01 אוגוסט 2013, 23:14
02 אוגוסט 2013, 23:57
jol9 כתב:yzafrir כתב:יותם בירושלים ל-3 שנים....
כנראה שאין מנוס מלהחתים את נעימי...
למכבי חסרים כרגע שני ישראלים לסגור את הסגל ומבחינתי אם זה יהיה נעימי וליאור ( ובתקווה שיוגב גם ישאר ) אז הסגל בהחלט לא רע...
יהיה לא פשוט לעכל את נעימי במכבי. זה גם כאילו מכבי התחלפה עם מגדל של לפני כמה שנים... אוחיון, נעימי ופניני אצלנו, והלפרין, גרין ואליהו אצלם...
אני מקווה שליאור יישאר, אם כי אחרי ההחתמה של אינגלס, אני לא בטוח שזה לא יותר מדי עומס על העמדות 3-4
03 אוגוסט 2013, 01:28
yzafrir כתב:יכול להיות קטע ענק אם נעימי ואוחיון יובילו את מכבי להישגים . זה רק מראה לכל הכדורסל הישראלי שאפשר להוציא הרבה יותר משחקנים אם יודעים איך...
המערכת במכבי כלכך הרבה יותר מקצועית מקבוצות אחרות ששחקנים משפרים את היכולת שלהם בצורה קיצונית .
אני רק מקווה שירושלים לא למדו משהו עם הבעלים החדשים שלהם...
03 אוגוסט 2013, 08:54
roy1000 כתב:yzafrir כתב:יכול להיות קטע ענק אם נעימי ואוחיון יובילו את מכבי להישגים . זה רק מראה לכל הכדורסל הישראלי שאפשר להוציא הרבה יותר משחקנים אם יודעים איך...
המערכת במכבי כלכך הרבה יותר מקצועית מקבוצות אחרות ששחקנים משפרים את היכולת שלהם בצורה קיצונית .
לא יהיה אוחיון ונעימי. יהיה רק אחד מהם.
מי בדיוק במכבי שיפר את היכולת שלו בצורה קיצונית בגלל ה"מצקעיות של המערכת"? רוב השחקנים לא ממש משתפרים במכבי.
03 אוגוסט 2013, 09:06
jol9 כתב:הקו האחורי שלנו כולל את רייס, היקמן ואוחיון. זה לא מספיק לשום דבר.
לא מבין למה בעמדות 4-5 יש 5-6 שחקנים, ובעמדות 1-2 יש שלושה ולאנדסברג שלא נראה לי שמתאים בכלל למכבי.
03 אוגוסט 2013, 10:24
roy1000 כתב:jol9 כתב:הקו האחורי שלנו כולל את רייס, היקמן ואוחיון. זה לא מספיק לשום דבר.
לא מבין למה בעמדות 4-5 יש 5-6 שחקנים, ובעמדות 1-2 יש שלושה ולאנדסברג שלא נראה לי שמתאים בכלל למכבי.
לנדסברג הוא 2. הוא לא מספיק חזק לשחק 3, בטח שלא ביורוליג. אינגלס הוא סווינג 2/3 (סמית' ישחק 4). אין מה להביא את נעימי כי הוא שחקן שלא מתאים להרבה דקות בעמדה 2, ואין לו דקות בעמדה 1 כל עוד אוחיון פה. אני גם לא חושב שנעימי ובלאט יעבוד טוב מדי.
03 אוגוסט 2013, 10:25
jol9 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:יכול להיות קטע ענק אם נעימי ואוחיון יובילו את מכבי להישגים . זה רק מראה לכל הכדורסל הישראלי שאפשר להוציא הרבה יותר משחקנים אם יודעים איך...
מי בדיוק במכבי שיפר את היכולת שלו בצורה קיצונית בגלל ה"מצקעיות של המערכת"? רוב השחקנים לא ממש משתפרים במכבי.
הקו האחורי שלנו כולל את רייס, היקמן ואוחיון. זה לא מספיק לשום דבר.
03 אוגוסט 2013, 10:38
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הקו האחורי שלנו כולל את רייס, היקמן ואוחיון. זה לא מספיק לשום דבר.
לנדסברג הוא 2. הוא לא מספיק חזק לשחק 3, בטח שלא ביורוליג. אינגלס הוא סווינג 2/3 (סמית' ישחק 4). אין מה להביא את נעימי כי הוא שחקן שלא מתאים להרבה דקות בעמדה 2, ואין לו דקות בעמדה 1 כל עוד אוחיון פה. אני גם לא חושב שנעימי ובלאט יעבוד טוב מדי.
אני יודע שהוא 2, הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע. מה הסיכוי שדווקא מאחורי שני שחקנים כמו רייס והיקמן שבלאט מאוד אוהב, הוא פתאום יפרוץ ויתפוס מקום ברוטציה...
03 אוגוסט 2013, 11:01
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:יכול להיות קטע ענק אם נעימי ואוחיון יובילו את מכבי להישגים . זה רק מראה לכל הכדורסל הישראלי שאפשר להוציא הרבה יותר משחקנים אם יודעים איך...
הקו האחורי שלנו כולל את רייס, היקמן ואוחיון. זה לא מספיק לשום דבר.
למה מה כלל הקו האחורי שלנו בעונה שעברה?
03 אוגוסט 2013, 11:03
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הקו האחורי שלנו כולל את רייס, היקמן ואוחיון. זה לא מספיק לשום דבר.
אני יודע שהוא 2, הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע. מה הסיכוי שדווקא מאחורי שני שחקנים כמו רייס והיקמן שבלאט מאוד אוהב, הוא פתאום יפרוץ ויתפוס מקום ברוטציה...
נכון, אבל אני חושב שה- GM שלנו מנסה להכריח את בלאט לשתף את לנדסברג בזה שהוא לא מביא שחקן נוסף (הויתור על הלפרין). לדעתי הקו האחורי סגור (במידה ויוגב נשאר).
03 אוגוסט 2013, 11:10
jol9 כתב:יכול להיות.
ואז בעצם אם רייס מתברר כתואם היקמן מושלם, אנחנו נשארים בלי קלעים בכלל, ובלי ניהול משחק בכלל.
03 אוגוסט 2013, 11:57
roy1000 כתב:jol9 כתב:יכול להיות.
ואז בעצם אם רייס מתברר כתואם היקמן מושלם, אנחנו נשארים בלי קלעים בכלל, ובלי ניהול משחק בכלל.
כל השלושה (רייס, היקמן ואוחיון) הם שחקנים די דומים. בוא נגיד שדני פדרמן מרוד מאתגר את בלאט עם הסגל שהוא חיבר פה.
03 אוגוסט 2013, 12:06
03 אוגוסט 2013, 12:42
felix_r כתב:לדעתי הסגנון של מכבי העונה יהיה די פשוט:
רייס/היקמן מקבל חסימה על קו השלוש וחודר לסל, ואז 3 אפשרויות.
1) מגיע עד הסל וקולע בעצמו.
2) מגיע עד הסל, אבל לא יכול לסיים לבד ואז מוריד לסופו/ג'יימס/טיוס.
3) לא מצליח להגיע עד הסל ואיפשהו באמצע הדרך משחרר לפינות לשלשה של סמית'/אינגלס.
03 אוגוסט 2013, 14:47
felix_r כתב:לדעתי הסגנון של מכבי העונה יהיה די פשוט:
רייס/היקמן מקבל חסימה על קו השלוש וחודר לסל, ואז 3 אפשרויות.
1) מגיע עד הסל וקולע בעצמו.
2) מגיע עד הסל, אבל לא יכול לסיים לבד ואז מוריד לסופו/ג'יימס/טיוס.
3) לא מצליח להגיע עד הסל ואיפשהו באמצע הדרך משחרר לפינות לשלשה של סמית'/אינגלס.
03 אוגוסט 2013, 15:19
jol9 כתב:להיקמן יש ראיית משחק אפסית ויכולת אילתור עוד פחות טובה מזה. הוא יכול למסור מסירה טובה לגבוה, רק אם הוא חשב על המהלך מראש. בדר"כ חדירות שלו מסתיימות בעבירה עליו
(מסוחטי העבירות הטובים שהיו במכבי בשנים האחרונות), בסל שלו או באיבוד כדור.
את רייס אני לא מכיר, ומקווה שהוא יהיה טוב ויעיל יותר בכל מה שקשור בהפעלת שחקנים אחרים מהיקמן.
ד"א, באותה הכתבה של גלדסטון שהתייחסתי אליה בשרשור של שארפ, הוא טוען שטיוס בכלל יהיה זה שיפתח בחמישייה... סביר להניח שמדובר בחמישייה הכי פחות כשרונית
של מכבי בהיסטוריה (רייס, היקמן, סמית', טיוס וג'יימס).
03 אוגוסט 2013, 15:56
roy1000 כתב:jol9 כתב:להיקמן יש ראיית משחק אפסית ויכולת אילתור עוד פחות טובה מזה. הוא יכול למסור מסירה טובה לגבוה, רק אם הוא חשב על המהלך מראש. בדר"כ חדירות שלו מסתיימות בעבירה עליו
(מסוחטי העבירות הטובים שהיו במכבי בשנים האחרונות), בסל שלו או באיבוד כדור.
את רייס אני לא מכיר, ומקווה שהוא יהיה טוב ויעיל יותר בכל מה שקשור בהפעלת שחקנים אחרים מהיקמן.
ד"א, באותה הכתבה של גלדסטון שהתייחסתי אליה בשרשור של שארפ, הוא טוען שטיוס בכלל יהיה זה שיפתח בחמישייה... סביר להניח שמדובר בחמישייה הכי פחות כשרונית
של מכבי בהיסטוריה (רייס, היקמן, סמית', טיוס וג'יימס).
זו חמישיית יורוקאפ ולא טובה במיוחד.
03 אוגוסט 2013, 16:14
03 אוגוסט 2013, 16:18
03 אוגוסט 2013, 16:19
er79 כתב:קצת רכילויות מאינטרבאסקט: מכבי מקיימת שיחות עם נעימי, אבל זה מותנה בהחלטה בנושא של אוחיון. אני מעדיף את נעימי על יותם כמובן, אבל אני חושב שזו החלטה רעה לשים אותו רכז מחליף. מילא עמדה 2, שם הוא יהיה פחות מזיק. האמת, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שנעימי הוא המטרה הישראלית היחידה שנותרה. יחד עם זאת, אני מעדיף ניסיון לפתות שחקן כמו ווסטרמן, שהוא רכז מובהק יותר, או אפילו התפשרות על הפנסיונר שאראס והחתמת פורוורד ישראלי/יהודי. אני דווקא חושב שכדאי שיהיה פה גם נעימי וגם רכז נוסף, אבל אני לא רואה את זה קורה.