ששומרת מצויין ומחזיקה בכמה מהכלים ההתקפיים החזקים ביורוליג.
באה לכאן קבוצה שעשתה למכבי בית ספר בהגנה, וזה בתקופה פחות טובה שלה, לאחר שהכוכב הבלתי מעורער שלה חזר מפציעה ורחוק משיאו, ואנשים ממשיכים לחיות בסרטים.
אורי

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2012, 11:39

זה בסדר..אתה יכול להפסיק להיות מתנשא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 28 ינואר 2012, 11:47

ליאב זה שאתה לא באמת מעורה במצב ולא באמת מבין את מצב הכוחות בכדורסל האירופי לא הופך אותי בהכרח למתנשא, אלא אותך לאוהד שמדבר מהלב ולא חושב על המילים שהוא כותב.
אורי

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2012, 12:00

אורי כתב:ליאב זה שאתה לא באמת מעורה במצב ולא באמת מבין את מצב הכוחות בכדורסל האירופי לא הופך אותי בהכרח למתנשא, אלא אותך לאוהד שמדבר מהלב ולא חושב על המילים שהוא כותב.

אני מודע טוב מאוד ליחס כוחות בכדורסל האירופאי, אל תתפוס תחת עלי..
אם אתה לא מצליח לראות שכתבת תגובה מתנשאת כנראה שאתה "צריך לראות עולם"..
קבוצה שנותנת לסאדה לשחק מעל 20 דקות עם סאדה כשיש את הוארטס, ונותנת לנדונג ופרוביץ' יותר מ-20 דקות כשיש את ואסקז, ונותנת לוואלס 20 דקות כשיש את לורבק היא לא קבוצה שיודעת לנצל את המיליוני יורו שהיא שפכה על כלום..
לעומת זאת כשקבוצה כמו מכבי משחקת עם הכוכבים שלה הרבה דקות ומתזמנת להם את זמן המשחק כדי שיהיו כמה שפחות עייפים היא כנראה קבוצה יותר טובה..
אם מכבי הייתה קולעת אתמול לפחות 3 שלשות היא כנראה הייתה מנצחת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 28 ינואר 2012, 12:08

נו אתה רואה למה אתה עוד צריך ללמוד, והרבה(מתנשא או לא)? כשהקבוצה השנייה מעלה שחקן כמו סאדה(משיקולי הגנה וכו'), בזמן שיש לה את הוארטס, ועדיין מנצחת בנוקיה ב-14 הפרש אז אתה רק מבין עד כמה הפערים גדולים. אוחיון שלא טוב מסאדה בכלום, לצורך השוואה, הוא הרכז המוביל שלך.
אגב ולעובדה שוואלאס משחק 20 דקות, בזמן שיש לך שחקנים טובים ממנו, קוראים ''רוטציה'', בטח שלקבוצה שבאה הנה יש גם ליגה ספרדית חזקה על הראש. לא לכולם יש ליגה מעפנה שאפשר לזרוק את המחליפים של המחליפים על המגרש.
העובדה שבארסה יכולה להרשות לעצמה להעלות שחקנים ''שוליים'' ועדיין לנצח בנוקיה ב-14 הפרש, רק מוכיחה את הנקודה שלי.
נערך לאחרונה על ידי אורי בתאריך 28 ינואר 2012, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
אורי

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2012, 12:17

:eek :?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 15:41

זה לא שהם נתנו לשחקנים שוליים לשחק, זה תמיד ככה, וזה לא פעם ראשונה שסאדה (נגר בן נגר) ו-וואלאס מקבלים הרבה דקות, וראינו כבר את בארסה משחקים איתם, ונראים רע מאוד
זה שקוראים להם בארסה, ועל הנייר הם חזקים, זה לא הופך אותם לקבוצה גדולה, כי השנה הם ממש לא כאלה. הם ניצחו 14 הפרש, אבל זה ממש ממש לא משחק של 14 הפרש. ההפרש גדל רק בדקה-שתיים האחרונות שמכבי איבדו את הראש. זה היה משחק צמוד מאוד, ואם ניהול משחק יותר טוב מצד דיוויד, ואם אינגלס ו-וואסקאז לא תופסים את המשחק הכי טוב שלהם דווקא מולנו, מכבי בהחלט יכלה לנצח. זה משחק לפה או לשם. כמו שאמרתי, וואסקאז ואיגנלס תפסו משחק גדול אישי שלהם, באותה מידה סופו יכל לתפוס משחק טוב, וליאור או בלו, ומכבי הייתה מנצחת. זה גם עניין של מזל, מה לעשות.. בכל מקרה, פערי הרמות ממש ממש לא גבוהים, ועובדה שמכבי הובילה לא מעט, וזה ביום שהקוו הקדמי שלנו פשוט היה נוראי, ולא קלענו אף שלשה
בארסה עם כל הכבוד, ממש לא ברמה של צסק"א, ואם יצא להם עוד להיפגש העונה, אני מאמין שאנחנו נראה את בארסה ה"גדולה" מקבלת בראש.
asafb96

הודעהעל ידי אבי » 28 ינואר 2012, 16:08

ההפסד של מכבי לברצלונה ממש לא קשור לניהול המשחק של דייויד בלאט. ברצלונה פשוט קבוצה יותר טובה ממכבי, עם משחק הגנה מצוין וגבוהים שלמכבי אין תשובה נגדם.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2012, 16:10

asafb96 כתב:זה לא שהם נתנו לשחקנים שוליים לשחק, זה תמיד ככה, וזה לא פעם ראשונה שסאדה (נגר בן נגר) ו-וואלאס מקבלים הרבה דקות, וראינו כבר את בארסה משחקים איתם, ונראים רע מאוד
זה שקוראים להם בארסה, ועל הנייר הם חזקים, זה לא הופך אותם לקבוצה גדולה, כי השנה הם ממש לא כאלה. הם ניצחו 14 הפרש, אבל זה ממש ממש לא משחק של 14 הפרש. ההפרש גדל רק בדקה-שתיים האחרונות שמכבי איבדו את הראש. זה היה משחק צמוד מאוד, ואם ניהול משחק יותר טוב מצד דיוויד, ואם אינגלס ו-וואסקאז לא תופסים את המשחק הכי טוב שלהם דווקא מולנו, מכבי בהחלט יכלה לנצח. זה משחק לפה או לשם. כמו שאמרתי, וואסקאז ואיגנלס תפסו משחק גדול אישי שלהם, באותה מידה סופו יכל לתפוס משחק טוב, וליאור או בלו, ומכבי הייתה מנצחת. זה גם עניין של מזל, מה לעשות.. בכל מקרה, פערי הרמות ממש ממש לא גבוהים, ועובדה שמכבי הובילה לא מעט, וזה ביום שהקוו הקדמי שלנו פשוט היה נוראי, ולא קלענו אף שלשה
בארסה עם כל הכבוד, ממש לא ברמה של צסק"א, ואם יצא להם עוד להיפגש העונה, אני מאמין שאנחנו נראה את בארסה ה"גדולה" מקבלת בראש.

תודה, סוף סוף מישהו הגיוני..
מסכים איתך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 16:21

אבי כתב:ההפסד של מכבי לברצלונה ממש לא קשור לניהול המשחק של דייויד בלאט. ברצלונה פשוט קבוצה יותר טובה ממכבי, עם משחק הגנה מצוין וגבוהים שלמכבי אין תשובה נגדם.

אני ממש לא חושב. שהם קבוצה מצוינת, אבל לא קבוצה גדולה ומדהימה שאי אפשר להתמודד מולה. בלאט ניהל את המשחק בצורה רעה מאוד. החל מההכנסה של סופו עם 2 עבירות בתחילת הרבע השני, נתינת דקות מוגזמת ביותר לבלו, ספסול לא ברור של ליאור, מעט מדי דקות לפאפאס, בדקות שבהם מכבי פשוט הייתה תקועה ואף אחד לא ידע מה לעשות, פשוט היה חייב להכניס את פאפאס, וגם הכנסת שאייר פתאום ברבע הרביעי, שיא הלחץ, שהיה ברור שבמצבו מבחינת ביטחון, למרות השיפור בשבועות האחרונים, אין לו מה לתרום, כי שלשות חופשיות לא יהיו הרבה
אם בלאט היה מנהל את המשחק בצורה טובה, אני ממש לא חושב שאי אפשר היה לנצח, כי עובדה שעוד היינו צמודים וגם הובלנו לפרקים, למרות ניהול המשחק הלא טוב של בלאט, ויום רע יחסית של הקבוצה
בארסה היה קבוצה נפלאה על הנייר, אני לא אומר שלא, אבל בתקופה האחרונה הם נמצאים בתקופה חלשה מאוד, נבארו רק חזר מפציעה, ולמכבי היה פה צ'אנס לנצח בנוקיה.
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 28 ינואר 2012, 16:27

http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=50123

מילא אידסון, אבל מה אינגלס עושה שם?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי p&p » 28 ינואר 2012, 16:58

Mta_atic כתב:http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=50123

מילא אידסון, אבל מה אינגלס עושה שם?

שיחק עם הנדריקס בגרנדה הם חברים טובים,הנדריקס אמר את זה בראיון שנה שעברה...
p&p

הודעהעל ידי אורי » 28 ינואר 2012, 20:00

asafb96 כתב:זה לא שהם נתנו לשחקנים שוליים לשחק, זה תמיד ככה, וזה לא פעם ראשונה שסאדה (נגר בן נגר) ו-וואלאס מקבלים הרבה דקות, וראינו כבר את בארסה משחקים איתם, ונראים רע מאוד

לך תשאל כל בר דעת אם ברצלונה קבוצה גדולה או לא, וכל אחד שתצביע לו על האופציה השנייה יצחק לך בפנים.
העונה הם קבוצה מעולה, קבוצות מתקשות לקלוע נגדם 60 נקודות, וגם בתקופה שנבארו לא משחק הם מביסים קבוצות בלי הרבה בעיות.
מכבי יכלה לנצח(בנוקיה בוודאי), אבל בגדול ברצלונה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה, והעובדה שליאבי מסכים איתך לא תשנה את העובדה הבסיסית הזאת.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 28 ינואר 2012, 20:31

אורי כתב:

לך תשאל כל בר דעת אם ברצלונה קבוצה גדולה או לא, וכל אחד שתצביע לו על האופציה השנייה יצחק לך בפנים.
העונה הם קבוצה מעולה, קבוצות מתקשות לקלוע נגדם 60 נקודות, וגם בתקופה שנבארו לא משחק הם מביסים קבוצות בלי הרבה בעיות.
מכבי יכלה לנצח(בנוקיה בוודאי), אבל בגדול ברצלונה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה, והעובדה שליאבי מסכים איתך לא תשנה את העובדה הבסיסית הזאת.

בארסה קבוצה מצוינת, אבל ממש לא גדולה, ואם אתה אומר שכן, זה לא משנה את זה. הם ניצחו בבית בשיניים את קאנטו, אחרי שהיו בפיגור רוב המשחק, הפסידו גם לסיינה ובליגה כמה משחקים, והניצחונות שלהם, בטח בלי נבארו, רחוקים מלהרשים. קבוצה גדולה זה צסק"א, שדורסת שבוע אחר שבוע כל קבוצה שעומדת מולה. בארסה? קבוצה מצוינת, קבוצת הגנה יוצאת מהכלל, אבל לא קבוצה מדהימה ובלתי עבירה
מכבי יכולה לנצח אותם בנוקיה, ועובדה שביום רע מאוד של הקבוצה, החל מדיוויד, עד לקוו הקדמי, ובכלל, חוץ מלאנגפורד, מאלט, וקצת מואחיון, אף אחד לא הגיע, ואל תגיד לי שזה בגלל ההגנה של בארסה, כי סמית' החטיא ג'מפ שוטים מ3 מטר, סופו החטיא לייאפים מתחת לסל, בלו לא פגע בכלום, וזריקות שבדרך כלל נכנסות לא נכנסו, וליאור לא ראה מגרש, בגלל 2 גויבות שלא נכנסו. ככה שאם מחברים הכל, מקבלים משחק רע של מכבי, ובכל זאת היינו צמודים להם כל המשחק, למרות שאינגלס ו-וואסקאז נתנו את משחק העונה שלהם. היה פה צ'אנס לנצח אותם, כי בארסה עם נבארו שרק חזר מפציעה ולא מקבל מספיק דקות, בתקופה חלשה של בארסה, ובנוקיה, בארסה ממש לא קבוצה הרבה הרבה יותר טובה, וחבל, כי פספסנו צ'אנס, ובהחלט היינו יכולים לנצח אותם
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2012, 20:35

עדיף לא להגיב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 ינואר 2012, 21:40

אורי כתב:

כנראה שהאמת נמצאת איפשהו באמצע.
בארסה היא קבוצה נהדרת, ללא ספק בטופ של אירופה וכנראה שהיא אכן קבוצה טובה יותר ממכבי השנה (למרות שגם שנה שעברה זה היה נראה ככה ועדיין מכבי הגיעה הרבה יותר רחוק...).
מה שמרגיז אותי בבארסה היא חוסר המיצוי המוחלט של היכולות שלה בצד אחד של המגרש.
לא יכול להיות שקבוצה עם סגל בעל כשרון התקפי כמעט בלתי נגמר, עם שחקנים שכמעט כל אחד שם יכול לקלוע כ-15 נקודות בממוצע בכל קבוצה אחרת, משחקת בצורה כל כך שבלונית בהתקפה וקולעת כ-77 נקודות בממוצע ונמצאת במקום ה-9 במס' נקודות למשחק ביורוליג (מקום אחד מתחת למכבי!!).
וזה לא שמדובר בחבורה של נגרים סטייל קאנטו.

רק בגלל זה אני לא מחשיבה אותם כקבוצה גדולה באמת למרות שמבחינת הגנה הם כנראה הכי טובים באירופה, אבל קבוצה גדולה באמת ממצה את מלוא הפוטנציאל שלה ב-2 צידי המשחק, כמו שצסקא עושה.
אני לא לגמרי משוכנעת שבארסה היא אכן קבוצה טובה יותר מריאל השנה (וגם טבלת הליגה הספרדית מוכיחה את זה), אני גם לא חושבת שסיינה ופנא נופלים ממנה בהרבה, אם בכלל (הם גם קולעות יותר נקודות מבארסה בממוצע ביורוליג למרות שאין להם בהכרח סגל שחקנים מוכשר יותר התקפית).

בקיצור, זה נראה לי ברור שצסקא נמצאת בלבל אחד מעל כולם, אחריה נמצאות ריאל, בארסה, סיינה ופאו כאשר הסדר בינהם לא מוחלט וכנראה שמכבי מעט מתחתם אבל לא בהרבה ועם קצת מזל יכולה גם להגיע רחוק יותר מאחת או יותר מהם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 29 ינואר 2012, 14:43

אבי כתב:ההפסד של מכבי לברצלונה ממש לא קשור לניהול המשחק של דייויד בלאט. ברצלונה פשוט קבוצה יותר טובה ממכבי, עם משחק הגנה מצוין וגבוהים שלמכבי אין תשובה נגדם.

אני בדיעה הפוכה לחלוטין. ניהול משחק איום ונורא של בלאט גרם לנו לאבד את המשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי » 29 ינואר 2012, 18:11

asafb96 כתב:
אורי כתב:

בארסה קבוצה מצוינת, אבל ממש לא גדולה, ואם אתה אומר שכן, זה לא משנה את זה. הם ניצחו בבית בשיניים את קאנטו, אחרי שהיו בפיגור רוב המשחק, הפסידו גם לסיינה ובליגה כמה משחקים, והניצחונות שלהם, בטח בלי נבארו, רחוקים מלהרשים. קבוצה גדולה זה צסק"א, שדורסת שבוע אחר שבוע כל קבוצה שעומדת מולה. בארסה? קבוצה מצוינת, קבוצת הגנה יוצאת מהכלל, אבל לא קבוצה מדהימה ובלתי עבירה
מכבי יכולה לנצח אותם בנוקיה, ועובדה שביום רע מאוד של הקבוצה, החל מדיוויד, עד לקוו הקדמי, ובכלל, חוץ מלאנגפורד, מאלט, וקצת מואחיון, אף אחד לא הגיע, ואל תגיד לי שזה בגלל ההגנה של בארסה, כי סמית' החטיא ג'מפ שוטים מ3 מטר, סופו החטיא לייאפים מתחת לסל, בלו לא פגע בכלום, וזריקות שבדרך כלל נכנסות לא נכנסו, וליאור לא ראה מגרש, בגלל 2 גויבות שלא נכנסו. ככה שאם מחברים הכל, מקבלים משחק רע של מכבי, ובכל זאת היינו צמודים להם כל המשחק, למרות שאינגלס ו-וואסקאז נתנו את משחק העונה שלהם. היה פה צ'אנס לנצח אותם, כי בארסה עם נבארו שרק חזר מפציעה ולא מקבל מספיק דקות, בתקופה חלשה של בארסה, ובנוקיה, בארסה ממש לא קבוצה הרבה הרבה יותר טובה, וחבל, כי פספסנו צ'אנס, ובהחלט היינו יכולים לנצח אותם

כן כן, כבר שמענו הרבה פנינים מהכיוון שלך, כמו העובדה שאוחיון שחקן טוב יותר מלאקוביץ, ושבורוסיס הסנטר הטוב באירופה. סבבה, הבנו את הקטע.

עכשיו ניצמד עובדות:
1. ברצלונה ניצחה את מכבי בנוקיה בהפרש גדול. כן זה קרה לאחר משחק צמוד, של הגנות מעולות(ואל תשלה את עצמך שההגנה של ברצלונה שמפרקת קבוצות על בסיס שבועי היא לא הסיבה לכך שמכבי קלעה 57 נקודות). וראיתי משחקים גדולים יותר מברצלונה האמת.
2. בעונות רגילות ברצלונה תחשב לקבוצה הטובה באירופה. העונה עם הבנייה המפלצתית של צסק''א(עם הבונוס העצום בדמותו של קירילנקו)הם מספר 2, מהסיבה שצסק''א היא בכלל ליגה אחרת. לא זוכר קבוצה עם סגל כזה רחב ואיכותי ביורוליג מעולם. בכל עונה אחרת ברצלונה תהיה המועמדת העיקרית לזכייה. וראינו מספיק קבוצות גדולות שהגיעו להישגים בזכות הגנה גדולה והתקפה קצת פחות. אגב ברצלונה ניצחה בנוקיה בצורה שקבוצות בד''כ לא עושות, דרך משחק הגנתי ומבוקר, שזה הישג משמעותי בעיניי. בד''כ מדובר ביום גדול שתופסת קבוצה יריבה מהשלוש.
3. וכן, ברצלונה ניצחה פה כשהכוכב שלה ב-15% יכולת. ואגב הטיעונים על ''כמעט הפסד לקאנטו'' והפסד לסיינה בחוץ(היחידי שלה העונה), מאוד מאוד משכנעים.

אבל שאף אחד לא יפריע לכם לחיות בסרט.

חנוש, ברצלונה טובה משמעותית מריאל. אני לא רואה שום תסריט אפשרי שבאה קבוצה כמו סיינה, ונותנת בראש לברצלונה 20 הפרש ועוד בספרד.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 10:42

טוב בסדר, באמת שאין לי עצבים להיכנס לזה. תמשיך להתנשא ולחשוב שאתה חכם גדול. ההודעות האלה שלך לא שוות תגובה. אני מחכה כבר שבארסה שלך תקבל בראש ואז נראה איזה קבוצה גדולה היא
ואגב, לגבי בארסה-ריאל, ריאל כבר ניצחה העונה את בארסה אם לא ידעת. והקבוצה ש"בכל שנה אחרת תיהיה מועמדת בטוחה לזכייה", עם כמעט אותו סגל, אולי אפילו יותר טוב על הנייר, כבר עפו שנה שעברה מההצלבה
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 18:44

אז עפו. מה קרה? פאו לפני שנתיים לא העפילה מהבית שלה בטופ 16, ושנה אח''כ זכתה ביורוליג עם סגל פחות איכותי. אגב ברצלונה של העונה מרשימה יותר מאשתקד.

ואתה יכול לחכות כמה שבא לך לנפילה של ברצלונה, עם השיטה של היורוליג קבוצות גדולות יכולות ליפול רק כי נפלו על כושר גרוע בשלב קריטי, לא חסרות דוגמאות(סתכל על פאו שנופלת כל שנתיים למרות שהסגל שלה היה הכי טוב באירופה, וגם מכבי הגדולה שהיתה רחוקה סל אחד משוגע, גוסטאס ובירד מטומטמים מלעוף בטופ 16 ולהיזכר כאחת הקבוצות המאכזבות של העשור)..
ו''ההתנשאות'' הזאת שאתה מדבר עליה מופנית בעיקר כלפיי חכמים בלילה כמוך, שלא משנה כמה הם יטעו(וטעויות די מביכות הייתי אומר)ימשיכו לצאת בהצהרות ולקבוע עובדות מטופשות.
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־27 אורחים