מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 18:53

בסדר בסדר, שמענו אותך..
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 18:55

ברור ששמעת. מה שנותר לך זה רק להפנים כי אתה בדרך להיות השמואל הבא של הפורום..
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 18:57

אורי כתב:ברור ששמעת. מה שנותר לך זה רק להפנים כי אתה בדרך להיות השמואל הבא של הפורום..

נכון, ואתה יודע הכל. מצטער שחלקתי על דעתך, אשתדל לא לחזור על זה חלילה :nonono
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 19:04

לא צריך להיות אחד ש''יודע הכל'' כדי להבין מתי עומד מולך נודניק קשקשן שאוהב להתווכח בכל הזדמנות. גם אם זה בלהוכיח שאוחיון שחקן טוב יותר מלאקוביץ' או שבורוסיס הוא הסנטר הטוב באירופה וכו' :grin .
אורי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ינואר 2012, 19:07

הכי מצחיק זה שמבקשים ממך להפסיק להתנשאות וזה לא מזיז לך את אתה יודע מה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 19:08

למה שזה יזיז לי את ה''אתה יודע מה''?
וזה להתנשא אגב.
נערך לאחרונה על ידי אורי בתאריך 30 ינואר 2012, 19:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 19:10

אורי כתב:לא צריך להיות אחד ש''יודע הכל'' כדי להבין מתי עומד מולך נודניק קשקשן שאוהב להתווכח בכל הזדמנות. גם אם זה בלהוכיח שאוחיון שחקן טוב יותר מלאקוביץ' או שבורוסיס הוא הסנטר הטוב באירופה וכו' :grin .

עכשיו שאתה אומר את זה, זה נשמע מוזר יותר, אבל על לאקוביץ' דיברנו בסוף השנה, כשהוא נראה כמו כלום ושום דבר בבארסה. מה שאמרתי זה שאוחיון טוב מסאדה, והוא לא נופל מלאקוביץ', ולטעמי, גם טוב ממנו במכלול, של איך שהוא נראה בבארסה. כי בבארסה לאקוביץ' פשוט היה זורק שלשות, ו....זהו. בור בהגנה, לא מנהל משחק, לא חכם, פשוט כלום. היה שם גרוע מאוד, ויחד עם שאר הרכזים באותה עונה שהיו בינוניים, היו הסיבה להדחה, כי בעמדות 2-5, הם היו הקבוצה החזקה באירופה אז, בלי צל של ספק
לגבי בורוסיס, גם על זה דיברנו בסוף השנה, ואני בספק אם מישהו יכול לטעון ששנה שעברה הוא לא היה הסנטר הטוב באירופה, בטח שלא אחד הטובים. היום, מה לעשות, קרסטיץ' הגיע לאירופה (הרבה הרבה אחרי שדיברנו עליו), ובורוסיס עבר לקבוצה עם שמות, אבל קבוצה שמשחק בצורה מחרידה. שים אותו ליד רכז נורמלי, בשיטה טובה, ותקבל שוב את אחד הסנטרים הטובים באירופה. מילאנו פשוט משחקים בצורה מטומטמת, בלי לנצל את היתרונות שלהם. זה מבלי להזכיר את פרשיית הסמים שלו..
אבל עזוב, זה מיותר. אתה חושב שאתה יודע הכל ומה שאתה חושב זה עובדה, ומי שלא מסכים איתך הוא אידיוט, ככה שאין לנו לאן להתקדם.. תהיה בריא
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 30 ינואר 2012, 19:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ינואר 2012, 19:11

צודק, להתנשא..
למה שזה יזיז לך?
סבבה, שלא יזיז, רק אל תתפלא אחר כך כשיתייחסו אליך בחוסר כבוד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 19:21

אתה מדבר כאילו כולם נחתו מהירח אתמול בלילה ואין להם מושג מה הלך בשנים האחרונות בכדור הארץ.
עובדה שלאקוביץ' נראה ''כלום ושום דבר'' ברמה כזו שרק אתה הגעת למסקנה שאוחיון עדיף עליו(במכלול או בטיז אל נבי, זה לא משנה), שזו שטות שאני בכלל לא מצליח להבין מניין הקרצת. האחד רכז מחליף לגיטימי בקבוצה אירופית גדולה, השני רכז מחליף בינוני בקבוצה חלשה שלא עוברת את שלב הבתים ביורוקאפ, שכבר שנים מדברים עליו כאכזבה ביחס לציפיות ממנו. רק מהנתונים הייבשים(ואני ספציפית מדבר מעבר לנתונים ייבשים)האלה הייתי נמנע מלהזכיר את שניהם באותו משפט.

ולגביי בורוסיס, כן, אני חושב שניתן היה למצוא יותר מאדם אחד שיחלוק על העובדה שמדובר ב''סנטר הטוב באירופה!'' שחקן בהחלט יעיל וטוב, אבל רחוק מאוד מאוד מהתואר שהענקת לו. סנטרים שהיו טובים ממנו בעונה שעברה: סופו, באראץ', ובמידה לא מבוטלת גם מייק באטיסט, שמשחק ושיחק המון כסנטר בפאו. גם אם בורוסיס לא פחות טוב מהם(ואני נוטה להסכים שהוא בהחלט באזור של כל אחד ואחד מהם), הוא לחלוטין לא עולה עליהם ברמה כזאת שניתן יהיה להכתירו כ''סנטר הטוב באירופה, נקודה!''..
אורי

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 19:22

LIAV10 כתב:צודק, להתנשא..
למה שזה יזיז לך?
סבבה, שלא יזיז, רק אל תתפלא אחר כך כשיתייחסו אליך בחוסר כבוד..

אל תדאג, אני מבטיח שלא תשמע ממני תלונות או שאפתח נושאים בהם אני מוחה על היחס המזלזל בי.
אורי

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 19:27

ואין לכם מה להיעלב, יש לי כוונות טובות, אני רק נדלק מהר..
יאללה חבר'ה הכל בסדר... :heart
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 19:28

אורי כתב:אתה מדבר כאילו כולם נחתו מהירח אתמול בלילה ואין להם מושג מה הלך בשנים האחרונות בכדור הארץ.
עובדה שלאקוביץ' נראה ''כלום ושום דבר'' ברמה כזו שרק אתה הגעת למסקנה שאוחיון עדיף עליו(במכלול או בטיז אל נבי, זה לא משנה), שזו שטות שאני בכלל לא מצליח להבין מניין הקרצת. האחד רכז מחליף לגיטימי בקבוצה אירופית גדולה, השני רכז מחליף בינוני בקבוצה חלשה שלא עוברת את שלב הבתים ביורוקאפ, שכבר שנים מדברים עליו כאכזבה ביחס לציפיות ממנו. רק מהנתונים הייבשים(ואני ספציפית מדבר מעבר לנתונים ייבשים)האלה הייתי נמנע מלהזכיר את שניהם באותו משפט.

ולגביי בורוסיס, כן, אני חושב שניתן היה למצוא יותר מאדם אחד שיחלוק על העובדה שמדובר ב''סנטר הטוב באירופה!'' שחקן בהחלט יעיל וטוב, אבל רחוק מאוד מאוד מהתואר שהענקת לו. סנטרים שהיו טובים ממנו בעונה שעברה: סופו, באראץ', ובמידה לא מבוטלת גם מייק באטיסט, שמשחק ושיחק המון כסנטר בפאו. גם אם בורוסיס לא פחות טוב מהם(ואני נוטה להסכים שהוא בהחלט באזור של כל אחד ואחד מהם), הוא לחלוטין לא עולה עליהם ברמה כזאת שניתן יהיה להכתירו כ''סנטר הטוב באירופה, נקודה!''..

גבר, זה הבעיה העיקרית שלך.
גם הדיעה שלי שאוחיון לא נופל מלאקוביץ' (כי לדעתי, לאקוביץ' שחקן התקפי טוב יותר, אבל אוחיון מנהל משחק טוב יותר, מהיר יותר, שחקן הגנה טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר, וחוטף טוב יותר), זה דיעה שלי. זכותך להסכים זכותך לא. לא אמרתי שאוחיון טוב ממקאלב, כולה אמרתי שלדעתי הוא לא נופל מלאקוביץ' (לאקוביץ' של אותה שנה בבארסה, לא לאקוביץ' של הימים שלו בפנא).
גם לגבי בורוסיס, זה דעתי, שהוא באותה עונה היה הכי טוב באירופה. לדעתי, הוא עולה על סופו, באראץ, ובאטיסט, לפחות איך שהוא (והם) נראו באותה עונה. הוא סנטר שלם, בלי חסרונות בכלל. לכל אחד מהסנטרים שהצגת, יש חיסרון כזה או אחר, ולטעמי פשוט, הוא עולה עליהם (גם מבחינה סטטיסטית, הוא היה הכי טוב באירופה, ועל זה אי אפשר להתווכח).
אתה יכול לקבל את הדיעות האלה, אתה יכול לא. אבל לא כל דיעה שלך היא בגדר עובדה, ולא הכל עובדות. יש דיעה שלך, יש דיעה שלי. לא הכל עובדות, ובטח שלא אתה זה שתקבע אותם, ותתחיל להכתיר פה אנשים כאידיוטים חסרי מושג, כשאתה בטוח שאתה יודע הכל יותר מכולם.
האמת, גם אני הייתי פעם נדלק מכל דבר שלא הסכמתי איתו, אתה פשוט חייב להבין ולהירגע קצת, כי סך הכל, זה דיעה, וזה לא שבא מישהו ואמר שמקאלב אפס ואלון שטיין תותח. זה דיעות שהם בגדר הסביר, ואתה לא חייב לקבל הכל, אבל אל תפסול ותתנשא
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 30 ינואר 2012, 19:31

יאללה דיי, דף חדש. הכל בסדר... אוהב את כולם.
וזה כמובן לא סותר את העובדה שאני תמיד צודק, וכל מי שלא מסכים איתי הוא אידיוט חסר מושג. :grin
אורי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים