פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 21:32

פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?

לינק לראיון אם מישהו רוצה לשמוע
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

אני לא יודעת אם מכבי רוצים שאוחיון יישאר או לא אבל קשה לי מאוד לראות איך הבן אדם במידה ונשאר יתפקד כמו שצריך אחרי הדברים הקשים שנאמרו גם מצד אוחיון וגם מצד מכבי

קובי כתב:אוי אוי אוי... הוא כ"כ הולך לא להצליח באירופה...

גליל תמיד תחכה לו בזרועות פתוחות.

Yogi, break a leg !!!

עזוב לא להצליח באירופה
נגיד והוא מוצא קבוצה כמו אולי' או ז'לגיריס או סיינה(סתם נתתי מקומות נוחים לחיות בהם)אז אני רואה בו את הפוטנציאל להצליח בחו''ל אבל רוסיה?! מי שרד ברוסיה? כולם עפים משם אחרי שנה
זאת פשוט בחירה דבילית בבסיס שלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?

אני לא יודעת אם מכבי רוצים שאוחיון יישאר או לא אבל קשה לי מאוד לראות איך הבן אדם במידה ונשאר יתפקד כמו שצריך אחרי הדברים הקשים שנאמרו גם מצד אוחיון וגם מצד מכבי

Yogi, break a leg !!!

עזוב לא להצליח באירופה
נגיד והוא מוצא קבוצה כמו אולי' או ז'לגיריס או סיינה(סתם נתתי מקומות נוחים לחיות בהם)אז אני רואה בו את הפוטנציאל להצליח בחו''ל אבל רוסיה?! מי שרד ברוסיה? כולם עפים משם אחרי שנה

אשכרה צודקת.
מי מוותר על תפקיד בכיר באחת מהקבוצות המפוארות באירופה בשבילאיזה קבוצה מעאפנה באיזה חור ברוסיה??
ואל תגידו לי עכשיו שכולנו היינו עושים כמוהו אם היו מציעים לנו כאלה סכומים.
אני יכולה להגיד לכם עם יד על הלב שאם נניח הייתי מקבלת מאופטיקה הלפרין (וסליחה על הפרסומת הסמויה) הצעה שאפילו היתה כפולה ממה שאני מרוויחה כיום, אין מצב שהייתי הולכת לשם (וזה נחשב במונחים מקצועיים - התחתית של התחתית).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 21:46

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פדרמן בראיון:''אנחנו לא מחתימים שחקנים לשנה אחת בשביל שיקבלו במה כאן וילכו לעשות קופה על חשבון מכבי''..מישהו לא עידכן אותו על שרמאן?

Yogi, break a leg !!!

עזוב לא להצליח באירופה

אשכרה צודקת.
מי מוותר על תפקיד בכיר באחת מהקבוצות המפוארות באירופה בשבילאיזה קבוצה מעאפנה באיזה חור ברוסיה??
אני יכולה להגיד לכם עם יד על הלב שאם נניח הייתי מקבלת מאופטיקה הלפרין (וסליחה על הפרסומת הסמויה) הצעה שאפילו היתה כפולה ממה שאני מרוויחה כיום, אין מצב שהייתי הולכת לשם (וזה נחשב במונחים מקצועיים - התחתית של התחתית).

הדוגמה שלך עד כדי כך מוצלחת? זה כולה אופטיקה למי אכפת? כסף זה כסף
זה לא שאת צריכה לזכות ביורוליג של האופטיקות :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 11 יוני 2012, 21:50

חנוש - ענקית :laugh1 :laugh1 :laugh1
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 11 יוני 2012, 21:52

אם נחזור לנושא הכספי בהקשר של אוחיון, אני חושב שלטווח הארוך, מבחינה כלכלית, יוגב עושה פה טעות ענקית.
לא חושב שיש קבוצת טופ יורוליג שתאמין ותיתן לו את הקרדיט כמו שיכול היה לקבל במכבי ותחת שרביטו של בלאט בפרט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 21:56

הדברים של פדרמן מאוד ברורים. זה לא משנה מה קרה שם ואיזה הצעות היו לו, הבעיה היא שהוא לא נהג כשורה עם המעסיקים שלו, ובאופן כזה פגע
בהם, בקבוצה ובכולנו כאוהדים.

זה בכלל לא שאלה מה היה קורה אם כל אחד מאתנו היה מקבל שדרוג כזה. ברור שרוב רובנו היינו עוזבים, אבל כנראה שהיינו מודיעים על זה חודש מראש, עושים
את זה בצורה יפה ומכובדת, ולא בורחים יום למחרת, ומעסיקים עו"ד שימצא פרצות בחוזה. זה לא ראוי.

לפי הראיון הזה של פדרמן, אוחיון כבר מחוץ לקבוצה. צריך לקרות משהו מאוד מיוחד כדי שיישאר.

ודבר אחרון - אין לו שום הצעה מהסוג שמדברים. הצעות של מליונים לא מציעים לשחקן כמו אוחיון. אפילו הלפרין לא הרוויח יותר מחצי מליון דולר, ולכולם ברור שהוא שחקן טוב בהרבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 22:01

jol9 כתב:הדברים של פדרמן מאוד ברורים. זה לא משנה מה קרה שם ואיזה הצעות היו לו, הבעיה היא שהוא לא נהג כשורה עם המעסיקים שלו, ובאופן כזה פגע

זה בכלל לא שאלה מה היה קורה אם כל אחד מאתנו היה מקבל שדרוג כזה. ברור שרוב רובנו היינו עוזבים, אבל כנראה שהיינו מודיעים על זה חודש מראש, עושים
את זה בצורה יפה ומכובדת, ולא בורחים יום למחרת, ומעסיקים עו"ד שימצא פרצות בחוזה. זה לא ראוי.

לפי הראיון הזה של פדרמן, אוחיון כבר מחוץ לקבוצה. צריך לקרות משהו מאוד מיוחד כדי שיישאר.

ודבר אחרון - אין לו שום הצעה מהסוג שמדברים. הצעות של מליונים לא מציעים לשחקן כמו אוחיון. אפילו הלפרין לא הרוויח יותר מחצי מליון דולר, ולכולם ברור שהוא שחקן טוב בהרבה.

מסכימה

אולי אנשים שום יאשימו את פדרמן בחוסר מכביזם אבל הוא יודע שלספורטאים אין הרבה זמן לעשות כסף והוא אומר שמבחינתו כל שחקן שמקבל הצעה של מליונים על מליונים יכול לבוא להנהלה של מכבי ולסיים את זה יפה כי הם בעד ששחקנים ייקחו הצעות שיסדרו אותם להרבה שנים אחרי שיפרשו
מה שמפריע לו זה שאוחיון הלך מאחורי הגב של מכבי וניסה לסדר את זה דרך עו''ד ונהג עם מכבי כביזנס לכל דבר בזמן שהם כנראה ציפו שיהיה לו את הכבוד לעצמו, למועדון, לבעלים ולמאמן בשביל לשים את הקלפים על השולחן ולקבל את איחולי ההצלחה מראשי מכבי
אולי ככה הוא רגיל מהגועל אבל אנחנו מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:הדברים של פדרמן מאוד ברורים. זה לא משנה מה קרה שם ואיזה הצעות היו לו, הבעיה היא שהוא לא נהג כשורה עם המעסיקים שלו, ובאופן כזה פגע

מסכימה

אולי אנשים שום יאשימו את פדרמן בחוסר מכביזם אבל הוא יודע שלספורטאים אין הרבה זמן לעשות כסף והוא אומר שמבחינתו כל שחקן שמקבל הצעה של מליונים על מליונים יכול לבוא להנהלה של מכבי ולסיים את זה יפה כי הם בעד ששחקנים ייקחו הצעות שיסדרו אותם להרבה שנים אחרי שיפרשו
מה שמפריע לו זה שאוחיון הלך מאחורי הגב של מכבי וניסה לסדר את זה דרך עו''ד ונהג עם מכבי כביזנס לכל דבר בזמן שהם כנראה ציפו שיהיה לו את הכבוד לעצמו, למועדון, לבעלים ולמאמן בשביל לשים את הקלפים על השולחן ולקבל את איחולי ההצלחה מראשי מכבי
אולי ככה הוא רגיל מהגועל אבל אנחנו מכבי

וזה במיוחד עצוב אחרי שהוא קיבל הצעה לשדרוג החוזה...
בקיצור צריך להתחיל לדבבר על רכז מוביל, ורכז מחליף ישראלי (רוט כנראה), על 2 סקנד גארדים, על PF ועל סנטר. כל הקו האחורי עלול להתחלף וגם 80% מהקו הקדמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 22:11

פדרמן אמר שהפרסומים על הצעה לשידרוג של 30K הם שקריים וזה היה פי 3 או 4 מהחוזה הנוכחי שלו
פרימו(הבהמה אם יורשה לי לציין)ענה לו בחזרה ''בוא נגיד שגלדסטון לא המציא''
אני מאמינה לשניהם ואני חושבת שה-30K הומצאו ע''י ה''מקורבים'' לאוחיון שחשבו שאף אחד לא יסתור אותם וכולם ירחמו על יוגב שזאת ההצעה שהוא קיבל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 22:19

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

Yogi, break a leg !!!

עזוב לא להצליח באירופה

אשכרה צודקת.

אל תזלזלי, אופטיקה הלפרין נחשב לכתם בקורות חיים של אופטומטריסט (לא סתם לרוב ה"אופטומטריסטים" שם אין אפילו רשיון).... :beee

האמת שסתם ניסיתי למצוא איזו דרך לשים את עצמי במקומו ואני עדיין חושבת שעם כל הכבוד לכסף (ויש לי בהחלט כבוד), מה עם הרמה המקצועית?? לא יכול להיות שאדם ייתן אך ורק חשיבות לכסף ולא לרמה המקצועית של עבודתו.
מה עם יצר התחרותיות? הרצון להתקדם ולשחק ברמות הכי גבוהות שניתן להגיע אליהם? לשאוף לתארים הכי גבוהים שניתן??
מתי הדברים האלו הפכו להיות לחסרי חשיבות אל מול הדולרים??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 22:20

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

Yogi, break a leg !!!

עזוב לא להצליח באירופה

אשכרה צודקת.

אל תזלזלי, אופטיקה הלפרין נחשב לכתם בקורות חיים של אופטומטריסט (לא סתם לרוב ה"אופטומטריסטים" שם אין אפילו רשיון).... :beee

האמת שסתם ניסיתי למצוא איזו דרך לשים את עצמי במקומו ואני עדיין חושבת שעם כל הכבוד לכסף (ויש לי בהחלט כבוד), מה עם הרמה המקצועית?? לא יכול להיות שאדם ייתן אך ורק חשיבות לכסף ולא לרמה המקצועית של עבודתו.
מה עם יצר התחרותיות? הרצון להתקדם ולשחק ברמות הכי גבוהות שניתן להגיע אליהם? לשאוף לתארים הכי גבוהים שניתן??
מתי הדברים האלו הפכו להיות לחסרי חשיבות אל מול הדולרים??

אני מסכימה איתך בעיקרי הדברים אבל ספורטאי זה לא כמו אופטימטריסט..יש להן 10-12 שנה לעשות כסף ובערך 6-8 שנים לעשות כסף ממש ממש טוב(אם אתה לא ב-NBA)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 22:24

ויוגב הוא בן 25.
היה מחכה עוד שנה והיה יכול להרוויח אפילו יותר כסף בהסתכלות לעתיד, בלי פגיעה ברמה המקצועית בה הוא משחק.
אז ירוויח סכום גבוה בשנתיים הקרובות, ואז מה?? יחזור לחוזה של 50 אלף בירושלים?
איפה השכל פה??

מעבר לחור ברוסיה לא יקדם אותו בעתיד. לא כלכלית ולא מקצועית, מה שהישארות לעוד שנה במכבי בסכום נמוך יותר כן יכול לעשות!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 יוני 2012, 22:25

פחות אחד יותר נחמד, אין פה כמובן שום דמיון למכה המקצועית שמכבי חטפה מפארגו.

היחיד שחטף פה זה בלאט שנתן בו אמונה עיוורת גם כשהוא היה זוועה והאמת שדי מגיע לו ... על התנהגות הרבה פחות נחמדה לשחקנים אחרים .

למעשה כל הפייבוריטים של בלאט מפנים לו עורף והולכים אחרי הכסף הגדול .. יש פה סוג של צדק פואטי.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 22:28

הנה עוד אוהד פאפאלוקאס..
אתה לא צריך להיות שמח שאהובי המאמן של הקבוצה שאתה אוהד (כביכול) הולכים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 יוני 2012, 22:40

LIAV10 כתב:הנה עוד אוהד פאפאלוקאס..
אתה לא צריך להיות שמח שאהובי המאמן של הקבוצה שאתה אוהד (כביכול) הולכים..

אני באמת מתנצל שההתנהגות הכביכול נחמדה של בלאט עושה לי פריחה, פשוט שחקן שנמצא 24 שעות בתחפושת .

אני מעדיף בלי להסס את פיני הישיר על בלאט התככן בייחוד כשהבחירות שלו תמוהות משהו וכשזה בא עם בכיינות על מחסור בכישרון כשהוא הגורם המרכזי למצב הזה.

אה .. וזה גם שחקנים בדיוק מהזן שבלאט אוהב ואני קצת פחות , ככה שזה בכלל אירוע משעשע.
יוסי22

הודעהעל ידי עפר » 12 יוני 2012, 03:53

אוחיון מזכיר לי האווי לאסוף. קצת הסטוריה לצעירים.
לאסוף היה שחקן ספסל במכבי מספר שנים. בשנה מסויימת פתאום נתן עונה גדולה והיה שחקן חמישייה.
היה ברור שהוא הופך להיות שחקן חמישיה במכבי בעונה לאחר מכן. והיה ברור שאם השנה הבאה תהייה טובה כו זו הוא יקבל שדרוג רב של שכר.
לאסוף חתם בהפועל ת"א תמורת תוספת של 10%. לא זוכר אם שלמו לו באותה שנה את מה שהם התחייבו אבל לאחר מכן הם שלמו לו הרבה הרבה פחות ולמכבי כמובן שהוא לא חזר עוד.
מה בוער לאוחיון לתת עונה בשכר משודרג במכבי ולאחר מכן אם הוא יהיה באמת באותה יכולת כמו השנה אז השמיים הם הגבול- ראה פניני, בורשטיין, אליהו ועוד.
מדוע הוא צריך לשרוף את הקשר עם מכבי בצורה כזו?
מדוע לתת נא לבלאט שרק בזכותו הוא במצב הזה?
מי היה מכיר אותו בכלל בלי בלאט?
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 03:59

17 עמודים על פאקינג יוגב אוחיון !!!!????
שחקן שכשחתם לא ספרנו אותו בכלל והאמת גם היום אני לא יותר מידי מחזיק ממנו . לדעתי זה רק יחזק את הסגל העזיבה שלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 04:03

yzafrir כתב:17 עמודים על פאקינג יוגב אוחיון !!!!????
שחקן שכשחתם לא ספרנו אותו בכלל והאמת גם היום אני לא יותר מידי מחזיק ממנו . לדעתי זה רק יחזק את הסגל העזיבה שלו...

גם לפי דעתי, אבל 17 העמודים בת'רד הם לא על פאניקה שהוא יעזוב או דיכאון\עצבים\השתלחות בהנהלת מכבי אלא זעם על ההתנהלות שלו מול המועדון
ודווקא בגלל שלא ספרנו אותו כשהוא חתם וראינו למה הוא הפך(ואי אפשר להתכחש לזה שבלאט אוהב אותו ובנה עליו)אז הכעס יותר גדול כי מי הוא היה כשהוא חתם ואיך הוא מרשה לעצמו להתנהג עכשיו אחרי כל מה שמכבי נתנו לו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 04:13

אני מבין את הכעס ואני גם חלק ממנו אבל עדיין זה לא פעם ראשונה ששחקן אהוב עושה למכבי תרגיל כזה כך שהתרגלתי...אני פשוט אומר לו תודה ושלום (ולא להתראות...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 04:22

yzafrir כתב:אני מבין את הכעס ואני גם חלק ממנו אבל עדיין זה לא פעם ראשונה ששחקן אהוב עושה למכבי תרגיל כזה כך שהתרגלתי...אני פשוט אומר לו תודה ושלום (ולא להתראות...)

הלפרין למשל עזב את מכבי לטובת חוזה מליונים באולי' אבל סגר את זה יפה(מול ההנהלה)
אליהו עזב בסוף חוזה לטאו תמורת חוזה של מליונים וגם קיבלו אותו יפה מאוד בהיכל
המכנה המשותף של שני השחקנים האלה הוא שהם היו שחקנים עם שם עוד לפני שעזבו, לא עזבו ברגע שקיבלו את השם
אוחיון עד היום היה מחליף לנעימי בהפועל ירושלים ועוד מחליף שבכלל לא שיחק..עשה כמה משחקים טובים במכבי וככה הוא מתנהג לאחד המועדונים המפוארים באירופה?
באמת כרגע הכי טוב יהיה אם הוא לא יישאר, גם מקצועית וגם אישית
חבל חבל חבל שהוא שרף את עצמו ככה במכבי כי הוא יכול היה להיות קפטן עוד כמה שנים בקלות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים