החציל האצטקי כתב:תלמידה שלי
אני רק מדגישה, אני לא המצאתי את הידיעה הזאת ואני בטח לא המקורבים

אמרתי שאני טרול בגלל שאני לא מאמינה שזה נכון אבל אני בכל זאת מעתיקה כי אני יודעת שאנשים מתלהבים מהאפשרות שהוא יחתום פה וזה נורא אכזרי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:תלמידה שלי
Holiday_Armadillo כתב:גורמים מקורבים אלי מסרו לי את הידיעה.
אני לא יודע אם זה במאה אחוז נכון, אך אני יודע שמכבי במגעים מתקדמים עם לוק באביט, ולפי מקורבי התנאים כבר סומכו.
אמינותי לא נמדדת בשום דבר, עובדה שעם פארמר רשמתי לפני כולם שהוא סיכם.
אני כזאת טרול ואני אפילו לא יודעת למה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גורמים מקורבים אלי מסרו לי את הידיעה.
אני לא יודע אם זה במאה אחוז נכון, אך אני יודע שמכבי במגעים מתקדמים עם לוק באביט, ולפי מקורבי התנאים כבר סומכו.
אמינותי לא נמדדת בשום דבר, עובדה שעם פארמר רשמתי לפני כולם שהוא סיכם.
אני כזאת טרול ואני אפילו לא יודעת למה
לא הבנתי, זה יוזר מפוברק שלך?
אני רק מדגישה, אני לא המצאתי את הידיעה הזאת ואני בטח לא המקורבים![]()
אמרתי שאני טרול בגלל שאני לא מאמינה שזה נכון אבל אני בכל זאת מעתיקה כי אני יודעת שאנשים מתלהבים מהאפשרות שהוא יחתום פה וזה נורא אכזרי
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:באביט ממש לא איזה כוכב על. הוא שיחק בניז'ני ולא היה גדול במיוחד. שחקן שמכבי יכולה להביא בקלות.
הוא לא כוכב ענק אבל הוא בדיוק שחקן שמכבי צריכה.
סטרץ' קלאסי עם יד קטלנית, דבר שלא היה למכבי מאז דיוויד בלו.
תצרף לו את ראדוליצה ב 5 ומכבי קבוצה לגביע אירופה.
המשתמש מתפוז (שוב, אמינותו לא מוכחת, מוטלת בספק ונגררת על הריצפה) שטען שבאביט סיכם גם טוען שמכבי מתכננים על רותבארט ופבראני, אז..........כן
לא שאני חושבת שבאביט יהיה פה או שהמשתמש דובר אמת/יודע מה הוא אומר, אבל מצד שני לא חשבתי שראדוליצה יהיה פה לא משנה מה אז..כן 2.0
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:באביט ממש לא איזה כוכב על. הוא שיחק בניז'ני ולא היה גדול במיוחד. שחקן שמכבי יכולה להביא בקלות.
הוא לא כוכב ענק אבל הוא בדיוק שחקן שמכבי צריכה.
סטרץ' קלאסי עם יד קטלנית, דבר שלא היה למכבי מאז דיוויד בלו.
תצרף לו את ראדוליצה ב 5 ומכבי קבוצה לגביע אירופה.
המשתמש מתפוז (שוב, אמינותו לא מוכחת, מוטלת בספק ונגררת על הריצפה) שטען שבאביט סיכם גם טוען שמכבי מתכננים על רותבארט ופבראני, אז..........כן
לא שאני חושבת שבאביט יהיה פה או שהמשתמש דובר אמת/יודע מה הוא אומר, אבל מצד שני לא חשבתי שראדוליצה יהיה פה לא משנה מה אז..כן 2.0
מתי ראדוליצה חתם פה?
שחף כתב:אני חושב שמכבי צריכה להתאמץ להביא את ראדוליצה. עם 5 איכותי כמוהו זאת קבוצה שלמה מאוד עם מעט מאוד חסרונות.
שחף כתב:לא תהיה קבוצה ברמה של השושלת. קבוצות יקרות עם עומק גדול יותר נכשלו בזה. אפשר לבנות קבוצה מצויינת עם מינימום הימורים הפעם ולשם הייתי חותר
שחף כתב:לא תהיה קבוצה ברמה של השושלת. קבוצות יקרות עם עומק גדול יותר נכשלו בזה. אפשר לבנות קבוצה מצויינת עם מינימום הימורים הפעם ולשם הייתי חותר
שמואל1 כתב:שחף כתב:לא תהיה קבוצה ברמה של השושלת. קבוצות יקרות עם עומק גדול יותר נכשלו בזה. אפשר לבנות קבוצה מצויינת עם מינימום הימורים הפעם ולשם הייתי חותר
לא אמרתי שהקבוצה תהיה ברמה של השושלת.
אבל היא כן יכולה לחזור לשליטה המוחלטת בליגה הישראלית, ולחזור להיות קבוצת צמרת באירופה. קבוצה שיריבות באות להיכל ומפחדות.
כרגע זה בכיוון הזה, אבל חייבים להביא את ראדוליצה כדי להשלים את העבודה.
tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:לא תהיה קבוצה ברמה של השושלת. קבוצות יקרות עם עומק גדול יותר נכשלו בזה. אפשר לבנות קבוצה מצויינת עם מינימום הימורים הפעם ולשם הייתי חותר
לא אמרתי שהקבוצה תהיה ברמה של השושלת.
אבל היא כן יכולה לחזור לשליטה המוחלטת בליגה הישראלית, ולחזור להיות קבוצת צמרת באירופה. קבוצה שיריבות באות להיכל ומפחדות.
כרגע זה בכיוון הזה, אבל חייבים להביא את ראדוליצה כדי להשלים את העבודה.
מכבי שולטת ברמה מוחלטת בליגה הישראלית וקבוצת צמרת באירופה גם מאז השושלת..
שחף כתב:אני חושב שמכבי צריכה להתאמץ להביא את ראדוליצה. עם 5 איכותי כמוהו זאת קבוצה שלמה מאוד עם מעט מאוד חסרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים