המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:קלארק צריך להישאר. הוא צעיר ועם אפסייד.
אם יש אופציה אצל בלאט, צריך לנצל אותה. הוא עדיין שווה יורוליג אבל ממש לא שווה את החוזה. מבחינתי שיביאו ישראלי זול במקומו, גם אם לא יראה דקות ביורוליג.
דיווח: רשימת הרכש של מכבי לעונה הבאה
גל גל כתב:אחלה שמות.
A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
כל שנה מחדש
Jack55 כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
כל שנה מחדש
מסכים איתך, אבל אם מתחשבים בבעיה הכלכלית + בעובדה שלא יהיה היכל (לפחות לא בתחילת העונה), זה מה שיהיה לפחות עד שיהיה שינוי כלכלי כזה או אחר בהנהלה/מינימום חזרה להיכל. חבל לצפות למשהו אחר
בכל מקרה נוורה והנדס יכולים להיות גניבות במתכונת הנוכחית
מקווה שלפחות יפתחו להורד את החוזה לפחות לעוד שנתיים כי אם לא זה באמת יהיה מתחת לכל ביקורת
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
כל שנה מחדש
Jack55 כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
כל שנה מחדש
מסכים איתך, אבל אם מתחשבים בבעיה הכלכלית + בעובדה שלא יהיה היכל (לפחות לא בתחילת העונה), זה מה שיהיה לפחות עד שיהיה שינוי כלכלי כזה או אחר בהנהלה/מינימום חזרה להיכל. חבל לצפות למשהו אחר
מקווה שלפחות יפתחו להורד את החוזה לפחות לעוד שנתיים כי אם לא זה באמת יהיה מתחת לכל ביקורת
omerk כתב:מהמר שיגיעו 0 שחקנים מהרשימה הזאת. זה סתם שמות שמשחררים לאוויר כי הביקורת לגבי הקיפאון שלהם בשוק השחקנים בולטת במיוחד בשבוע וחצי האחרונות לאור הפעילות המוגברת של הפועל ושל ירושלים, ובמיוחד על רקע הראיון של הורד (שלדעתי מאד הלחיץ את ההנהלה, לא בקטע שיעשו משהו אמיתי, אלא בקטע תדמיתי של פגיעה בחידוש מנויים).
תנסו להזכר בכל ההחתמות של השנים האחרונות של מכבי וכמה מהם הגיעו אחרי מו"מ ממושך והדלפות לתקשורת במשך תקופה וכמה נסגרו בשקט ופורסמו אחרי שכבר השחקן היה סגור וחתום או קרוב מאד לחתימה. בגלל שמכבי עם תקציב חרא הדרך הכי טובה לפעול בשוק השחקנים זה מתחת לראדר כי אחרת אתה יכול להכנס למלחמת הצעות ולרוב מכבי יוצאת כשידה על התחתונה (עכשיו גם יש את ינאי שישמח להחתים שחקנים רק כדי להרוס למכבי)
MTA2311 כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:אחלה שמות.
איזו הנמכת ציפיות
כל שנה מחדש
זה לא התפקיד שלנו "להתחשב בבעיה הכלכלית"
מי שאין לו כסף לשים שילך הביתה
A.Parker כתב:למה צריך להתחשב? עוד גישה שנותנת להנהלה לירוק עליך
Jack55 כתב:MTA2311 כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:איזו הנמכת ציפיות
כל שנה מחדש
מי שאין לו כסף לשים שילך הביתהA.Parker כתב:למה צריך להתחשב? עוד גישה שנותנת להנהלה לירוק עליך
צודקים לגמרי, ההתנסחות שלי הייתה לא נכונה
הכוונה שלי היא שלצערי לאוהדים הפשוטים אין באמת השפעה על המצב, וכל עוד המצב ישאר כזה אז זאת סתם טעות לצפות למשהו אחר. אני חושב שהתחלה של השפעה אמיתית תגיע רק אם הגייט יתרם בכל הכוח למאבק
בשורה התחתונה - כל עוד המצב ישאר כזה בלי התחוללות של שינוי כלשהו, אני מאמין שאלה השמות שנמשיך לשמוע
אפשר לפגוע מדי פעם בשחקנים מעניינים כמו הנדס או הורד, אבל בחלק מהמקרים גם יגיעו לנפילות וזה לא מתכון להצלחה אלא מתכון להדרדרות. בסופו של יום צריך פה שחקנים מוכחים
A.Parker כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:Jack55 כתב:MTA2311 כתב:כל שנה מחדש
מי שאין לו כסף לשים שילך הביתהA.Parker כתב:למה צריך להתחשב? עוד גישה שנותנת להנהלה לירוק עליך
צודקים לגמרי, ההתנסחות שלי הייתה לא נכונה
הכוונה שלי היא שלצערי לאוהדים הפשוטים אין באמת השפעה על המצב, וכל עוד המצב ישאר כזה אז זאת סתם טעות לצפות למשהו אחר. אני חושב שהתחלה של השפעה אמיתית תגיע רק אם הגייט יתרם בכל הכוח למאבק
בשורה התחתונה - כל עוד המצב ישאר כזה בלי התחוללות של שינוי כלשהו, אני מאמין שאלה השמות שנמשיך לשמוע
אפשר לפגוע מדי פעם בשחקנים מעניינים כמו הנדס או הורד, אבל בחלק מהמקרים גם יגיעו לנפילות וזה לא מתכון להצלחה אלא מתכון להדרדרות. בסופו של יום צריך פה שחקנים מוכחים
זה גם לא נכון. לכל מנוי יש את אותו כח. מי שקונה מנוי נותן יד להתנהלות הבזיונית בעשור וחצי האחרון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־41 אורחים