המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:בפעם המילין לא טענתי שהוא הסנטר השני בטיבו (את זה רועי טען) , אבל הוא הרבה יותר קרוב לשם מאשר ל"הזיות הסטטיסטיות" שלך שדחפו אותו מחוץ לטופ 10 .
עכשיו לך לארון , תוציא כוס , לך למקרר , תוציא מים קרים , שב על כסא , שתה את המים הקרים ותירגע.
יוסי22 כתב:אם כבר המלצות אישיות , תקרא עוד פעם את 100 הפוסטים האחרונים שלך ותגיד לי איך זה בדיוק מוציא אותך ... צנוע במיוחד זה לא ומכיוון שאני לא ממש זקוק להמלצות אישיות אז נתקדם הלאה.
אני רואה שאתה מתקשה בהבנה אז אני אנסה לפשט את זה בשבילך :
1. כששחקן לא פותח בחמישיה = הוא משחק פחות דקות = תפוקה סטטיסטית נמוכה יותר .
2. כששחקן חוזר מפציעה =הוא לא בשיא כושרו = תפוקה סטטיסטית נמוכה יותר .
מסקנה :למרות הסטטיסטיקה ה"קדושה" ישנם נתונים שלא נכנסים לסטטיסטיקה ובמשחקים שבהם הוא שיחק בכושר מלא הוא קלע "בממוצע" בערך 15 נקודות למשחק וכראיה תומכת הבאתי עונה שבה הוא אכן פתח בכל המשחקים שבהם הוא שיחק .
אני רק מקווה שלא ניסית לטעות טענה מגוכחת כמו ביינום של לפני שנתיים היה בשיא הקריירה ועכשיו הוא רק ילך וירד ולכן זה לא רלוונטי , זה מה שהבנתי וזה מגוחך.
לגבי ה"סנטרים" שהבאת רועי כבר הסביר לך למה חלקם לא ממש סנטרים ולגבי קאזינס ונואה אני לוקח את ביינום לפניהם בכל יום בשנה כל עוד הוא בריא.
itai7 כתב:שוב ניו ג'רזי חוטפת בראש, לא היה עדיף לפארמר לדרוס איזה המפוראם ב30 הפרש?
asafb96 כתב:איזה סל ניצחון גדולה של דוראנט!
פורטלנד עד עכשיו נראים מצוין. בנו סגל יוצא מהכלל שכולל את ג'רלד וואלאס, למרכוס אלדריץ', ריימונד פלטון, ניקולאס באטום, ווסלי מית'יוס, ג'אמל קרופורד, מרכוס קמבי הוויתק, ועוד כמה רול פליירס נחמדים. קבוצה מצוינת, שעומדת כרגע על מאזן של 3-0. חבל על ברנדון רוי וגרג אודן (מתי הוא חוזר?). יחד איתם בריאים, היה להם סגל מאוד מאוד חזק, אבל גם בלעדיהם יש להם סגל יוצא מהכלל
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:איזה סל ניצחון גדולה של דוראנט!
פורטלנד עד עכשיו נראים מצוין. בנו סגל יוצא מהכלל שכולל את ג'רלד וואלאס, למרכוס אלדריץ', ריימונד פלטון, ניקולאס באטום, ווסלי מית'יוס, ג'אמל קרופורד, מרכוס קמבי הוויתק, ועוד כמה רול פליירס נחמדים. קבוצה מצוינת, שעומדת כרגע על מאזן של 3-0. חבל על ברנדון רוי וגרג אודן (מתי הוא חוזר?). יחד איתם בריאים, היה להם סגל מאוד מאוד חזק, אבל גם בלעדיהם יש להם סגל יוצא מהכלל
מה עם ג'ואל פרזיבליה?
הוא עבר משם בטרייד?
כי הוא סנטר לא רע בכלל מהספסל..
קבוצה מצויינת..
ח . מצחיק . ברור שלברון .
לא בגלל שאני מזלזל בדוראנט .
לדוראנט יש קליעה אבסולוטית . טובה יותר מכל השחקנים בעולם . טובה יותר משל לברון ללא ספק . הוא גם ווינר . שחקן ששמים אצלו את הכדול בסוף המשחק . גם לברון בעצם . בזה הם דיי שווים . אולי לדוראנט יש איזה יתרון קטן . אולי . בכל שאר התחומים זה לא תחרות . בהכל ,הגנה מסירה ריבאונד , לברון הוא השחקן הטוב ביותר בעולם שמתבוננים על כל מה שהוא נותן לקבוצות שלו . דוראנט בקליבלנד בקושי עושה לפלייאוף לברון עשה שם את המאזן הטוב בליגה . דוראנט הוא אחד 6-7 השחקנים הטובים בעולם . ביום נתון הוא שני וביום נתון אחר הוא שביעי . רק לברון ראשון לדעתי . ההשוואות האלה הם מצחיקות כי כולם כל כך שונאים את לברון בגלל ההחלטה לעבור למיאמי שאנשים לא מבינים איזה שחקן הוא . מבינים שרואים מה קרה לקליבלנד מאז שהוא עזב .
LIAV10 כתב:אני חייב, פשוט חייב לצטט תגובה של טוקבקיסט בONE
התגובה היא למישהו שעשה סקר מי יותר טוב, לברון או דוראנט:ח . מצחיק . ברור שלברון .
לדוראנט יש קליעה אבסולוטית . טובה יותר מכל השחקנים בעולם . טובה יותר משל לברון ללא ספק . הוא גם ווינר . שחקן ששמים אצלו את הכדול בסוף המשחק . גם לברון בעצם . בזה הם דיי שווים . אולי לדוראנט יש איזה יתרון קטן . אולי . בכל שאר התחומים זה לא תחרות . בהכל ,הגנה מסירה ריבאונד , לברון הוא השחקן הטוב ביותר בעולם שמתבוננים על כל מה שהוא נותן לקבוצות שלו . דוראנט בקליבלנד בקושי עושה לפלייאוף לברון עשה שם את המאזן הטוב בליגה . דוראנט הוא אחד 6-7 השחקנים הטובים בעולם . ביום נתון הוא שני וביום נתון אחר הוא שביעי . רק לברון ראשון לדעתי . ההשוואות האלה הם מצחיקות כי כולם כל כך שונאים את לברון בגלל ההחלטה לעבור למיאמי שאנשים לא מבינים איזה שחקן הוא . מבינים שרואים מה קרה לקליבלנד מאז שהוא עזב .
אני מסכים איתו ממש..
(נראה לי עכשיו אני פותח את מלחמת העולם של הפורום מחדש)
LIAV10 כתב:אני חייב, פשוט חייב לצטט תגובה של טוקבקיסט בONE
התגובה היא למישהו שעשה סקר מי יותר טוב, לברון או דוראנט:ח . מצחיק . ברור שלברון .
אני מסכים איתו ממש..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אני חייב, פשוט חייב לצטט תגובה של טוקבקיסט בONE
אני מסכים איתו ממש..
זה ויכוח סרק באיזשהו מקום ואני אגיד למה.
היתרון של ג'יימס על השחקנים האחרים הוא בנקודות, לא בנוקאאוט. כמו שהטוקבקיסט אמר עם דוראנט - פעם הוא שני, פעם רביעי (ואני אוסיף - פעם ראשון).
ככה גם לברון.
אני לא אכנס לענייני ווינריות, כי סה"כ גם לברון ניצח לא מעט משחקים בקריירה.
אבל כן אפשר להגיד שבפלייאוף האחרון, הוא ממש לא היה מספר אחד. אפילו לא בקבוצה שלו.
זה בניגוד למשל לג'ורדן ששלט בכל נקודת זמן בה שיחק (פרט לשנתיים האחרונות בוויזרדס ועוד איזה כמה עונות בתחילת הקריירה).
Holiday_Armadillo כתב:טפו על מיאמי..שוב ניצחו בשניות האחרונות..אבל איזה סטטיסטיקה יש לרוביו יא ווארדי![]()
12 נקודות
4 מ-7 מהשדה
2 מ-2 מחוץ לקשת
12 אסיסטים(5 איבודים)
6 ריבאונדים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־37 אורחים