NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 דצמבר 2011, 22:19

בפעם המילין לא טענתי שהוא הסנטר השני בטיבו (את זה רועי טען) , אבל הוא הרבה יותר קרוב לשם מאשר ל"הזיות הסטטיסטיות" שלך שדחפו אותו מחוץ לטופ 10 .

עכשיו לך לארון , תוציא כוס , לך למקרר , תוציא מים קרים , שב על כסא , שתה את המים הקרים ותירגע.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 29 דצמבר 2011, 22:24

יוסי22 כתב:בפעם המילין לא טענתי שהוא הסנטר השני בטיבו (את זה רועי טען) , אבל הוא הרבה יותר קרוב לשם מאשר ל"הזיות הסטטיסטיות" שלך שדחפו אותו מחוץ לטופ 10 .

עכשיו לך לארון , תוציא כוס , לך למקרר , תוציא מים קרים , שב על כסא , שתה את המים הקרים ותירגע.

בוא נעשה סדר. רוי טען שהוא הסנטר השני בטיבו, אני טענתי שלא. אתה אמרת שאתה מסכים איתו ואני מדבר שטויות. אז מה הנקודה שלך? אתה מסכים איתו, אבל לא מסכים איתו?
איזה הזיות סטטיסטיות? אני המצאתי את כל ה"שווה 15-10, בגלל שהוא חזר מפציעה/לא פתח בחמישיה", וכל השטויות האלה. יש סטטיסטיקה, והיא מראה בבירור, הוא לא עשה שום דבר מיוחד. יש משחקים, שאני ועוד הרבה מאוד פה אני מניח ראינו, וביינום לא הראה שום דבר מיוחד, בטח לא כמו שאתה מתאר אותו כאחד שתורם דברים מדהימים שלא רואים אותם בסטטיסטיקה. עם קצב הפצעיות שלו, הוא לא בטופ 10 של הסנטרים. אם אתה עדיין חושב שכן, בוא תחזור לפוסט שלי עם הרשימה של הסנטרים, ותביא לי שחקנים שהוא באמת טוב מהם (ואל תתחיל כמו רוי עם השטויות האלה של "קאזינס פרחח", "נואה מעשן גראס", וכו'.. דבר כדורסל). כשיפסיק ליפצע, ויתחיל לשחק טוב בקביעות, אז יהיה אפשר לומר מה שאתם אומרים. היום הוא יותר פצוע מאשר משחק, וגם שהוא משחק לא מראה דברים מרשימים מדי, בטח לא יכולות שמזכות אותו בתואר "שני רק להאוורד", או "סנטר אדיר שתורם לקבוצה דברים מדהימים"
אני מציע לך גם ללכת ולשתות מים. כל ההשתחצנות הזאת שלך לא מוציאה אותך טוב יותר, בטח לא כמו שאתה חושב שאתה, אני מבטיח לך. קצת צנעיות לא תזיק..
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 דצמבר 2011, 22:33

אם כבר המלצות אישיות , תקרא עוד פעם את 100 הפוסטים האחרונים שלך ותגיד לי איך זה בדיוק מוציא אותך ... צנוע במיוחד זה לא ומכיוון שאני לא ממש זקוק להמלצות אישיות אז נתקדם הלאה.

אני רואה שאתה מתקשה בהבנה אז אני אנסה לפשט את זה בשבילך :

1. כששחקן לא פותח בחמישיה = הוא משחק פחות דקות = תפוקה סטטיסטית נמוכה יותר .

2. כששחקן חוזר מפציעה =הוא לא בשיא כושרו = תפוקה סטטיסטית נמוכה יותר .

מסקנה :למרות הסטטיסטיקה ה"קדושה" ישנם נתונים שלא נכנסים לסטטיסטיקה ובמשחקים שבהם הוא שיחק בכושר מלא הוא קלע "בממוצע" בערך 15 נקודות למשחק וכראיה תומכת הבאתי עונה שבה הוא אכן פתח בכל המשחקים שבהם הוא שיחק .

אני רק מקווה שלא ניסית לטעות טענה מגוכחת כמו ביינום של לפני שנתיים היה בשיא הקריירה ועכשיו הוא רק ילך וירד ולכן זה לא רלוונטי , זה מה שהבנתי וזה מגוחך.

לגבי ה"סנטרים" שהבאת רועי כבר הסביר לך למה חלקם לא ממש סנטרים ולגבי קאזינס ונואה אני לוקח את ביינום לפניהם בכל יום בשנה כל עוד הוא בריא.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 30 דצמבר 2011, 06:03

יוסי22 כתב:אם כבר המלצות אישיות , תקרא עוד פעם את 100 הפוסטים האחרונים שלך ותגיד לי איך זה בדיוק מוציא אותך ... צנוע במיוחד זה לא ומכיוון שאני לא ממש זקוק להמלצות אישיות אז נתקדם הלאה.

אני רואה שאתה מתקשה בהבנה אז אני אנסה לפשט את זה בשבילך :

1. כששחקן לא פותח בחמישיה = הוא משחק פחות דקות = תפוקה סטטיסטית נמוכה יותר .

2. כששחקן חוזר מפציעה =הוא לא בשיא כושרו = תפוקה סטטיסטית נמוכה יותר .

מסקנה :למרות הסטטיסטיקה ה"קדושה" ישנם נתונים שלא נכנסים לסטטיסטיקה ובמשחקים שבהם הוא שיחק בכושר מלא הוא קלע "בממוצע" בערך 15 נקודות למשחק וכראיה תומכת הבאתי עונה שבה הוא אכן פתח בכל המשחקים שבהם הוא שיחק .

אני רק מקווה שלא ניסית לטעות טענה מגוכחת כמו ביינום של לפני שנתיים היה בשיא הקריירה ועכשיו הוא רק ילך וירד ולכן זה לא רלוונטי , זה מה שהבנתי וזה מגוחך.

לגבי ה"סנטרים" שהבאת רועי כבר הסביר לך למה חלקם לא ממש סנטרים ולגבי קאזינס ונואה אני לוקח את ביינום לפניהם בכל יום בשנה כל עוד הוא בריא.

אני "לא יוצא צנוע"? זה לא העניין. כל פוסט שלך אתה מזלזל בי, ובכל מי שאתה מדבר איתו, כאילו אתה איזה חכם גדול.
"אם לא היית רואה משחק וחצי", וכל מה שכתבת שם
וזה ממשיך גם פה:
"אני רואה שאתה מתקשה בהבנה אז אני אנסה לפשט את זה בשבילך"
יש לי חדשות בשבילך, אתה לא יותר חכם מאף אחד פה, אז תנסה לתת קצת כבוד
בקשר ל"קושי בהנבנת הנקרא" שלי, אני אסביר לך שוב, שאולי אתה תבין. זה שהוא לא פותח בחמישיה, זה בעיה שלו. או שגם פיל ג'קסון אדיוט שלא שם אותו בחמישיה יותר משחקים? זה לא משנה, וזה לא פותר אותו מכלום. כשהוא חוזר פציעה הוא לא בכושר טוב. אז?! זה פותר אותו? אז כל שבוע שהוא חוזר מפציעה מותר לו להסריח את הפרקט, וליהיות "פוטנציאל לשחקן גדול שהוא לא פצוע"? זה לא פותר אותו, וכשיפסיק להיפצע, ויתחיל לשחק טוב בעקביות, ולתת תרומה גדולה יותר, גם סטטיסטית, אז הוא יהיה מה שהפכתם אותו.
לגבי הטענה שהוא ירד ביכולת שלו מעכשיו, אני לא טוען את זה ולא כלום. זה עובדה. אם הוא ישתפר העונה? אדרבה, שיעשה את זה. אבל קודם שיעשה, במקום שתהללו אותו על כלום, ועל פוטנציאל וכל הדברים האלה, כי אין לי כח להזכיר את כל ה"פוטנציאלים"
רוי הסביר? סלח לי, אבל מי שטוען שלופז סתם עצלן, שנואה מעשן גראס, שקאזינס פרחח (שכל אלא אולי נכונים, אז? לא מעניין אותי מה הם, מעניין אותי כדורסל), שהורפורד פורוורד, שלאב בחיים שלו לא שיחק סנטר, ושגאסול לא סנטר, אני בוחר לא לקחת את זה בשיא הרצינות. אם אתה רוצה, תסביר לי אתה איך הוא הפך ליהיות מה שהוא, ביחס לכל אלה, אבל אם אתה בוחר ללכת עם ההסברים שלו רוי? כנראה שלעולם לא נסכים
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 דצמבר 2011, 06:35

מיציתי את הענין , כבר במשחק הבא ביינום ישחק ונוכל לעקוב יחד אחרי התפוקה שלו כשהוא בריא.

בינתיים הלייקרס מסתדרים גם בעדיו כשניצחו בקלילות את הניקס 99-82 קובי שוב בלט עם 28 נקודות 4 ריבאונדים ו-6 אסיסטים כשפאו גאסול עוזר לו עם 16 נקודות ו-10 ריבאונדים , מי שעוד הגיע בכושר טוב העונה זה בלייק שנזכר שהוא קלעי 3 לא רע , משהו שהוא התקשה בו לאורך העונה שעברה.

בסך הכול הלייקרס עברו ממש יפה את 4 המשחקים ללא ביינום כשלמעט ההפסד המפגר לשיקאגו כשהמשחק כבר היה בידיים שלהם הם יכולים להיות מרוצים מפתיחת העונה .

בנוסף נראה שהפגרה הארוכה ועונת המשחקים המקוצרת תעשה לקובי ממש טוב , בעיקר המנוחה הארוכה כשנדמה לי ששנים הוא לא זכה למנוחה כל כך ארוכה .
יוסי22

הודעהעל ידי itai7 » 30 דצמבר 2011, 07:18

שוב ניו ג'רזי חוטפת בראש, לא היה עדיף לפארמר לדרוס איזה המפוראם ב30 הפרש? :lol:
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2011, 07:46

itai7 כתב:שוב ניו ג'רזי חוטפת בראש, לא היה עדיף לפארמר לדרוס איזה המפוראם ב30 הפרש? :lol:

7 דקות משחק רק שיחק הבחור.

באמת קשה להסביר את זה. אמנם דרון הוא כוכב ושחקן מצויין, אבל לדעתי כמו שרוי אומר, לפארמר יש מקום בכל קבוצת NBA, כולל בקבוצות המצויינות,
אז דווקא בנטס העלובים אין לו מקום על המגרש ליותר מ-7 דקות? אני מניח גם שהוא נמצא בכושר משחק הרבה יותר טוב משחקנים אחרים.

דאלאס עדיין ללא ניצחון הפסידה לטרנטולה שעדיין ללא הפסד. הלייקרס ניצחו את הניקס והספרס הזקנים חטפו בראש מיוסטון.

ככה זה יהיה לאורך העונה. הקבוצות הצעירות יותר יצליחו להתמודד יפה עם העומס, והזקנות (בוסטון, הספרס, דאלאס) יתקשו מאוד.
בפלייאוף זה דווקא יכול להתהפך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 דצמבר 2011, 08:05

איזה סל ניצחון גדולה של דוראנט!
פורטלנד עד עכשיו נראים מצוין. בנו סגל יוצא מהכלל שכולל את ג'רלד וואלאס, למרכוס אלדריץ', ריימונד פלטון, ניקולאס באטום, ווסלי מית'יוס, ג'אמל קרופורד, מרכוס קמבי הוויתק, ועוד כמה רול פליירס נחמדים. קבוצה מצוינת, שעומדת כרגע על מאזן של 3-0. חבל על ברנדון רוי וגרג אודן (מתי הוא חוזר?). יחד איתם בריאים, היה להם סגל מאוד מאוד חזק, אבל גם בלעדיהם יש להם סגל יוצא מהכלל
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 דצמבר 2011, 11:47

asafb96 כתב:איזה סל ניצחון גדולה של דוראנט!
פורטלנד עד עכשיו נראים מצוין. בנו סגל יוצא מהכלל שכולל את ג'רלד וואלאס, למרכוס אלדריץ', ריימונד פלטון, ניקולאס באטום, ווסלי מית'יוס, ג'אמל קרופורד, מרכוס קמבי הוויתק, ועוד כמה רול פליירס נחמדים. קבוצה מצוינת, שעומדת כרגע על מאזן של 3-0. חבל על ברנדון רוי וגרג אודן (מתי הוא חוזר?). יחד איתם בריאים, היה להם סגל מאוד מאוד חזק, אבל גם בלעדיהם יש להם סגל יוצא מהכלל

מה עם ג'ואל פרזיבליה?
הוא עבר משם בטרייד?
כי הוא סנטר לא רע בכלל מהספסל..
קבוצה מצויינת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 דצמבר 2011, 11:51

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:איזה סל ניצחון גדולה של דוראנט!

מה עם ג'ואל פרזיבליה?
הוא עבר משם בטרייד?
כי הוא סנטר לא רע בכלל מהספסל..
קבוצה מצויינת..

לא יודע כל כך.. הוא לא שם. בעמדת הסנטר יש להם את קמבי, קורט תומאס, וגרג אודן הפצוע
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 דצמבר 2011, 12:09

פרזבלה אחד השחקנים הכי פחות מוערכים בNBA, שחקן שאני אישית מאוד מסמפט.
עבר מפורטלנד לשארלוט בזמנו בטרייד על וואלאס, סיים חוזה ולא חתם באף קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 דצמבר 2011, 12:10

אני חייב, פשוט חייב לצטט תגובה של טוקבקיסט בONE
התגובה היא למישהו שעשה סקר מי יותר טוב, לברון או דוראנט:

ח . מצחיק . ברור שלברון .

לא בגלל שאני מזלזל בדוראנט .
לדוראנט יש קליעה אבסולוטית . טובה יותר מכל השחקנים בעולם . טובה יותר משל לברון ללא ספק . הוא גם ווינר . שחקן ששמים אצלו את הכדול בסוף המשחק . גם לברון בעצם . בזה הם דיי שווים . אולי לדוראנט יש איזה יתרון קטן . אולי . בכל שאר התחומים זה לא תחרות . בהכל ,הגנה מסירה ריבאונד , לברון הוא השחקן הטוב ביותר בעולם שמתבוננים על כל מה שהוא נותן לקבוצות שלו . דוראנט בקליבלנד בקושי עושה לפלייאוף לברון עשה שם את המאזן הטוב בליגה . דוראנט הוא אחד 6-7 השחקנים הטובים בעולם . ביום נתון הוא שני וביום נתון אחר הוא שביעי . רק לברון ראשון לדעתי . ההשוואות האלה הם מצחיקות כי כולם כל כך שונאים את לברון בגלל ההחלטה לעבור למיאמי שאנשים לא מבינים איזה שחקן הוא . מבינים שרואים מה קרה לקליבלנד מאז שהוא עזב .

אני מסכים איתו ממש..

(נראה לי עכשיו אני פותח את מלחמת העולם של הפורום מחדש :grin )
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 דצמבר 2011, 12:59

LIAV10 כתב:אני חייב, פשוט חייב לצטט תגובה של טוקבקיסט בONE

לדוראנט יש קליעה אבסולוטית . טובה יותר מכל השחקנים בעולם . טובה יותר משל לברון ללא ספק . הוא גם ווינר . שחקן ששמים אצלו את הכדול בסוף המשחק . גם לברון בעצם . בזה הם דיי שווים . אולי לדוראנט יש איזה יתרון קטן . אולי . בכל שאר התחומים זה לא תחרות . בהכל ,הגנה מסירה ריבאונד , לברון הוא השחקן הטוב ביותר בעולם שמתבוננים על כל מה שהוא נותן לקבוצות שלו . דוראנט בקליבלנד בקושי עושה לפלייאוף לברון עשה שם את המאזן הטוב בליגה . דוראנט הוא אחד 6-7 השחקנים הטובים בעולם . ביום נתון הוא שני וביום נתון אחר הוא שביעי . רק לברון ראשון לדעתי . ההשוואות האלה הם מצחיקות כי כולם כל כך שונאים את לברון בגלל ההחלטה לעבור למיאמי שאנשים לא מבינים איזה שחקן הוא . מבינים שרואים מה קרה לקליבלנד מאז שהוא עזב .

אני מסכים איתו ממש..

אני לא כל כך כח להיכנס לזה שוב, אבל אני רק אגיד שהוא כתב שלברון הוא ווינר, וזה מספיק כדי להבין כמה הוא באמת מבין. לברון ווינר? YEH RIGHT
התקפית דוראנט עולה על לברון, ועל כל שחקן בעולם. מבחינת חבילה שלמה, כנראה שלברון באמת הטוב בעולם היום. אני אישית לוקח את דוראנט לקבוצה שלי, לפני לברון. שחקן ענק, צעיר מאוד שעוד יעלה על לברון לדעתי בלי ספק בעתיד (הוא בן 23 בלבד, וכבר לקחת פעמיים את תואר מלך הסלים), וחסר כל אגו לחלוטין. אני ממש אוהב אותו, ובכלל את אוקלהומה. קבוצה צעירה, רעננה, עם הרבה כישורון. כיף לראות את החברה האלה, כמו שיקאגו
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 30 דצמבר 2011, 13:25

אני מסכים איתו ממש..

זה ויכוח סרק באיזשהו מקום ואני אגיד למה.
היתרון של ג'יימס על השחקנים האחרים הוא בנקודות, לא בנוקאאוט. כמו שהטוקבקיסט אמר עם דוראנט - פעם הוא שני, פעם רביעי (ואני אוסיף - פעם ראשון).
ככה גם לברון.
אני לא אכנס לענייני ווינריות, כי סה"כ גם לברון ניצח לא מעט משחקים בקריירה.
אבל כן אפשר להגיד שבפלייאוף האחרון, הוא ממש לא היה מספר אחד. אפילו לא בקבוצה שלו.

זה בניגוד למשל לג'ורדן ששלט בכל נקודת זמן בה שיחק (פרט לשנתיים האחרונות בוויזרדס ועוד איזה כמה עונות בתחילת הקריירה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 דצמבר 2011, 14:15

jol9 כתב:

אני מסכים איתו ממש..

זה ויכוח סרק באיזשהו מקום ואני אגיד למה.
היתרון של ג'יימס על השחקנים האחרים הוא בנקודות, לא בנוקאאוט. כמו שהטוקבקיסט אמר עם דוראנט - פעם הוא שני, פעם רביעי (ואני אוסיף - פעם ראשון).
ככה גם לברון.
אני לא אכנס לענייני ווינריות, כי סה"כ גם לברון ניצח לא מעט משחקים בקריירה.
אבל כן אפשר להגיד שבפלייאוף האחרון, הוא ממש לא היה מספר אחד. אפילו לא בקבוצה שלו.

זה בניגוד למשל לג'ורדן ששלט בכל נקודת זמן בה שיחק (פרט לשנתיים האחרונות בוויזרדס ועוד איזה כמה עונות בתחילת הקריירה).

מסכים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 דצמבר 2011, 03:32

טפו על מיאמי..שוב ניצחו בשניות האחרונות..אבל איזה סטטיסטיקה יש לרוביו יא ווארדי :worship
12 נקודות
4 מ-7 מהשדה
2 מ-2 מחוץ לקשת
12 אסיסטים(5 איבודים)
6 ריבאונדים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2011, 06:52

פארגו ממשיך לנצל את ההיעדרות של קונלי ושם 14/5 במשחק מצויין.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 דצמבר 2011, 07:47

Holiday_Armadillo כתב:טפו על מיאמי..שוב ניצחו בשניות האחרונות..אבל איזה סטטיסטיקה יש לרוביו יא ווארדי :worship
12 נקודות
4 מ-7 מהשדה
2 מ-2 מחוץ לקשת
12 אסיסטים(5 איבודים)
6 ריבאונדים

אני מאוד אוהב את רוביו. הוא קצת נעצר בהתקדמות שלו בשנה שעברה, אבל אולי דווקא בNBA זה כן יכול להצליח לו בגלל היכולת האישית שלו ושל החברים שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 31 דצמבר 2011, 14:01

משחק מצוין היה בין הבולס לקליפרס. הבולס בסוף התחילו לברוח עם תצוגת שלשות גדולה
רוז היה אדיר. 29 נקודות, ב8-14 מהשדה, כולל 3-4 ל3, 10-11 מהעונשים, 16 אסיסטים (עדיין הוא משחק לבד, רוי?), ו8 ריבאונדים, וזה ששומר אותו כריס פול. גם גריפין היה אדיר עם 34 ו13. היו הרבה מאוד הלייאופים ודאנקים גדולים במשחק, כמובן של גריפין-ג'ורדן, מאסיסטים של פול בעיקר. בילאפס לא שיחק, אבל מו וויליאמס מילא את החסר בצורה מצוינת
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 דצמבר 2011, 14:24

הקליפרס קבוצה מאד נוצצת, מלא אלי-הופים ודאנקים אדירים, הדבר הכי נוצץ שהבולס עשו אתמול היה לנצח את המשחק ותאכלס זה כל מה שחשוב. מה שכן, לאט לאט גריפין הופך לחיה מתחת לסל ככל שהוא מלטש את המשחק שלו. רק חבל שהוא סיגל לעצמו את המנהג המעצבן הזה של לבכות לשופטים אחרי כל מהלך, ברבע הראשון אחרי איבוד כדור שלו (או עבירת תוקף) הוא בא לשופט ואמר לו "אני בלייק גריפין" כאילו שהוא אמור לקבל שריקות רק מתוקף היותו בלייק גריפין.

רוז אוהב לשחק נגד פול, הוא נתן לו בראש גם בעונה שעברה ולמעשה הוא ניצח אותו בכל המפגשים ביניהם עד כה. פול הוא שומר טוב באופן כללי אבל באחד על אחד אין לו מה לעשות מול רוז, הוא פשוט נמוך ואיטי מדי בשביל לשמור עליו, כשרוז הוריד את הראש וצבר מהירות הוא עבר את פול כאילו לא היה שם.
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־37 אורחים