מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי p&p » 22 אפריל 2011, 01:44

את האמת זה מה שיש גם אני לא כל כך מתלהב מכדיר אבל הוא שחקן צעיר ויותר חשוב ישראלי ויש לו פוטנציאל להפוך להיות ישראלי מצוין ואם כבר למכבי יש חוזה איתו למה לא לנצל אותו כפי שאמרתי ל חמש דקות פה חמש דקות שם ( בכל מקרה אף קבוצה ישראלית לא תשלם את כל החוזה שלו לשנתיים הקרובות ולא סתם דיוויד בלאט בראיון עם קופמן אמר שראה את כדיר כעתיד של מכבי) אני חושב שזה הוא הצעד הכי טוב שמכבי יכולה לעשות בגזרת הגבוהים אם מישהו חושב על משהו אחר אני אמשח לשמוע
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2011, 01:51

p&p כתב:את האמת זה מה שיש גם אני לא כל כך מתלהב מכדיר אבל הוא שחקן צעיר ויותר חשוב ישראלי ויש לו פוטנציאל להפוך להיות ישראלי מצוין ואם כבר למכבי יש חוזה איתו למה לא לנצל אותו כפי שאמרתי ל חמש דקות פה חמש דקות שם ( בכל מקרה אף קבוצה ישראלית לא תשלם את כל החוזה שלו לשנתיים הקרובות ולא סתם דיוויד בלאט בראיון עם קופמן אמר שראה את כדיר כעתיד של מכבי) אני חושב שזה הוא הצעד הכי טוב שמכבי יכולה לעשות בגזרת הגבוהים אם מישהו חושב על משהו אחר אני אמשח לשמוע

כי 1)אנחנו לא צריכים אותו למכסת הישראלים,אחד הולך אחד בא(גרין-OUT,הלפרין-IN),ו-2)הבן אדם טווינר אין מה לעשות..וזאת גם לא אשמתו..
המאמנים שלו בצעירים ראו שחקן גבוה אמרו ''יאללה זה יספיק לליגת הגמדים שלו,לך תחנה מתחת לסל''..אבל הוא לא מספיק גבוה או מספיק מהיר בשביל לשחק עמדה 4 ברמות הגבוהות..מצד שני אפילו מחצי מרחק הוא לא מסוגל לקלוע אז בטח שלא מחוץ לקשת..כל מה שיש לו זה משחק מתחת לסל וגם זה לא יעבוד לו נגד הגבוהים של אירופה כי הוא לא מסוגל פשוט לזרוק את הכדור כשהוא מקבל אותו..הוא קודם צריך לעשות את ההטעייה המטופשת פשוט ובזמן הזה כל ההגנה כבר מסתדרת עליו..
הוא לא מתאים לרמות האלה,הוא לא צריך להיות במכבי..מצד שני,למכבי יש חוזה איתו,אז מה שהם כן יכולים לעשות זה לדאוג שהוא לא יעבור לירושלים(פרנציפ)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 22 אפריל 2011, 02:07

אני לא רוצה ל"הגן" כל כך על אלישי כדיר כי כמו שאמרתי אני גם לא כל כך מתלהב ממנו וחושב שהוא טויינר בעל פוטנציאל אירופאי לא גבוה במיוחד אבל מאז שעבר למכבי חיפה הוא שיפר מאוד את החצי מרחק שלו ודווקא היום אם ראית הוא קלע שלשה
אם הוא ימשיך להשתפר בקליעה ויפתח משחק פנים לסל וגב לסל(בדגש לפנים לסל) טובים יותר הוא יוכל להתפתח להיות שחקן נחמד מאוד (לצערי גם אני לא רואה את זה קורה אבל מי יודע....) ולגבי מה שרשמת גרין out הלפרין in אני חושב שהלפרין צריך לבוא על חשבון בורשטיין ואם זורקים את גרין האופציה הכי טובה (ריאלית) היא כדיר עוד הפעם אני אשמח לשמוע אם יש לך אופציה יותר טובה מזו....
p&p

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2011, 06:00

כדיר כרגע לא רלוונטי למכבי כי הוא מגיע לעמדה שעמוסה גם ככה . בעמדה 4 יש לנו היום את אליהו בלו מילאן והנדריקס לעומת עמדה חמש שיש רק את סופו .
עם סופו יפצע , מי יהיה הסנטר הפתוח שלך ? הנדריקס ? מצ'באן ? זו בעיה.
אף אחד לא חולק על זה ששניהם שחקנים מצויינים אבל בעמדה המתאימה להם .
אם מכבי יביאו סנטר נוסף זה חייב לבוא על חשבון אחד מהם כי מכבי לא תחזיק 6 שחקנים על שתי עמדות....

לגבי כדיר , אם עוד 3 שנים בלו כבר לא יהיה רלוונטי (בכל זאת הוא יהיה כבר בן 34-35) ולא יתפתח בארץ מספר 4 איכותי אחר אז כדיר יוכל להיות רלוונטי כמחליף שני לעמדה הזאת...בעיקר בגלל ההתלהבות שהוא מכניס (שבתחילת העונה בהכנה הוא עשה את זה גם...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2011, 10:22

p&p כתב:אני לא רוצה ל"הגן" כל כך על אלישי כדיר כי כמו שאמרתי אני גם לא כל כך מתלהב ממנו וחושב שהוא טויינר בעל פוטנציאל אירופאי לא גבוה במיוחד אבל מאז שעבר למכבי חיפה הוא שיפר מאוד את החצי מרחק שלו ודווקא היום אם ראית הוא קלע שלשה
אם הוא ימשיך להשתפר בקליעה ויפתח משחק פנים לסל וגב לסל(בדגש לפנים לסל) טובים יותר הוא יוכל להתפתח להיות שחקן נחמד מאוד (לצערי גם אני לא רואה את זה קורה אבל מי יודע....) ולגבי מה שרשמת גרין out הלפרין in אני חושב שהלפרין צריך לבוא על חשבון בורשטיין ואם זורקים את גרין האופציה הכי טובה (ריאלית) היא כדיר עוד הפעם אני אשמח לשמוע אם יש לך אופציה יותר טובה מזו....

אין בכלל מה לדבר על אפשרות שבורשטיין יילך כי זה לא יקרה...הוא חתם על חוזה ל-3 שנים ולא מן הנמנע שהוא גם יאריך אותו כשהוא ייגמר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 22 אפריל 2011, 12:10

לפעמים אני פשוט לא מבין את ההנהלה של מכבי להחתים את בורשטיין לשלוש שנים ??!!! אני יכול למנות לפחות עשרה גארדים ישראלים שיכולים לתרום יותר ממנו(הלפרין, לימונד,מקל,אוחיון,נעימי,מורן רוט,אפילו את טפירו קשישא הייתי מעדיף),די הוא כבר לא יכול לתרום(למרות המשחקים האחרונים הפושרים שלו) אני לא מבין למה להחתים אותו לכזה חוזה?? .

צריך להשתחרר מגרין בורשטיין ופוט ובכסף שיתפנה משלושתם ועם תוספת להביא שני גארדים איכותיים כמו שרשמתי.
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2011, 12:20

p&p כתב:לפעמים אני פשוט לא מבין את ההנהלה של מכבי להחתים את בורשטיין לשלוש שנים ??!!! אני יכול למנות לפחות עשרה גארדים ישראלים שיכולים לתרום יותר ממנו(הלפרין, לימונד,מקל,אוחיון,נעימי,מורן רוט,אפילו את טפירו קשישא הייתי מעדיף),די הוא כבר לא יכול לתרום(למרות המשחקים האחרונים הפושרים שלו) אני לא מבין למה להחתים אותו לכזה חוזה?? .

צריך להשתחרר מגרין בורשטיין ופוט ובכסף שיתפנה משלושתם ועם תוספת להביא שני גארדים איכותיים כמו שרשמתי.

הוא אמור לתפוס את מקום המעודדת של שארפ בעתיד הקרוב ואז כבר לא יבנו עליו לתרומה מקצועית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2011, 20:37

הגעתי למסקנה שהשחקן שהכי איכזב אותי העונה מבחינת מה שציפיתי ממנו הוא הנדריקס . הייתי משוכנע שהשתדרגנו מאוד לעומת לאזמה אבל זה מרגיש כאילו דרכנו במקום (אולי אפילו עם יתרון קל ללאזמה מבחינת משחק ההגנה והאתלטיות אבל יתרון קל להנדריקס בחוכמת המשחק עד כמה שנדרש שזה מהעמדה הזאת...)...

זה פשוט מדהים כמה הסטט' שלהם דומה...
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2010
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009

אני לא הייתי חובב גדול של לאזמה והייתי משוכנע שזה היה חילוף מצויין כשהנדריקס חתם אבל בפועל לא הרבה השתנה , אם סטפון היה נשאר (נדמה לי שהוא גם הרוויח פחות...) סביר להניח שהיה טוב יותר בגלל שזו הייתה עונה שנייה כך שחוכמה בדיעבד החילוף הזה לא הצליח...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 22 אפריל 2011, 20:44

yzafrir כתב:הגעתי למסקנה שהשחקן שהכי איכזב אותי העונה מבחינת מה שציפיתי ממנו הוא הנדריקס . הייתי משוכנע שהשתדרגנו מאוד לעומת לאזמה אבל זה מרגיש כאילו דרכנו במקום (אולי אפילו עם יתרון קל ללאזמה מבחינת משחק ההגנה והאתלטיות אבל יתרון קל להנדריקס בחוכמת המשחק עד כמה שנדרש שזה מהעמדה הזאת...)...

אני לא הייתי חובב גדול של לאזמה והייתי משוכנע שזה היה חילוף מצויין כשהנדריקס חתם אבל בפועל לא הרבה השתנה , אם סטפון היה נשאר (נדמה לי שהוא גם הרוויח פחות...) סביר להניח שהיה טוב יותר בגלל שזו הייתה עונה שנייה כך שחוכמה בדיעבד החילוף הזה לא הצליח...

שמע. אני לא מכיר אותך וקורא כאן די הרבה זמן, אבל שטויות כמו שאתה מפציץ כאן כל היום שוברות שיאים מחדש בכל פעם.
בעל זבוב

הודעהעל ידי yzafrir » 22 אפריל 2011, 21:12

בעל זבוב כתב:
yzafrir כתב:הגעתי למסקנה שהשחקן שהכי איכזב אותי העונה מבחינת מה שציפיתי ממנו הוא הנדריקס . הייתי משוכנע שהשתדרגנו מאוד לעומת לאזמה אבל זה מרגיש כאילו דרכנו במקום (אולי אפילו עם יתרון קל ללאזמה מבחינת משחק ההגנה והאתלטיות אבל יתרון קל להנדריקס בחוכמת המשחק עד כמה שנדרש שזה מהעמדה הזאת...)...

שמע. אני לא מכיר אותך וקורא כאן די הרבה זמן, אבל שטויות כמו שאתה מפציץ כאן כל היום שוברות שיאים מחדש בכל פעם.

אני מדבר על סטט' נטו....מהבחינה הזאת הנדריקס איכזב אותי....אני לא מדבר על הניסבות שזה קרה כמו זה שהוא לא שיחק בעמדה שלו וכו' אלא רק על זה שהסטט' שלו ושל לאזמה אותו דבר...
אגב גם אני לא מכיר אותך ולכן גם לא מעניין אותי מה אתה חושב או כותב....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 22 אפריל 2011, 21:16

מוזר כי בדרכ כותבים אם רוצים שאחרים יקראו.
מה נפלת על הנדריקס? לדעתי הוא אחלה שחקן.
בעל זבוב

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 אפריל 2011, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:
p&p כתב:אני לא רוצה ל"הגן" כל כך על אלישי כדיר כי כמו שאמרתי אני גם לא כל כך מתלהב ממנו וחושב שהוא טויינר בעל פוטנציאל אירופאי לא גבוה במיוחד אבל מאז שעבר למכבי חיפה הוא שיפר מאוד את החצי מרחק שלו ודווקא היום אם ראית הוא קלע שלשה

אין בכלל מה לדבר על אפשרות שבורשטיין יילך כי זה לא יקרה...הוא חתם על חוזה ל-3 שנים ולא מן הנמנע שהוא גם יאריך אותו כשהוא ייגמר..

בואו נעשה סדר בדברים.
דבר ראשון, זה שלבורשטיין יש חוזה לשלוש עונות, לא אומר כלום.
גם ללימונד היה חוזה לשלוש עונות ולדרור חג'ג' היה חוזה לשתיים, ושניהם נחתכו הרבה לפני תום החוזה.
מכבי שומרת לעצמה את האפשרות לחתוך ישראלים (תמורת פיצוי) ולא מן הנמנע שהיא תעשה זאת גם עם בורשטיין (ולדעתי, זה צעד נכון).

דבר שני, אין שום קשר להבאתו של הלפרין (שהיא בכלל לא ודאית) לעזיבתו של גרין (שגם היא איפוא, אינה ודאית).
במכבי תמיד אהבו לראות סנטר ישראלי בכיר בסגל (במיוחד בתקופת החוק הרוסי) ואני נוטה להאמין שהמגמה תמשך.
מכבי דוקא עשויה להביא את כדיר במקומו של גרין (למרות שכדיר אינו משחק בעמדה 5 ולכן קשה לי להאמין שזה יקרה) או לחילופין, למצוא סנטר ישראלי אחר במקומו או אפילו, להשאיר את גרין תמורת סכום הגיוני.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2011, 22:25

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בואו נעשה סדר בדברים.
דבר ראשון, זה שלבורשטיין יש חוזה לשלוש עונות, לא אומר כלום.
גם ללימונד היה חוזה לשלוש עונות ולדרור חג'ג' היה חוזה לשתיים, ושניהם נחתכו הרבה לפני תום החוזה.
מכבי שומרת לעצמה את האפשרות לחתוך ישראלים (תמורת פיצוי) ולא מן הנמנע שהיא תעשה זאת גם עם בורשטיין (ולדעתי, זה צעד נכון).

דבר שני, אין שום קשר להבאתו של הלפרין (שהיא בכלל לא ודאית) לעזיבתו של גרין (שגם היא איפוא, אינה ודאית).
במכבי תמיד אהבו לראות סנטר ישראלי בכיר בסגל (במיוחד בתקופת החוק הרוסי) ואני נוטה להאמין שהמגמה תמשך.
מכבי דוקא עשויה להביא את כדיר במקומו של גרין (למרות שכדיר אינו משחק בעמדה 5 ולכן קשה לי להאמין שזה יקרה) או לחילופין, למצוא סנטר ישראלי אחר במקומו או אפילו, להשאיר את גרין תמורת סכום הגיוני.

אני לא יודעת מה איתך אני לא חושבת שהנהלת מכבי מתייחסת לבורשטיין כמו שהיא התייחסה לחג'ג' ולימונד...אני חושבת שהם רואים בו סמל ובגלל זה לא יחתכו אותו(למרות שאני חושבת שכדאי)..
אני התייחסתי לאפשרות שהלפרין יבוא במקום גרין אך ורק בגלל מספרים הישראלים..כאילו שהמונה לא יורד כי ישראלי בא וישראלי הולך..
בקשר לכדיר..זה באמת יהיה בדיחה עצובה אם הוא יבוא למכבי..הוא לא סנטר והוא בקושי 4..הוא יצפה לקבל דקות משחק בתור שחקן צעיר וזה לא משהו שהוא אמור לקבל במכבי כי הוא לא מספיק טוב..

בקשר לסנטר ישראלי אחר שאפשר למצוא..יש שני שחקנים במכללות,ג'ייק כהן ודן דלגרו שיכולים להתאים למכבי מבחינת זה שהם יהודים ויכולים לקבל אזרחות ישראלית..
ג'ייק כהן צריך עוד להעלות במשקל וגם יש לו עוד שנתיים בקולג'..
לדילגרו זאת שנה אחרונה בקולג' וגם יש לו יופי של גוף לסנטר(במיוחד צעיר)אבל הוא קצת לוקה בחסר בכל מה שקשור לגובה(2.05,מגרד את ה-2.06)ואפשר לעבוד גם איתו על הוספה של עוד 10-15 ק''ג
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2011, 08:55

Holiday_Armadillo

מסכים איתך לגבי בורשטיין , מכבי לא תעשה לו את מה שעשתה ללימונד גם אם היא יודעת שמקצועית זה הצעד הנכון לעשות....מה שיקרה עם טל בסופו של דבר זה שאם שארפ יפרוש אז טל יהפוך לקפטן ויחמם ספסל כשחקן לא רלוונטי ברוטאציה .
לגבי הלפרין , כמו שאמרת ישראלי הולך , גרין סיים חוזה ואין סיכוי שיחדשו לו כי בשלוש שנים האחרונות הוא לא סיים עוהנ אחת שלמה בלי להיפצע . וישראלי בא (הלפרין...)
אני בכלל לא חושב שצריך עוד ישראלי גבוהה ( האמת כי אין עוד כאלו איכותיים מספיק ולא צריך בכוח) במיוחד שכבר שניים יש אליהו ובלו ( אומנם לא סנטרים אבל גבוהים חשובים ברוטאציה)...כדיר אולי יכול להחליף את בלו עוד 3-4 שנים לעמדה 4 אבל עד אז אין טעם להחזיר אותו...

בעל הזבוב (יש לך שם ?) , אני לא יוצא על הנדריקס ואני לא אומר שהוא שחקן גרוע . אני רק אומר שציפיתי ממנו לתת יותר בעונה הראשונה שלו , לפני שחתם אמרתי שאני מצפה ממנו ל10-12 נק למשחק ו6-8 ריב' כי בכל זאת מדובר בשחקן שנתן עונה מצויינת בליגה הספרדית וחשבתי שהמעבר לרמת יורוליג יהיה יותר פשוט , ובפועל הוא לא התקרב למספרים האלו . אין לי ספק ששנה הבאה הוא ישתפר אבל באותה מידה אני מאמין שגם לאזמה אם היה נשאר שנה שנייה היה הולך ומשתפר...באופן כללי הפוטנציאל של הנדריקס יותר גבוהה מלאזמנה אבל העונה הוא לא מימש אותו ואני מקווה שאם ישאר שנה הבאה יראה שיפור ביכולת ( במיוחד אם ישחק יותר בעמדה שלו 4 )

מבין כל השחקנים שהגיעו השנה ביחס לציפייה מהם הוא הכי איכזב .
מסופו ידענו מה לצפות והכל היה שאלה של איך יתמודד עם בעיות האכילה שלו כי כדורסל איכותי היה ברור שיש לו והוא גם הראה אותו בנבחרת לפני העונה הזאת ...
פארגו מאוד הפתיע ונתן עונה מדהימה ...
מצ'באן הגיעה בשלב מאוחר ולכן לא ציפיתי שיתן תפוקה כבר העונה ...
אליהו זה אליהו , מספיק מוכר ואין צורך להכביר במילים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אפריל 2011, 09:56

אני לא יודעת מה איתך אני לא חושבת שהנהלת מכבי מתייחסת לבורשטיין כמו שהיא התייחסה לחג'ג' ולימונד...אני חושבת שהם רואים בו סמל ובגלל זה לא יחתכו אותו(למרות שאני חושבת שכדאי)..
אני התייחסתי לאפשרות שהלפרין יבוא במקום גרין אך ורק בגלל מספרים הישראלים..כאילו שהמונה לא יורד כי ישראלי בא וישראלי הולך..
בקשר לכדיר..זה באמת יהיה בדיחה עצובה אם הוא יבוא למכבי..הוא לא סנטר והוא בקושי 4..הוא יצפה לקבל דקות משחק בתור שחקן צעיר וזה לא משהו שהוא אמור לקבל במכבי כי הוא לא מספיק טוב..

בקשר לסנטר ישראלי אחר שאפשר למצוא..יש שני שחקנים במכללות,ג'ייק כהן ודן דלגרו שיכולים להתאים למכבי מבחינת זה שהם יהודים ויכולים לקבל אזרחות ישראלית..
ג'ייק כהן צריך עוד להעלות במשקל וגם יש לו עוד שנתיים בקולג'..
לדילגרו זאת שנה אחרונה בקולג' וגם יש לו יופי של גוף לסנטר(במיוחד צעיר)אבל הוא קצת לוקה בחסר בכל מה שקשור לגובה(2.05,מגרד את ה-2.06)ואפשר לעבוד גם איתו על הוספה של עוד 10-15 ק''ג

עם האבחנה הזאת לגבי בורשטיין אני מסכים ולכן, אין שום קשר לחוזה שיש לו במכבי.
בהנהלה (ובמיוחד גור שלף) מאוד אוהבים את בורשטיין וזאת הסיבה העיקרית שהוא ישאר.
מבחינה מקצועית אין לו מה לתרום וגם העובדה שהוא "עושה עבודה טובה בחדר ההלבשה" (ואני בכלל לא בטוח כמה העובדה הזאת נכונה), לא אמורה להקנות לו חסינות.

אני ממש לא הייתי מזלזל בכדיר. מדובר בשחקן שיחד עם בריאן רנדל (שגם הוא לא סנטר) פשוט חגג (הן בהתקפה והן בריבאונד) מול קבוצה שכונתה פה "אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביורוליג" ובעלת "גבוהים הגנתיים מהטובים שהיו אי-פעם למכבי".
אם עדיין מתגעגעים פה לאותם "גבוהים הגנתיים", צריכים גם לתת קרדיט לשחקנים שממש לא התקשו מולם, שמא נאמר, עשו להם בית-ספר.

מבחינת הגבוה שעשוי להחליף את גרין, לדעתי זה ממש לא משנה.
גרין הוא גם ככה על תקן אויר ונראה שכל גבוה ישראלי יכול לתת את התופקה שהוא נתן (או בעצם, לא נתן) העונה. מבחינתי, זה יכולים להיות גם קוז'יקרו או רות'בארט שיחליפו אותו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 23 אפריל 2011, 11:29

חביב אורנג'ד כתב:מבחינת הגבוה שעשוי להחליף את גרין, לדעתי זה ממש לא משנה.
גרין הוא גם ככה על תקן אויר ונראה שכל גבוה ישראלי יכול לתת את התופקה שהוא נתן (או בעצם, לא נתן) העונה. מבחינתי, זה יכולים להיות גם קוז'יקרו או רות'בארט שיחליפו אותו.

הצלחתי (בקושי רב) למצוא סרטון עם ההיילייטס של יניב גרין מהעונה האחרונה:
http://www.youtube.com/watch?v=Aet0TWnwjEc&t=1m02s

עכשיו אחרי שצפית אתה בטוח שצריך להוציא מאות אלפי דולרים ולשלם לשחקן כדורסל מקצועי עבור זה?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2011, 11:34

חביב אורנג'ד
מי אמר שיגע גבוהה ישראלי נוסף ? אם יגיע גבוהה נוסף זה יהיה זר על חשבון מילאן/הנדריקס....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2011, 13:25

אני ממש לא הייתי מזלזל בכדיר. מדובר בשחקן שיחד עם בריאן רנדל (שגם הוא לא סנטר) פשוט חגג (הן בהתקפה והן בריבאונד) מול קבוצה שכונתה פה "אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביורוליג" ובעלת "גבוהים הגנתיים מהטובים שהיו אי-פעם למכבי".
אם עדיין מתגעגעים פה לאותם "גבוהים הגנתיים", צריכים גם לתת קרדיט לשחקנים שממש לא התקשו מולם, שמא נאמר, עשו להם בית-ספר.

מי השחקנים האלה?
לאזמה היה פצוע בגמר
היינו רק עם גרין ופישר כגבוהים ופישר קיבל את משימת ההגנה לשמור על כדיר..
עד כמה שפישר חוסם מדהים(והוא באמת חוסם מדהים)אין לו שמירה טובה של 1 על 1..
אז זה צריך לעשות עליי רושם? שהוא עשה סלים על פישר וגרין?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אפריל 2011, 14:13

Holiday_Armadillo כתב:

מי השחקנים האלה?
לאזמה היה פצוע בגמר
היינו רק עם גרין ופישר כגבוהים ופישר קיבל את משימת ההגנה לשמור על כדיר..
עד כמה שפישר חוסם מדהים(והוא באמת חוסם מדהים)אין לו שמירה טובה של 1 על 1..
אז זה צריך לעשות עליי רושם? שהוא עשה סלים על פישר וגרין?

את מוזמנת לראות את שני משחקי הליגה של גליל מול מכבי בעונה שעברה, בהם מכבי הופיעה בהרכב מלא.
אגב, גמר הפיינל-פור היה המשחק החלש ביותר של כדיר מול מכבי בעונה שעברה וזה כאמור, כאשר מכבי הופיעה ללא לאזמה.

אם שחקן מסוים מסוגל לתת שלוש הופעות טובות מול קו קדמי שגרף כאן כל-כך הרבה מחמאות על היותו הגנתי במיוחד, אז או שמודבר בשחקן שיכול להתמודד עם גבוהי היורוליג או שאותם גבוהים הגנתיים לא באמת היו כאלו מפחידים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אפריל 2011, 14:20

Euro_Basket כתב:
חביב אורנג'ד כתב:מבחינת הגבוה שעשוי להחליף את גרין, לדעתי זה ממש לא משנה.

הצלחתי (בקושי רב) למצוא סרטון עם ההיילייטס של יניב גרין מהעונה האחרונה:
http://www.youtube.com/watch?v=Aet0TWnwjEc&t=1m02s

עכשיו אחרי שצפית אתה בטוח שצריך להוציא מאות אלפי דולרים ולשלם לשחקן כדורסל מקצועי עבור זה?

:eek
אני באמת מצטער, אבל אני לא מבין מה ניסית לומר ואיך זה קשור למה שכתבתי.
שוב, הרשה לי לבקש את סילחתך, אבל אשמח אם תוכל להסביר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים