המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יופי. חשוב מאודJack55 כתב:יש כבר מגעים (אפילו טיפה מתקדמים) להאריך את חוזהו ולנעול אותו פה לעונה הבאה
המטרה לנעול אותו לעוד 2 עונות נוספות, מוכנים לשים סכומים גבוהים
omerk כתב:חדשות מדאיגות, אבל מצד שני בקיץ לורנזו כבר יהיה קשיש בן 33 ואני לא בטוח כמה קבוצות ששות לשלם ביי אאוט של מיליון דולר בשביל שחקן יחסית מבוגר. צריך לזכור שמהצד של הרוכשת המיליון דולר זה לא הסוף, מעבר לזה יצטרכו גם להציע לו שדרוג רציני בשכר וכנראה גם חוזה עד סוף הקריירה.
אני לא אומר שלא תהיה התעניינות, אבל אני לא בטוח שהוא בהכרח יהיה האופציה המועדפת והראשונה הכל תלוי מה יהיה מצב השוק ומי פנוי.
הייתי מעריך סיכוי של 50% בערך, אבל זו סתם הערכה שלי לא משהו מבוסס.
מילוס כתב:33 זה קשיש רק בישראל. הוא משחק את הכדורסל הכי טוב בקריירה, בקלות יש לו עוד שנתיים של כדורסל טופ, בטח בסיטואציה (ריאל) שתוריד ממנו את העומס.
בנוסף, קבוצה כמו ריאל לא תצטרך לשדרג אותו משמעותית ולא בטוח שגם בכלל. היא יכולה להציע לו את אותו סכום של מכבי - ואופציה לשחק על זכייה ביורוליג ובאליפות ספרד.
אם אתה מסתכל על זה בראייה של חוזה לשנתיים-שלוש, המיליון האלה הם פינאטס בשביל קבוצה של 40 מיליון אירו ובשביל אולי חוליה חסרה לזכייה בכל הקופה.
התנין 2 כתב:מילוס כתב:33 זה קשיש רק בישראל. הוא משחק את הכדורסל הכי טוב בקריירה, בקלות יש לו עוד שנתיים של כדורסל טופ, בטח בסיטואציה (ריאל) שתוריד ממנו את העומס.
בנוסף, קבוצה כמו ריאל לא תצטרך לשדרג אותו משמעותית ולא בטוח שגם בכלל. היא יכולה להציע לו את אותו סכום של מכבי - ואופציה לשחק על זכייה ביורוליג ובאליפות ספרד.
אם אתה מסתכל על זה בראייה של חוזה לשנתיים-שלוש, המיליון האלה הם פינאטס בשביל קבוצה של 40 מיליון אירו ובשביל אולי חוליה חסרה לזכייה בכל הקופה.
לא בטוח שזה נכון.
אמנם היום רואים יותר שחקנים מבוגרים שנותנים תפוקה יפה (גם בכדורגל אגב), אבל זה מאוד שברירי. שחקן יכול לתת עונה אדירה בגיל 33 ועונה לאחר מכן לרדת בצורה דראסטית.
שלא לדבר על השפעה של פציעות (שמאוד נפוצות). שחקן בן 33 יתקשה הרבה יותר לחזור מפציעה רצינית מאשר שחקן בן 25.
אחדשיודע כתב:התנין 2 כתב:מילוס כתב:33 זה קשיש רק בישראל. הוא משחק את הכדורסל הכי טוב בקריירה, בקלות יש לו עוד שנתיים של כדורסל טופ, בטח בסיטואציה (ריאל) שתוריד ממנו את העומס.
לא בטוח שזה נכון.
אמנם היום רואים יותר שחקנים מבוגרים שנותנים תפוקה יפה (גם בכדורגל אגב), אבל זה מאוד שברירי. שחקן יכול לתת עונה אדירה בגיל 33 ועונה לאחר מכן לרדת בצורה דראסטית.
שלא לדבר על השפעה של פציעות (שמאוד נפוצות). שחקן בן 33 יתקשה הרבה יותר לחזור מפציעה רצינית מאשר שחקן בן 25.
עזוב תיאוריה. היית מחתים את לורנזו לעונה/שתיים נוספות? או לא? נראה לי בכלל לא שאלה במקרה שלו. אם ייפצע, אז ייפצע. שידאגו לביטוח טוב.
בקלות יכול לשחק עד גיל 34-35 ברמה גבוהה. ורואים לא מעט דוגמאות של כוכבים מעבר לים שמשחקים בגילאים האלה בצורה פנטסטית.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:התנין 2 כתב:מילוס כתב:33 זה קשיש רק בישראל. הוא משחק את הכדורסל הכי טוב בקריירה, בקלות יש לו עוד שנתיים של כדורסל טופ, בטח בסיטואציה (ריאל) שתוריד ממנו את העומס.
לא בטוח שזה נכון.
עזוב תיאוריה. היית מחתים את לורנזו לעונה/שתיים נוספות? או לא? נראה לי בכלל לא שאלה במקרה שלו. אם ייפצע, אז ייפצע. שידאגו לביטוח טוב.
בקלות יכול לשחק עד גיל 34-35 ברמה גבוהה. ורואים לא מעט דוגמאות של כוכבים מעבר לים שמשחקים בגילאים האלה בצורה פנטסטית.
וזה גם לא מה שירתיע מועדון כמו ריאל מלשלם באיי אאוט של מיליון דולר
נוטה להסכים איתך, עסקה כזאת תעלה לקבוצה לפחות 2.5 מיליון דולר, סכום לא קטן אבל בהחלט משהו אפשרי עבור קבוצות כמו פנר, ריאל, ברצלונה, אפס וכו׳אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:התנין 2 כתב:מילוס כתב:33 זה קשיש רק בישראל. הוא משחק את הכדורסל הכי טוב בקריירה, בקלות יש לו עוד שנתיים של כדורסל טופ, בטח בסיטואציה (ריאל) שתוריד ממנו את העומס.
לא בטוח שזה נכון.
וזה גם לא מה שירתיע מועדון כמו ריאל מלשלם באיי אאוט של מיליון דולר
כסף קטן בשבילם. מיליון דולר בייאאוט, עוד 1.5-2 משכורת. פינאטס.
A.Parker כתב:מצטער שי אבל זו תגובה מאוד מנותקת מהמציאות. אתה יכול לחלום על שחקן כמו בראון (בכל המובנים) בעשור הקרוב.
Adam כתב:צריך להבין שבראון לא הגיע כמחליף לסקוטי. בולדווין הגיע כמחליף לסקוטי.
היה מאוד חכם לוותר על סקוטי כדי להבין את בראון ואת בולדווין יחדיו. הרבה זמן שלא היה למכבי שני גארדים דומיננטים כלכך.
אני מאוד רוצה שהוא יישאר כאן עונה הבאה.
ובלי קשר, אני מקווה שהפציעה לא חמורה ונראה אותו בדרבי כבר.
Shay_uzan כתב:A.Parker כתב:מצטער שי אבל זו תגובה מאוד מנותקת מהמציאות. אתה יכול לחלום על שחקן כמו בראון (בכל המובנים) בעשור הקרוב.Adam כתב:צריך להבין שבראון לא הגיע כמחליף לסקוטי. בולדווין הגיע כמחליף לסקוטי.
היה מאוד חכם לוותר על סקוטי כדי להבין את בראון ואת בולדווין יחדיו. הרבה זמן שלא היה למכבי שני גארדים דומיננטים כלכך.
אני מאוד רוצה שהוא יישאר כאן עונה הבאה.
ובלי קשר, אני מקווה שהפציעה לא חמורה ונראה אותו בדרבי כבר.
שוב, שחקן ענק, מסכים על זה, אבל כרגע לא מרגיש שיש איזה שהוא חיבור לו או לבלדווין למועדון כמו שחקנים אחרים שהיו בתקן שלהם. אני רוצה שהוא ישאר ויש מצב שדעתי תשתנה לגביו אבל כרגע אם על סקוטי היה בייאוט והיה אכפת לי, לגבי בראון פחות.
ולגבי היה שווה לוותר, קודם עדיין לא היה פה איזה שיתוף פעולה מטורף של שניהם, זה תמיד אחד על חשבון השני. אבל בלי קשר וואלה אני עדיין לא קונה את זה שסקוטי הקל על התקציב כי הרבה שוכחים שהמשכורות הכלליות לא קפצו מצד אחד ומצד שני בנוסף לסקוטי גם זיזיץ (1.3M) עזב ולא ראיתי איפה בדיוק ניצלו תקציבית את הכסף ששוחרר משניהם ביחד, אולי מאחד מהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־4 אורחים