20 נובמבר 2011, 12:02
yarinsaky כתב:לא בטוח.
פארמר, כספי וסוטודאמייר זה אחלה חיזוק לא ? כמה קבוצות יורוליג יוכלו להתחזק יותר מזה ? הרי יש גבול בסופו של דבר לכמות הקבוצות באירופה עם כסף נזיל.
אני מניח שבסופו של דבר ברצלונה תתחזק עם גאסול ואולי ריאל עם עוד שחקן, אבל לא הרבה יותר. בסופו של דבר מכבי כן תוכל להישאר בין 4 הגדולות, צסק"א, ריאל, ברצלונה והיא. לדעתי אלו הקבוצות החזקות באירופה היום.
אבל קשה באמת להעריך .
20 נובמבר 2011, 12:08
20 נובמבר 2011, 12:21
yarinsaky כתב:בסדר, גם אם סטודומאייר לא יגיע ( אני בכל זאת מאמין שמזרחי יעשה קסם כלשהוא ,אבל זו פנטזיה ) מכבי תהיה קבוצה מאוד חזקה שעדיין תהיה רלוונטית למאבק על הפיינלפור, לדעתי.
ברור שברצלונה וריאל ירוויחו הכי הרבה, אבל הן כבר כך חזק מאוד על הסוס ומועמדות לפיינלפור בלי תוספות אחרות.
אבל גם אם לא יהיה פיינלפור השנה אני אישית לא אתבאס במיוחד. זו נראית לי סוג של שנת מעבר בכל מקרה ואולי עדיף לא להשתגע יותר מדי כספית,
הרי בשנה הבאה כל הסינדרלות יחזרו להיות ליכלוכיות כשהנ.ב.א יחזור. ( ומי אמר שזה לא יקרה לפני חג המולד ? ).
20 נובמבר 2011, 12:22
20 נובמבר 2011, 12:39
roy1000 כתב:קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.
ידוע לך אולי מתי קית' לנגפורד ינחת בארץ?
הוא לאט לאט מתקרב לחופי ישראל. עוד שבועיים-שלושה הוא כבר יהיה בסדר (שזה בערך חודש וחצי מהרגע שהוא הוחתם...). הרבה יותר מטריד אותי מה יקרה אם תסתיים השביתה ב-NBA, אז יקח זמן ארוך מאוד עד ששחקן יוחתם ויכנס לעניינים ובינתיים העונה ביורוליג עלולה ללכת.
דווקא עדיף בהרבה שהשביתה ב-NBA תיגמר כי אם היא תימשך, תהיה הצפה של שחקני NBA ביורוליג ואז בטוח תלך העונה.
20 נובמבר 2011, 12:44
20 נובמבר 2011, 12:52
20 נובמבר 2011, 12:58
20 נובמבר 2011, 13:11
20 נובמבר 2011, 13:18
20 נובמבר 2011, 13:26
yzafrir כתב:המלכוד הוא לפני שאתה מחתים שחקנים בקליבר הזה .
את פארגו למשל אי אפשר להגיד שזו הייתה טעות להחתים לעונה אחת כי הרי אף אחד לא יכל לחזות שיתפתח למה שהוא התפתח בסופו של דבר....אבל לאנגפורד הגיע כשחקן מוכח אז לדעתי היה צריך לקחת את הסיכון ולהחתימו ליותר מעונה אחת...
20 נובמבר 2011, 13:31
yzafrir כתב:המלכוד הוא לפני שאתה מחתים שחקנים בקליבר הזה .
את פארגו למשל אי אפשר להגיד שזו הייתה טעות להחתים לעונה אחת כי הרי אף אחד לא יכל לחזות שיתפתח למה שהוא התפתח בסופו של דבר....אבל לאנגפורד הגיע כשחקן מוכח אז לדעתי היה צריך לקחת את הסיכון ולהחתימו ליותר מעונה אחת...
20 נובמבר 2011, 13:32
20 נובמבר 2011, 13:35
yarinsaky כתב:נדמה לי שלהלפרין יש חוזה לשנתיים ברוסיה, אין לי מושג אם יש לו אפשרות יציאה.
לדעתי מכבי תלך רק על אחד מהשניים בגלל עלות גבוהה של מס לישראלים. שניהם יהיו יקרים יחסית כנראה.
20 נובמבר 2011, 13:37
20 נובמבר 2011, 13:37
yarinsaky כתב:נדמה לי שלהלפרין יש חוזה לשנתיים ברוסיה, אין לי מושג אם יש לו אפשרות יציאה.
לדעתי מכבי תלך רק על אחד מהשניים בגלל עלות גבוהה של מס לישראלים. שניהם יהיו יקרים יחסית כנראה.
20 נובמבר 2011, 13:38
roy1000 כתב:yarinsaky כתב:נדמה לי שלהלפרין יש חוזה לשנתיים ברוסיה, אין לי מושג אם יש לו אפשרות יציאה.
לאנגסברג יכול לשחק 3, ככה ששניהם יכולים לחיות טוב מאוד ביחד. האמת שחמישייה עם הלפרין, לאנדסברג ואליהו תהיה דבר מצויין למכבי ותפתור לחלוטין את כל העניין של האדריטית.
20 נובמבר 2011, 13:42
קודי כתב:יוני ורועי - אני חושב כמוכם שלא סביר שלנגפורד ישאר אבל מסיבות אחרות לחלוטין. אני בהחלט חושב שהוא אחד הגארדים היותר טובים ומגוונים שיש ביבשת, אבל מכיוון שיש לו אופציה דו-צדדית אז אם הוא יהיה נהדר השנה סביר שמכבי לא תוכל לשלם לו את הסכומים שיציעו לו בקיץ ואם הוא יהיה גרוע או סתם בינוני מכבי לא תרצה שהוא ישאר. כך שבכל מקרה הסיכוי שהוא ישאר נמוך מאוד. מה שלא יהיה, ההחלטה להחתים רכז אחד (פרמאר) על חוזה זמני ורכז שני (פאפאס) על סף פרישה קבעה שלפחות בעמדה הזו יהיה צורך באיוש מחדש בקיץ הקרוב. תוסיפו לזה את הסיכוי הנמוך מאוד שלנגפורד ישאר, את סמית' שעל סמך יכולתו עד עכשיו (פחות מ-6 נק' למשחק ביורוליג בלי תרומה באסיסטים או בריבאונדים) אין הרבה סיכוי שישאר ואת סופו והנדריקס שמסיימים חוזה בקיץ, ותקבלו שוב בניה מחדש של קבוצה בקיץ הקרוב. העיקר שימשיכו לספר לנו את המנטרות על החשיבות של ההמשכיות.
20 נובמבר 2011, 13:44
קודי כתב:roy1000 כתב:yarinsaky כתב:נדמה לי שלהלפרין יש חוזה לשנתיים ברוסיה, אין לי מושג אם יש לו אפשרות יציאה.
לאנגסברג יכול לשחק 3, ככה ששניהם יכולים לחיות טוב מאוד ביחד. האמת שחמישייה עם הלפרין, לאנדסברג ואליהו תהיה דבר מצויין למכבי ותפתור לחלוטין את כל העניין של האדריטית.
כן, רק שהחמישיה הזו רכה בהגנה כמו מרגרינה ביום שמש.
20 נובמבר 2011, 13:45
roy1000 כתב:קודי כתב:יוני ורועי - אני חושב כמוכם שלא סביר שלנגפורד ישאר אבל מסיבות אחרות לחלוטין. אני בהחלט חושב שהוא אחד הגארדים היותר טובים ומגוונים שיש ביבשת, אבל מכיוון שיש לו אופציה דו-צדדית אז אם הוא יהיה נהדר השנה סביר שמכבי לא תוכל לשלם לו את הסכומים שיציעו לו בקיץ ואם הוא יהיה גרוע או סתם בינוני מכבי לא תרצה שהוא ישאר. כך שבכל מקרה הסיכוי שהוא ישאר נמוך מאוד. מה שלא יהיה, ההחלטה להחתים רכז אחד (פרמאר) על חוזה זמני ורכז שני (פאפאס) על סף פרישה קבעה שלפחות בעמדה הזו יהיה צורך באיוש מחדש בקיץ הקרוב. תוסיפו לזה את הסיכוי הנמוך מאוד שלנגפורד ישאר, את סמית' שעל סמך יכולתו עד עכשיו (פחות מ-6 נק' למשחק ביורוליג בלי תרומה באסיסטים או בריבאונדים) אין הרבה סיכוי שישאר ואת סופו והנדריקס שמסיימים חוזה בקיץ, ותקבלו שוב בניה מחדש של קבוצה בקיץ הקרוב. העיקר שימשיכו לספר לנו את המנטרות על החשיבות של ההמשכיות.
אני לא חושב שזה דומה למקרים קודמים שבהם מכבי ויתרה על שחקנים כי הם היו יקרים מידי. בניה מחדש זה די כורח המציאות במצב שנוצר.