חנו'ש כתב:ממתי לצביקה יש משקפיים למרחק (או מולטיפוקל...)???
חשבתי שאת אחראית לזה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חנו'ש כתב:ממתי לצביקה יש משקפיים למרחק (או מולטיפוקל...)???
מאז שהוא הזדקן?
Holiday_Armadillo כתב:חשבתי שאת אחראית לזה
אביהוא כתב:אני לא אוהב שקוראים לצביקה שרף "צביקה"..יותר מכבד ומרשים "שרף".ובכלל לא מוצא חן בעייני איך שמציגים את שרף..כנ"ל גרנט,לא מבין מה רע להם שהם לא מפרגנים.
נהנתי לשמוע את כל האוויר שהכניס השדר בהפועל ואיך שהכל פרח במגרש.
גם אני השתגעתי על הקטע של הפאולים..אבל זה נראה שהפועל שיחררו מהר ליפני שאשדוד הספיקה לעשות פאול,חוסר ניסיון.
כבוד לשרף.
felix_r כתב:אביהוא כתב:אני לא אוהב שקוראים לצביקה שרף "צביקה"..יותר מכבד ומרשים "שרף".ובכלל לא מוצא חן בעייני איך שמציגים את שרף..כנ"ל גרנט,לא מבין מה רע להם שהם לא מפרגנים.
נהנתי לשמוע את כל האוויר שהכניס השדר בהפועל ואיך שהכל פרח במגרש.
גם אני השתגעתי על הקטע של הפאולים..אבל זה נראה שהפועל שיחררו מהר ליפני שאשדוד הספיקה לעשות פאול,חוסר ניסיון.
כבוד לשרף.
שמע, כל המדינה שלנו זו סאחבאקיה אחת גדולה. לראש הממשלה קוראים ביבי, אז מה אתה מצפה?![]()
אני דיברתי על פאולים עוד לפני התקפה האחרונה של הפועל. אשדוד הובילה משהו כמו 7+ דקה וחצי לסוף, והם נתנו להפועל להשוות מבלי לעשות פאולים בכלל.
felix_r כתב:וואו! סוואן קיבל עבירה לשלוש זריקות, והחטיא את כל ה -3 !
jol9 כתב:felix_r כתב:וואו! סוואן קיבל עבירה לשלוש זריקות, והחטיא את כל ה -3 !
אפילו לג'מצ'י זה קרה פעם...והוא היה קלעי עונשין לא רע
ankram כתב:דרוקר מאמן חלש. סוואן מכר את המשחק.
felix_r כתב:ראשון משחקת יפה מאוד בארנה.
אני מקווה, שהיא לא תשלם בסוף את המחיר על שתי החטאות עונשין ואיבוד שהיא עשתה מעבירה בלתי-ספורטיבית לטובתה
roy1000 כתב:felix_r כתב:ראשון משחקת יפה מאוד בארנה.
אני מקווה, שהיא לא תשלם בסוף את המחיר על שתי החטאות עונשין ואיבוד שהיא עשתה מעבירה בלתי-ספורטיבית לטובתה
לראשון יש סגל מצויין. שווים מקום שלישי בליגה לדעתי.
my man כתב:בליגה ה"חזקה" שלנו אין כמעט הבדל ביחסי הכוחות במקומות 3-8 ההבדל היחיד הוא שעד מקום 4 מקבלים ת'ביתיות בפלייאוף..
ankram כתב:דרוקר מאמן חלש. סוואן מכר את המשחק.
שמואל1 כתב:"במכבי ת"א לא נפרדו ממני, גם לא שלום"
ליאור אליהו כבר מזמן לא לובש צהוב, אבל עדיין יש לו בטן מלאה על הקבוצה שנפרדה ממנו בקיץ 2013. "בירושלים האווירה שונה. האנשים פה מדהימים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4626560,00.html
my man כתב:שמואל1 כתב:"במכבי ת"א לא נפרדו ממני, גם לא שלום"
ליאור אליהו כבר מזמן לא לובש צהוב, אבל עדיין יש לו בטן מלאה על הקבוצה שנפרדה ממנו בקיץ 2013. "בירושלים האווירה שונה. האנשים פה מדהימים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4626560,00.html
יאללה שיישן על האף...
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־22 אורחים