המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:לא יודע מה דעתי על הרשיונות ובכל מקרה לא אוהב את הגדלת הליגה
omerk כתב:לא הבנתי איך יהיו 24 קבוצות ורק 38 מחזורים. חוזרים לבתים?
עידן כתב:A.Parker כתב:לא יודע מה דעתי על הרשיונות ובכל מקרה לא אוהב את הגדלת הליגה
לא יודע איך הקבוצות אמורות לעמוד בעומס. הם אמרו שהם רוצים לשמור על זה שכל קבוצה תפגוש כל קבוצה אחרת במהלך הליגה הסדירה.
מניח שזה יהיה דומה למזרח ומערב בנבא, ויהיו קבוצות שייפגשו פעמיים וכאלו שרק פעם אחת - אבל עם 24 קבוצות+ליגות מקומיות זה עומס מטורף.
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:לא יודע מה דעתי על הרשיונות ובכל מקרה לא אוהב את הגדלת הליגה
לא יודע איך הקבוצות אמורות לעמוד בעומס. הם אמרו שהם רוצים לשמור על זה שכל קבוצה תפגוש כל קבוצה אחרת במהלך הליגה הסדירה.
מניח שזה יהיה דומה למזרח ומערב בנבא, ויהיו קבוצות שייפגשו פעמיים וכאלו שרק פעם אחת - אבל עם 24 קבוצות+ליגות מקומיות זה עומס מטורף.
כן זה התכנון. אני מעדיף ליגה של כולן נגד עולן בלי משתנים נוספים.

A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:לא יודע מה דעתי על הרשיונות ובכל מקרה לא אוהב את הגדלת הליגה
my man כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:לא יודע מה דעתי על הרשיונות ובכל מקרה לא אוהב את הגדלת הליגה
למה להרוס משהו שעובד טוב??? השיטה הנוכחית כולל הפלייאין מעולה..
A.Parker כתב:דיאמנטידיס חתם בפאו כעוזר מאמן ויחזור לשתף שם פעולה עם באטיסט שחתם מוקדם יותר הקיץ
אחחח איזו נוסטלגיה

MTA2311 כתב:A.Parker כתב:דיאמנטידיס חתם בפאו כעוזר מאמן ויחזור לשתף שם פעולה עם באטיסט שחתם מוקדם יותר הקיץ
אחחח איזו נוסטלגיה
מסכנים האוהדים. כמה אגדות הולכות להישרף להם שם אחרי אחרי שפרויקט הנוסטלגיה זה יתפוצץ.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:דיאמנטידיס חתם בפאו כעוזר מאמן ויחזור לשתף שם פעולה עם באטיסט שחתם מוקדם יותר הקיץ
אחחח איזו נוסטלגיה
מסכנים האוהדים. כמה אגדות הולכות להישרף להם שם אחרי אחרי שפרויקט הנוסטלגיה זה יתפוצץ.
אתה חושב שזה ייכשל? כבר עכשיו פאו אחת החזקות באירופה

MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:דיאמנטידיס חתם בפאו כעוזר מאמן ויחזור לשתף שם פעולה עם באטיסט שחתם מוקדם יותר הקיץ
אחחח איזו נוסטלגיה
אני תמיד סקפטי על קאמבקים ונוסטלגיה. לא בדקתי סטטיסטית, אבל באינסטינקט מרגיש לי שלרוב זה נכשל.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:דיאמנטידיס חתם בפאו כעוזר מאמן ויחזור לשתף שם פעולה עם באטיסט שחתם מוקדם יותר הקיץ
אחחח איזו נוסטלגיה
אני תמיד סקפטי על קאמבקים ונוסטלגיה. לא בדקתי סטטיסטית, אבל באינסטינקט מרגיש לי שלרוב זה נכשל.
התפקידים שלהם מראש מינוריים יחסית
זה כמו שינתחו את מידת ההשפעה של פניני על הקבוצה

MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מסכנים האוהדים. כמה אגדות הולכות להישרף להם שם אחרי אחרי שפרויקט הנוסטלגיה זה יתפוצץ.
התפקידים שלהם מראש מינוריים יחסית
זה כמו שינתחו את מידת ההשפעה של פניני על הקבוצה
מדבר בעיקר על זליקו כמובן, דיאמנטידיס ובאטיסט זה רק פיקנטריה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk ו־24 אורחים