Asf כתב:מכביסט31 כתב:אני מחפש מילה חדשה לתאר את מה שהולך על המגרש כרגע. נמאס כבר מ״שערורייה״ ״ביזיון״ וכל הרגילות.. למישהו יש רעיון?
מה עם: פשוט היינס מה שהולך פה!
לא לא.. זה כבר מעבר להיינס מה שהולך כאן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:מכביסט31 כתב:אני מחפש מילה חדשה לתאר את מה שהולך על המגרש כרגע. נמאס כבר מ״שערורייה״ ״ביזיון״ וכל הרגילות.. למישהו יש רעיון?
מה עם: פשוט היינס מה שהולך פה!
felix_r כתב:אני מצטער בשביל כל חובבי פארמר, אבל הוא בושה! מכדרר 20 שניות ואז מוסר. וככה בכל התקפה
מכביסט31 כתב:אני מחפש מילה חדשה לתאר את מה שהולך על המגרש כרגע. נמאס כבר מ״שערורייה״ ״ביזיון״ וכל הרגילות.. למישהו יש רעיון?
toja27 כתב:felix_r כתב:אני מצטער בשביל כל חובבי פארמר, אבל הוא בושה! מכדרר 20 שניות ואז מוסר. וככה בכל התקפה
סליחה אבל זה לא מה שקרה לנו עונה שעברה עם שחקנים שונים? אולי זה בכלל המאמן שלנו.
~Box & 1~ כתב:זה נראה כמו משחק בן קבוצת אן בי איי לקבוצת יורוליג, והבדלי הכישרון ממש לא כאלה גדולים.
מתסכל.
דרדסית כתב:מכביסט31 כתב:אני מחפש מילה חדשה לתאר את מה שהולך על המגרש כרגע. נמאס כבר מ״שערורייה״ ״ביזיון״ וכל הרגילות.. למישהו יש רעיון?
קוראים לזה "חרפה"
Asf כתב:אני נורא מקווה שצסק"א לא יתחילו לעשות שטויות וימשיכו לשחק ככה עד הסוף, לא מגיע לנו לרדת עם פחות מ-25 הפרש.
Holiday_Armadillo כתב:~Box & 1~ כתב:זה נראה כמו משחק בן קבוצת אן בי איי לקבוצת יורוליג, והבדלי הכישרון ממש לא כאלה גדולים.
מתסכל.
זה נראה כמו משחק בין קבוצת יורוליג לבין מכבי של גודס
מכביסט31 כתב:דרדסית כתב:מכביסט31 כתב:אני מחפש מילה חדשה לתאר את מה שהולך על המגרש כרגע. נמאס כבר מ״שערורייה״ ״ביזיון״ וכל הרגילות.. למישהו יש רעיון?
קוראים לזה "חרפה"
אבל אמרתי שאני מחפש מילה חדשה.. ״חרפה״ היא חלק מ״בושה״. בושה וחרפה.
שמואל1 כתב:30 הפרש.
MTA2311 כתב:כבר הרבה זמן לא הייתי עצבני ככה ממשחק של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים