המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:פניני:" טוב שהקהל של הפועל ירושלים חוגג, אין להם הרבה רגעי אושר"
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:פניני:" טוב שהקהל של הפועל ירושלים חוגג, אין להם הרבה רגעי אושר"
בדרך כלל ההתבטאויות האלה משעשעות אותי, העונה זה סתם מטומטם.
felix_r כתב:לא רואה באמירה הזאת שום טמטום.
לדעתי יש פה מידה של ציניות מצידו של פניני. הקהל של ירושלים היה כל כך שמח אתמול, כאילו לקח אליפות, וזה למרות שניצח עם הרבה מזל ב 2 נקודות, עם עזרה של השופט, טעות של המזכירות, ומכבי ללא שני הסנטרים. מה השימחה הגדולה? בסך הכל בהיסטורית המפגשים בין שתי הקבוצות היו לירושלים ניצחונות הרבה יותר גדולים על מכבי. בסך הכל השמחה הגדולה הזאת של האוהדים של ירושלים אחרי הניצחון הלא משכנע הזה, רק מראה עד כמה ירושלים היא קבוצה קטנה!
felix_r כתב:אפילו מליניאק , שונא מכבי ידוע , זילזל בניצחון הזה של ירושלים אתמול ביציע העיתונות
roy1000 כתב:felix_r כתב:אפילו מליניאק , שונא מכבי ידוע , זילזל בניצחון הזה של ירושלים אתמול ביציע העיתונות
פליקס, ברור אין לניצחון הזה שום משמעות. עדיין, אין מקום לשחצנות של פניני. זה מטופש כשהקבוצה נראית כל כך רע העונה. מכבי צריכה להתרכז בעצמה ובאיך לשחק יותר טוב. לא מעניין אותי לשמוע שחקנים מדברים על מגדל או הקהל שלהם.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אפילו מליניאק , שונא מכבי ידוע , זילזל בניצחון הזה של ירושלים אתמול ביציע העיתונות
פליקס, ברור אין לניצחון הזה שום משמעות. עדיין, אין מקום לשחצנות של פניני. זה מטופש כשהקבוצה נראית כל כך רע העונה. מכבי צריכה להתרכז בעצמה ובאיך לשחק יותר טוב. לא מעניין אותי לשמוע שחקנים מדברים על מגדל או הקהל שלהם.
felix_r כתב:1) מליניאק לא דיבר על המשמעות, אלא על דרך. הוא אמר, שבמצב שמכבי הגיעה למשחק, ירושלים הייתה צריכה לנצח בצורה משכנעת, משהו כמו 15 הפרש, ואז היה פה סוג של הצהרה. אבל זה לא קרה. מה שקרה בפועל זה ניצחון בפוקס, שאין לו שום משמעות ולא הצהרה להמשך.
2) אז מה רצית? שפניני יבכה, וייתן לאוהדי ירושלים סיבה נוספת לשמוח?
LIAV10 כתב:מה יהיה הקנס שמגדל יקבלו על פריצת הקהל?
yzafrir כתב:פניני הרבה יותר שקול בדברים שלו מאז המקרה ההוא וגם משחק פחות אגרסיבי (שזה חסרון דווקא) כדי לא ליצור פרובקאציות....בלי קשר , הוא ניכנס עכשיו לכושר מצויין סוף סוף וזה נראה שהוא משחק עכשיו בשביל העתיד שלו במכבי .
והאמת שלאור מצב השוק בקרב הישראלים למכבי לא תיהיה ברירה אלא לחדש לו את החוזה בסוף העונה . השאלה רק הסכום...
jol9 כתב:yzafrir כתב:פניני הרבה יותר שקול בדברים שלו מאז המקרה ההוא וגם משחק פחות אגרסיבי (שזה חסרון דווקא) כדי לא ליצור פרובקאציות....בלי קשר , הוא ניכנס עכשיו לכושר מצויין סוף סוף וזה נראה שהוא משחק עכשיו בשביל העתיד שלו במכבי .
והאמת שלאור מצב השוק בקרב הישראלים למכבי לא תיהיה ברירה אלא לחדש לו את החוזה בסוף העונה . השאלה רק הסכום...
פניני שמשחק עם לב ובלי פחד הוא נכס. אבל לא יכול להיות ששבוע וחצי טובים ישכיחו שנתיים רעות.
אני רוצה לראות אצלו המשכיות.
בינתיים הוא קונה לעצמו דקות והזדמנויות שזה מצויין.
roy1000 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:פניני הרבה יותר שקול בדברים שלו מאז המקרה ההוא וגם משחק פחות אגרסיבי (שזה חסרון דווקא) כדי לא ליצור פרובקאציות....בלי קשר , הוא ניכנס עכשיו לכושר מצויין סוף סוף וזה נראה שהוא משחק עכשיו בשביל העתיד שלו במכבי .
פניני שמשחק עם לב ובלי פחד הוא נכס. אבל לא יכול להיות ששבוע וחצי טובים ישכיחו שנתיים רעות.
זה מפתיע שפניני התעורר 5 חודשים לפני סוף החוזה שלו? השאלה אם הוא ימשיך ביכולת הזו גם כשהוא יקבל חוזה חדש?
er79 כתב:אפשר לתת לו חוזה חד שנתי בכל פעם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:פניני הרבה יותר שקול בדברים שלו מאז המקרה ההוא וגם משחק פחות אגרסיבי (שזה חסרון דווקא) כדי לא ליצור פרובקאציות....בלי קשר , הוא ניכנס עכשיו לכושר מצויין סוף סוף וזה נראה שהוא משחק עכשיו בשביל העתיד שלו במכבי .
זה מפתיע שפניני התעורר 5 חודשים לפני סוף החוזה שלו? השאלה אם הוא ימשיך ביכולת הזו גם כשהוא יקבל חוזה חדש?
er79 כתב:שמעון לא יכול לתת כאפות לבלאט ולהעיר אותו גם בעניין נעימי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־24 אורחים