המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:קני גבריאל בעדיפות מאוד נמוכה אצל מכבי.
איתי-שגב כתב:Assaf M כתב:קני גבריאל בעדיפות מאוד נמוכה אצל מכבי.
לא הבנתי.
מבחנית השחקן או מבחינת מכבי ?.
גל גל כתב:הגארד לא אמור להיות כזה?
Assaf M כתב:אמרתי לכם, עניין של זמן עד שיעלה המועמד שעוד לא שמענו עליו, המחליף של מילר או הסנטר שאמור להיות השחקן היקר.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:גם פרקינס הערבי הגיע מהאן בי איי לאשדוד.
מי?
MTA2311 כתב:my man כתב:הוא אמר גם שהוא יודע שהאוהדים מחכים לבשורות טובות והוא בא להביא אותן...
אני רק חשבתי לי "נו תגיד שאתה פורש! תגיד כבר!"
פה לנצח
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:גם פרקינס הערבי הגיע מהאן בי איי לאשדוד.
מי?
קרייג ברקינס
Assaf M כתב:אמרתי לכם, עניין של זמן עד שיעלה המועמד שעוד לא שמענו עליו, המחליף של מילר או הסנטר שאמור להיות השחקן היקר.
LIAV10 כתב:Assaf M כתב:אמרתי לכם, עניין של זמן עד שיעלה המועמד שעוד לא שמענו עליו, המחליף של מילר או הסנטר שאמור להיות השחקן היקר.
יש לי תחושה לסראפין.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:גם פרקינס הערבי הגיע מהאן בי איי לאשדוד.
מי?
קרייג ברקינס
אההההההההההההההההההההההההההההההההה............מי?
גיגלתי אבל..it doesn't ring a bell
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Assaf M כתב:אמרתי לכם, עניין של זמן עד שיעלה המועמד שעוד לא שמענו עליו, המחליף של מילר או הסנטר שאמור להיות השחקן היקר.
יש לי תחושה לסראפין.
מסכן
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Assaf M כתב:אמרתי לכם, עניין של זמן עד שיעלה המועמד שעוד לא שמענו עליו, המחליף של מילר או הסנטר שאמור להיות השחקן היקר.
יש לי תחושה לסראפין.
מסכן
לא, לא כזה חלום רטוב שלי.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Assaf M כתב:אמרתי לכם, עניין של זמן עד שיעלה המועמד שעוד לא שמענו עליו, המחליף של מילר או הסנטר שאמור להיות השחקן היקר.
יש לי תחושה לסראפין.
מסכן
לא, לא כזה חלום רטוב שלי.
בשביל סראפין אני מוכנה לדעת איך קרי לילה מרגיש
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים