המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אפשר להגיד על סמית' הרבה דברים, וגם לי יש ביקורות עליו, אבל אם הוא אכן יבחר במכבי על אף הצעה גבוהה כמעט פי 2 מקובאן, בהחלט ניתן להעריך אותו. מה שכן, יש עכשיו תירוץ לפדרמן להחתים רכז מצ'וקמק כי נגמר הכסף.
NY boy כתב:er79 כתב:אפשר להגיד על סמית' הרבה דברים, וגם לי יש ביקורות עליו, אבל אם הוא אכן יבחר במכבי על אף הצעה גבוהה כמעט פי 2 מקובאן, בהחלט ניתן להעריך אותו. מה שכן, יש עכשיו תירוץ לפדרמן להחתים רכז מצ'וקמק כי נגמר הכסף.
איזה הצעה מקובאן? אתה ראית את ההצעה הזאת?
בסוף יתברר שזה בכלל ההנהלה של הגאונים שהחליטו להדליף שיש לו "הצעה" בשביל שיוכלו להציג את זה כאילו נלחמו מול קובאן וניצחו.
shayta כתב:אני כל כך לא מאושר מהידיעה שסמית' נשאר, אמרתי כבר עשרות פעמים ואגיד שוב, הוא מייצג עבורי את מכבי הבינונית, זו שלא מצטיינת בכלום.
שחף כתב:רק אני קיוויתי שואסילידיס יגיע?
rc4991 כתב:גאני לוואל מרומא מועמד למכבי
NY boy כתב:לא קשה להאמין לכלום, אבל יוגב חתם והלך למלחמה במכבי וכשהפסיד נשאר.
הרבה יותר קשה להאמין שלסמית הייתה הצעה של 1.5 מיליון דולר מקובאן והוא העדיף הצעה בחצי כסף ממכבי. מאשר שלא הייתה הצעה בכלל והסוכן שלו פשוט יודע שהשם של קובאן יעשה את העבודה.
yellowaura כתב:שחף כתב:רק אני קיוויתי שואסילידיס יגיע?
אני די בטוח שכן. סמית' שחקן טוב יותר.
אני יודע שהפחד שלא ישאר כסף להחתמה בכירה. אבל בנינו ההצעה של סמית' היא לא כזו גבוה. בדיוק הסכום שצריך להשקיע בשחקן לא בכיר אבל כן בחמישייה. זה לא מה שאמור לפגוע בהחתמה בכירה.
לא צריך לצאת כנגד כל מה שההנהלה עושה ללא הבחנה.
ההחתמה של היקמן+סמית'+ג'יימס היא טובה. במיוחד שהיא בהסכמה כללית של הנהלה וצוות מקצועי.
המבחן של מכבי עכשיו פשוט. יגיעו 2 שחקנים מהדרג השני (פלאניניץ', לאנגפורד, דיוויס, שחקן נ.ב.א ברמה כזו) ומכבי עשתה את שלה.
שחף כתב:רק אני קיוויתי שואסילידיס יגיע?
אדגר פו כתב:yellowaura כתב:שחף כתב:רק אני קיוויתי שואסילידיס יגיע?
אני די בטוח שכן. סמית' שחקן טוב יותר.
אני יודע שהפחד שלא ישאר כסף להחתמה בכירה. אבל בנינו ההצעה של סמית' היא לא כזו גבוה. בדיוק הסכום שצריך להשקיע בשחקן לא בכיר אבל כן בחמישייה. זה לא מה שאמור לפגוע בהחתמה בכירה.
לא צריך לצאת כנגד כל מה שההנהלה עושה ללא הבחנה.
ההחתמה של היקמן+סמית'+ג'יימס היא טובה. במיוחד שהיא בהסכמה כללית של הנהלה וצוות מקצועי.
המבחן של מכבי עכשיו פשוט. יגיעו 2 שחקנים מהדרג השני (פלאניניץ', לאנגפורד, דיוויס, שחקן נ.ב.א ברמה כזו) ומכבי עשתה את שלה.
נו, בוודאי שזה המבחן, אבל זה היה המבחן גם בשנה שעברה לפני שחתמו כאן לוגאן והחרגול.
850 אלף זו השקעה בשחקן לא בכיר ? אוליי בצסק"א, במכבי הוא בכיר בן בכיר. יש בהחלט מצב שהוא יהיה הזר היקר ביותר בשנה הבאה, אני מזכיר שזה היה פחות או יותר השכר של קיינר מדלי שהיה היקר ביותר בשנה שעברה.