מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 21:02

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?

איזה חוסר בהבנת הנקרא? תפסיק כבר לנסות בכוח למצוא את כל הדברים הרעים בקיץ. כאילו זה עושה לך טוב לחפש את כל הפאקים במכבי.
הוא אמר שיש בעיות ואם הם לא יפטרו הוא לא יהיה פה. אם מס הכנסה יעשה לו הקלה במס/הוא יחליט לשלם חלק מזה ומכבי חלק/מכבי ישלמו הכל (תלוי כמה זה), הוא יהיה פה.
ממש לא בטוח שהוא יהיה פה אבל ממש לא בטוח שהוא לא יהיה פה כמו שאתה מנסה להציג. וגם אם לא יהיה פה, ממש לא אסון גדול

כמו שכבר אמרתי לך לפני, ההתנגדות שלך לכל טענה שמועלת, מגיע לגבול האבסורד.
ברור שזה לא אסון. מכבי יכולה גם לשחק עם הסגל של מגדל, וזה לא יהיה אסון. אבל אנחנו נמצאים בשלב שבו אנחנו רוצים לראות קבוצה שמתמודדת ברצינות לפחות על הפיינל
פור, ואין שום סיבה שבעונה שבה פאו יורדת מנכסיה, אול' היא עדיין קבוצה די מוגבלת, בארסה לטעמי מחזיקה בסגל שמיצה את עצמו, ורק צסקא נראית מפחידה מאוד, מכבי לא
תנסה להביא לכאן שחקנים טובים יותר מהיקמן.
לכל הפחות שתבנה קבוצה באופן הקלאסי ולא בבנייה ההפוכה.

זה פשוט אבסורד להגיד שהכל מתנהל בסדר, כשיש כ"כ הרבה בלתמים, וכ"כ הרבה שחקנים שחשבנו שיישארו/יגיעו מתנדנדים.

זה לא נכון. אתה פשוט רואה שאני נגד הפסימיות אז הגבת. אם הייתה קורא על מה דיברנו יותר לעומק וקורא את הכתבה הייתה מבין. קודי כבר יצא בהצהרה שהלפרין לא יהיה פה. הוא בטוח בזה (כמו שהוא היה בטוח שלאנגפורד ומאצ'בן לא יהיו פה.. ניחה..), ובגלל שהסוכן שלו אמר את זה, מה שבכלל לא נכון.
כן, זה לא אסון אם הלפרין לא יהיה פה. נסתדר עם לאנדסברג. אם במקום שרמאן היה פה ג'יימס כסנטר מחליף באופן "רשמי", וכסנטר ראשון היה את הטשמייר, לאנגפורד היה עוזב רשמית, והיו חותמים 2 גארדים בינוניים, אז כן היה אסון. אבל זה לא ככה.
מבחינתך זה אבסורד שיש הרבה בלתמים, מבחינתי זה אבסורד שכל הפורום באווירת ודיכאון, הרבה יוצאים כבר בהצהרות, ואני מניח שבקרוב יצוצו ההודעות סטייל "תעירו אותי שתיגמר העונה", כשאנחנו רק בסוף יוני, עוד לפני שבכלל סגרנו את הסגל ושיחקנו משחק 1!! (עזוב יורוליג, גם לא משחק אימון).

מה יש לי לקרוא כל כתבה שמתפרסמת בכל אתר? מספיק לראות את הכותרת. אמר, לא אמר, מה זה משנה? ממילא כולם משקרים כל הזמן, ומשחקים משחקים.
אני מסתכל על השורה התחתונה, והיא ששחקן שכולנו היינו בטוחים שיגיע, ויהיה אחד הראשונים לחתום, לא חתם עדיין, ועכשיו גם מתחילים הציוצים, שאולי הוא לא יהיה כאן.
זה הכל. לא יותר מזה ולא פחות.

האבסורד מבחינתי הוא שאתה לוקח כל שחקן ששמו הוזכר בהקשר חיובי עם מכבי, והופך אותו כבר להיות חלק מהסגל, וכמעט בכל פעם שמישהו מעלה טענה פסימית/שלילית כנגד
המצב של מכבי, אתה מיד מבטל את הטענה.

כולנו יודעים שיש זמן, ושכלום עוד לא סגור, ואף אחד לא מתכוון לקבור את העונה בטרם התחילה. ישנה כאן התנהלות שמפריעה לחלק מהגולשים, וזהו.
אפשר לטמון את הראש ולהגיד, לא נורא הלפרין פה, וגם לאנגפורד ואולי כבר מחר כל הסגל יהיה סגור, ואפשר לחשוב שאם הדברים לא נסגרים, אז כנראה שישנן בעיות.

אתה יודע שהשחקן האחרון (והראשון) שחתם באופן רשמי במכבי היה שארמדיני וזה היה כבר לפני מספר שבועות? מיותר לציין שגרגה בעצם היה סגור במכבי חודש-חודשיים לפני
סוף העונה. מכאן אפשר להסיק, שפדרמן חשב שעוד כמה עניינים כבר סגורים (אוחיון, הלפרין) וכמה כמעט סגורים (לאנגפורד, מאריץ'), כאשר בפועל לא זה, לא זה ולא זה,
אחרת לפחות אחד מהם כבר היה חותם עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 21:04

LIAV10 כתב:הסיבות לפסימיות הן שאין שום שחקן באופק, אנחנו צריכים לאמר על שחקנים זולים ולקוות לטוב..
העיקר שהנהלה חוסכת את מה שביזבזה על כץ..

אבל חכה, טיפה סבלנות. יכול להיות שההנהלה מצליחה לשמור על מו"מ בשקט מוחלט כדי שלא תהיה חבלה, ראה מקרה פאפאלוקאס. בכל מקרה אנחנו יודעים שמכבי דיברה עם מאריץ ווויוקאס שהם לא שחקנים מאוד זולים.
עונת המלפפונים רק התחילה ואי אפשר כבר לקבוע שההנהלה עושה עבודה גרועה, אם יחתמו פה אפיק ניסים ודגן יבזורי אני אסכים איתך בלי למצמץ, אבל עד אז, למה שלא נחכה בסבלנות?
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 21:13

חנו'ש כתב:בלי קשר לאופטימיות או פסימיות, ובאמת שלא חשוב מה, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעונה (והפסימיות הנוכחית היא כלום לעומת עונת המלפפונים לפני שנתיים וכולנו יודעים איך העונה הזו נגמרה....), אבל משום מה קשה לנו בשנים האחרונות להינות מעונת המלפפונים של מכבי.
לא יודעת להגיד אם זו אשמת מכבי או התקשורת והדיווחים הפסימיים שלרוב אינם נכונים (או העלאת ציפיות לשוא עם שמות לא הגיוניים), אבל העונה הזו הפסיקה להיות מהנה ומרגשת.
אני רק מחכה שתיגמר ותתחיל כבר העונה (לא משנה עם איזה סגל).

א - זה נכון. משום מה המלפפונים הופכים להיות או צפויים מדי, או הימוריים מדי. דווקא בקיץ הקודם היו לא מעט הפתעות, אבל אולי זה היוצא מן הכלל.

ב - העניין שלנו עם מלפפונים הוא מסובך. כולנו אוהבים לשחק אותה מנג'רים קטנים, ובונים לנו קבוצות בכיף. כשההנהלה מחתימה שחקנים, וכשיש דיווחים, אז זה ממלא אצלינו
עוד חלק בפאזל, ושוב אנחנו גולשים לדיונים - "האם הוא מתאים ליד זה?" או "האם זה יפתח לפני ההוא" וכו'. ברגע שהכל נעשה בהפתעה ובשקט, אז זה די הורס לנו את ההנאה
מהחלק הזה.

ג - אני חושב שהתחושה השלילית מגיעה גם מזה שהדברים מקרטעים, וגם מזה שהשחקנים שכבר כן מגיעים, הם שחקנים משלימים/הימורים.

ד - דבר אחרון שמעורר תחושה שלילית, שרלוונטית גם בקיץ הזה וגם בקודם, היא הסחבת. המצב של לאנגפורד ידוע כבר המון זמן. למה מחכים בדיוק? מה השתנה
היום ביחס ללפני חודש? לאנגפורד טוב לו. יש לו זמן לחפש קבוצות, בנחת, בסבלנות, לבדוק הצעות, לראות מה הולך בשוק, לבקר את הנדריקס ולטייל באגם קומו וכו'.
אבל מה בדיוק מכבי מרוויחה מזה, פרט לכך שבניית כל הסגל נמצאת בהמתנה, עד שלאנגפורד יחליט.
דבר שני זה הסחבת עם אוחיון. הפרשה התפוצצה לפני למעלה משבוע. למה לא סגרו את הסיפור? האם בלאט יכול לנהל את בניית הקבוצה בסקייפ, והנהלת מכבי לא יכולה
לפתור עניין בעייתי מול שחקן חשוב שחתום על חוזה? תבררו, תחליטו, וקדימה.
והסחבת האחרונה והמעצבנת ביותר היא כמובן הסחבת בהקשר להלפרין. אם במקרה של לאנגפורד, מחכים חודש, אז במקרה של הלפרין, מחכים כבר שנה. למה לתת לו
את הזמן והשקט, לחפש קבוצות והצעות אחרות? למה לא לסגור את הנושא הזה עוד לפני שהעונה נגמרה ולחתום מיד בתחילת הקיץ? הרי מכבי רוצה אותו, והוא רוצה להגיע למכבי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 20 יוני 2012, 21:15

Dperk כתב:
LIAV10 כתב:הסיבות לפסימיות הן שאין שום שחקן באופק, אנחנו צריכים לאמר על שחקנים זולים ולקוות לטוב..

אם יחתמו פה אפיק ניסים ודגן יבזורי אני אסכים איתך בלי למצמץ, אבל עד אז, למה שלא נחכה בסבלנות?

מדוע עולים שמות ניסים ויבזורי כשיש בנמצא ג'ייק כהן, טיוס ולנדסברג? כהן גבוה? נביא רכז זר נמוך. מדוע מכבי לא מגששים אצלו? הוא מתקדם, צעיר כשרוני ו...כשר בד"ץ
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 21:17

מה יש לי לקרוא כל כתבה שמתפרסמת בכל אתר? מספיק לראות את הכותרת. אמר, לא אמר, מה זה משנה? ממילא כולם משקרים כל הזמן, ומשחקים משחקים.
אני מסתכל על השורה התחתונה, והיא ששחקן שכולנו היינו בטוחים שיגיע, ויהיה אחד הראשונים לחתום, לא חתם עדיין, ועכשיו גם מתחילים הציוצים, שאולי הוא לא יהיה כאן.

האבסורד מבחינתי הוא שאתה לוקח כל שחקן ששמו הוזכר בהקשר חיובי עם מכבי, והופך אותו כבר להיות חלק מהסגל, וכמעט בכל פעם שמישהו מעלה טענה פסימית/שלילית כנגד

כולנו יודעים שיש זמן, ושכלום עוד לא סגור, ואף אחד לא מתכוון לקבור את העונה בטרם התחילה. ישנה כאן התנהלות שמפריעה לחלק מהגולשים, וזהו.
אפשר לטמון את הראש ולהגיד, לא נורא הלפרין פה, וגם לאנגפורד ואולי כבר מחר כל הסגל יהיה סגור, ואפשר לחשוב שאם הדברים לא נסגרים, אז כנראה שישנן בעיות.

אתה יודע שהשחקן האחרון (והראשון) שחתם באופן רשמי במכבי היה שארמדיני וזה היה כבר לפני מספר שבועות? מיותר לציין שגרגה בעצם היה סגור במכבי חודש-חודשיים לפני
סוף העונה. מכאן אפשר להסיק, שפדרמן חשב שעוד כמה עניינים כבר סגורים (אוחיון, הלפרין) וכמה כמעט סגורים (לאנגפורד, מאריץ'), כאשר בפועל לא זה, לא זה ולא זה,

בטח שזה משנה! אתה אומר שאני מגיב לכל טענה כזו או אחרת בהתנגדות שזה אבסורד, בלי להבין בכלל מה כתבתי! הוא אמר שהלפרין לא יהיה פה שנה הבאה בטוח, והסוכן שלו אמר את זה. אז אמרתי שזה שטויות. כי זה באמת שטויות, זה ממש לא סגור והסוכן שלו לא אמר דבר כזה. סליחה באמת שאני לא מצטרך ל"חגיגה" שלכם ומחפש בכוח להוציא כל דבר באור שלילי.
זה שכולנו היינו בטוחים שהוא יהיה פה זה קודם כל לא נכון, כי ידענו מפרסומים שיש בעיות מס, וחוץ מזה, מה זה משנה מה חשבנו? משנה מה ההנהלה חשבה, לא מה אנחנו. ואם אני חשבתי שלאנגפורד ולורבק בטוח יהיו פה, אז זה אומר שזה צריך לקרות, ואם לא זה התנהלות גרוע?? בוא ניתן טיפה קרדיט להנהלה שהם יודעים מה הם עושים, ואם הוא לא יהיה פה תהיה חלופה שיכולה להתברר כלא פחות טובה. זה שהלפרין לא יהיה פה ב100% זה ממש לא סיבה לצאת בהצהרות ולנבא שחורות, לפחות לדעתי.
אני ממש, אבל ממש לא הופך שחקנים שעלו בתקשורת כחלק מהסגל. אין לי שמץ מאיפה הבאת את זה. אם זה היה נכון, הייתי כבר יכול להגיד שהסגל סגור עם לאנגפורד, ג'קסון, היקמן, מדלי ומאריץ'. זאת שטות, מניתי את כל השחקנים שחתומים במכבי, ואמרתי שגם וויקאס יכול להיות שיחתום, כי פורסם שהוא סגר, אבל אמרתי, לפחות בהודעה הראשונה שלי בהתייחסות לסגל, שאני לא מחשיב אותו כרגע, וגם בלעדיו, עם עוד 3-4 החתמות הסגל סגור. זה בניגוד לקודי לדוגמא, שלכל פרסום שלילי של גלדסטון לוקח את זה כעובדה, בניגוד לפרסומים חיוביים. הרי שפיק מפרסם ריאיון עם הסוכן של הלפרין וכותב שהוא לא יהיה פה, אז הלפרין בטוח לא יהיה פה, ושהטשמייר עלה בתקשורת פעם אחת, אז כל הודעה הוא כותב "בסוף נקבל את הברזילאי", אבל שמאריץ' היה שם חם, ו-וויקאס קרוב לחתום, וגם לאנגפורד, זה רק בגדר ספקולציות ושמות של התקשורת. או ההתייחסות המגוחכת ליבזורי-ניסים (גם אתה בעצמך חוזר הרבה פעמים על כך שמאוד יכול להיות שנקבל פה את מקל או מישהו כזה).
יש עוד זמן, ועם כל הכבוד לא אני ולא אתה יודעים מה היה עם מאריץ' ולאנגפורד (זה שגרגה הסכים לחום טיק-טק לא אומר שהם ממהרים לחתום, וזה שהם לא חותמים כרגע לא אומר שמכבי לא מנסים להחתים אותם. למה נראה לך שזה תלוי רק במכבי? למה כל הזמן אתם מתייחסים לשחקנים כמו בובות שיעשו מה שאומרים להם? לאנגפורד ומאריץ' לא ממהרים לחתום, בוחנים את כל האופציות, ובצדק). להאשים את מכבי בעניין הלפרין-אוחיון זה כבר מגוחך.
תאמר שאני טומן את הראש בחול, תגיד שאני תמים, אין לי בעיה. אנחנו נתחשבן בשנה הבאה, שכרגיל הנבואות יתנפצו והנביאים יעלמו להם לאיזה חודש-חודשיים מהפורום ;)
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 יוני 2012, 21:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 יוני 2012, 21:17

שמוליק כתב:
Dperk כתב:

אם יחתמו פה אפיק ניסים ודגן יבזורי אני אסכים איתך בלי למצמץ, אבל עד אז, למה שלא נחכה בסבלנות?

מדוע עולים שמות ניסים ויבזורי כשיש בנמצא ג'ייק כהן, טיוס ולנדסברג? כהן גבוה? נביא רכז זר נמוך. מדוע מכבי לא מגששים אצלו? הוא מתקדם, צעיר כשרוני ו...כשר בד"ץ

לא כל אחד שהורידו לו את העורלה בגיל שמונה ימים צריך להיות מועמד למכבי...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2012, 21:21

Dperk כתב:

אבל חכה, טיפה סבלנות. יכול להיות שההנהלה מצליחה לשמור על מו"מ בשקט מוחלט כדי שלא תהיה חבלה, ראה מקרה פאפאלוקאס. בכל מקרה אנחנו יודעים שמכבי דיברה עם מאריץ ווויוקאס שהם לא שחקנים מאוד זולים.
עונת המלפפונים רק התחילה ואי אפשר כבר לקבוע שההנהלה עושה עבודה גרועה, אם יחתמו פה אפיק ניסים ודגן יבזורי אני אסכים איתך בלי למצמץ, אבל עד אז, למה שלא נחכה בסבלנות?

לא מצליחים להחתים את הלפרין כבר 3 קייצים ברציפות מאותה סיבה, א-כ-ז-ב-ה!! איך שלא תהפוך את זה..
וויוקאס ומאריץ' לא עושה לי את זה (אם זה יבוא לצד פורוורד מהטופ לבל כמו פוטסיס אז סבבה), מה גם שוויוקאס צפוי להיות עוד זר זול אם יחתום..
נמאס לי כל קיץ לקוות שזה יפרוץ, וזה יראה מה שהוא לא הראה לעולם..נמאס כבר..
אנחנו משלמים את אחד המנויי כדורסל היקרים בעולם (הכי יקר באירופה בטוח) ולא מקבלים תמיכה כלכלית סבירה ביחס, אנחנו אפילו לא טופ 10 באירופה..
אז בסדר, לא ביקשתי תקציבי צסק"א וברצלונה, אבל הגענו למצב שקובאן נותנת לנו פייט עם יתרון קליל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 21:26

asafb96 כתב:

בטח שזה משנה! אתה אומר שאני מגיב לכל טענה כזו או אחרת בהתנגדות שזה אבסורד, בלי להבין בכלל מה כתבתי! הוא אמר שהלפרין לא יהיה פה שנה הבאה בטוח, והסוכן שלו אמר את זה. אז אמרתי שזה שטויות. כי זה באמת שטויות, זה ממש לא סגור והסוכן שלו לא אמר דבר כזה. סליחה באמת שאני לא מצטרך ל"חגיגה" שלכם ומחפש בכוח להוציא כל דבר באור שלילי.
זה שכולנו היינו בטוחים שהוא יהיה פה זה קודם כל לא נכון, כי ידענו מפרסומים שיש בעיות מס, וחוץ מזה, מה זה משנה מה חשבנו? משנה מה ההנהלה חשבה, לא מה אנחנו. ואם אני חשבתי שלאנגפורד ולורבק בטוח יהיו פה, אז זה אומר שזה צריך לקרות, ואם לא זה התנהלות גרוע?? בוא ניתן טיפה קרדיט להנהלה שהם יודעים מה הם עושים, ואם הוא לא יהיה פה תהיה חלופה שיכולה להתברר כלא פחות טובה. זה שהלפרין לא יהיה פה ב100% זה ממש לא סיבה לצאת בהצהרות ולנבא שחורות, לפחות לדעתי.
אני ממש, אבל ממש לא הופך שחקנים שעלו בתקשורת כחלק מהסגל. אין לי שמץ מאיפה הבאת את זה. אם זה היה נכון, הייתי כבר יכול להגיד שהסגל סגור עם לאנגפורד, ג'קסון, היקמן, מדלי ומאריץ'. זאת שטות, מניתי את כל השחקנים שחתומים במכבי, ואמרתי שגם וויקאס יכול להיות שיחתום, כי פורסם שהוא סגר, אבל אמרתי, לפחות בהודעה הראשונה שלי בהתייחסות לסגל, שאני לא מחשיב אותו כרגע, וגם בלעדיו, עם עוד 3-4 החתמות הסגל סגור. זה בניגוד לקודי לדוגמא, שלכל פרסום שלילי של גלדסטון לוקח את זה כעובדה, בניגוד לפרסומים חיוביים. הרי שפיק מפרסם ריאיון עם הסוכן של הלפרין וכותב שהוא לא יהיה פה, אז הלפרין בטוח לא יהיה פה, ושהטשמייר עלה בתקשורת פעם אחת, אז כל הודעה הוא כותב "בסוף נקבל את הברזילאי", אבל שמאריץ' היה שם חם, ו-וויקאס קרוב לחתום, וגם לאנגפורד, זה רק בגדר ספקולציות ושמות של התקשורת. או ההתייחסות המגוחכת ליבזורי-ניסים (גם אתה בעצמך חוזר הרבה פעמים על כך שמאוד יכול להיות שנקבל פה את מקל או מישהו כזה).
יש עוד זמן, ועם כל הכבוד לא אני ולא אתה יודעים מה היה עם מאריץ' ולאנגפורד (זה שגרגה הסכים לחום טיק-טק לא אומר שהם ממהרים לחתום, וזה שהם לא חותמים כרגע לא אומר שמכבי לא מנסים להחתים אותם. למה נראה לך שזה תלוי רק במכבי? למה כל הזמן אתם מתייחסים לשחקנים כמו בובות שיעשו מה שאומרים להם? לאנגפורד ומאריץ' לא ממהרים לחתום, בוחנים את כל האופציות, ובצדק). להאשים את מכבי בעניין הלפרין-אוחיון זה כבר מגוחך.
תאמר שאני טומן את הראש בחול, תגיד שאני תמים, אין לי בעיה. אנחנו נתחשבן בשנה הבאה, שכרגיל הנבואות יתנפצו והנביאים יעלמו להם לאיזה חודש-חודשיים מהפורום ;)

הגזמת, מתי נעלמתי מהפורום לחודשיים?? נעלמתי לשבועיים לכל היותר, וגם זה אחרי שהבת שלי נולדה...

אני לא אכנס לדיונים שוב על כל שורה שכתבת. סה"כ כל גישה היא לגיטימית, ואפשר ואף צריך להתווכח, כי בשביל זה יש פורום.
אני חושב שהמצב לא מעודד, ואני גם תמיד טורח לציין, שזה יכול עוד להתהפך ב180 מעלות. פשוט משהו בדינמיקה של הקיץ הזה מפריע לי, כי בדר"כ אני לא עד כדי
כך פעיל בעונת המלפפונים, בטח לא בהקשר השלילי.

הקיץ משהו מעצבן אותי במיוחד. דייויד לא פה, השחקנים שחשבתי שיגיעו/יישארו מתנדנדים, הכל נמרח, סאגת אוחיון הלא ברורה ועוד דברים.
מקווה שהסגל יתחיל לתפוס צורה, ושלפחות נראה כאן החתמה משמעותית אחת. נראה לי שזה ירגיע אותנו די מהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 21:32

asafb96 כתב:יש עוד זמן, ועם כל הכבוד לא אני ולא אתה יודעים מה היה עם מאריץ' ולאנגפורד (זה שגרגה הסכים לחום טיק-טק לא אומר שהם ממהרים לחתום, וזה שהם לא חותמים כרגע לא אומר שמכבי לא מנסים להחתים אותם. למה נראה לך שזה תלוי רק במכבי? למה כל הזמן אתם מתייחסים לשחקנים כמו בובות שיעשו מה שאומרים להם? לאנגפורד ומאריץ' לא ממהרים לחתום, בוחנים את כל האופציות, ובצדק). להאשים את מכבי בעניין הלפרין-אוחיון זה כבר מגוחך.

זה גם סוג של נבואה.... :tongue3
כמו שאמרתי קודם, הבעיה של מכבי והסיבה לסחבת היא שמכבי כנראה אינה האופציה הראשונה של השחקנים בהם היא מעוניינת (היא אופציה ראשונה רק עבור השחקנים שהם עבור מכבי רחוקים מלהיות אופציה ראשונה...). מכיוון שכל אירופה נמצאת קצת בסחבת בגלל משחק הכיסאות בגזרת המאמנים של חלק מהקבוצות הבכירות, השחקנים שמכבי מעוניינת בהם מעדיפים לחכות לקבוצות האירופיות הבכירות שיארגנו עצמן עם מאמן ויראו איזה אופציות יש להם ולכן גם מכבי נמצאת בהולד עד שנראה אילו שחקנים לא יקבלו הצעות אטרקטיביות ולכן יבחרו במכבי כנראה מחוסר ברירה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 21:34

גזמת, מתי נעלמתי מהפורום לחודשיים?? נעלמתי לשבועיים לכל היותר, וגם זה אחרי שהבת שלי נולדה...

אני לא אכנס לדיונים שוב על כל שורה שכתבת. סה"כ כל גישה היא לגיטימית, ואפשר ואף צריך להתווכח, כי בשביל זה יש פורום.
אני חושב שהמצב לא מעודד, ואני גם תמיד טורח לציין, שזה יכול עוד להתהפך ב180 מעלות. פשוט משהו בדינמיקה של הקיץ הזה מפריע לי, כי בדר"כ אני לא עד כדי

הקיץ משהו מעצבן אותי במיוחד. דייויד לא פה, השחקנים שחשבתי שיגיעו/יישארו מתנדנדים, הכל נמרח, סאגת אוחיון הלא ברורה ועוד דברים.
מקווה שהסגל יתחיל לתפוס צורה, ושלפחות נראה כאן החתמה משמעותית אחת. נראה לי שזה ירגיע אותנו די מהר.

לא אתה, אבל זכורים לי כמה שניבאו שחורות ויצאו בהצהרות, והכל התנפץ בפנים, ואז הם נעלמו להם והפסיקו להגיב פה.
לדעתי אתם מגזימים קצת, הקיץ עד עכשיו ממש לא רע כמו שמתארים. הוחתם פה אחד הסנטרים המוכשרים באירופה שנתן עונה מעולה, והיקמן (שעליו אפשר להתווכח, אבל לדעתי ב350 הוא הימור טוב עם המון פוטנציאל לפרוץ), ומי שעזב רשמית עד עכשיו זה הנדריקס, בלו, פאפאס, וסופו. הקיץ עוד ארוך והחתמות של שחקנים חשובים עוד בדרך. כל עוד לא החתימו את השחקנים האלה, או שלאנגפורד הודיעה שהוא עוזב רשמית, אני מסרב לעבור צד ;)
מספיק שלאנגפורד מחליט להישאר ומאריץ'/וויקאס חותמים, והסגל נראה מעולה. נכון, זה עוד לא קרה, אבל מצד שני עושה רושם שמכבי כן עושה מאמצים להחתים אותם, וזה בהחלט יכול לקרות.
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 20 יוני 2012, 21:35

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:בלי קשר לאופטימיות או פסימיות, ובאמת שלא חשוב מה, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעונה (והפסימיות הנוכחית היא כלום לעומת עונת המלפפונים לפני שנתיים וכולנו יודעים איך העונה הזו נגמרה....), אבל משום מה קשה לנו בשנים האחרונות להינות מעונת המלפפונים של מכבי.
לא יודעת להגיד אם זו אשמת מכבי או התקשורת והדיווחים הפסימיים שלרוב אינם נכונים (או העלאת ציפיות לשוא עם שמות לא הגיוניים), אבל העונה הזו הפסיקה להיות מהנה ומרגשת.
אני רק מחכה שתיגמר ותתחיל כבר העונה (לא משנה עם איזה סגל).

א - זה נכון. משום מה המלפפונים הופכים להיות או צפויים מדי, או הימוריים מדי. דווקא בקיץ הקודם היו לא מעט הפתעות, אבל אולי זה היוצא מן הכלל.

ב - העניין שלנו עם מלפפונים הוא מסובך. כולנו אוהבים לשחק אותה מנג'רים קטנים, ובונים לנו קבוצות בכיף. כשההנהלה מחתימה שחקנים, וכשיש דיווחים, אז זה ממלא אצלינו
עוד חלק בפאזל, ושוב אנחנו גולשים לדיונים - "האם הוא מתאים ליד זה?" או "האם זה יפתח לפני ההוא" וכו'. ברגע שהכל נעשה בהפתעה ובשקט, אז זה די הורס לנו את ההנאה
מהחלק הזה.

ג - אני חושב שהתחושה השלילית מגיעה גם מזה שהדברים מקרטעים, וגם מזה שהשחקנים שכבר כן מגיעים, הם שחקנים משלימים/הימורים.

ד - דבר אחרון שמעורר תחושה שלילית, שרלוונטית גם בקיץ הזה וגם בקודם, היא הסחבת. המצב של לאנגפורד ידוע כבר המון זמן. למה מחכים בדיוק? מה השתנה
היום ביחס ללפני חודש? לאנגפורד טוב לו. יש לו זמן לחפש קבוצות, בנחת, בסבלנות, לבדוק הצעות, לראות מה הולך בשוק, לבקר את הנדריקס ולטייל באגם קומו וכו'.
אבל מה בדיוק מכבי מרוויחה מזה, פרט לכך שבניית כל הסגל נמצאת בהמתנה, עד שלאנגפורד יחליט.
דבר שני זה הסחבת עם אוחיון. הפרשה התפוצצה לפני למעלה משבוע. למה לא סגרו את הסיפור? האם בלאט יכול לנהל את בניית הקבוצה בסקייפ, והנהלת מכבי לא יכולה
לפתור עניין בעייתי מול שחקן חשוב שחתום על חוזה? תבררו, תחליטו, וקדימה.
והסחבת האחרונה והמעצבנת ביותר היא כמובן הסחבת בהקשר להלפרין. אם במקרה של לאנגפורד, מחכים חודש, אז במקרה של הלפרין, מחכים כבר שנה. למה לתת לו
את הזמן והשקט, לחפש קבוצות והצעות אחרות? למה לא לסגור את הנושא הזה עוד לפני שהעונה נגמרה ולחתום מיד בתחילת הקיץ? הרי מכבי רוצה אותו, והוא רוצה להגיע למכבי...

מסכים עם כל מילה... ואתה עוד מהאופטימיים כאן.

אני מצפה לראות החתמות כמו שהיה בזמנו של אידסון... שהיו איתו במגעים הרבה לפני סוף העונה וגם שהוא היה בכושר מצויין. זאת הייתה התנהלות חכמה. ומדובר בשחקן שהיה מחוזר מאוד. עכשיו כבר מאוחר לזה. כאשר אנו רואים שהעניינים עם הנדריקס לא נסגרו בגלל כמה עשרות אלפי דולרים והעניינים שיצאו מכלל שליטה עם אוחיון וכמובן הסחבת עם לאנגפורד אפשר אולי להניח שזה שכר לימוד של "היורשים" של ההנהלה שצריכים ללמוד לנהל משא ומתן תקיף ומהיר, להיות גמישים שצריך, ולא להתקמצן באופן שיביא אותנו לשלם אחרי זה בריבית דה ריבית. פיני גרשון גם תרם בזמנו למשא ומתן שטס לפגוש את אידסון וסגר איתו עניין. באיזשהו מקום העובדה שבלאט בענייני נבחרת רוסיה כן פוגעת באיזשהו מקום בהשגת השחקנים הן במובן שהוא לא נמצא להפעיל לחץ על ההנהלה להוציא את הגרוש הנוסף והן בגלל שהוא לא מדבר אישית עם השחקנים שהוא רוצה (לפחות לא מגיע פנים מול פנים).

אני כבר אמרתי שרמת הציפיות יורדת משנה לשנה לעומת מחירי המנויים שעולים.
אגב קלעת בדיוק לעניין: "משום מה המלפפונים הופכים להיות או צפויים מדי, או הימוריים מדי."
הרבה שמות בינוניים ואולי בינוניים + עולים באוויר (מבחינתי עצוב שוויקאס השם הכי חם כרגע) ובינתיים בעמדת הגארדים חתום שחקן שהוא לגמרי הימור.

אני מאוד מאוד מקווה שמכבי תביא שחקנים מהנים כי אחרת לא משנה כמה השחקנים שתביא ישיגו את המטרות שלהם בעזרת בלאט הקוסם, ההנאה האישית שלי מהמשחק תמשיך לרדת לצערי...
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שמוליק » 20 יוני 2012, 21:36

Mta_atic כתב:
שמוליק כתב:
Dperk כתב:

לא כל אחד שהורידו לו את העורלה בגיל שמונה ימים צריך להיות מועמד למכבי...

ג'ייק כהן פרוספקט רציני ואם הוא יכול לסגור משבצת ישראלי הוא לא מבטיח יותר מיבזורי וניסים? ד"א טיוס שוטף אחרי כל אימון את החלק המחוספס שנשאר לו והוא יחשב כישראלי אז מה הקשר ל 8 ימים, 8 שנים או כלל לא?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 21:37

asafb96 כתב:
גזמת, מתי נעלמתי מהפורום לחודשיים?? נעלמתי לשבועיים לכל היותר, וגם זה אחרי שהבת שלי נולדה...

לא אתה, אבל זכורים לי כמה שניבאו שחורות ויצאו בהצהרות, והכל התנפץ בפנים, ואז הם נעלמו להם והפסיקו להגיב פה.
לדעתי אתם מגזימים קצת, הקיץ עד עכשיו ממש לא רע כמו שמתארים. הוחתם פה אחד הסנטרים המוכשרים באירופה שנתן עונה מעולה, והיקמן (שעליו אפשר להתווכח, אבל לדעתי ב350 הוא הימור טוב עם המון פוטנציאל לפרוץ), ומי שעזב רשמית עד עכשיו זה הנדריקס, בלו, פאפאס, וסופו. הקיץ עוד ארוך והחתמות של שחקנים חשובים עוד בדרך. כל עוד לא החתימו את השחקנים האלה, או שלאנגפורד הודיעה שהוא עוזב רשמית, אני מסרב לעבור צד ;)
מספיק שלאנגפורד מחליט להישאר ומאריץ'/וויקאס חותמים, והסגל נראה מעולה. נכון, זה עוד לא קרה, אבל מצד שני עושה רושם שמכבי כן עושה מאמצים להחתים אותם, וזה בהחלט יכול לקרות.

OK בסדר. בוא נמתין עוד קצת ונראה. רק תבטיח לי שתתחיל להילחץ אם תוך שבועיים לא מגיע לכאן שחקן רציני :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 21:39

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:יש עוד זמן, ועם כל הכבוד לא אני ולא אתה יודעים מה היה עם מאריץ' ולאנגפורד (זה שגרגה הסכים לחום טיק-טק לא אומר שהם ממהרים לחתום, וזה שהם לא חותמים כרגע לא אומר שמכבי לא מנסים להחתים אותם. למה נראה לך שזה תלוי רק במכבי? למה כל הזמן אתם מתייחסים לשחקנים כמו בובות שיעשו מה שאומרים להם? לאנגפורד ומאריץ' לא ממהרים לחתום, בוחנים את כל האופציות, ובצדק). להאשים את מכבי בעניין הלפרין-אוחיון זה כבר מגוחך.

זה גם סוג של נבואה.... :tongue3
כמו שאמרתי קודם, הבעיה של מכבי והסיבה לסחבת היא שמכבי כנראה אינה האופציה הראשונה של השחקנים בהם היא מעוניינת (היא אופציה ראשונה רק עבור השחקנים שהם עבור מכבי רחוקים מלהיות אופציה ראשונה...). מכיוון שכל אירופה נמצאת קצת בסחבת בגלל משחק הכיסאות בגזרת המאמנים של חלק מהקבוצות הבכירות, השחקנים שמכבי מעוניינת בהם מעדיפים לחכות לקבוצות האירופיות הבכירות שיארגנו עצמן עם מאמן ויראו איזה אופציות יש להם ולכן גם מכבי נמצאת בהולד עד שנראה אילו שחקנים לא יקבלו הצעות אטרקטיביות ולכן יבחרו במכבי כנראה מחוסר ברירה....

נכון :D נראה איזה נבואה תגשים את עצמה..
אין מה לעשות, מכבי היא לא האופציה הראשונה של שחקנים, בגלל רמות השכר. כל עוד באירופה משלמים משכורות הזויות כאלה (ויכול להיות שזה יגמר די בקרוב), אין לנו יותר מדי סיכויים על שחקנים מהטופ. אין מה לעשות, ובגלל זה הבנייה ההפוכה. זה לא שמכבי רוצה להחתים קודם כל שחקנים משלימים וזולים ואז את הבכירים, פשוט שחקנים כמו היקמן אפשר להחתים גם בתחילת הקיץ, לעומת מאריץ' או לאנגפורד שלוקחים את הזמן. זה בעיה, אני מסכים, אבל אין מה לעשות עם זה ואין משהו שההנהלה יכול לעשות עם זה.

OK בסדר. בוא נמתין עוד קצת ונראה. רק תבטיח לי שתתחיל להילחץ אם תוך שבועיים לא מגיע לכאן שחקן רציני

לא :beee
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 20 יוני 2012, 21:44

אגב עד עכשיו אני כן אציין לטובה את ההחתמה של שרמדיני.

אני רק מאוד מאוכזב מהיקמן.

בהנחה מאוד ריאלית שיהיו 6 זרים. כאשר 3 גבוהים (2 סנטרים+ פורוורד), סמית', היקמן

מה שמשאיר מקום לעוד גארד זר אחד שבהנחה שהוא יהיה לאנגפורד זה אומר שלא יהיה פוינט גארד ברמה גבוהה אלא הימור. וסגנון המשחק כנראה יהיה די אפור.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 21:47

מסכים עם כל מילה... ואתה עוד מהאופטימיים כאן.

אני מצפה לראות החתמות כמו שהיה בזמנו של אידסון... שהיו איתו במגעים הרבה לפני סוף העונה וגם שהוא היה בכושר מצויין. זאת הייתה התנהלות חכמה. ומדובר בשחקן שהיה מחוזר מאוד. עכשיו כבר מאוחר לזה. כאשר אנו רואים שהעניינים עם הנדריקס לא נסגרו בגלל כמה עשרות אלפי דולרים והעניינים שיצאו מכלל שליטה עם אוחיון וכמובן הסחבת עם לאנגפורד אפשר אולי להניח שזה שכר לימוד של "היורשים" של ההנהלה שצריכים ללמוד לנהל משא ומתן תקיף ומהיר, להיות גמישים שצריך, ולא להתקמצן באופן שיביא אותנו לשלם אחרי זה בריבית דה ריבית. פיני גרשון גם תרם בזמנו למשא ומתן שטס לפגוש את אידסון וסגר איתו עניין. באיזשהו מקום העובדה שבלאט בענייני נבחרת רוסיה כן פוגעת באיזשהו מקום בהשגת השחקנים הן במובן שהוא לא נמצא להפעיל לחץ על ההנהלה להוציא את הגרוש הנוסף והן בגלל שהוא לא מדבר אישית עם השחקנים שהוא רוצה (לפחות לא מגיע פנים מול פנים).

מאיפה השטות הזאת שהעניינים לא נסגרו בגלל כמה עשרות אלפי דולרים?? ממש ממש לא רציני ונכון. הוא קיבל הצעה גבוה, העניין הזה עם ה30 אלף זה פשוט דבר שבא משום מקום ומנסים לדחוף את זה בכוח, למרות שאף אחד לא יודע מה היה במו"מ עם הנדריקס.
העניינים עם אוחיון יצאו מכלל שליטה, אז?? מה מכבי אשמה? זה אך ורק אשמת אוחיון. תכך תאשים את מכבי בעניין עם פארגו.
הסחבת עם לאנגפורד? נראה לך שמכבי לא רוצים להחתים את לאנגפורד? בטח שרוצים, והציעו לו חוזה, וגם מימשו את האופציה. אבל מה לעשות, שכמו שאני, אתה, ושאר הפורום יודעים כמה הוא יכול להרוויח, גם הוא והסוכן שלו, והוא לא ממהר לחתום, ובצדק. מתי כבר תפסיקו להתייחס לשחקנים כמו לבובות שאפשר להחתים מתי שרק רוצים בסכום שאתם פה קובעים לכם מראש, ותחשבו שמכבי זה כמו משחק מנג'ר במחשב? מאיפה אתה יודע איך ה"יורשים" מנהלים משא ומתן, איך הוותיקים עשו את זה, ומה הוותיקים לימדו אותם?? מאיפה אתה יודע שלא מתגמשים שצריך? מאיפה אתה יודע שבלאט לא לוחץ על ההנהלה, ושהם לא מוכן להוציא את ה"גרוש" שחסר (וזה ממש לא גרוש. את ג'קסון שכל כך רצית אי אפשר היה להביא בשום מצב, וגם לאנגפורד כנראה לא היה רץ לחתום גם אם היינו מציעים לו 2.5 מיליון דולר לשנתיים)

אגב עד עכשיו אני כן אציין לטובה את ההחתמה של שרמדיני.

אני רק מאוד מאוכזב מהיקמן.

בהנחה מאוד ריאלית שיהיו 6 זרים. כאשר 3 גבוהים (2 סנטרים+ פורוורד), סמית', היקמן

מה שמשאיר מקום לעוד גארד זר אחד שבהנחה שהוא יהיה לאנגפורד זה אומר שלא יהיה פוינט גארד ברמה גבוהה אלא הימור. וסגנון המשחק כנראה יהיה די אפור.

גם לפני שנתיים היה לך הימור בPG, הימור לא פחות גדול, רק שאז לא היה שחקן על כמו לאנגפורד (במידה והוא ישאר ואתה מדבר על מצב שהיקמן רכז) אלא שחקן הגנתי ואפור כמו פרקינס, ולא היה לך את אוחיון (ואולי גם את הלפרין) כגיבוי, אלא רק את בורשטיין. סגנון המשחק היה אפור? לא חושב שאפשר לקבוע איך הקבוצה תיראה עוד לפני שבכלל השלימו את הסגל, ולפני שראינו את הקבוצה בכמה משחקי יורוליג. הימור? כן. אבל הימור מושכל שיכול להתברר כגניבה. אפשר לאהוב או לא לאהוב את ההחתמה, אבל לקבוע שהקבוצה תהיה אפורה עוד לפני שהסגל הושלם ולפני שראינו את הקבוצה משחקת? נראה לי בכלל לא רציני
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 22:00

בכל מקרה, אם התסריט הפסימי שבו גם הלפרין וגם אוחיון לא יהיו פה יתממש אני הייתי יוצאת מהקיבעון של לא יותר מ-6 זרים.
יהיה חובה להחתים גארד זר נוסף לפחות, משום שאוחיון והלפרין הם שחקנים שהוכיחו את עצמם ברמת היורוליג, אין אף שחקן ישראלי אחר שיכול למלא מקום מרכזי במצבת הגארדים שלנו ביורוליג.
מכבי תהיה חייבת להיות מובלת ע"י הזרים + אליהו ופניני כישראלים המובילים.
את הישראלים הנוספים מכבי יכולה להחתים כקישוט לקופליג, אם מישהו מהם יפתיע - סבבה, אבל אסור לבנות עליהם כשחקנים מובילים!! (וכן אני מדברת גם על לאנדסברג המהולל באותה מידה כמו רוט, אפיק ניסים ושאר השמות שגורמים לנו לרוץ לשירותים...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2012, 03:56

הפסימיות או האופטימיות שלכם פה יכולה להשתנות ברגע עם החתמה אחת או שתיים . לפי המצב כרגע גם אני לא מהאופטימיים אבל זה עניין ריגעי שמתאר מצב נתון כשבסגל חסר שלושה שחקנים בכירים ובגזרת הישראלים מדברים על יבזורי ואפיק ניסים .
מי ששומע שמות כאלו וטוען שהוא אופטימי , טומן את ראשו בחול .
אבל שוב , מחר יכולים להודיע שהלפרין ולאנדסברג חתמו וזה כבר משנה משהו מהאווירה בפורום .
כרגע אי אפשר לדעת כלום לגבי איך תראה העונה ואיזה סגנון ישחקו וזה נראה לי באמת מטומטם לנסות לנבא כשהסגל רחוק מלהיות סגור .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2012, 05:03

yzafrir כתב:הפסימיות או האופטימיות שלכם פה יכולה להשתנות ברגע עם החתמה אחת או שתיים . לפי המצב כרגע גם אני לא מהאופטימיים אבל זה עניין ריגעי שמתאר מצב נתון כשבסגל חסר שלושה שחקנים בכירים ובגזרת הישראלים מדברים על יבזורי ואפיק ניסים .
אבל שוב , מחר יכולים להודיע שהלפרין ולאנדסברג חתמו וזה כבר משנה משהו מהאווירה בפורום .
כרגע אי אפשר לדעת כלום לגבי איך תראה העונה ואיזה סגנון ישחקו וזה נראה לי באמת מטומטם לנסות לנבא כשהסגל רחוק מלהיות סגור .

נכון מאוד. זה גם מה שאני אומר. כרגע המצב לא מזהיר, אבל זה יכול להשתנות. מוזר שיש כאלה שלא מסכימים עם זה, כי סה"כ זה לא משהו קיצוני או לא נכון להגיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2012, 07:59

jol9 כתב:
yzafrir כתב:הפסימיות או האופטימיות שלכם פה יכולה להשתנות ברגע עם החתמה אחת או שתיים . לפי המצב כרגע גם אני לא מהאופטימיים אבל זה עניין ריגעי שמתאר מצב נתון כשבסגל חסר שלושה שחקנים בכירים ובגזרת הישראלים מדברים על יבזורי ואפיק ניסים .

נכון מאוד. זה גם מה שאני אומר. כרגע המצב לא מזהיר, אבל זה יכול להשתנות. מוזר שיש כאלה שלא מסכימים עם זה, כי סה"כ זה לא משהו קיצוני או לא נכון להגיד.

ברור שהכל יכול להשתנות ועדיין קיים סיכוי שתהיה קבוצה טובה, אפילו טובה מאוד, אבל הכיוון לא נראה טוב. הרי מכבי יכולה להחתים עכשיו את לנגפורד ואת מאריץ, להשאיר את מצ'באן ואת אוחיון ולהוסיף גם את לנדסברג ואז תהיה כאן בובה של קבוצה. אבל המציאות, מה לעשות, קצת שונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים