המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
p&p כתב:את האמת זה מה שיש גם אני לא כל כך מתלהב מכדיר אבל הוא שחקן צעיר ויותר חשוב ישראלי ויש לו פוטנציאל להפוך להיות ישראלי מצוין ואם כבר למכבי יש חוזה איתו למה לא לנצל אותו כפי שאמרתי ל חמש דקות פה חמש דקות שם ( בכל מקרה אף קבוצה ישראלית לא תשלם את כל החוזה שלו לשנתיים הקרובות ולא סתם דיוויד בלאט בראיון עם קופמן אמר שראה את כדיר כעתיד של מכבי) אני חושב שזה הוא הצעד הכי טוב שמכבי יכולה לעשות בגזרת הגבוהים אם מישהו חושב על משהו אחר אני אמשח לשמוע
p&p כתב:אני לא רוצה ל"הגן" כל כך על אלישי כדיר כי כמו שאמרתי אני גם לא כל כך מתלהב ממנו וחושב שהוא טויינר בעל פוטנציאל אירופאי לא גבוה במיוחד אבל מאז שעבר למכבי חיפה הוא שיפר מאוד את החצי מרחק שלו ודווקא היום אם ראית הוא קלע שלשה
אם הוא ימשיך להשתפר בקליעה ויפתח משחק פנים לסל וגב לסל(בדגש לפנים לסל) טובים יותר הוא יוכל להתפתח להיות שחקן נחמד מאוד (לצערי גם אני לא רואה את זה קורה אבל מי יודע....) ולגבי מה שרשמת גרין out הלפרין in אני חושב שהלפרין צריך לבוא על חשבון בורשטיין ואם זורקים את גרין האופציה הכי טובה (ריאלית) היא כדיר עוד הפעם אני אשמח לשמוע אם יש לך אופציה יותר טובה מזו....
p&p כתב:לפעמים אני פשוט לא מבין את ההנהלה של מכבי להחתים את בורשטיין לשלוש שנים ??!!! אני יכול למנות לפחות עשרה גארדים ישראלים שיכולים לתרום יותר ממנו(הלפרין, לימונד,מקל,אוחיון,נעימי,מורן רוט,אפילו את טפירו קשישא הייתי מעדיף),די הוא כבר לא יכול לתרום(למרות המשחקים האחרונים הפושרים שלו) אני לא מבין למה להחתים אותו לכזה חוזה?? .
צריך להשתחרר מגרין בורשטיין ופוט ובכסף שיתפנה משלושתם ועם תוספת להביא שני גארדים איכותיים כמו שרשמתי.
yzafrir כתב:הגעתי למסקנה שהשחקן שהכי איכזב אותי העונה מבחינת מה שציפיתי ממנו הוא הנדריקס . הייתי משוכנע שהשתדרגנו מאוד לעומת לאזמה אבל זה מרגיש כאילו דרכנו במקום (אולי אפילו עם יתרון קל ללאזמה מבחינת משחק ההגנה והאתלטיות אבל יתרון קל להנדריקס בחוכמת המשחק עד כמה שנדרש שזה מהעמדה הזאת...)...
זה פשוט מדהים כמה הסטט' שלהם דומה...
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2010
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
אני לא הייתי חובב גדול של לאזמה והייתי משוכנע שזה היה חילוף מצויין כשהנדריקס חתם אבל בפועל לא הרבה השתנה , אם סטפון היה נשאר (נדמה לי שהוא גם הרוויח פחות...) סביר להניח שהיה טוב יותר בגלל שזו הייתה עונה שנייה כך שחוכמה בדיעבד החילוף הזה לא הצליח...
בעל זבוב כתב:yzafrir כתב:הגעתי למסקנה שהשחקן שהכי איכזב אותי העונה מבחינת מה שציפיתי ממנו הוא הנדריקס . הייתי משוכנע שהשתדרגנו מאוד לעומת לאזמה אבל זה מרגיש כאילו דרכנו במקום (אולי אפילו עם יתרון קל ללאזמה מבחינת משחק ההגנה והאתלטיות אבל יתרון קל להנדריקס בחוכמת המשחק עד כמה שנדרש שזה מהעמדה הזאת...)...
זה פשוט מדהים כמה הסטט' שלהם דומה...
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2010
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
אני לא הייתי חובב גדול של לאזמה והייתי משוכנע שזה היה חילוף מצויין כשהנדריקס חתם אבל בפועל לא הרבה השתנה , אם סטפון היה נשאר (נדמה לי שהוא גם הרוויח פחות...) סביר להניח שהיה טוב יותר בגלל שזו הייתה עונה שנייה כך שחוכמה בדיעבד החילוף הזה לא הצליח...
שמע. אני לא מכיר אותך וקורא כאן די הרבה זמן, אבל שטויות כמו שאתה מפציץ כאן כל היום שוברות שיאים מחדש בכל פעם.
Holiday_Armadillo כתב:p&p כתב:אני לא רוצה ל"הגן" כל כך על אלישי כדיר כי כמו שאמרתי אני גם לא כל כך מתלהב ממנו וחושב שהוא טויינר בעל פוטנציאל אירופאי לא גבוה במיוחד אבל מאז שעבר למכבי חיפה הוא שיפר מאוד את החצי מרחק שלו ודווקא היום אם ראית הוא קלע שלשה
אם הוא ימשיך להשתפר בקליעה ויפתח משחק פנים לסל וגב לסל(בדגש לפנים לסל) טובים יותר הוא יוכל להתפתח להיות שחקן נחמד מאוד (לצערי גם אני לא רואה את זה קורה אבל מי יודע....) ולגבי מה שרשמת גרין out הלפרין in אני חושב שהלפרין צריך לבוא על חשבון בורשטיין ואם זורקים את גרין האופציה הכי טובה (ריאלית) היא כדיר עוד הפעם אני אשמח לשמוע אם יש לך אופציה יותר טובה מזו....
אין בכלל מה לדבר על אפשרות שבורשטיין יילך כי זה לא יקרה...הוא חתם על חוזה ל-3 שנים ולא מן הנמנע שהוא גם יאריך אותו כשהוא ייגמר..
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:p&p כתב:אני לא רוצה ל"הגן" כל כך על אלישי כדיר כי כמו שאמרתי אני גם לא כל כך מתלהב ממנו וחושב שהוא טויינר בעל פוטנציאל אירופאי לא גבוה במיוחד אבל מאז שעבר למכבי חיפה הוא שיפר מאוד את החצי מרחק שלו ודווקא היום אם ראית הוא קלע שלשה
אין בכלל מה לדבר על אפשרות שבורשטיין יילך כי זה לא יקרה...הוא חתם על חוזה ל-3 שנים ולא מן הנמנע שהוא גם יאריך אותו כשהוא ייגמר..
בואו נעשה סדר בדברים.
דבר ראשון, זה שלבורשטיין יש חוזה לשלוש עונות, לא אומר כלום.
גם ללימונד היה חוזה לשלוש עונות ולדרור חג'ג' היה חוזה לשתיים, ושניהם נחתכו הרבה לפני תום החוזה.
מכבי שומרת לעצמה את האפשרות לחתוך ישראלים (תמורת פיצוי) ולא מן הנמנע שהיא תעשה זאת גם עם בורשטיין (ולדעתי, זה צעד נכון).
דבר שני, אין שום קשר להבאתו של הלפרין (שהיא בכלל לא ודאית) לעזיבתו של גרין (שגם היא איפוא, אינה ודאית).
במכבי תמיד אהבו לראות סנטר ישראלי בכיר בסגל (במיוחד בתקופת החוק הרוסי) ואני נוטה להאמין שהמגמה תמשך.
מכבי דוקא עשויה להביא את כדיר במקומו של גרין (למרות שכדיר אינו משחק בעמדה 5 ולכן קשה לי להאמין שזה יקרה) או לחילופין, למצוא סנטר ישראלי אחר במקומו או אפילו, להשאיר את גרין תמורת סכום הגיוני.
אני לא יודעת מה איתך אני לא חושבת שהנהלת מכבי מתייחסת לבורשטיין כמו שהיא התייחסה לחג'ג' ולימונד...אני חושבת שהם רואים בו סמל ובגלל זה לא יחתכו אותו(למרות שאני חושבת שכדאי)..
אני התייחסתי לאפשרות שהלפרין יבוא במקום גרין אך ורק בגלל מספרים הישראלים..כאילו שהמונה לא יורד כי ישראלי בא וישראלי הולך..
בקשר לכדיר..זה באמת יהיה בדיחה עצובה אם הוא יבוא למכבי..הוא לא סנטר והוא בקושי 4..הוא יצפה לקבל דקות משחק בתור שחקן צעיר וזה לא משהו שהוא אמור לקבל במכבי כי הוא לא מספיק טוב..
בקשר לסנטר ישראלי אחר שאפשר למצוא..יש שני שחקנים במכללות,ג'ייק כהן ודן דלגרו שיכולים להתאים למכבי מבחינת זה שהם יהודים ויכולים לקבל אזרחות ישראלית..
ג'ייק כהן צריך עוד להעלות במשקל וגם יש לו עוד שנתיים בקולג'..
לדילגרו זאת שנה אחרונה בקולג' וגם יש לו יופי של גוף לסנטר(במיוחד צעיר)אבל הוא קצת לוקה בחסר בכל מה שקשור לגובה(2.05,מגרד את ה-2.06)ואפשר לעבוד גם איתו על הוספה של עוד 10-15 ק''ג
חביב אורנג'ד כתב:מבחינת הגבוה שעשוי להחליף את גרין, לדעתי זה ממש לא משנה.
גרין הוא גם ככה על תקן אויר ונראה שכל גבוה ישראלי יכול לתת את התופקה שהוא נתן (או בעצם, לא נתן) העונה. מבחינתי, זה יכולים להיות גם קוז'יקרו או רות'בארט שיחליפו אותו.
אני ממש לא הייתי מזלזל בכדיר. מדובר בשחקן שיחד עם בריאן רנדל (שגם הוא לא סנטר) פשוט חגג (הן בהתקפה והן בריבאונד) מול קבוצה שכונתה פה "אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביורוליג" ובעלת "גבוהים הגנתיים מהטובים שהיו אי-פעם למכבי".
אם עדיין מתגעגעים פה לאותם "גבוהים הגנתיים", צריכים גם לתת קרדיט לשחקנים שממש לא התקשו מולם, שמא נאמר, עשו להם בית-ספר.
Holiday_Armadillo כתב:אני ממש לא הייתי מזלזל בכדיר. מדובר בשחקן שיחד עם בריאן רנדל (שגם הוא לא סנטר) פשוט חגג (הן בהתקפה והן בריבאונד) מול קבוצה שכונתה פה "אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביורוליג" ובעלת "גבוהים הגנתיים מהטובים שהיו אי-פעם למכבי".
אם עדיין מתגעגעים פה לאותם "גבוהים הגנתיים", צריכים גם לתת קרדיט לשחקנים שממש לא התקשו מולם, שמא נאמר, עשו להם בית-ספר.
מי השחקנים האלה?
לאזמה היה פצוע בגמר
היינו רק עם גרין ופישר כגבוהים ופישר קיבל את משימת ההגנה לשמור על כדיר..
עד כמה שפישר חוסם מדהים(והוא באמת חוסם מדהים)אין לו שמירה טובה של 1 על 1..
אז זה צריך לעשות עליי רושם? שהוא עשה סלים על פישר וגרין?
Euro_Basket כתב:חביב אורנג'ד כתב:מבחינת הגבוה שעשוי להחליף את גרין, לדעתי זה ממש לא משנה.
גרין הוא גם ככה על תקן אויר ונראה שכל גבוה ישראלי יכול לתת את התופקה שהוא נתן (או בעצם, לא נתן) העונה. מבחינתי, זה יכולים להיות גם קוז'יקרו או רות'בארט שיחליפו אותו.
הצלחתי (בקושי רב) למצוא סרטון עם ההיילייטס של יניב גרין מהעונה האחרונה:
http://www.youtube.com/watch?v=Aet0TWnwjEc&t=1m02s
עכשיו אחרי שצפית אתה בטוח שצריך להוציא מאות אלפי דולרים ולשלם לשחקן כדורסל מקצועי עבור זה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים