asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?
איזה חוסר בהבנת הנקרא? תפסיק כבר לנסות בכוח למצוא את כל הדברים הרעים בקיץ. כאילו זה עושה לך טוב לחפש את כל הפאקים במכבי.
הוא אמר שיש בעיות ואם הם לא יפטרו הוא לא יהיה פה. אם מס הכנסה יעשה לו הקלה במס/הוא יחליט לשלם חלק מזה ומכבי חלק/מכבי ישלמו הכל (תלוי כמה זה), הוא יהיה פה.
ממש לא בטוח שהוא יהיה פה אבל ממש לא בטוח שהוא לא יהיה פה כמו שאתה מנסה להציג. וגם אם לא יהיה פה, ממש לא אסון גדול
כמו שכבר אמרתי לך לפני, ההתנגדות שלך לכל טענה שמועלת, מגיע לגבול האבסורד.
ברור שזה לא אסון. מכבי יכולה גם לשחק עם הסגל של מגדל, וזה לא יהיה אסון. אבל אנחנו נמצאים בשלב שבו אנחנו רוצים לראות קבוצה שמתמודדת ברצינות לפחות על הפיינל
פור, ואין שום סיבה שבעונה שבה פאו יורדת מנכסיה, אול' היא עדיין קבוצה די מוגבלת, בארסה לטעמי מחזיקה בסגל שמיצה את עצמו, ורק צסקא נראית מפחידה מאוד, מכבי לא
תנסה להביא לכאן שחקנים טובים יותר מהיקמן.
לכל הפחות שתבנה קבוצה באופן הקלאסי ולא בבנייה ההפוכה.
זה פשוט אבסורד להגיד שהכל מתנהל בסדר, כשיש כ"כ הרבה בלתמים, וכ"כ הרבה שחקנים שחשבנו שיישארו/יגיעו מתנדנדים.
זה לא נכון. אתה פשוט רואה שאני נגד הפסימיות אז הגבת. אם הייתה קורא על מה דיברנו יותר לעומק וקורא את הכתבה הייתה מבין. קודי כבר יצא בהצהרה שהלפרין לא יהיה פה. הוא בטוח בזה (כמו שהוא היה בטוח שלאנגפורד ומאצ'בן לא יהיו פה.. ניחה..), ובגלל שהסוכן שלו אמר את זה, מה שבכלל לא נכון.
כן, זה לא אסון אם הלפרין לא יהיה פה. נסתדר עם לאנדסברג. אם במקום שרמאן היה פה ג'יימס כסנטר מחליף באופן "רשמי", וכסנטר ראשון היה את הטשמייר, לאנגפורד היה עוזב רשמית, והיו חותמים 2 גארדים בינוניים, אז כן היה אסון. אבל זה לא ככה.
מבחינתך זה אבסורד שיש הרבה בלתמים, מבחינתי זה אבסורד שכל הפורום באווירת ודיכאון, הרבה יוצאים כבר בהצהרות, ואני מניח שבקרוב יצוצו ההודעות סטייל "תעירו אותי שתיגמר העונה", כשאנחנו רק בסוף יוני, עוד לפני שבכלל סגרנו את הסגל ושיחקנו משחק 1!! (עזוב יורוליג, גם לא משחק אימון).
מה יש לי לקרוא כל כתבה שמתפרסמת בכל אתר? מספיק לראות את הכותרת. אמר, לא אמר, מה זה משנה? ממילא כולם משקרים כל הזמן, ומשחקים משחקים.
אני מסתכל על השורה התחתונה, והיא ששחקן שכולנו היינו בטוחים שיגיע, ויהיה אחד הראשונים לחתום, לא חתם עדיין, ועכשיו גם מתחילים הציוצים, שאולי הוא לא יהיה כאן.
זה הכל. לא יותר מזה ולא פחות.
האבסורד מבחינתי הוא שאתה לוקח כל שחקן ששמו הוזכר בהקשר חיובי עם מכבי, והופך אותו כבר להיות חלק מהסגל, וכמעט בכל פעם שמישהו מעלה טענה פסימית/שלילית כנגד
המצב של מכבי, אתה מיד מבטל את הטענה.
כולנו יודעים שיש זמן, ושכלום עוד לא סגור, ואף אחד לא מתכוון לקבור את העונה בטרם התחילה. ישנה כאן התנהלות שמפריעה לחלק מהגולשים, וזהו.
אפשר לטמון את הראש ולהגיד, לא נורא הלפרין פה, וגם לאנגפורד ואולי כבר מחר כל הסגל יהיה סגור, ואפשר לחשוב שאם הדברים לא נסגרים, אז כנראה שישנן בעיות.
אתה יודע שהשחקן האחרון (והראשון) שחתם באופן רשמי במכבי היה שארמדיני וזה היה כבר לפני מספר שבועות? מיותר לציין שגרגה בעצם היה סגור במכבי חודש-חודשיים לפני
סוף העונה. מכאן אפשר להסיק, שפדרמן חשב שעוד כמה עניינים כבר סגורים (אוחיון, הלפרין) וכמה כמעט סגורים (לאנגפורד, מאריץ'), כאשר בפועל לא זה, לא זה ולא זה,
אחרת לפחות אחד מהם כבר היה חותם עד עכשיו.