jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:די נו... מכבי יצאה ממצב בלתי אפשרי. אפשר לפרגן, למרות שהם חארות וזבלים.
איך אפשר לפרגן כשאתה רואה את דני וניקולה עם קופצים מאושר על הספסל?
כי הם על הזין שלנו. המועדון גדול יותר מדי ומניקולה... אני עדיין מאוד מקווה שמכבי תביא את הגביע ובמיוחד את האליפות.
"המועדון" זה לא מושג אמורפי. הם המועדון, הבעלים, הג'נרל מנג'ר.
ברור שיש לי את האינסטינקט הקדמוני של אוהדי מכבי שרוצה לקחת כל תואר, לא משנה כמה המצב נורא.
אבל כל עוד המצב ישאר נסבל מבחינת התארים בארץ, אנחנו נתבוסס בבינוניות.
ואתה אומר את זה בכזה ביטחון כי...
האמת שלי קצת נמאס לקוות להפסדים, לחכות להשפלות, להתענג על הדיכאון וכו'.
מה זה הביא לנו? במקום היינס ואלכסנדר קיבלנו את פבראני ואוננקו, במקום גודס קיבלנו את טבק, במקום הפסד אליפות קיבלנו הדחה
בבית המוקדם ביורוליג...
אני חושב שמכבי כבר ספגה מספיק מכות, ואת הבנייה מחדש אפשר לעשות גם ממקום טוב יותר מאשר מהתחתית של התחתית.
אני אומר את זה בביטחון כי קבוצה של יותר מ20 מיליון דולר הביאה סנטר שקולע עונשין בפחות מחמישים אחוז, ושכל ה"סנטרים" האחרים הם פאוור פורוורדים. אני אומר את זה בביטחון כי למועדון הזה יש אוהדים שגם אם יחתימו להם את יותם הלפרין עוד חמש שנים הם ימלאו את ההיכל. לטווח הקצר להיכשל לא יעזור, כי ראשי המועדון עדיין שקועים בשחצנות של "אנחנו יודעים יותר מהכול" של עונת האליפות, שזכינו בה בעזרת ניסים, התעלות של שחקן שלא היה פקטור עד השלבים המכריעים, ופאבלו לאסו אחד שלא יודע לנהל משחק גם אם חייו יהיו תלויים בזה.
הרי אם נצליח, המועדון יתנהל אותו דבר כמו שהוא עכשיו.
אם יהיו מספר רב של כשלונות, אולי, רק אולי, ישנו מסלול. אני לא מקווה להפסדים בקטע מזוכיסטי, אבל אני כואב את מצבה של הקבוצה שאני כל כך אוהב. זה ישמע טיפה ילדותי, אבל כשמכבי מפסידה, עד היום, יש לי איזו מועקה שלא נעלמת לי גם ביום שאחרי. אני רוצה לנצח, אבל אני לא רוצה להתפלל לניצחון מול מכבי חיפה, לא רוצה לפחד ממשחקי חוץ בארינה(וזה לא שאני מצפה לניצחון ב30 הפרש). אני רוצה להגיע למשחק מול פנרבחצ'ה ואפילו ברצלונה במחשבה שאולי יש סיכוי בלי ששחקן אחד ידפוק רייס\פארגו\פארקר\שאראס ויציל את המשחק.
הצלחות לא גורמות לשינויים, כי אם מצליחים, ממשיכים עם אותה הנוסחה. ומבחינת מועדון(כל מועדון), הפחד המיידי הוא לא מאובדן מוניטין, כי מוניטין, במיוחד זה של מכבי, יכול לספוג פגיעה רצינית ועדיין להחזיק מעמד לכמה שנים. אבל הפגיעה המיידית יכולה להיות כלכלית, מה שיכול לגרום לשינוי מיידי. ועם זאת, ההיכל יהיה מלא כשצריך, מה שבעצם משדר להנהלה שמי שמעביר עליה ביקורת הוא סתם טרחן, ו"האוהדים האמיתיים" נמצאים איתה תמיד. זה כמו שאומרים שמי שמעביר ביקורת על המדינה שלו, או על ארגון שהוא חבר בו, הוא "לא נאמן". אנחנו אוהדים נאמנים, מגיע לנו יותר. משווים אותנו לפעמים לאוהדים מדהימים אחר, כמו אלו של פנאתנייקוס, או הכוכב האדום. שם לא היו עוברים על זה בשתיקה, וגם אנחנו לא צריכים.
סליחה על החפירה, זה ישב על הלב. יאללה מכבי.