03 פברואר 2020, 21:33
MTAbasket כתב:הייתי שם עין על קאליניץ.
ואבאלדה שם לא רע
ואם מדברים פה על מישהו זול לעמדות 3-4 לדעתי דיישון פייר הוא אופציה טובה. למרות ששוב אני אומר שאני חושב שהימור יכול להגיע רק על רכז מחליף במקומו של וולטרס
03 פברואר 2020, 23:20
03 פברואר 2020, 23:22
A.Parker כתב:לא חושב שצריך 3, אבל במידה וכן - ג'סטין אנדרסון יכול להיות אופציה מעולה
04 פברואר 2020, 13:35
Jack55 כתב:אני לא יודע אם מכבי צריכה עוד סמול פורוורד, העמדה שנה הבאה יכולה להיות מורכבת מבראיינט וזוסמן וכמה דקות של עומרי וקלויארו(?).
אם אכן הבסיס הבטוח מהעונה יישאר - ווילבקין, בלאק, האנטר ובראיינט אתה עם 4 זרים.
אם וולטרס לא יישאר אז במקומו בוודאות יביאו רכז אחר, אז אתה כבר עם 5 זרים.
אם דורסי לא יישאר אז אתה במקומו מביא גם בוודאות או עוד רכז או עוד שחקן לעמדה 2, אז אתה כבר עם 6 זרים.
אם אייסי לא יישאר אז אתה במקומו מביא גם בוודאות שחקן פותח לעמדה 4, אז אתה כבר עם 7 זרים.
ואז אתה נשאר עם קלויארו בעמדת הזר האחרונה בקבוצה, ובעיניי בשכר קצת יותר נמוך לגמריי יש לו מקום בסגל גם בעונה הבאה כשחקן גיבוי לעמדות 4-3.
וגם אם יחליטו לא להשאיר אותו אז אני מאמין שילכו יותר על שחקן בעמדה 4 שיהיה גיבוי לכספי במקרה ושוב פעם הוא יהיה בחוץ לתקופה ארוכה.
לכן דיי קשה לי לראות את מכבי מחתימה פה SF מובהק בעונה הבאה, אני חושב שבראיינט בכייף יכול לקחת את העמדה הזאת עליו.
04 פברואר 2020, 16:46
04 פברואר 2020, 16:48
04 פברואר 2020, 17:04
MTAbasket כתב:כדאי לפתוח תרד לסגל לעונה הבאה, במידה ואני רוצה לפרסם את הסגל והאופציות שאני חושב או לעשות את זה פה?
04 פברואר 2020, 17:05
my man כתב:דווקא כשאני נזכר במקרה אינגלס קליניץ נשמע דווקא משהו שמכבי כן יכולה לעשות פתאום
04 פברואר 2020, 17:29
04 פברואר 2020, 17:34
הלכתי לאינגלס כי גם הוא לא היה 'טוב מספיק' בעונה האחרונה שלו בבארסההחציל האצטקי כתב:my man כתב:דווקא כשאני נזכר במקרה אינגלס קליניץ נשמע דווקא משהו שמכבי כן יכולה לעשות פתאום
למה ללכת רחוק? לך למקרה אותלו האנטר.
אבל קאליניץ׳ פשוט לא טוב מספיק. לפחות לטעמי.
04 פברואר 2020, 17:35
04 פברואר 2020, 17:37
החציל האצטקי כתב:my man כתב:דווקא כשאני נזכר במקרה אינגלס קליניץ נשמע דווקא משהו שמכבי כן יכולה לעשות פתאום
04 פברואר 2020, 18:05
MTAbasket כתב:החציל האצטקי כתב:my man כתב:דווקא כשאני נזכר במקרה אינגלס קליניץ נשמע דווקא משהו שמכבי כן יכולה לעשות פתאום
סליחה שזאת כבר לא הפעם הראשונה שאני שואל אותך את זה אבל למה אתה חושב שקאליניץ אינו מספיק טוב, גם האנטר הגיע על תקן שחקן רוצטיה בקבוצה עשירה, ומראה לנו פה יכולות נהדרות.
וקאליניץ בעונה הקודמת היה אחד השחקנים החשובים בסגל של פנר, שסיימה במקום הראשון.
אז נכון, העונה הוא ופנר חווים עונה לא טובה ואפילו סוג של כישלון , וזה הזמן לעקוץ, בדיוק כמו שעשו עם האנטר, בקבוצה גדולה הוא אולי נראה עוד שחקן, אבל פה הוא כוכב.
קאליץ שומר לא רע על שחקנים בעמדה שלו, הוא שחקן חכם, קלעי מצוין ובעל נסיון ביורוליג. אחלה שחקן והלוואי שמכבי יעלו אותו כאופציה בקיץ הקרוב
04 פברואר 2020, 18:05
my man כתב:אמרתי כבר שאני מת על גיל?
04 פברואר 2020, 18:25
החציל האצטקי כתב:MTAbasket כתב:החציל האצטקי כתב:my man כתב:דווקא כשאני נזכר במקרה אינגלס קליניץ נשמע דווקא משהו שמכבי כן יכולה לעשות פתאום
סליחה שזאת כבר לא הפעם הראשונה שאני שואל אותך את זה אבל למה אתה חושב שקאליניץ אינו מספיק טוב, גם האנטר הגיע על תקן שחקן רוצטיה בקבוצה עשירה, ומראה לנו פה יכולות נהדרות.
וקאליניץ בעונה הקודמת היה אחד השחקנים החשובים בסגל של פנר, שסיימה במקום הראשון.
אז נכון, העונה הוא ופנר חווים עונה לא טובה ואפילו סוג של כישלון , וזה הזמן לעקוץ, בדיוק כמו שעשו עם האנטר, בקבוצה גדולה הוא אולי נראה עוד שחקן, אבל פה הוא כוכב.
קאליץ שומר לא רע על שחקנים בעמדה שלו, הוא שחקן חכם, קלעי מצוין ובעל נסיון ביורוליג. אחלה שחקן והלוואי שמכבי יעלו אותו כאופציה בקיץ הקרוב
במקרה יצא לי לראות 20 משחקים של פנרבחצ׳ה השנה (ניתחתי אותם בעבודת הגמר שלי בקורס בסקאוטינג).
קאליניץ׳ נראה רע. מאבד הרבה, לא מצליח לתת את הטון בהגנה שלהם (ששיוועה למושיע), ולא קולע טוב.
לא רואה אצלו אפסייד, אז אין סיבה לגעת בו.
ֿ
אני לא נגד הרעיון של לקחת שחקן טוב שלא בולט במועדון גדול. פשוט לא חושב שקאליניץ׳ כזה.
04 פברואר 2020, 19:48

04 פברואר 2020, 20:37
04 פברואר 2020, 20:51
05 פברואר 2020, 20:48
05 פברואר 2020, 21:04